Τελευταίες αναρτήσεις

6 Φεβρουαρίου 2017

7 χρόνια έκανε η χούντα- 7χρόνια και τα μνημόνια.

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Αυτές και τις επόμενες στιγμές απαγορεύεται η απελπισία και η απόγνωση. 
Η ΕΠΤΑΕΤΙΑ πάντα σημαδεύει την Ελληνική ζωή και την Ιστορία, πολλές φορές μάλιστα και με τραγωδία βλ. Κυπριακό το 74. 
Στην δεκαετία του 80 μια φωνή βοώντος εν τη ερήμω του Αγίου Όρους εκραύγαζε για τις μέρες μας. 

Ανάμεσα στην  Τρίτη Ευρωπαική  Διακυβερνητική Διάσκεψη (Ιούνιος 1985)  και στην Τέταρτη(Δεκέμβριος 1990 έως Δεκέμβριο 1991)

Έλεγε λοιπόν τότε  αυτή η φωνή
«…και οι κομμουνιστές πόσα χρόνια δηλαδή. Δούλεψαν κοντά 75 χρόνια και δεν κράτησαν, κράτησαν ούτε 70 χρόνια, 72… Οι Σιωνιστές δουλεύουν τώρα, ξέρεις πόσα χρόνια; και 250. Αυτοί ούτε 7 χρόνια δεν θα κρατήσουν…» ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

ΑΝΉΜΕΡΑ του Αγίου Γεωργίου του τροπαιοφόρου στις 23 Απριλίου του 2010 από το ακριτικό Καστελλόριζο που οριοθετεί ΑΟΖ και υποβαστάζεται πάνω σε ενεργειακές λεκάνες η αδικημένη Πατρίδα εισέρχεται στον άγνωστο κόσμο των μνημονίων.

Σήμερα εν έτη 2017 λίγους μήνες πριν συμπληρωθεί η κρίσιμη ΕΠΤΑΕΤΙΑ των μνημονίων στις 23 Απριλίου του 2017 τα γεγονότα ξεπερνούν και την πλέον διεστραμμένη φαντασία των τοκογλύφων που διαπληκτίζονται μεταξύ τους διότι νέες  γεωπολιτικές συγκυρίες φούσκωσαν σαν το μάγμα των αιγαιοπελαγίτικων ηφαιστείων.

«Γερμανικό ΥΠΟΙΚ: Αν αποχωρήσει το ΔΝΤ, θα τελειώσει το ελληνικό πρόγραμμα»

«Citi: Ούτε ευρώ από το ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, μόνο εποπτεία» http://www.capital.gr/  6 Φεβρουαρίου 2017 

 

«Επιμένει ο Schaeuble - Το ελληνικό πρόγραμμα θα τελειώσει εάν το ΔΝΤ αποσυρθεί 

Citigroup: Ο ρόλος του ΔΝΤ α παραμείνει συμβουλευτικός ακόμη και μετά τη β' αξιολόγηση

Moody's στο bankingnews: Το Grexit είναι σοβαρός συστημικός κίνδυνος - Μέτρια η ανάπτυξη το 2017 και... QE την Άνοιξη

Προειδοποίηση ΔΝΤ: Τα μακροπρόθεσμα μέτρα για το ελληνικό χρέος και 3,5% πλεονάσματα δεν το μετατρέπουν σε βιώσιμο 

Prodi: Απειλή για την Ευρώπη Trump και Le Pen – Η ΕΕ δέχεται διπλή επίθεση

Chomsky: Εύκολη η αντιμετώπιση της ελληνικής κρίσης στην αρχή – Κτηνώδης η συμπεριφορά της ΕΕ» http://www.bankingnews.gr/6 Φεβρουαρίου 2017

 

Θεωρώ ότι ο πνευματοκίνητος λόγος του ΟΣΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ του Αγιορείτη ήταν πριν τριάντα χρόνια μέσα στο μυαλό του ΔΝΤ και των ιθυνόντων της ΕΕ σε σχέση με αυτά που πρόκειται να δρομολογηθούν το επόμενο διάστημα που κλείνει η θλιβερή αυτή ΕΠΤΑΕΤΙΑ. 

 

Τα ίδια απομαγνητοφωνημένα λόγια του ΟΣΙΟΥ μας δίνουν τον τόνο των ήδη δρώμενων

«ΕΡΩΤΗΣΙΣ: Αυτή την αλλαγή εκεί στην Ευρώπη, Γέροντα, πώς την βλέπετε εσείς;  

ΓΕΡΟΝΤΑΣ: Κοίταξε. Αυτή σαν αλλαγή δεν είναι... κοίταξε, ό Θεός θα αξιοποίηση μερικά πράγματα... 'Εδώ τώρα, αυτή ή Ε.Ο.Κ. δεν είναι Ηνωμένη Αμερική. Ηνωμένη Αμερική ήταν καλό πράγμα. Αυτή τώρα ή Ε.Ο.Κ. είναι, ας υποθέσουμε... Πίσω από κει κρύβεται ή δικτατορία αυτών των Σιωνιστών. Κατάλαβες τί γίνεται;  

 

Αλλά ό Θεός θα το αξιοποίηση στο καλό. Θα πάνε αυτοί.  

Και οι κομμουνιστές πόσα χρόνια δηλαδή. Δούλεψαν κοντά 75 χρόνια και δεν κράτησαν, κράτησαν ούτε 70 χρόνια, 72...

 

Οι Σιωνιστές δουλεύουν τώρα, ξέρεις πόσα χρόνια; και 250. Αυτοί ούτε 7 χρόνια δεν θα κρατήσουν...

Υπεύθυνος για την απομαγνητοφώνηση και την έκδοση : Ίερομ. Ισαάκ και συνοδεία Καλύβη Αναστάσεως  

Καψάλα Καρυές  

630 86 "Αγ. Όρος  

http://hggiken.pblogs.gr/2011/07/apomagnhtofwnhmenh-synomilia-toy-geronta-pa-sioy.html https://shmantikanea.blogspot.gr/29 Απριλίου 2016 

και συνεχίζει ο ΑΓΙΟΣ μας 

 

«Τώρα µια µπόρα θα είναι, µια µικρή κατοχή του αντίχριστου σατανά. Θα φάει µετά µια σφαλιάρα από τον Χριστό, θα συγκλονισθούν όλα τα έθνη και θα έρθει η γαλήνη στον κόσµο για πολλά χρόνια. Αυτήν την φορά θα δώσει ο Χριστός µια ευκαιρία, για να σωθεί το πλάσµα Του. Θα αφήσει το πλάσµα του ο Χριστός; Θα παρουσιασθεί στο αδιέξοδο των ανθρώπων, για να τους σώσει από τα χέρια του Πονηρού. Θα επιστρέψουν στο Χριστό και θα έρθει µια πνευµατική γαλήνη σε όλη την οικουµένη για πολλά χρόνια. 

 

Από το βιβλίο: «Πνευµατική Αφύπνιση», Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου, (έκδοση Ιερού Ησυχαστηρίου Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος – Σουρωτή Θεσσαλονίκης). 

 

ΤΕΛΟΣ 

Αν κάποιοι δεν θεωρούν φερέγγυους τους προφητικούς λόγους του ΟΣΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ είτε είναι εκκλησιαστικοί, είτε είναι λαικοί ας παρηγορηθούν από τους λόγους των πολιτικών τους  που τους έταζαν λαγούς και πετραχήλια. 

 

Με πίστη και ελπίδα 

 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.