Τελευταίες αναρτήσεις

22 Φεβρουαρίου 2017

ΣΗΜΕΡΑ οι Τούρκοι έξω από το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ. Υπάρχει μαρτυρία από τον Ιανουάριο του 2016 ότι θα θελήσουν να το κανονιοβολήσουν για να πτοήσουν το ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ.

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Φώτο από http://www.pronews.gr/portal 

Από εδώ και πέρα η καθημερινότητα μας θα γίνει ένα ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ με αυτούς που μπλέξαμε. Ο τούρκος μας αξιολογεί στο ΑΙΓΑΙΟ και οι τοκογλύφοι μας αξιολογούν στις Βρυξέλλες.
Αρθρογραφούσαμε κατ επανάληψη αλλά ποιος άκουγε; «11 Δεκεμβρίου 2015 ΥΣΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΗ. Προσέξτε το Βόρειο Αιγαίο. ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ;» 

«12 Δεκεμβρίου 2015 H ΠΑΝΑΓΙΑ η ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ του Αγίου Όρους απέναντι από τους Τούρκους στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΤΑΚΤΟ: Στο... Άγιο Όρος έστειλε ερευνητικό σκάφος η Άγκυρα - Καταδιώκεται από πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού 
«Mε την 244/17 NAVTEX που εξέδωσε πριν λίγο η Άγκυρα στέλνει το ερευνητικό σκάφος TCG CESME για έρευνες έξω από τις ακτές του Αγίου Όρους και της Θάσου, φυσικά επάνω στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα! Η αποστολή στο συγκεκριμένο σημείο μόνο τυχαία δεν είναι: Στην Θάσο θα κάνει έρευνες επάνω στο κοίτασμα του Μπάμπουρα, το πλέον πλούσιο πετρελαιοφόρο κοίτασμα του Βόρειου Αιγαίου και αντικείμενο της κρίσης του 1987. Επί της ουσίας η τουρκική κίνηση αποτελεί παραβίαση του πρωτοκόλλου Γιλμάζ-Παπούλια, απόρροια εκείνης της κρίσης, εκτός από το Νταβός...» 
του Πέτρου Αναστασίου http://www.pronews.gr/portal 22 Ιανουαρίου 2017 

ΠΡΙΝ ένα ολόκληρο χρόνο αρχές Ιανουαρίου 2016 σε αρθρογραφία μας επισημάναμε κάτι που ακούγεται εκτός λογικής αλλά ουδείς είναι σίγουρος πλέον με την μανία του σουλτάνου: «Αποδέκτες των άρθρων αυτών δίχως να το γνωρίζουμε έγιναν Αγιορείτες Πατέρες και οι οποίοι μας διαμήνυσαν την περίοδο των εορτών ότι καλώς αρθρογραφούμε επί του συγκεκριμένου θέματος διότι όπως μας είπαν και κατανοήσαμε είχαν την άνωθεν πληροφορία,ότι ¨- ο θρασύτατος τούρκος θα τολμήσει φέρει τα πολεμικά πλοία του απέναντι από την Ανατολική πλευρά του Άθωνος και θα προσπαθήσει να κανονιοβολήσει, φευ, τις ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ για να καταπτοήσει το ηθικό πλεονέκτημα του δοκιμαζόμενου Ορθόδοξου Πιστού Ελληνικού Λαού και να δώσει ένα ξεδιάντροπο μήνυμα ..ότι το μέλλον ανήκει στο Ισλάμ¨ 

¨όμως παιδί μου θάρσει, οι τουρκικές οβίδες τη παρεμβολή της ΥΠΕΡΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ θα πέφτουν μέσα στην Θάλασσα» Αυτά αναφέραμε κατά τα λεγόμενα των Πατέρων στο άρθρο μας «ΕΚΕΙ θέλουν να ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ …στο Βόρειο Αιγαίο και η ΠΑΝΑΓΙΑ Βοήθεια μας» Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

Ο τούρκος ήταν πάντα λεηλατητής του Εθνικού μας βίου. Τώρα βιάζεται να αρπάξει τα πλούσια ενεργειακά κοιτάσματα της περιοχής μη τυχόν και του τα αρπάξουν οι τοκογλύφοι των Ελληνικών μνημονίων. Ο τούρκος μας αξιολογεί στο ΑΙΓΑΙΟ και οι τοκογλύφοι μας αξιολογούν στις Βρυξέλλες. 

Ο Θαλασσόλυκος της Μογγολικής Στέπας γνωρίζει τι υπάρχει μεταξύ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ και Θάσου και επιθυμεί διακαώς τετελεσμένα γεγονότα για… «την συνδιαχείριση της περιοχής και των πλούσιων πετρελαιοφόρων κοιτασμάτων. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοίτασμα «Έψιλον», της Θάσου που ανακαλύφθηκε το 2002, και το οποίο αξιοποιείται μέχρι στιγμής με χαμηλό ρυθμό (340.000 βαρέλια), έχει βεβαιωμένα απολήψιμα κοιτάσματα 15.000.000-17.000.000 βαρέλια, αλλά το σημαντικότερο είναι άλλο: Πιθανότατα αποτελεί το ένα άκρο του κοιτάσματος του Μπάμπουρα, που μπορεί να δώσει πάνω από 1 δισ. βαρέλια πετρελαίου! Ήδη, ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την πλήρη εκμετάλλευση του κοιτάσματος, για την αξιοποίηση του οποίου θα κατασκευαστεί μια νέα εξέδρα, η οποία θα είναι η πρώτη μετά το 1977 στον Κόλπο της Καβάλας και θα έχει την επωνυμία Λάμδα. 

Συνολικά, μέσω της Λάμδα, θα γίνουν επτά γεωτρήσεις στο Έψιλον και απόλυτα έγκυρες πηγές της ΕΥΠ αναφέρουν ότι η Άγκυρα δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα αυτών των γεωτρήσεων.. Όλη αυτή η δραστηριότητα και κυρίως οι προοπτικές που ανοίγει, μόνο αδιάφορη δεν αφήνουν την Άγκυρα. Επιθυμεί να δείξει ότι δεν θα επιτραπεί στην Ελληνική πλευρά να προχωρήσει σε έρευνες και πολύ περισσότερο εξορύξεις πετρελαίου έξω από τα έξι ναυτικά μίλια χωρίς την «έγκριση» της Άγκυρας.» του Χρήστου Μακρή 16:15 08/01/2016 http://www.pronews.gr/portal 

Οι πειρατές πάντα έψαχναν ανοικτές πόρτες ή κερκόπορτες για να μπουν και να συλήσουν. Πάντα όμως απέναντι από αυτούς εδώ στην Πατρίδα μας στεκόταν αμείλικτη η Υπεραγία Θεοτόκος η Παραμυθία από το Αγιώνυμο Περιβόλι της. 

Το σχετικό ιστορικό ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ με τους τότε πειρατές είναι στο χέρι μας και στην πρόθεση της μετανοίας μας να επαναληφθεί απέναντι στους σημερινούς πειρατές του Αιγαίου που λέγονται Τούρκοι. 

Μπορεί οι τούρκοι να έχουν όρεξη για περιπέτειες αλλά και η ΠΑΝΑΓΙΑ η ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ θα αναλάβει ΘΕΑΡΕΣΤΗ πρωτοβουλία για αυτούς και τους συνεργάτες τους για να σταματήσει τα άνομα σχέδια τους. Ήρθε άραγε η ώρα των ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ; 

Μια φορά διαμηνύσαμε σε ανύποπτο χρόνο δια αρθρογραφίας μας στον σουλτάνο που δεν του αρέσει η συνθήκη της Λωζάννης.. 

ΜΗΝ στενοχωρείσαι κ.Ερντογάν, έρχεται σε λίγο «η Συνθήκη της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ» 

Με πίστη και ελπίδα 

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.