31 Ιανουαρίου 2017

Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΗΣ “ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ”

Εξελίξεις στα Βαλκάνια

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr 

Στο άρθρο μου της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου 2017 στην Ελεύθερη Ώρα, αλλά και στο άρθρο μου της Κυριακής 29 Ιανουαρίου 2017, άρχισα να ξετυλίγω το κουβάρι της ανησυχίας μου και μιας προσπάθειας ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης της Πατρίδος μου για τον μεγάλο κίνδυνο που έρχεται από την Αλβανία.

Έναν Εθνικό κίνδυνο που δυστυχώς δεν καταλαβαίνει όλο το πολιτικό Σύστημα της Πατρίδας μας ή τον καταλαβαίνει αλλά προσπαθεί να τον υποβαθμίσει!!

Έτσι, ενώ το πολιτικό Σύστημα στην Ελλάδα “κοιμάται και εφησυχάζει”, οι Μυστικές Υπηρεσίες της Αλβανίας οργίαζαν επί σειρά ετών και εξακολουθούν να οργιάζουν, υποβοηθούμενοι από πράκτορες που διείσδυσαν στο κύμα εισόδου ομοεθνών τους στην Ελλάδα την εποχή της ευμάρειας!! Όπως – σύμφωνα πάντα με την αδιάψευστη και φερέγγυα πηγή μας, την οποία ουδείς πολιτικός μπορεί να αμφισβητήσει, γιατί αν τολμήσει να το κάνει θα είναι ωσάν να αυτοπυροβολείται – το γεγονός ότι ιδρύθηκαν μετά την εποχή του Ραμίζ Αλία (τελευταίου κομμουνιστή ηγέτη της Αλβανίας, 1985-1992) πολλοί Βορειοηπειρωτικοί Σύλλογοι στην Ελλάδα, ως μανιτάρια και που κάποιοι εξ αυτών βοήθησαν στην προπαγάνδα και τη διάδοση της ιδέας της “Μεγάλης Αλβανίας”.

Όταν μας αντιγράφει το “Πρώτο Θέμα”!! 

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 η εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” έχει πρωτοσέλιδο τη θεματολογία που εμείς αναδείξαμε. Ευχαριστούμε το “Πρώτο Θέμα” γι΄ αυτό το τόλμημα, που έπρεπε να έχει γίνει πολύ πιο μπροστά από όλα τα Συστημικά Μέσα της Πατρίδος μας, Εν τούτοις, αυτό μας χαροποιεί γιατί έτσι ενημερώνεται  περισσότερο αναγνωστικό κοινό και ίσως υπάρξει Εθνική αφύπνιση. Μας χαροποιεί, ότι αυτή η δική μας προσπάθεια της προάσπισης των Εθνικών μας συμφερόντων γίνεται ευρέως γνωστή. Μας χαροποιεί, γιατί πιθανότατα να ξυπνήσουμε το πολιτικό μας Σύστημα, που όχι απλώς κοιμάται, αλλά ροχαλίζει εκκωφαντικά!!

Ωστόσο, θα πρέπει να μας πει η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, καθώς και η ηγεσία του Στρατού μας, γιατί αποσιωπήθηκαν παρόμοια περιστατικά του παρελθόντος όπως αυτά του Μεσολογγίου!!

Η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και η γέννηση της “Μεγάλης Αλβανίας”!! 

Επιστρέφοντας στο ξετύλιγμα του κουβαριού αυτού του μεγάλου Εθνικού ζητήματος, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, καταγράφοντας την αδιάψευστη και φερέγγυα πηγή μας, για τη δημιουργία της “Μεγάλης Αλβανίας”!!

Μετά τον θάνατο του Γιόσιπ Μπροζ Τίτο της Ενιαίας Γιουγκοσλαβίας (Πρόεδρός της από 14 Ιανουαρίου 1953 – 4 Μαίου 1980), εισήλθαμε στη διαδικασία της διάλυσης της Ενιαίας Γιουγκοσλαβίας, με σκοπό τις αλλαγές στα Βαλκάνια και τη δημιουργία της “Μεγάλης Αλβανίας”, αρχικά με αυτόνομες Αλβανικές οντότητες!!

Παρακάτω αναφέρουμε κάποιες από αυτές:
- Κοσσυφοπέδιο (περιοχή της Σερβίας, στη συντριπτική πλειοψηφία είναι Αλβανοί), 
- Τέτοβο (περιοχή των Σκοπίων με αυξημένο το Αλβανικό στοιχείο), 
- Μπουγιάνοβατς (πόλη της νότιας Σερβίας στα σύνορα με την ΠΓΔΜ), 
- Ούλτσιν Μαυροβουνίου (στην πλειοψηφία είναι Αλβανοί οι 10-11 χιλιάδες κάτοικοι αυτής της πόλεως), 
- Τσαμουριά (κατά τους Αλβανούς τμήμα της Ηπείρου στη βορειοδυτική Ελλάδα, σχετιζόμενη με τους Τσάμηδες που διεκδικείται από την Αλβανία στο πλαίσιο αλυτρωτισμού τους)!!

Ο εντολοδόχος Τζίμμυ Κάρτερ στην Κέρκυρα!! 

Το καλοκαίρι του 1985 επισκέφθηκε – σύμφωνα πάντα με τις αδιάσειστες πληροφορίες της πηγής μας - την Κέρκυρα ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ (1977-1981) Τζίμμυ Κάρτερ και φυσικά όχι για τις “διακοπές” του. Τον συνόδευε σ΄ αυτό το ταξίδι του (με κάθε μυστικότητα) ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Βορείου Αμερικής Ιάκωβος (γεννηθείς στην Ίμβρο – όταν πέθανε, στις 10 Απριλίου 2005, κατά την έξοδό του από τα επίγεια χαιρετίστηκε από  τους πρώην Προέδρους των ΗΠΑ, Μπίλ Κλίντον, Τζωρτζ Μπους τον πρεσβύτερο και Τζίμμυ Κάρτερ, που όλως τυχαίως ήταν όλοι τους ανθέλληνες).

Ο Τζίμμυ Κάρτερ, στην παρούσα φάση ήταν το βαποράκι των Νονών των ανίερων σχεδίων της δημιουργίας της “Μεγάλης Αλβανίας”, ο οποίος με τον ερχομό του στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες που επισκέφτηκε μετά την Κέρκυρα, αποσκοπούσε στη μεταφορά μηνυμάτων – εντολών για τις διαγραφόμενες γεωστρατηγικές και γεωπολιτικές εξελίξεις στα Βαλκάνια με επίκεντρο τη Γιουγκοσλαβία και την Αλβανία!!

Η “Μεγάλη Αλβανία” πέρναγε από τη “Μακεδονία”!! 

Από το 1986, η τότε πολιτική ηγεσία της Αλβανίας καθώς και οι Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών της, είχαν πληροφορηθεί ότι μεθοδεύονται μεγάλες κα σεισμικές ανατροπές στις χώρες του Ανατολικού Συνασπισμού, με πρώτη τη διάλυση της Σοβιετικής Ενώσεως.

Επίσης, το 1986 – όπως μας εξιστορεί η πηγή μας – πραγματοποιήθηκε μια μυστική σύσκεψη στα Σκόπια που μεταξύ των άλλων συμμετείχαν ο Κίρο Γκλιγκόροφ (1991-1999 Πρόεδρος της ΠΓΔΜ), ο Αλβανός επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Αλβανίας, ο αρχηγός της Τουρκικής ΜΙΤ (Εθνική Οργάνωση Πληροφοριών της Τουρκίας) και ο απεσταλμένος των ΗΠΑ, διπλωμάτης Τζον Νεγρεπόντε (*). Εκεί, φέρεται μεταξύ των άλλων να δόθηκαν οι ακριβείς οδηγίες για τη δημιουργία του “Μακεδονικού” Κράτους, με πρώτο Πρόεδρο τον Κίρο Γκλιγκόροφ (όπως και έγινε το 1991, δηλαδή 5 χρόνια μετά)!!

Μια περίεργη και ύποπτη συνάντηση!! 

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε μια άτυπη αλλά πολύ περίεργη συνάντηση, την ίδια εποχή, στα Ελληνοαλβανικά σύνορα (Κακαβιά) μεταξύ του τότε ακροδεξιού – ναζιστή Γερμανού Φραντς Γιόζεφ Στράους που τον διέκρινε ένας ιδιαίτερος αυταρχισμός και ενός Έλληνα Αξιωματούχου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας;;;).

Βέβαια, ο Φραντς Γιόζεφ Στράους πριν από αυτή τη συνάντηση είχε επισκεφθεί τα Τίρανα!! Να σημειωθεί ότι ο Φραντς Γιόζεφ Στράους διατηρούσε άριστες σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη. Ήταν ο πολιτικός που σημάδεψε περισσότερο από κάθε άλλον τη μεταπολεμική Βαυαρία. Ήταν Πρόεδρος το CSU και Πρωθυπουργός επί μια δεκαετία, μέχρι τον θάνατό του το 1988. Ήταν πολύ ισχυρός και τον αποκαλούσαν “εκλεγμένο μονάρχη” της Βαυαρίας. Στην ακροδεξιά Βαυαρία, το 1962 ως ομοσπονδιακός υπουργός Άμυνας, έκλεισε το περιοδικό Spiegel και έστειλε στη φυλακή τους διευθυντές του γιατί είχαν επικρίνει τους αμυντικούς σχεδιασμούς του.

Γι΄ αυτό η παραπάνω συνάντηση ήταν πολύ περίεργη και εξόχως ύποπτη!!

Όταν το πολιτικό Σύστημα πρόδιδε την Ελλάδα και εξυπηρετούσε τις ιδιαιτερότητές του!! 

Τα πρώτα χρόνια που άνοιξαν τα σύνορα, κατά τις αρχές της δεκαετίας του ΄90, και εισήλθε στην Ελλάδα κάθε καρυδιάς Αλβανικό καρύδι, πολλοί από τους πολιτικούς μας ικανοποίησαν και τις προσωπικές τους ιδιαιτερότητες. Γιατί, πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός, ότι πιέζονταν οι Κρατικές Υπηρεσίες Ασφαλείας της Πατρίδος μας, για να χορηγούν παρανόμως άδειες παραμονής Αλβανών, τους οποίους προσλάμβαναν τα πολιτικά μας πρόσωπα ως κηπουρούς, οικιακούς βοηθούς κλπ.

Επανερχόμαστε την Τετάρτη!! 

Θα επανέλθουμε την προσεχή Τετάρτη, δημοσιεύοντας κατ΄ αποκλειστικότητα τα όσα είπε ο Ραμίζ Αλία στο Πολιτικό Γραφείο του Κομμουνιστικού Κόμματος της Αλβανίας τον Οκτώβριο του 1989, όπου παρουσίαζε στους συντρόφους του το σχέδιο δράσης του Αλβανικού Κράτους κατά τις επόμενες δεκαετίες, προκειμένου να υλοποιηθεί το Σχέδιο της δημιουργίας της “Μεγάλης Αλβανίας”!!

ΣΗΜ.: (*)
Έχω αναφερθεί κατά το παρελθόν σε άρθρα μου στον Τζων Νεγρεπόντε, τον Αμερικανό αξιωματούχο ο οποίος την 1η Δεκεμβρίου 1966, απέστειλε επιστολή στον τότε Πρωθυπουργό της Ελλάδος Στέφανο Στεφανόπουλο, λέγοντας επί λέξει τα εξής: 

«Μια συμβουλή έχω να σου δώσω. Αν ο Ανδρέας Παπανδρέου ή οποιοσδήποτε άλλος, μετά τη δικτατορία στην Ελλάδα (σημ. πως γνώριζε για την επερχόμενη Δικτατορία;), πάρει τη σκυτάλη του αντιαμερικανισμού, του αντιιμπεριαλιστή, του ειρηνιστή, του “πατερούλη” του λαού σας, να ξέρεις ότι αυτός θα είναι ο διορισμένος άνθρωπός μας στην Ελλάδα για να παριστάνει τον Πρωθυπουργό…».



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.