Τελευταίες αναρτήσεις

21 Ιανουαρίου 2017

ΤΡΑΜΠ - ΠΟΥΤΙΝ “ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΖΟΥΝ”

Τα δικά μας γερμανικά “πρακτοράκια” επιμένουν με ΕΕ και Μέρκελ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr 

Ήταν βόμβα μεγατόνων η απόφαση του Βρετανικού λαού στο δημοψήφισμα που διενεργήθηκε στις 23 Ιουνίου 2016 στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την παραμονή ή όχι της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπου υπερψηφίσθηκε το BREXIT με ποσοστό 51,9%.  Αυτή η απόφαση είχε ως αποτέλεσμα να παραιτηθεί ο τότε Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Ντέιβιντ Κάμερον και να αναλάβει Πρωθυπουργός η Τερέζα Μέι, η οποία υποσχόταν μια ήπια έξοδο της Κοινοπολιτείας από την ΕΕ.

Χαρακτηριστικότερα, δήλωνε στη διάσκεψη του Συντηρητικού Κόμματος, ότι δεν θα υπάρξει μια ξαφνική μονομερής αποχώρηση της χώρας από τον ευρωπαϊκό συνασπισμό που μέχρι πρότινος μετείχε. Και διαβεβαίωνε την ΕΕ, ότι η βρετανική αποχώρηση θα ήταν σύμφωνη με τις νομικές προβλέψεις ενεργοποίησης εντός διετίας, για να μη δημιουργηθούν προβλήματα στην συνοχή και λειτουργία της ΕΕ.
Αυτήν την στάση χαιρέτιζαν, οι διάφοροι Αξιωματούχοι της ΕΕ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ κάνει πολύ σκληρή την Τερέζα Μέι. 

Ωστόσο, όλα αυτά από πλευράς Βρετανικής Κυβέρνησης, μέχρι την ημέρα των Προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ (8 Νοεμβρίου 2016) και της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ.
Όμως, από εκεί και μετά η Βρετανίδα Πρωθυπουργός έγινε πιο σκληρή στις δηλώσεις της, με αποκορύφωμα τις προχθεσινές δηλώσεις της περί “σκληρού BREXIT”. Όπου, εξαπέλυσε σειρά απειλών κατά της ΕΕ, ανακοινώνοντας ότι θα αλλάξει το οικονομικό της μοντέλο και θα επιβάλλει μια χαμηλή φορολόγηση, ευελπιστώντας να μετατρέψει το Ηνωμένο Βασίλειο σε ένα νέο φορολογικό παράδεισο. Προς αυτήν την κατεύθυνση θέλει σύμμαχο την ΕΕ για να μην πληγούν οι βιομηχανίες τους. Να μην μπει η ΕΕ εμπόδιο στα σχέδια της οικοδόμησης μιας παγκόσμιας Βρετανίας που θα ανοίξει ορίζοντες σε νέους αλλά και σε παλαιούς φίλους.

Από αυτήν την αλλαγή πλεύσης της Βρετανίδας Πρωθυπουργού, είναι πολύ ενοχλημένο το ιερατείο του Βερολίνου και των Βρυξελλών και σύσσωμος ο Τύπος της Γερμανίας και της Γαλλίας ομιλεί για υπέρμετρη αλαζονεία της Τερέζας Μέι.

Απασφαλίζει ο Ντόναλντ Τραμπ. 

Αυτή η σκληρή εκφορά του λόγου από τη Τερέζα Μέι, έχει να κάνει σίγουρα με τις απόψεις και τις αποφάσεις του Ντόναλντ Τραμπ, ευθύς αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Ένα δείγμα των οποίων μας έδωσε, πριν μια εβδομάδα, όταν παραχώρησε συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα Bild και στη βρετανική The Times και στις οποίες δήλωσε ότι καλώς αποχώρησε το Ηνωμένο Βασίλειο από την ΕΕ, της οποίας κυριαρχεί η Γερμανία. Θεωρώντας σίγουρη τη διάλυσή της, από τη στιγμή που προβλέπει πως στο εγγύς μέλλον και άλλες χώρες της ΕΕ θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του Ηνωμένου Βασιλείου. Υπερθεματίζοντας, με απόλυτα απαξιωτικό τρόπο, ότι για τον ίδιο δεν έχει καμιά σημασία εάν θα είναι ενωμένη η ΕΕ ή διχασμένη. Όπως επίσης, υπερασπίστηκε την προσέγγιση των ΗΠΑ προς τη Ρωσία, θεωρεί “παρωχημένο” το ΝΑΤΟ και καυτηρίασε για ένα ακόμη θέμα την ηγέτιδα δύναμη της ΕΕ, τη Γερμανία, κάνοντας αναφορά για το “καταστροφικό λάθος της Μέρκελ” όσον αφορά την κατεύθυνσή της στην μεταναστευτική πολιτική που χαράζει η ΕΕ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατά της Λέσχης Bilderberg. 

Στην φετινή διάσκεψη της γνωστής μας Λέσχης Bilderberg, είχε αποφασισθεί η προσπάθεια αποτροπής του BREXIT στο δημοψήφισμα του Ηνωμένου Βασιλείου και ακολούθως η αποτροπή της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ στην Προεδρία των ΗΠΑ. Προς την επίτευξη αυτών των στόχων δεν θα είχε αντίρρηση το ιερατείο των σκοτεινών αποφάσεων για τον Πλανήτη μας, να μετέλθει ακόμη και εγκληματικών ενεργειών.

Επί παραδείγματι, προσωπικά το έγραψα από την πρώτη στιγμή, ότι άλλοι είναι οι δολοφόνοι της Βουλευτού του Εργατικού Κόμματος Τζο Κοξ, υπέρμαχης του BREMAIN και η οποία δολοφονήθηκε μια εβδομάδα πριν από το δημοψήφισμα του Ηνωμένου Βασιλείου, από Βρετανό άνδρα που φέρεται ότι είπε τη στιγμή της δολοφονίας της άτυχης γυναίκας:
“Πρώτα η Βρετανία”!!

Προσωπικά, θεωρούσα και εξακολουθώ να θεωρώ σκηνοθετημένη αυτή τη δολοφονία από ξένα κέντρα αποφάσεων, προκειμένου να αναστρέψουν το αποτέλεσμα υπερ του BREXIT που μέχρι τη στιγμή της δολοφονίας κάλπαζε σε σχέση με το BREMAIN και που πρόσκαιρα άλλαξε τα δεδομένα.

Όπως θεωρώ σκηνοθετημένη από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων την προσπάθεια ανάδειξης ενός νεοφασίστα, ενός αλαζόνα, ενός σεξιστή, ενός αγράμματου, στο πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ. Γι΄ αυτό προς το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, δηλαδή την εκλογή της Χίλαρι Κλίντον, επιστράτευσαν όλο το “πορνείο” του Χόλυγουντ, της φούντας, της πρέζας, της ανωμαλίας και του υποκόσμου!!

Για όλα τα παραπάνω, προφανώς ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε, ότι σύντομα θα αναθεωρήσουν οι ΗΠΑ το ρόλο τους στην “εγκληματική” Λέσχη Bilderberg!!

Τα δικά μας γερμανικά “πρακτοράκια” επιμένουν με ΕΕ και Μέρκελ 

Όλα τα παραπάνω μας δείχνουν ότι πλέον χαράζεται μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, μια νέα δυναμική στον Πλανήτη από την Αμερική, την Μεγάλη Βρετανία (ξανά μετά την αποχώρησή της από την ΕΕ) και τη Ρωσία.

Όπου δυστυχώς, τα δικά “πρακτοράκια” της Γερμανίας επιμένουν να βρίσκονται στο πλευρό της ΕΕ, της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Μιας ΕΕ που κλυδωνίζεται και σύντομα θα δεχθεί τα πραγματικά “πυρά” από τη “Νέα Συμμαχία” που χαράζεται στον ορίζοντα.

Και η δική μας κυβέρνηση, αντί αυτό το μεγάλο πλεονέκτημα να το αξιολογήσει υπέρ της Πατρίδος, εξακολουθεί να εθελοτυφλεί υπέρ μιας ΕΕ που πνέει τα λοίσθια. Παρακαλώντας να μας δώσει την τρισκατάρατη αξιολόγηση. Εκλιπαρώντας να μας κάνει απομείωση του επαχθούς και επονείδιστου δημοσίου χρέους!! Ε, κολοτούμπα Πανούλη;;

Μια από τα ίδια, ο Κούλης της Μαρέβας και της Λέσχης Bilderberg. 

Θεωρώ ως απολύτως βλακώδες να υπάρχουν ακόμη Έλληνες, οι οποίοι είναι δυνατόν να επενδύουν στο μέλλον της Πατρίδος, εμπιστευόμενοι τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο οποίος ποτέ δεν κατάφερε να νουθετήσει την οικογένειά του και κάποιοι περιμένουν να κυβερνήσει τον ελληνικό λαό.

Ο πολιτικός που μετείχε στην κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της Λέσχης Bilderberg του περασμένου Ιουνίου (9-12), στη Δρέσδη της Γερμανίας και ο οποίος ουδέποτε θα μας αποκαλύψει τι ακριβώς αποφάσεις πήραν για την Ελλάδα οι συμμετέχοντες φίλοι του: Βόλφγκανγκ Σόιμπλε (υπουργός οικονομικών της Γερμανίας), Εμμανουέλ Μακρόν (υπουργός οικονομικών της Γαλλίας), Κριστίν Λαγκάρντ (Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ), Μπενουά Κερέ (μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΚΤ).

Θα επιβάλουν ολική επαναφορά Καραμανλή; 

Στο άρθρο μου της περασμένης Κυριακής – είχε μεγάλο πολιτικό αντίκτυπο – έγραφα για ολική επαναφορά του Κώστα Καραμανλή, από την “Νέα Συμμαχία”!!

Πιο συγκεκριμένα έγραφα: «…είναι ο μόνος πολιτικός που μπορεί να εμπιστευθεί ο Βλαντιμίρ Πούτιν και να συνομιλήσει εντίμως μαζί του. Είναι ο πολιτικός που θα ενεργοποιηθεί σε μια επικείμενη Αμερικανο-ρωσική προσέγγιση και συμφωνία των δυο υπερδυνάμεων. Γιατί, ως Πρωθυπουργός προώθησε τις δυο διακρατικές μεγάλες συμφωνίες με τη Ρωσία. Τον αγωγό αργού πετρελαίου Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης και τον αγωγό αερίου South Stream. Γιατί, ως Πρωθυπουργός έθεσε βέτο στο Βουκουρέστι στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ το 2008, μη μπορώντας να αποδεχτεί την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ από τη στιγμή που δεν είχε εξευρεθεί κοινά αποδεκτή ονομασία για το κρατίδιο της FYROM. Μιας απόφασης που πάρθηκε και βρήκε πολλούς συμμάχους, παρά τις αφόρητες πιέσεις που ασκήθηκαν από τις ΗΠΑ του Τζωρτζ Μπους».

Μυστική συνάντηση Πούτιν – Καραμανλή στο Άγιον Όρος το 2005. 

Στο σημερινό φύλλο θα σας ενημερώσω, με όσα μου αποκάλυψε αξιόπιστη πηγή μας, που την προκάλεσε αυτή η αναφορά μου!!

Ας θυμηθούμε τον ερχομό του Βλαδιμίρ Πούτιν στην Ελλάδα το 2005.
Στις 8 Σεπτεμβρίου ο Ρώσος Πρόεδρος πραγματοποιούσε επίσκεψη στο Άγιον Όρος, την πρώτη αρχηγού του Ρωσικού κράτους. Προηγήθηκε συνάντηση Πούτιν – Καραμανλή στην Χαλκιδική. Μετά από εκείνη τη συνάντηση, ο Πούτιν χαρακτήρισε σοβαρό εταίρο της Ρωσίας την Ελλάδα, ευελπιστώντας στην οικονομική συνεργασία των δυο χωρών. Ακολούθησαν το επόμενο χρονικό διάστημα οι δυο μεγάλες ενεργειακές συμφωνίες μεταξύ Ελλάδος και Ρωσίας!!

Η πληροφόρηση στα ΜΜΕ έφθασε την εποχή εκείνη μέχρι τη συνάντηση της Χαλκιδικής.
Η σημερινή δική μας πληροφόρηση, μιλάει ότι ακολούθησε “Μυστικός Δείπνος” των δυο ανδρών εντός του Αγίου Όρους (δεν μου αποκαλύφθηκε η Μονή) επί τρίωρο!!

Εκεί ο Πούτιν ενημέρωσε τον Καραμανλή για την τύχη του και για την πολύχρονη υπομονή που έπρεπε να κάνει…

Επανέρχομαι…Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.