31 Ιανουαρίου 2017

Η εικόνα του κακού αποκαλύπτεται πλήρως (ένα κείμενο που πρέπει να δούμε με επιφύλαξη)

ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΗΠΑ

Πολιτική Έκθεση Πληροφοριών για τους Πολίτες του Κόσμου

Η εργασία για την εξάλειψη της CIA και την εξάλειψη του κακού της από το πρόσωπο της γης είναι θέμα τόσο σημαντικό για τον Πρόεδρο Trump ώστε κάλεσε τον οργανισμό σε συνάντηση μαζί του μία ημέρα μετά την ορκωμοσία το Σάββατο (2017-01-21). Ήταν πολύ σημαντικό να συναντήσουν οι βαθμοφόροι της CIA το νέο τους αφεντικό. 

Αν δεν έχετε αντιληφθεί την πλήρη αλήθεια για την σκιώδη κυβέρνηση της CIA και της παγκόσμιας οργάνωσης που διαχειρίζεται και υποστηρίζει, σας προτρέπουμε να διαβάσετε τα σημαντικά άρθρα μας. Αυτά είναι αναφορές πληροφοριών που έχουν δοθεί στην ομάδα του Trump από τη βάση με την πρόθεση ότι οι εκθέσεις αυτές θα διοχετευθούν σε δημόσια κανάλια, από τα οποία εμείς οι άνθρωποι θα μπορούσαμε, να ενημερωθούμε και να μάθουμε. Οι νέοι ηγέτες μας χρειάζονται την υποστήριξη ενός ενημερωμένου κοινού που μπορεί να προέλθει μόνο από μια αληθινή ενημέρωση δια των μέσων μαζικής εναλλακτικής ενημέρωσης.

Προσφέρουμε τώρα αγαπητοί μας πατριώτες, μια σημαντική έκθεση πληροφοριών που πρέπει να διαβάσει ο κάθε πατριώτης. Μόλις διαβάσετε αυτό το υλικό, θα καταλάβετε πλήρως γιατί η φάρσα της 9/11 διαπράχθηκε εναντίον του λαού του κόσμου.

Εδώ είναι
ΤΑ ΟΚΤΩ ΒΗΜΑΤΑ ΤΩΝ “ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Αποκάλυψη 1: Εμείς οι άνθρωποι έχουμε υποστεί ΝΟΜΙΜΗ πλύση εγκεφάλου 

Για να κατανοήσουμε πώς η σκιώδης κυβέρνηση απατεώνων προπαγανδίζει και κάνει πλύση εγκεφάλου στους πολίτες της, σας δώσαμε μια έκθεση πληροφοριών σχετικά με το πώς η κυβέρνηση χρησιμοποιεί «νόμιμη» προπαγάνδα για να σας κρατήσει μακριά από τη γνώση της αλήθειας. Αυτός είναι ο λόγος που τόσοι πολλοί από τους πολίτες είναι εντελώς ανίδεοι για το τι πραγματικά συμβαίνει.


Αποκάλυψη 2: Η παγκοσμιοποίηση είναι ο εχθρός 

Ο εχθρός είναι η παγκοσμιοποίηση και οι παγκοσμιοποιητές κρατούν τους πολίτες του κόσμου σε σύγκρουση με τη δημιουργία της ψευδαίσθησης ότι είμαστε εχθροί μεταξύ μας. Μόλις αντιληφθείτε ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός ενός ειρηνικού, και παραγωγικού κόσμου, μπορείτε να τους εντοπίσετε μέσα στο πολιτικό τους καμουφλάζ, και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους πολιτικούς μας, τους τραπεζίτες, τα Ηνωμένα Έθνη, την CFR, και την Τριμερή Επιτροπή. Τώρα πια πρέπει να γνωρίζουμε ποια είναι η συμμορία της Παγκοσμιοποίησης.


Αποκάλυψη 3: Γνωρίστε τα όπλα που οι παγκοσμιοποιητές χρησιμοποιούν εναντίον μας 

Οι παγκοσμιοποιητές χρησιμοποιούν μια ποικιλία από όπλα για να μας κρατήσουν όλους υπό έλεγχο μέσα στην νέο-φεουδαρχική παγκόσμια τάξη τους. Το πρώτο και το πιο εξουθενωτικό όπλο που χρησιμοποιούν εναντίον μας είναι τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Στην πραγματικότητα χρησιμοποιούν την δημόσια πρόσβαση της ραδιοτηλεόρασης για να στέλνουν την δηλητηριώδη και παραπλανητική προπαγάνδα τους στα σπίτια μας.

Αυτός είναι ο λόγος που είναι τόσο ζωτικής σημασίας το ότι ο Πρόεδρος Trump απευθύνεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Πρόκειται για όπλα που χρησιμοποιούνται ενάντια σ’ εμάς τους ανθρώπους.

Αν θέλετε να μάθετε την βαθιά αλήθεια για τα εταιρικής ιδιοκτησίας, υποστηριζόμενα από την CIA μαζικά μέσα ενημέρωσης, αφιερώστε λίγο χρόνο για να μάθετε.


Η χρήση του εκβιασμού είναι ένα όπλο που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο των μισθοφόρων της παγκοσμιοποίησης που φορούν μια ποικιλία από «στολές» - από τους δημιουργημένους από την CIA τρομοκράτες του ISIS, έως τους Γερουσιαστές και Βουλευτές, την διοίκηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης και του FBI, καθώς και των Ιπποτών της Μάλτας. Μόλις αυτοί όλοι οι τύποι έχουν μπλέξει με την παιδεραστία, τις δολοφονίες, τα σατανικά τελετουργικά, τότε ελέγχονται εύκολα από την παγκοσμιοποίηση. Αυτά είναι όσα αποκαλύπτονται για την παγκόσμια παιδεραστία και την εμπορία ανθρώπων και έχει γίνει πια φανερό γιατί οι πολίτες αναλαμβάνουν τις δικές τους έρευνες, δεδομένου ότι οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου έχουν εξουδετερωθεί με το όπλο των εκβιασμών. 



Αποκάλυψη 4: Γνωρίστε τον εχθρό 

Είναι ένα πράγμα να λέμε "η παγκοσμιοποίηση είναι εχθρός μας”, αλλά είναι άλλο να γνωρίζουμε ακριβώς ποιος είναι ο εχθρός αυτός. Έχουμε δώσει στους συμπολίτες μας αρκετές εκθέσεις για το ποιοι είναι αυτοί οι φορείς, και οργανισμοί.
Ο πρώτος και κύριος εχθρός είναι το στρατιωτικό-βιομηχανικό Σύμπλεγμα. Μόλις ξεκινήσετε να διαβάζετε τα άρθρα αυτά, μπορείτε να δείτε πώς οι ίδιοι κακοί «ηθοποιοί» εμφανίζονται κατ 'επανάληψη. Μπορείτε να δείτε ότι οι ιδιοκτήτες των εταιρειών που συμμετέχουν στο στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα κατέχουν επίσης τα κανάλια των μέσων ενημέρωσης και ιδιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών. Μπορείτε να δείτε πώς η επιρροή τους καλύπτει όλον τον πλανήτη και «όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη». 

Δεν υπάρχει καμία πραγματική είδηση στην τηλεόραση, οπότε διαβάστε τα άρθρα αυτά για να κατανοήσετε σε βάθος ποιος είναι ο εχθρός:


Τώρα που βλέπετε το βάθος των πλοκαμιών του κακού που ρουφάει τη ζωή όλων των χωρών του κόσμου, να συνεχίστε να παρακολουθείτε το κακό τους μέχρι να φτάσετε στην κοιλιά του κτήνους με αυτές τις αποκαλύψεις που αποκαλύπτουν τα εγκλήματα της Highland Φόρουμ, του City του Λονδίνου, του Βατικανού, των Ρότσιλντ και των Ροκφέλερ, της JP Morgan. Ξέρεις... της συμμορίας. Αλλά θα εκπλαγείτε από τις λεπτομέρειες και την ακρίβεια της έκθεσής μας:


Αποκάλυψη 5: Το όπλο μαζικής καταστροφής που σύντομα θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μας 

Τροφοδοτούμε το Διαδίκτυο όσο καλύτερα μπορούμε με τις εκθέσεις πληροφοριών σχετικά με το πώς οι χρηματοπιστωτικές αγορές είναι στημένες και το πώς οι παγκοσμιοποιητές θα χρησιμοποιήσουν την κατάρρευση των οικονομιών παγκοσμίως ως έναν τρόπο να τιμωρήσουν εμάς τους ανθρώπους επειδή είχαμε το θράσος να πολεμήσουμε εναντίον τους. Στα πρώτα λίγα άρθρα, παρακαλούμε να μάθετε σχετικά με το ποιοι είναι οι τραπεζο-γκάγκστερς και έτσι θα ξέρετε αυτήν την ομάδα των παγκοσμιοποιητών εχθρών και στη συνέχεια, το πιο σημαντικό, να αρχίσετε σήμερα να προετοιμάζετε την οικογένειά σας για την κατάρρευση των αγορών, η οποία θα συμβεί στην διάρκεια της θητείας του Trump έτσι ώστε οι παγκοσμιοποιητές να κατηγορήσουν την νέα διοίκηση για την τραπεζική δολιότητα και το «στήσιμο» των αγορών. Και έτσι ώστε εμείς οι άνθρωποι να παρασυρθούμε στο ίδιο παιχνίδι απαγγελίας ευθυνών. 

Τώρα που είστε πλήρως ενήμεροι για το πώς οι παγκοσμιοποιητές έχουν προγραμματίσει στρατηγικά να αρπάξουν όλα αυτά για τα οποία έχετε δουλέψει, τις συντάξεις, τα σπίτια σας, τις οικονομίες σας και τα χαρτοφυλάκια μετοχών σας, διαβάστε αυτά τα σημαντικά άρθρα σχετικά με το πώς να προετοιμάσετε την οικογένειά σας από το τελικό τους "Κλείδωμα" σε όλη την γη και τους πόρους της. Σοβαρά, κύριοι, έχετε ξεκινήσει την αντικατάσταση των παλαιών χαρτονομισμάτων των 100$ με τα νέα χαρτονομίσματα με την μπλε ρίγα και επίσης έχετε εφοδιαστεί με ασημένια νομίσματα; 

Αποκάλυψη 6: Ο βάλτος πίσω από άσχημα κεφάλια των τεράτων 

Θα ήθελα να το σκεφτούμε, όπου λόγω της εμπλοκής μας στην προώθηση αυτών των κρίσιμων εκθέσεων των μυστικών υπηρεσιών, ήμασταν όλοι σε θέση να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας για τις πραγματικές μηχανορραφίες του κακού που υπάρχει στον κόσμο. Τα Ανεξάρτητα Μέσα Ενημέρωσης πήγαν πέρα από την «θεωρία συνωμοσίας» και σας προσφέρουν λεπτομερείς, αξιόπιστες πληροφορίες. Αν δεν έχετε διαβάσει τα άρθρα μας, τότε μπορεί να έχετε ενημερωθεί για τα θέματα αυτά από άλλους δημοσιογράφους που παρουσίασαν αυτό το υλικό στο κοινό τους με τρόπο που θα μπορούσε να έχει απήχηση.

Λόγω της μαζικής, παγκόσμιας αφύπνισης, στη συνέχεια αισθανθήκαμε ότι ήταν καιρός να αποκαλύψουμε τα ειδεχθή τέρατα και ενθουσιαστήκαμε όταν είδαμε πως ο Πρόεδρος Trump κάλεσε την CIA το Σάββατο (21.1.17) σε συνάντηση.

ΚΥΡΙΟ ΣΗΜΕΙΟ: Έχοντας υπ΄όψιν τι ξέρετε τώρα για την ατζέντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, κάντε στον εαυτό σας αυτή την ερώτηση, μετά την ακρόαση της ομιλίας του Trump στη CIA: Γιατί ο Trump να πάει στη CIA, και όχι στο Πεντάγωνο ή στο Υπουργείο Άμυνας, για να ανακοινώσει την ήττα του ISIS; Απάντηση: Επειδή η CIA δημιούργησε τον ISIS ως έναν τρόπο να διαιωνίσει την διαρκή πολεμική οικονομία της και να κρατήσει εμάς τους ανθρώπους να ζούμε με το φόβο. Ο ISIS θα σταματήσει αμέσως μόλις η CIA σταματήσει να τρομοκρατεί τους Αμερικανούς και τον κόσμο.

Διαβάστε το παρακάτω άρθρο για τη CIA και στη συνέχεια να επιστρέψετε και να ακούσετε την ομιλία του Trump στην CIA. Εσείς αποφασίζετε τι πραγματικά λέει. 

Αποκάλυψη 7: Το Βατικανό είναι η ρίζα του κακού 

Δεν εννοούμε έλλειψη σεβασμού προς τη σύνθεση των μελών της Καθολικής Εκκλησίας ή τους Προτεστάντες που στέλνουν τους ηγέτες τους να προσκυνήσουν στον Πάπα, ή προς τον μέσο όρο της εβραϊκής οικογένειας που χρησιμοποιείται σαν ασπίδα για να κρύβουν τις ύπουλες πράξεις των σιωνιστών, ή την κατανυκτική μουσουλμανική θρησκεία η οποία έχει καταληφθεί από ριζοσπάστες ισλαμιστές. Αλλά, αν δεν βγει κανείς να φωνάξει το κακό με τις θρησκευτικές οργανώσεις... τότε ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΟΣ του κακού στον κόσμο. Αν δεν φωνάξετε το κακό του Βατικανού, των Σιωνιστών και των ριζοσπαστών ισλαμιστών που κρύβονται πίσω από τη λατρεία σας, τότε είστε υποκριτές με τη θρησκεία σας, τον Θεό, την Θεά, ή τον Σωτήρα.

Οι λύκοι της Παγκοσμιοποίησης αρέσκονται να κρύβονται μεταξύ των ευσεβών προβάτων.

Σας δείξαμε το κακό πίσω από την κρίση των προσφύγων και πώς ωφελείται οικονομικά το Βατικανό. Μόλις διαβάσετε αυτό το άρθρο, θα δείτε πώς η παιδοφιλία, η εμπορία ανθρώπων, τα εξαφανισμένα παιδιά των προσφύγων, η CIA, και μια ολόκληρη σειρά από ιδρύματα και φιλανθρωπικές οργανώσεις διαιωνίζουν το κακό στον πλανήτη μας. 


Αποκάλυψη 8: Η 9/11 ήταν μια Εσωτερική Υπόθεση
 

Πιστεύουμε ότι η πιο σημαντική έκθεση των μυστικών υπηρεσιών μας προς τους συναδέλφους πατριώτες ήταν εκείνη που παρουσιάστηκε σε εσάς για την 9/11. Αφού έχετε διαβάσει τα προσεκτικά άρθρα που παρουσιάζονται παραπάνω, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ για την πραγματική ιστορία πίσω την 9/11. Ακόμα κι αν νομίζετε ότι γνωρίζετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε, σας παροτρύνουμε να ρίξετε μια ακόμη ματιά στο γιατί αυτή η σκηνοθετημένη επιχείρηση σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε.


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠ’ ΟΛΕΣ:
 Προδοσία:  Ποιος εκτέλεσε την 9/11 και γιατί;

Μαζί μπορούμε να εξαλείψουμε το κακό.
Εν κατακλείδι, γνωρίζουμε ότι ζητάμε πολλά από εσάς με το να βυθιστείτε σε αυτές τις εκθέσεις. Αλλά πιστέψτε μας, πληροφορείστε καλύτερα μέσω ανεξάρτητων μέσων ενημέρωσης ακόμη και από τον Πρόεδρο και την κυβέρνησή του, που ενημερώνονται από τη CIA και όλες τις συναφείς υπηρεσίες πληροφοριών. Σας ζητούμε να διαδώσετε αυτήν την ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ σε όλο τον κόσμο. Μη διστάσετε να κάνετε βίντεο, να αναρτήσετε οποιοδήποτε αντικείμενο - όλο ή εν μέρει. Παρακαλούμε να κάνετε ό, τι μπορείτε για να πληροφορηθεί το κοινό σας – η οικογένεια, οι φίλοι και οι συναδέλφοι σας - σχετικά με αυτό το κακό.


Ο Θεός να ευλογεί όλους τους πολίτες των Εθνών της Γης που ενώνονται στην κοινή προσπάθεια μας να φέρουμε την Ειρήνη και την Καλή Θέληση σε ΟΛΟΥΣ.


ΣΧΟΛΙΟ
Οταν λέω να το δούμε με επιφύλαξη είναι όχι γιατί δεν πιστεύω αρκετά από όσα λένε, αλλά επειδή δεν γνωρίζω ποιοι είναι οι ανώνυμοι πατρίωτες των ΗΠΑ....
Κι επειδή γενικώς στις ΗΠΑ κυκλοφορούν χιλιάδες οργανώσεις που θέλουν να χειραγωγούν τον κόσμο οφείλουμε να τα βλέπουμε όλα με μισό μάτι....
Πάντως οι πληροφορίες που παραθέτει είναι σημαντικές και εν πολλοίς ισχύουν.... 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.