Τελευταίες αναρτήσεις

25 Ιανουαρίου 2017

ΙΔΟΥ τα Τέρατα κ.Πρετεντέρη

(απάντηση επί του άρθρου του Πρετεντέρη που αποκαλεί τέρας τον Ντόναλντ Τράμπ)

Γράφει ο netakias 

Ιδού τα Τέρατα κ.Πρετεντέρη
Το πλέον μεγαλύτερο Τέρας που πέρασε από την Ελλάδα ήταν του σημιτικού μεσαίωνα.
Το Τέρας που όλοι οι δημοσιογράφοι αποκαλούσατε «εκσυγχρονισμό». 
Αυτό το Τέρας που προσπαθούσατε να το κρύψετε με φτιασίδια όπως τα παραποιημένα στοιχεία της Ελληνικής οικονομίας που μας έβαλαν στο Ευρώ. 

Δυστυχώς όμως για όλους σας, όπως κι οι ελέφαντες, τα τέρατα δεν μπορούν κρυφτούν μέσα σε ένα δωμάτιο, είναι εδώ και τώρα χάρη στους αγανακτισμένους όλοι πλεον και τα βλέπουν και τα δείχνουν. 

Το Τέρας ήταν αυτό που έκανε το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου 
Το Τέρας ήταν αυτό που έκανε το σκάνδαλο του Κτηματολογίου 
Το Τέρας ήταν αυτό που έκανε το σκάνδαλο των Υποβρυχίων και έκρυβε τα IBAN με τις Μίζες πίσω από «λογαριασμούς τηλεφώνων».

Το Τέρας ήταν αυτό που παρέδωσε τον Οτσαλάν στα μεμέτια.
Το Τέρας ήταν αυτό που άφησε την σημαία των Ιμιών να την πάρει ο αέρας με τρεις νεκρούς την ώρα που ο υπεύθυνος Υπουργός έδινε συνέντευξη σε έγκυρο κανάλι.
Το Τέρας ήταν αυτό που γκριζάρισε το Αιγαίο με την συμφωνία της Μαδρίτης.
Το Τέρας ήταν αυτό που φέσωσε τον Ελληνικό λαό για να έχουν οι κυρίες της Εκάλης Μέγαρο. 

Το Τέρας ήταν αυτό που φέσωσε τον Ελληνικό λαό με υπερκοστολογημένους ολυμπιακούς αγώνες.
Το Τέρας ήταν αυτό που  φέσωσε τον Ελληνικό λαό για τους δρόμους καρμανιόλες αλλά με το κόστος autobahn. 

Το Τέρας ήταν αυτό που πέρασε τα «currency swap» της Goldman Sachs κι έστειλε το λογαριασμό στις επόμενες γενεες. 
Το Τέρας ήταν αυτό που ακρωτηρίαζε παιδάκια στην Σερβία και στο Κοσσυφοπέδιο.
Το Τέρας αυτό, κρυβόταν πίσω από πηχυαίους τίτλους περί εκσυγχρονισμού της χώρας. 
Το Τέρας αυτό που έκοβε το βιος μισού αιώνα μέσα σε μια νυκτα με το «επιτυχημένο» PSI.
Το Τέρας ήταν αυτό που συντηρούσε έντυπα με τίτλους «Τα 50 πανάκριβα αξεσουαρ που πρέπει να έχει η καρνταρόμπα σου» με τα λεφτά του ΚΕΕΛΠΝΟ. 

Η δήθεν ενημέρωση αποθέωνε τα Τέρατα και πατούσε στο σβέρκο όλους τους υπόλοιπους Ελληνες που δεν ήταν στις κλαδικές. 

Το πρότυπο του εκσυγχρονιστή Ελληνα ήταν αυτό του «καταφερτζή», του «αυτοδημιούργητου», του «ρεαλιστή» που δεν γκρίνιαζε και εν μια νυκτί βρισκόταν με την παρκαρισμένη Καγίε στο πεζοδρόμιο και μια ξανθιά γλάστρα (το πρότυπο της εκσυγχρονισμένης Ελληνίδας) να βολτάρει στο Κολωνάκι. 

Οσοι δεν ήταν στο κόλπο, η γενιά των 700 Ευρώ , οι G700 για όσους ξέχασαν, ήταν οι «τεμπέληδες», που «δεν έπιασαν το νόημα της ζωής» και πήγαιναν με τον «σταυρό στο χέρι» όταν όλα γύρω κατέρρεαν ή κατά τα έγκυρα δελτία ειδήσεων… «εκσυγχρονίζοταν» 

Αυτά είναι τα Τέρατα κ. Πρετεντέρη. 
Και ναι οι Αγανακτισμένοι ήρθαν και τα ανέτρεψαν. 
Και ναι οι Αγανακτισμένοι απέδειξαν ότι ο Βασιλιάς είναι γυμνός. 
Και ναι οι Αγανακτισμένοι είναι εδώ για να μείνουν. 
Τι να κάνουμε άλλωστε. 

Αλλοι αγανακτούν και πετούν μπουκάλια για ένα σκορ στο ταμπλό κι άλλοι αγανακτούν δια της ψήφου δημοκρατικά στα δημοψηφίσματα γιατί κάποιοι τους έκλεψαν την ζωή και τα όνειρα για ένα κάλπικο φτιασιδωμένο εκσυγχρονιστικό Τέρας.

πηγή
αιέν αριστεύειν

ΣΧΟΛΙΟ
Το τέρας αυτό, ο αρχιπροδότης ευθύνεται στο μεγαλύτερο μέρος για την σημερινή κατάσταση (μνημονίων, κοινωνικής εξαθλίωσης και απώλειας εθνικής ανεξαρτησίας) την οποία έφεραν σε πέρας τα μικρότερα τέρατα.... που κυβερνάνε μέχρι σήμερα.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.