2 Ιανουαρίου 2017

Καταγγελία για το Πρόβλημα που έχει ο Πρόεδρος με το Αλκοόλ

Του Ομήρου Αλεξάνδρου 

Αγαπητέ κύριε Κυριάκο Κάλαττα,

Κοινοποίηση: Πρόεδρο και Μέλη της Βουλής
Γενικό Εισαγγελέα
Κυβερνητικό Εκπρόσωπο
Συνομιλητή κ Ανδρέα Μαυρογιάννη
Σύμβουλοι  Προέδρου για το κυπριακό 
Αρχιεπίσκοπο Κύπρου και Μητροπολίτες

ΘΕΜΑ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ 

Αναφέρομαι στη πιο κάτω καταγγελία σας στους Βουλευτές και στον Γενικό Εισαγγελέα και επιθυμώ, παρά το γεγονός ότι μου ασκείτε κριτική ότι δήθεν διασύρω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να σας συγχαρώ  που προβληματιστήκατε και ανησυχείτε για τις συνέπειες που κάτι τέτοιο έχει για τον μέλλον της Κύπρου μας.

Είναι γεγονός ότι πολύ πιο πριν ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πάρα πολλές φορές στην αρθρογραφία μου που απευθύνεται σε δεκάδες χιλιάδες έλληνες της Κύπρου, της Ελλάδας και της διασποράς αναδεικνύω μετ’ επιτάσεως το πρόβλημα που ο Πρόεδρος αντιμετωπίζει με το αλκοόλ. Κατά την άποψη μου αλλά και κατά την άποψη πάρα πολλών πολιτών που διαπίστωσαν το πρόβλημα του, τον καθιστά ανεπαρκή και άκρως επικίνδυνο στον χειρισμό κυρίως του εθνικού μας θέματος.

Πάρα πολλές φορές στο παρελθόν έχω καταγγείλει τόσο γραπτώς όσο και προφορικώς, σε όσους κοινοποιείται αυτή η επιστολή, το πρόβλημα του Προέδρου αλλά δυστυχώς εξακολουθούν να παραμένουν εγκληματικά αδρανείς. Τους έχω μάλιστα προειδοποιήσει ότι θα φέρουν τεράστια ευθύνη για την άσχημη πορεία που πήρε το εθνικό μας θέμα σαν αποτέλεσμα των αλλοπρόσαλλων χειρισμών του Προέδρου.

Σας παραθέτω πιο κάτω  το περιεχόμενο γραπτής καταγγελίας που έκανα στον Πρόεδρο της Βουλής και στον Γενικό Εισαγγελέα στις 19/10/2016 και παρά τις επανειλημμένες μου υπενθυμίσεις δεν έχω  πάρει ακόμη απάντηση.

Κλείνοντας θέλω να επαναλάβω  με έμφαση ότι είμαι πέρα για πέρα πεπεισμένος ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα με το αλκοόλ  και ότι έχω κάθε δικαίωμα και υποχρέωση να προστατεύσω την πατρίδα μου από αυτόν. Καλώ άμεσα τον Πρόεδρο και τα Μέλη της Βουλής και τον Γενικό Εισαγγελέα να επιληφθούν άμεσα του θέματος  και δηλώνω ότι είμαι έτοιμος αν αποδειχθεί ότι άδικα συκοφαντώ και υποσκάπτω τον Πρόεδρο να υποστώ τις συνέπειες του Νόμου και να απολογηθώ. 

Εν όψη της κρίσιμης και καθοριστικής ‘’Σύναξης’’ της Γενεύης απαιτώ εδώ και τώρα να ξεκαθαρίσει  το θέμα. Η Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ, Η ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, η το ένα συμβαίνει η το άλλο, ας αναλάβει ο καθ’ ένας τις ευθύνες του. 

Όμηρος Αλεξάνδρου

Προς
Αξιότιμο Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Γενικό Εισαγγελέα της Κυπριακής Δημοκρατίας
Λεμεσός, 19 Οκτωβρίου 2016

Αποστέλλεται με email, με φάξ και ταχυδρομικώς 

Κοινοποίηση  Βουλευτές της Κυπριακής Βουλής. 

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε.

Θέμα: Ηλεκτρονικό Μήνυμα κ. Κώστα Μαυρίδη που αφορά την εξάρτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας από το αλκοόλ 

Πήρα από τον Ευρωβουλευτή του ΔΗΚΟ κ. Κώστα Μαυρίδη το πιο κάτω Ηλεκτρονικό Μήνυμα το οποίο και σας μεταφέρω αυτούσιο και έχω να παρατηρήσω τα ακόλουθα: 

Για δική σου ενημέρωση και αξιοποίηση

Αγαπητέ Όμηρε,
σου μεταφέρω μια πληροφορία σχετικά με την συμπεριφορά του ΠτΔ, στην πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου Ολάντ. Ο  δικός μας (εννοεί τον Πρόεδρο Αναστασιάδη) ήταν στρακόττον στο μεθύσι και έλεγε ανοησίες. Μάλιστα τα παραπατήματα του καταγράφηκαν σε κάμερες τις οποίες όμως ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος με διάφορα επιχειρήματα, από πιέσεις και κολακείες μέχρι επίκληση .... εθνικών συμφερόντων, κατάφερε να μην προβληθούν. 

Επειδή τα όσα αναφέρει στο πιο πάνω ηλεκτρονικό του μήνυμα ο κ. Μαυρίδης για τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη είναι πάρα πολύ σοβαρά, εκ μέρους δεκάδων χιλιάδων αναγνωστών των άρθρων μου μέσω διαδικτύου, σας μεταφέρω παράκληση πολλών από αυτών, όπως καλέσετε τον κύριο Κώστα Μαυρίδη και δημοσιογράφους που παρευρίσκοντο στην συνάντηση του Προέδρου στο Αεροδρόμιο Λάρνακας με το Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, για να σας επιβεβαιώσουν αν όντως όσα περιγράφει στο πιο πάνω ηλεκτρονικό μήνυμα ο κ. Μαυρίδης είναι η πραγματικότητα η όχι.

Πέραν της πιο πάνω ομολογίας του κ. Μαυρίδη, πολλοί πολίτες και αναγνώστες μου, μου έχουν αναφέρει πολλές άλλες συγκεκριμένες περιπτώσεις κατά τις οποίες ο Πρόεδρος εμφανίστηκε να είναι επηρεασμένος από την κατανάλωση αλκοόλ. Το γεγονός ότι ο Πρόεδρος έχει πρόβλημα με το αλκοόλ είναι πλέον κοινό μυστικό στους πολίτες. Άλλωστε ο ίδιος ο Πρόεδρος παραδέχθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή (Εκπομπή Τετ-Α-Τετ του ΡΙΚ με το Τάσο Τρύφωνος) ότι το ποτό του αρέσει και προέτρεψε μάλιστα στην ίδια εκπομπή τον κυπριακό λαό να πίνει καθημερινά 2 με 3 ουισκάκια για να χαλαρώνει και να κοιμάται καλύτερα.

Η πρωτοβουλία της ομάδας πολιτών που αντιπροσωπεύω, να σας καταστήσει ενήμερο του πιο πάνω άκρως σημαντικού για την Κύπρο και τον Λαό της θέματος, δεν έχει ποσώς να κάνει με προσωπικές η και κομματικές διαφορές, αλλά υποκινείται καθαρά από βαθειά ανησυχία λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στο εθνικό μας θέμα. Αν όντως ο Πρόεδρος, όπως διαδίδεται, μεταβαίνει στις συναντήσεις του υπό την επήρεια αλκοόλ, θεωρούμε ότι αυτό είναι άκρως επικίνδυνο καθ’ ότι ο Πρόεδρος καλείται να επιδείξει την μέγιστη υπευθυνότητα και αυτοσυγκέντρωση για να αποφευχθούν μοιραίες για το εθνικό μας θέμα αποφάσεις, δεδομένου μάλιστα ότι ο Πρόεδρος χειρίζεται μυστικά και αποκλειστικά το Κυπριακό.

Σαν Πρόεδρος της εκλελεγμένης από τον λαό Βουλής των Αντιπροσώπων, ευελπιστούμε ότι θα επιληφθείτε άμεσα του σοβαρότατου αυτού θέματος και θα μας ενημερώσετε για τις ενέργειες που η Βουλή και τα Μέλη της προτίθενται να κάνουν για το θέμα.

Είμαστε στην διάθεση σας για οιεσδήποτε πληροφορίες η/και διευκρινίσεις που τυχών θα χρειαστείτε.

Με εκτίμηση

Όμηρος Αλεξάνδρου και αναγνώστες του



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.