26 Φεβρουαρίου 2017

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Ο ΕΑΜίτης …Πάνος Καμμένος!! 

Αποτέλεσμα εικόνας για καμμενος τσιπρασ
Ο Πάνος Καμμένος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” που έδωσε ελπίδα πως κάτι πατριωτικό γεννιόταν σε χιλιάδες Συνέλληνες που ψήφισαν το κόμμα του, αποδείχθηκε στην πορεία ότι ήταν ο πιο υποταγμένος από τους πλέον Συστημικούς ταγούς της Αριστεράς.

Ξεπούλησε τις πατριωτικές ιδέες του – αν είχε ποτέ – ωσάν ένας άλλος Καρατζαφέρης, ο οποίος ψήφισε το πρώτο Μνημόνιο, τάχατες για το καλό μας. Για να μας σώσει από την χρεοκοπία και τη δυστυχία. Που τελικά εκεί μας οδήγησε!

Ο Πάνος Καμμένος, ενώ ο Καρατζαφέρης συγκυβέρνησε με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, συγκυβερνά με το ΣΥΡΙΖΑ, των άθεων, των Μπολσεβίκων και έγινε το δεκανίκι της Εξουσίας για να ξεριζώσει την Ορθοδοξία, τα Ιερά και τα Όσια από τις ψυχές των Ελλήνων, διά μέσω των εγκληματικών αλλαγών στην Παιδεία!  

Ο ασυνείδητος Πάνος Καμμένος σήμερα εισπράττει το τίμημα των πράξεών του και οι πολίτες του γυρίζουν επιδεκτικά την πλάτη. Σε λίγο καιρό θα τον έχουν ξεχάσει οι πάντες.

Γι΄ αυτό εκλιπαρεί τον “σύντροφο” Αλέξη Τσίπρα για να κάνει κάτι γι΄ αυτόν.
Έτσι, η “Αυγή” προ ημερών αφιέρωσε ύμνους για τον καλό “σύντροφο” Πάνο Καμμένο, ο οποίος στα δύσκολα έβαλε πλάτη για τον Αλέξη Τσίπρα:
«Διαφωνούμε σε πολλά μαζί του, φυσικό και επόμενο. Αλλά, πριν τον πυροβολήσουμε επαναστατικά, δεν είναι κακό να σκεφτούμε και λίγο ΕΑΜίτιμα…»

«Και Μαξίμου θα έβλεπε ο Τσίπρας με το κιάλι, χωρίς τον Καμμένο, αφού χωρίς τον Καμμένο θα είχε η Ευρώπη των σκληρών δανειστών την ησυχία της με τον Σταύρο, τη Φώφη και τις οικουμενικές τους παπάρες…»

Ωστόσο, Πάνο, μπορεί να θέλεις να σώσεις μόνο το πολιτικό τομάρι σου, πουλώντας το υπόλοιπο κόμμα – όσο έχει απομείνει – μέσω του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μη ξεχνάς ότι στη γωνία σε περιμένει ο “χοντρός” Νίκος Φίλης, ο οποίος βγήκε πρώτος στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, και θα σε “πυροβολήσει” στην πρώτη ευκαιρία!

Και επειδή έχεις βαναύσως “πουλήσει” τους “δεξιούς”, αναλογίζεσαι πόσοι από δαύτους σε περιμένουν στην απέναντι γωνία για να σε ξεπουπουλιάσουν;;; 

Ο Καρατζαφέρης …πολιτεύεται!! 

Αποτέλεσμα εικόνας για karatzaf;erhw
Μαθαίνουμε ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα κόψει την πίτα του ΛΑΟΣ και προς τούτο έχει αρχίσει να τηλεφωνεί σε όλους που βρίσκονται σε λίστες του παρελθόντος και από τους οποίους εισπράττει τη χλεύη και την οργή!

Ωστόσο, ο “θείος” Γιώργος δεν το βάζει κάτω! Επιμένει, παρ΄ότι πολιτικά “νεκρός”, να προσπαθεί να σηκωθεί από τον πολιτικό του “τάφο”!

Θα πρέπει λοιπόν να γνωρίζει, από τη στιγμή που “πουλήθηκε” στο Σύστημα προδίδοντας όλους εκείνους που τον είχαν θεοποιήσει και τον ψήφιζαν, θεωρώντας πως ήταν η Πατριωτική Ελπίδα του αύριο, ότι θα τον περιμένουμε πάντα επάνω από αυτόν τον πολιτικό του “τάφο”, οσάκις προσπαθεί να “αναστηθεί”, για να υπενθυμίζουμε στο λαό μας ποιος ακριβώς είναι!

Έτσι, σήμερα θα θυμηθούμε τη ρηχή συνθηματολογία με την οποία προσπάθησε να υφαρπάξει την ψήφο του λαού μας στις εκλογές του Ιουνίου 2012, όπου υποσχόταν:

1) Δημιουργία ευρωδραχμής!
2) Προϋποθέσεις για μία κατσίκα ή μία αγελάδα σε κάθε οικογένεια!
3) Ένα καλάσνικωφ σε κάθε ελληνικό σπίτι!

Με αυτές τις παπαρολογίες συνετρίβη στις επαναληπτικές εκλογές του 2012!
Παρά ταύτα θα του θυμίζουμε πάντα: Που είναι τα 35 – 40 εκατομμύρια ευρώ του ΛΑΟΣ;;;

Είναι σε τραπεζικούς λογαριασμούς του κόμματος και εάν ναι σε ποιες τράπεζες;;; 

ΙΕΡΑΡΧΗΣ με όλα τα γράμματα κεφαλαία… 

Αποτέλεσμα εικόνας για αμβροσιος
Στους χαλεπούς καιρούς που περνάει η Ορθοδοξία και η Πατρίδα, υπάρχει μια φωτεινή ξεχωριστή μορφή της Εκκλησίας μας που διαφέρει! Που με την ταπεινότητά του μας δείχνει το σωστό Ορθόδοξο δρόμο. Μια ταπεινότητά που διέκρινε τους Αγίους της Πίστεώς μας! Που κατακεραυνώνει τα πρόσωπα της Εξουσίας για τα ατοπήματά τους,  όποια και αν είναι αυτά, όπου και αν ανήκουν πολιτικά, τα οποία βλάπτουν τα Ιερά και τα Όσιά μας! Όπως ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός κατακεραύνωνε τους δυνάστες του Ελληνικού λαού και τους εχθρούς της Πίστεώς μας, σε παρόμοιους δύσκολους καιρούς!

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος – περί αυτού ο λόγος – ξεσπάθωσε κατά του Προέδρου της ΝΔ και εν δυνάμει Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με μια μακροσκελή επιστολή του, μετά την εντολή που έλαβαν Βουλευτές του κόμματός του, προκειμένου να αποσύρουν την υπογραφή τους από την κατασκευή του “Τάματος του Έθνους”! Δηλαδή, την ανέγερση του Ιερού Ναού του Σωτήρος! 

«Παρακαλώ να γράψετε κάπου στο μυαλό Σας: Το θέμα “Τάμα του Έθνους” Θα είναι ή η ΔΟΞΑ Σας ή ο πολιτικός ΤΑΦΟΣ Σας! Οι γνήσιοι Έλληνες έχουν πολύ πληγωθεί από τη στάση Σας. Διότι άλλο πράγμα είναι να πείτε στους Βουλευτές σας «μη υπογράφετε» και άλλο να τους πείτε: «πάρετε πίσω την υπογραφή σας». Αυτό, δηλ. το δεύτερο, συνιστά πράξη προδοσίας!»!!

Αυτά αναφέρονται μεταξύ άλλων, στην επιστολή του Μακαριωτάτου Αμβροσίου!!
Ν΄ αγιάσει το Στόμα Σου Δέσποτα, που λες τα πράγματα πάντα τσεκουράτα!!

Μακάρι να βρισκόταν κάποιος του Μεγάλου Αναστήματός Σου, που θα οδηγούσε την Ελλάδα μας προς τα εμπρός, διασχίζοντας για το λαό μας την “Ερυθρά Θάλασσα” και εξαφανίζοντας προς χάριν του, τους νέους “Αιγυπτίους”!!

Είστε όλοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ!! 

Μιλάει ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μπαλαούρας για τη μάχη που έδωσε το κόμμα του με τους θεσμούς για τα Μνημόνια και λέει: “....τι να κάνουμε ...χάσαμε τη μάχη”!! Χωρίς ίχνος ντροπής!! Ξέχασε να μας πει ο κ Μπαλαούρας και ο κάθε περαστικός Μπαλαούρας της υφιστάμενης αριστερής μαρξιστικής/ευρωπαϊκής κυβέρνησης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν στην αντιπολίτευση από το 2010 έως τον Ιανουάριο του 2015 που κέρδισε τις εκλογές είχε όλη την ευχέρεια να αποδείξει την παράτυπη, παράνομη διόγκωση του χρέους σε σχέση με το ΑΕΠ, αλλά δεν το έκανε!!! Γιατί δεν επίτρεψε ο ΣΥΡΙΖΑ να υπολογιστεί ξανα το δημόσιο χρέος του 2009 όπως είχαν απαιτήσει τα μέλη της ΕΛΣΤΑΤ, ο κ. Λογοθέτης και η κ. Γεωργαντά που σύμφωνα με τα λεγόμενα τους θα ήταν κάτω από το 10% κι επομένως η χώρα δεν θα χρειαζόταν να μπει σε κανένα Μνημόνιο!!!!! Γιατί δεν έπραξε τα αυτονόητα;;;

Από την άλλη προσπάθησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με την επιτροπή διερεύνησης του χρέους να κάνει την ανατροπή, αλλά ως δια μαγείας πριν παρουσιαστούν στην επιτροπή ο Διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας, καθαιρέθηκε η Ζωή και υπογράφηκε το 3ο Μνημόνιο!!

Αλήθεια γιατί ποτέ δεν συζητήθηκε από κανέναν βουλευτή το περιβόητο 80σέλιδο πόρισμα της έκθεσης της διεθνούς επιτροπής που είχε συστήσει η Κωνσταντοπούλου, όπου αναφέρονταν ότι το χρέος είναι παράτυπο κι επαχθές;;;

Γιατί κάνεις δεν αναλύει το ρόλο που έπαιξαν οι οίκοι αξιολόγησης στην  καταστροφή της χώρας;;; Γνωρίζουν οι βουλευτές ότι η Moodys, η Standard and Poor και η Fitch, συνέβαλαν με εντολές των τραπεζών την μείωση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας, ώστε να μη μπορεί η Ελλάδα να εκδώσει με χαμηλά επιτόκια τα ομόλογά της;;;

Και αυτο είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της από τις αγορές λόγω των υψηλών επιτοκίων δανεισμού της;;; Γνωρίζουν οι κυβερνώντες αλλά και οι άλλοι βουλευτές ότι το υπερβολικό δημόσιο χρέος το οποίο πλέον αγγίζει τα 326 δις ευρω δεν εξοφλείται αλλά και ούτε θα έπρεπε να δοθεί σ΄ αυτο υπερβολική σημασία;;;

Τι κάνουν δηλαδή οι χώρες με δημόσιο χρέος πάνω από 1 τρις;;; ΤΙΠΟΤΑ!! Συνεχίζουν να λειτουργούν με χαμηλά επιτόκια δανεισμού!  Έχουν πρόσβαση στις αγορές! Επενδύουν στις οικονομίες τους και δεν ξεσκίζουν τις σάρκες των πολιτών τους με υπέρμετρη, άμεση και έμμεση φορολογία! Με μειώσεις μισθών και συντάξεων και με απολύσεις εργατικού δυναμικού! Επίσης αν χρειαστεί στέλνουν φυλακή τους τραπεζίτες και τους πολιτικούς, όπως συνέβη στις περιπτώσεις της Ιρλανδίας και της Ν. Ζηλανδίας!

Εσείς οι κυβερνώντες και οι καλοπληρωμένοι βουλευτές βγείτε και πείτε στον ελληνικό λαό, ποια χώρα με το 12% του ενεργού εργατικού δυναμικού της μπορεί να στηρίξει και να ξεπληρώσει το παράτυπο στοιχειοθετημένο δημόσιο χρέος;;;

Λύσεις υπάρχουν, αλλά δε θέλετε να τις δώσετε! Γιατί;;; Γιατί τα κέντρα αποφάσεων στα οποία ανήκουν όλοι τους έχουν χειραγωγήσει και τους έχουν προσφέρει εσαεί ασυλία για τα εγκληματικά ατοπήματά τους!

Έτσι, αντί να υπογράφουν Μνημόνια, έπρεπε να απαιτήσουν από τους θεσμούς επενδύσεις ώστε να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας!

Έπρεπε να απαιτήσουν η χώρα να μπει σε ειδικό καθεστώς για μια 10ετια ώστε να μπορεί να αναπτύξει, να παράξει και να εξάγει προϊόντα και ορυκτό πλούτο που θα δώσει ώθηση, όχι μόνο στην ελληνική οικονομία!

Έπρεπε να απαιτήσουν το αυτονόητο και όχι να σκέφτονται πως θα γίνουν συνεργοί αφαίμαξης της ελληνικής κοινωνίας! Ώστε με τα παράνομα και αντισυνταγματικά μέτρα που έχουν πάρει να ξεπουλούν κάθε σπιθαμή ελληνικής γης μαζί με τον πλούτο της!

Φυσικά για να γίνουν όλα τα ανωτέρω θα πρέπει να σκεφτούν και να πράξουν με γνώμονα την αγάπη προς την Πατρίδα, τον σεβασμό στην Ιστορία του Έθνους και την
Πίστη στο Θεό μας, που δυστυχώς δεν έχουν!!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.