Τελευταίες αναρτήσεις

7 Ιανουαρίου 2017

Ασχολούμαστε αναγκαστικά με τον απατεώνα Σώρρα, ενώ η Ελλάδα και η Κύπρος καίγονται

Η Ελλάδα και η Κύπρος κυριολεκτικά καίγονται, αλλά το θέμα που ενδιαφέρει περισσότερο, όπως αποδείχθηκε από την ειδησεογραφία, είναι η υπόθεση ενός τεράστιου απατεώνα. Τον λένε Αρτέμιο Σώρρα και δηλώνει άλλοτε δισεκατομμυριούχος και εσχάτως τρισεκατομμυριούχος, επειδή πούλησε, ισχυρίζεται ο άθλιος, μία τεχνολογία προσωπικά στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα που έσωσε την υπερδύναμη... 

Tου ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ 

Εάν κατάλαβα καλά, είχε μυστική συνάντηση με τον Αμερικανό ηγέτη, σε κάποιο από τα υπόγεια της Ουάσιγκτον, του έδωσε την τεχνολογία και ο κ. Ομπάμα του παρέδωσε μία τσάντα με κάτι τρισεκατομμύρια μέσα… Πως να την κουβάλησε ο μπαγάσας άραγε αυτή τη τσάντα που... θα ζύγιζε και 300, πάνω-κάτω, κιλά… 

Δεν υπερβάλλω αγαπητοί αναγνώστες. Αυτά υποστηρίζει ο άθλιος αυτός τυπάς, ο οποίος κυριαρχείται από άρρωστες και επικίνδυνες ακροδεξιές ιδέες, τις οποίες αναμειγνύει με ολίγη Χρυσή Αυγή -ναι, τη γνωστή ναζιστική οργάνωση- και με τους Θεούς του Ολύμπου. Αυτός ο Δίας, η Ήρα και οι υπόλοιποι Θεοί, είναι τελικά όπως το αλάτι. Πάνε με όλα, και βεβαίως χρησιμοποιούνται από τον κάθε τρελό και παλαβό, που ξυπνά ένα πρωί και έχει -στον ύπνο του- πείσει τον εαυτό του ότι είναι ο σωτήρας της χώρας. Μερικοί άνθρωποι, όπως ο συνάδελφος Αποστόλης Ζουπανιώτης, ο Λευτέρης ο Ρήνος, που είναι και ο πλέον ειδικός για τη συμμορία του Σώρρα, εγώ και άλλοι ερευνητές, ασχοληθήκαμε ενωρίς με το θέμα, επειδή αντιληφθήκαμε ότι η κωμωδία εξελίσσεται σε τραγωδία. Κυριολεκτώ. Εάν απουσίαζε η δημοσιογραφική έρευνα, ο Σώρρας και η τρελοπαρέα του, θα είχαν βάλει στο χέρι πραγματικά ομόλογα του κυπριακού και ελληνικού κράτους, με τα οποία θα είχαν αντικαταστήσει τα πλαστά που κρατάνε και τα περιτριγυρίζουν μετά την άθλια απόφαση ελληνικού δικαστηρίου, παρακαλώ, ότι είναι αληθινά. Πρέπει να πρόκειται για την πλέον απαράδεκτη απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης στην ιστορία! 

Ούτε κάθισε να εξετάσει σε βάθος την υπόθεση, ούτε έλαβε υπόψιν τα αποκαλυπτικότατα δημοσιεύματα, δεν ασχολήθηκε καν με τα έγγραφα που έχουμε στη διάθεσή μας, και άκουσε τους ψευδομάρτυρες που ήρθαν από τις ΗΠΑ και τον Καναδά με ότι πλαστό χαρτολόι μπορείτε να φανταστείτε. Ποιος φταίει; Μα αυτό το γαμ…. το κράτος και οι διεφθαρμένοι πολιτικοί. Ξέρετε πόσους παρακαλέσαμε να ασχοληθούν με την άθλια αυτή, αλλά επικίνδυνη υπόθεση; Δεν κοίταξε κανείς ούτε ένα από τα έγγραφα που τους στείλαμε. ΚΑΝΕΝΑΣ. 

Ακόμα και όταν έγινε γνωστή η δικαστική απόφαση, κανένας υπουργός ή βουλευτής δεν είπε, ρε τι στο διάολο γίνεται εδώ; Διότι -λέμε τώρα- εάν όντως ήταν πραγματικά τα ψεύτικα ομόλογα, θα μπορούσαν να …λύσουν το πρόβλημα της χώρας. Δεν είναι βεβαίως αληθινά. Άφησαν, λοιπόν, τον Σώρρα και την παρέα του, να λένε ένα σωρό ψέματα, να παρασύρουν ένα χιλιάδες πολίτες οι οποίοι δίνουν συνδρομή για να είναι μέλη της συμμορίας-μαφίας. Μου έλεγε ένας εξ αυτών που εξαπατήθηκε ότι η μαφία αυτή διαθέτει 97 χιλιάδες ακολούθους, οι οποίοι πληρώνουν κάθε μήνα τον Σώρρα και την παρέα του. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; Ο αρμόδιος κ. υπουργός, που λέει πως θα πατάξει την διαφθορά, που βρίσκεται; Αυτό το υπουργείο -ή έχει καταργηθεί άραγε- που έψαχνε τους κλέφτες και τους απατεώνες; 

Η υπόθεση της συμμορίας του Σώρρα δεν είναι αστεία. Και επαναλαμβάνω ότι είναι άκρως επικίνδυνη. Εχει χρήματα, όχι βεβαίως από τα πλαστά ανύπαρκτα ομόλογα των 600 δις ευρώ, αλλά από τις συνδρομές των ανόητων που τον ακολουθούν, έχει φανατικούς οπαδούς και πολλά γραφεία ανά την Ελλάδα. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ. μαζί έχουν τόσα γραφεία, όσα διαθέτει ο απένταρος Πατρινός, που χρωστά της Μιχαλούς… Ο υπουργός Δικαιοσύνης ας ασχοληθεί λοιπόν. Σήμερα, όχι αύριο. Διότι η υπόθεση της Λαμίας μπορεί να μην είναι η μοναδική βίαια πράξη που έχουν διαπράξει σε ηγετικό μάλιστα επίπεδο… 

Έλεγα στην αρχή ότι η Ελλάδα και η Κύπρος καίγονται και εμείς ασχολούμαστε με ένα απατεώνα… Και πρέπει να εξηγηθώ: Η οικονομική κρίση έχει συντρίψει τη χώρα, η οποία έχει καταστεί αδύνατη και μικρή. Φοβάμαι πως δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει εξωτερικό κίνδυνο. Ο ισλαμο-εθνικιστής Ταγίπ Ερντογάν μας αντιμετωπίζει ως ένα κουνούπι. Ο Αλβανός πρωθυπουργός, ακόμα και οι «ξεδοντιασμένοι» των Σκοπίων, αντιμετωπίζουν την πατρίδα μας ως «ένα ασήμαντο …πράγμα». Με τα σημερινά δεδομένα η Ελλάδα δεν μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό της, πόσο μάλλον την Κύπρο που κινδυνεύει με διάλυση. Αναφορικά με το ταλαιπωρημένο νησί, το χρυσοπράσινο φύλλο ριγμένο στο πέλαγος, που είπε ο ποιητής… Είναι κρίσιμες οι στιγμές και οι αντοχές του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, ελάχιστες. 

Οι αντιστάσεις του, όπως αποδεικνύεται, είναι μηδενικές. Προσωπικά τρέμω αυτή την περίεργη σύναξη της Γενεύης. Με δεδομένη την πραγματική αδυναμία της Ελλάδας να στηρίξει την εθνική υπόθεση της Κύπρου, πρέπει να προετοιμαστούμε για να αποτρέψουμε την ένταξή της στη σφαίρα επιρροής του Ταγίπ Ερντογάν. Θα ακολουθήσει η απόλυτη καταστροφή. Δεν κινδυνολογώ. Είναι η μόνη αλήθεια. Η Κύπρος αποτελεί την άμυνα του Ελληνισμού. Και αυτό ΔΕΝ σημαίνει πως δεν πρέπει να επιλυθεί το πρόβλημα της. Πρέπει. Αλλά άλλο πράγμα είναι η λύση και άλλο η διάλυση. Εάν χαθεί η Κύπρος, η Ελλάδα χάνει τον ένα πνεύμονα της και δέχεται κτύπημα και στην καρδιά της… 

mignatiou.com
το είδαμε ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.