Τελευταίες αναρτήσεις

16 Ιανουαρίου 2017

Ο ΣΩΣΤΟΣ ΗΓΕΜΩΝ

Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος 

Δύσμοιρη Ελλάδα, έχεις πέσει εις χείρας αναξίων και συμπλεγματικών θεσμικών διοικήσεων που στέκουν επάνω από έναν λαό ξεκομμένο από τις ρίζες του. Δεν ομιλώ για το κράτος, διότι αυτό δεν είναι καν ελληνικό αλλά εχθρικό προς τούς Έλληνες και άξιο κατεδαφίσεως. Ο δε Ελληνισμός από αρχαιοτάτων χρόνων πορεύεται αναλόγως των ηγετών του αποκλειστικά. Ίσιος ο ηγέτης, ίσιος ο λαός. Στραβός ο ηγέτης, στραβός ο λαός. Ήρωας ο ηγέτης, ήρωας ο λαός. Προδότης ο ηγέτης, στα τέσσερα ο λαός.

Δείτε τι συμβαίνει με τα όργανα που συνθέτουν την κοινωνική πυραμίδα σε εργασία και σχολεία. Αναξιοκρατία και ευνοιοκρατία είναι τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν το ανθρώπινο δυναμικό τού εργασιακού ιστού. Τα κόμματα τής αστικής δημοκρατίας έχουν εγκαταστήσει τα συνδικαλιστικά σωματεία που καμώνονται τούς προστάτες των εργαζομένων ενώ υπαγορεύουν διευθυντές και τις πράξεις τους, τοποθετώντας ψηλά και χαμηλά εκείνους που εκτελούν επιζήμιες εντολές δίχως αντιρρήσεις.

Στα σχολεία ο διεθνιστικός συρφετός τής αστικής δημοκρατίας διδάσκει στα παιδιά μας τούς πατριώτες ως προδότες και τούς «εθναρχεύοντες» προδότες ως πατριώτες. Εορτές στήνονται για προβοκατόρικες επαναστάσεις σε βάρος τού Έθνους και προπαγάνδες ασκούνται για την νομιμοποίηση τού λαθροεποικισμού και τής πολυπολιτισμικότητας και τού πολυφυλετισμού ως φυσιολογικών βιασμών τού εθνικού μας πληθυσμιακού ιστού. Το ισλάμ και ο εβραϊσμός των διαχρονικών κατακτητών τίθενται επάνω από την Ορθοδοξία, τούς Αγίους και τούς Ήρωες τής Φυλής μας.

Το μικρόβιο τής αποσύνθεσης τής Ελληνικής Φυλής έχει βγάλει ρίζες στον κρατικό οργανισμό τού ψευτορωμέϊκου και έχει απλωθεί πλέον ως άθλια μάζα από αγκάθια γύρω από το λαιμό μας. Η μόλυνση έχει πάει στις ιδιωτικές δραστηριότητες τού λαού, στην ψυχή των Ελλήνων, στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, σε κείνους τούς δήθεν λεύτερους με τις αόρατες χειροπέδες που λησμονούν τα πονεμένα και τα σκλαβωμένα αδέρφια τους. Και η βρωμιά τού μισελληνισμού γίνεται αντιληπτή μονάχα αν μυρίσει κοντά μας, πολύ κοντά μας, αντί αδικοχυμένου ελληνικού αίματος. Αλίμονο…

Βλέπω τον λαό μου να έχει μετατραπεί σε χρηματοέλληνες, σε συνταξιοέλληνες, σε σκυφτοέλληνες. Και όσο περισσότερο αντικρίζω αυτήν την κατάντια, τόσο πιο πολύ μού ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και πιάνω τα μηλίγγια μου να χορεύουν έντονα και πιεστικά. Είναι πολλές οι φορές που μαλώνω τον ίδιο μου τον εαυτό και τούς συναγωνιστές μου, διότι βάλαμε ανάμεσά μας τούς κανόνες τού κομματικού ελιτισμού που τον νιώθω τόσο καταπιεστικό ώστε να τον απορρίπτω με βδελυγμία.

Ίσως να έχω άδικο, αφού δεν νερώνω το κρασί μου. Αλλά πάλι, αυτή είναι η φτιαξιά μου και μού αρέσω όπως με έπλασε ο Δημιουργός μου. Δόξα τω Θεώ! Εύχομαι μάλιστα από βάθους καρδίας την ημέρα και την ώρα που θα δημοσιευτούν αυτές οι αράδες να έχουν αλλάξει τα πράματα, έστω και οριακά, έστω και λίγο πριν ή λίγο μετά την δημοσίευση.

Εύχομαι να δω την Σάμο, την Χίο, την Λέσβο και όλα τα νησιά τού Ανατολικού Αιγαίου λεύτερα και από τούρκους και από λαθρογυρολόγους και από αναρχοπράκτορες. Να μην βλέπω την Ελληνική Αστυνομία και το Ελληνικό Λιμενικό να προστατεύουν από τον δίκαιο και διαμαρτυρόμενο ελληνικό λαό τούς ανθέλληνες τού νεοταξισμού, αλλά να τούς πετάνε έξω από κάθε χώμα ελληνικό.

Εύχομαι να τιμωρήσουμε το ψευδοκράτος τής Αλβανίας που τυραννάει τούς Βορειοηπειρώτες, που τούς γκρεμίζει τα σπίτια, που τούς στερεί την πρόσβαση στα ελληνικά γράμματα και την Ορθοδοξία. Και η δίκαιη τιμωρία είναι η αντεπίθεση τού ενδόξου Ελληνικού Στρατού μέσα στην Βόρεια Ήπειρο και η ενσωμάτωση τής Απώτατης Ηπείρου Μας στον ελληνικό εθνικό κορμό. Εύχομαι να βάλουμε γενικό σχέδιο για την απελευθέρωση όλων των προσωρινά αλύτρωτων Ελληνικών Πατρίδων. Και στην θέση τής Συνθήκης τής Λοζάνης να θέσουμε την Συνθήκη τής Μεγάλης, Ορθόδοξης και Αυτοκρατορικής Ελλάδος.

Ο Ελληνισμός μας ο πηγαίος και γνήσιος στο αίμα και την συνείδηση είναι ένα Σώμα από Μύστες τής Αληθείας και Στρατιώτες τού Δικαίου. Όπως όλα τα οργανικά σύνολα, όπως όλα τα στρατεύματα, έτσι και η Φυλή μας χρειάζεται στο πηδάλιο τής αναγεννητικής της πορείας τον σωστό Ηγεμόνα. Είναι εκείνη η προσωπικότητα που διαθέτει ατσάλινο χαρακτήρα και στρατηγικό σχέδιο. Είναι εκείνη η προσωπικότητα που είναι διατεθειμένη να υπερβεί κάθε εμπόδιο, να κάμει τα αδύνατα δυνατά, να αναστήσει τον Ηρωικό και Υπεράνθρωπο Ελληνισμό. Εκείνος ο Ηγεμών που θα καταθέσει ιδρώτα, αίμα και ευφυΐα, 
κάμνοντας στάση μονάχα για να αντεπιτεθεί με μεγαλύτερο πείσμα.

Ο Ηγεμών τού Ελληνικού Έθνους διαθέτει ισχυρή εθνική μνήμη. Είναι εκείνος ο Ηγέτης που διαθέτει το προσωπικό του Αρχείο πλήρως ενημερωμένο με όλες τις περασμένες πράξεις, με όλα τα χρέη προς την Φυλή, με όλες τις αδικίες που πρέπει να διορθωθούν, με όλους όσους πλήγωσαν το Έθνος για να τιμωρηθούν, με όλους όσους πρέπει να τιμηθούν. 

Ο Ηγεμών τού Ελληνικού Έθνους έχει ποτίσει πρώτα από όλα όλο του το είναι με το Ιερό Χρέος, έχει ορκίσει τον εαυτό του σε Χριστό και Ελλάδα, έχει δοθεί στα ψηλά πεπρωμένα τής Φυλής. Κι ύστερα αυτή του την Πίστη την μετατρέπει σε γερά, σε δυνατά, σε ακλόνητα επιχειρήματα που θα σηκώσουν ολάκερο τον Ελληνισμό στο πόδι ώστε να διοικήσει την γη του και την οικουμένη.

Ο Ηγεμών τού Ελληνικού Έθνους πραγματοποιεί ένα βήμα πίσω και δύο βήματα εμπρός. Επιτρέπεται η στάση μονάχα για πρόσκαιρες και πολύ σύντομες ανάσες, για να διαβουλευτεί με το Αυτοκρατορικό Γένος του, για να πάρει την Ευχή τού Θεού, για να ανασυντάξει τις δυνάμεις τού Έθνους. Κανείς άλλος λόγος δεν υφίσταται για καμία αναβολή.

Τίποτα δεν χαρίζεται και τα πάντα κατακτώνται. Κοιτάζεις πίσω μονάχα για να πάρεις το νεύμα για την εφόρμηση και την νίκη από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Πατάς επάνω στα πτώματα Αντίχριστων Εφιαλτών και Βαρβάρων για να διαβείς στο δρόμο τής λευτεριάς και των συνόρων τής ελληνικής καρδιάς. Πιστοί και Στρατιώτες τής Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος, εμπρός! 
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.