8 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 (απόσπασμα)

Είναι δέκα κώλοι που γυρεύουν καρέκλα!!

Αποτέλεσμα εικόνας για μαλβίνα κάραλη 10 κώλοι ζητάνε καρέκλα
Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση με την ανοχή και τη στήριξη κάποιου – ανύπαρκτου αυτή τη στιγμή – κόμματος που θέλει να λέγεται: “Ανεξάρτητοι Έλληνες”. Μας κυβερνούν οι αρχι-μπολσεβίκοι, από την περιέργεια του Ελληνικού  λαού που ήθελε να δει πώς μπορεί να κυβερνήσει η Αριστερά. Η οποία κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αποδεικνύεται ως η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε από τούτον εδώ τον Τόπο!!

Αλλά, δεν θυμόταν ο Ελληνικός λαός όταν ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ, την αξέχαστη Μαλβίνα Κάραλη, που έλεγε για τον “Συνασπισμό”, που σήμερα προέκτασή του είναι ο ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Συνασπισμός δεν είναι κόμμα. Είναι δέκα κώλοι που γυρεύουν καρέκλα». 

Το Υπουργείο Οικονομικών της συμφοράς… 

Γνωρίζουμε ότι το Υπουργείο Οικονομικών μπορεί άνετα να δημοσιεύει ευχάριστες ανακοινώσεις, τόσο για το πλεόνασμα του προϋπολογισμού του 2016, όσο και το θετικό πρόσημο που δίνει στη σχέση ανοίγματος των νέων επιχειρήσεων. Όμως ο απλός πολίτης δε μπορεί να αναλύσει τα οικονομικά δεδομένα με τα οποία βομβαρδίζεται καθημερινά από τα ΜΜΕ και τα οποία εν πολλοίς δεν ισχύουν!! Θα μπορούσε το Υπουργείο Οικονομικών να μας αναφέρει πόσες επιχειρήσεις έχουν μεταφερθεί στη Βουλγαρία, στην Κύπρο;;;

Επίσης, το Υπουργείο Οικονομικών αναφέρει στον προϋπολογισμό του 2017 πως έχει να εξοφλήσει ένα κονδύλι, της τάξεως των 40 δις ευρώ, που αφορά πληρωμή παλαιών τοκοχρεολυσίων αλλά και μνημονιακών δόσεων!! Πως θα πληρωθεί αυτό το ποσό;;;

Μπορεί να μας απαντήσει πως με αυτήν την υπερφορολόγηση – καταδικαστέα από όλους τους οικονομολόγους παγκοσμίως – θα προκύψει ανάπτυξη;; Πως αντιλαμβάνεται το Υπουργείο Οικονομικών την ανάπτυξη της μικρομεσαίας επιχείρησης, όταν για κάθε 100 ευρώ τα 65 πηγαίνουν στο κράτος;; Δεν αντιλαμβάνεται ότι έτσι θα αυξηθεί και η διαφθορά και φοροδιαφυγή;;

Μήπως στόχος της κυβέρνησης είναι μέσω της υπερφορολόγησης η συνέχιση της παρουσίας της χώρας στα Μνημόνια, λόγω της μη εξυπηρέτησης των φορολογικών υποχρεώσεων των πολιτών;;

Ήδη, 91,4 δις ευρώ είναι οι μη εξυπηρετούμενες ληξιπρόθεσμες οφειλές των πολιτών και των επιχειρήσεων!!

Έννοιες και ενέργειες από μια ανίκανη κυβέρνηση, η οποία έχει αναγάγει την οικονομική επιστήμη και την πραγματική οικονομία, σε κόμικς για παιδάκια του νηπιαγωγείου!!

Ωστόσο, αυτός ο ρόλος της κυβέρνησης είναι ύποπτος και υπαγορεύεται εξ ολοκλήρου από τα τσιράκια της ΕΕ που θέλουν η Ελλάδα να συνεχίσει να είναι μια χώρα καθημαγμένη!

Μια σπουδαία και εξόχως χρήσιμη 

Επιστημονική Ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας που πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 στο Ζάππειο Μέγαρο από 17:00 – 21:00, στην αίθουσα APHRODITE…



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.