30 Ιανουαρίου 2017

Λευτεριά, Δικαιοσύνη, Παιδεία, Εργασία, …. Δημοκρατία!

"…. η νομοθέτηση δίχως την έγκριση των θεσμών είναι μονομερής ενέργεια και αντίκειται στα όσα έχουν συμφωνηθεί". (αναφέρεται η Κομισιόν, την 21η Απριλίου 2016, σε επιστολή και Mail της προς την Ελληνική κυβέρνηση). Μέσα σε λίγες λέξεις φανερώνεται μια πικρή  αλήθεια που, αν και ηθελημένα αγνοούμε, περιγράφει ωμά την κατάσταση στην οποίαν έχουμε περιέλθει ως λαός και χώρα. Η πατρίδα είναι σκλαβωμένη και ενώ της απαγορεύεται να νομοθετεί, εξαναγκάζεται να εισάγει και να εφαρμόζει ξένο δίκαιο. 
 
Είναι πλέον παντελώς αδιάφορο αν οι κυβερνήσεις που διαχειρίζονται την φτώχεια και το αέναο χρέος κατ’ εντολή των τοκογλύφων, προέρχονται από την αριστερά, την δεξιά ή τον διάολο τον ίδιο. Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει στην Ελλάδα προς το καλύτερο, όσο αυτή ευρίσκεται υπό Γερμανική κατοχή και μάλιστα βάση τέτοιων δανειακών συμβάσεων, που όχι μόνο είναι ανήθικες και απάνθρωπες, ως προς το περιεχόμενό τους αλλά παράνομες και καταχρηστικές, αφού το πνεύμα που τις διέπει, επιτρέπει στους συμβαλλόμενους την τέλεση εγκλημάτων πολέμου, εν καιρώ ειρήνης, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν συμφωνηθεί.
 
Το χρέος, το ξεπούλημα της χώρας, οι εκβιασμοί και οι απειλές λόγω των εκάστοτε αξιολογήσεων, η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και της συνταγματικής νομιμότητας, η υπερφορολόγηση, η λιτότητα, το μεταναστευτικό, η ασυδοσία των τραπεζών, η ατιμωρησία, ο εμπαιγμός των Γερμανών, η πολιτική αστάθεια και η κοινωνική αναταραχή θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο όσο μας κυβερνούν οι απόγονοι του Εφιάλτη και του Τσολάκογλου. Το πρόβλημα δεν είναι ότι οι γενοκτόνοι, οι επίορκοι και οι κλέφτες κυκλοφορούν ακόμη λεύτερα ανάμεσά μας αλλά ότι δικαιούνται να αποφασίζουν κιόλας για τις τύχες του παρόντος και του μέλλοντός μας.
 
Ποιες επιλογές έχει ο λαός, όταν του απαγορεύεται ρητώς να υπερασπιστεί, δια της κάλπης, την εθνική ταυτότητα, την πίστη, τις ρίζες, τα θεμελιώδη δικαιώματα, την οικογένεια, το σπίτι, το βιός και την αξιοπρέπειά του;
 
Η καταγγελία του χρέους και των μνημονίων, η αποκατάσταση της ανεξαρτησίας του κράτους και των θεσμών του, η τιμωρία των ενόχων, η επιστροφή των κλεμμένων, η αποτροπή κάθε προσπάθειας εποικισμού, εξισλαμισμού και διαμελισμού της Ελληνικής επικράτειας, ο εξαναγκασμός της Γερμανίας να αποπληρώσει τις οφειλές της, η αποκατάσταση των σχέσεων μεταξύ κοινωνίας και πολιτείας, η δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης στην αγορά και η ύπαρξη οράματος που θα στηρίζεται αποκλειστικά στις δυνάμεις και στην θέληση του λαού, είναι εφικτά μόνο υπό την προϋπόθεση ότι η διακυβέρνηση της χώρας θα περάσει σε Ελληνικά χέρια. Μόνο Έλληνες με τόλμη και αρετή, που βίωσαν στο πετσί τους την απανθρωπιά της μνημονικής βαρβαρότητας, είναι σε θέση να έρθουν σε ρήξη με το σύστημα της Ν.Τ.Π. και τα συμφέροντα του ΙV Γερμανικού Ράϊχ. 
 
Ό λαός διψά τώρα για λευτεριά, δικαιοσύνη, παιδεία, εργασία και δημοκρατία και κανένας κομματικός ή (και) γερμανικός στρατός, υπό τον μανδύα της Frontex, δεν μπορεί να του επιβάλλει οτιδήποτε άλλο, πόσο μάλλον αυτό που είναι ενάντια στη βούλησή του.
 
Η φρίκη, που βιώνει ο Έλληνας  στην καθημερινότητά του, πρέπει να έχει άμεσα ένα τέλος. Η λευτεριά, τα πάτρια εδάφη, η δικαιοσύνη, τα δικαιώματα και η δημοκρατία που χάνονται δια της βίας, δεν επανακτώνται με άλλον τρόπο.
 
Αφήσαμε τα λόγια, τις προσωπικές φιλοδοξίες και τις έριδες κατά μέρος και αντιστεκόμαστε στη Γερμανική κατοχή, όπως αυτό προβλέπεται στο Σύνταγμα της Ελλάδος. Αγωνιζόμαστε για να ζούμε στο εξής με αξιοπρέπεια και ως λεύτεροι άνθρωποι.
 
Τιμούμε την μνήμη των χιλιάδων συνανθρώπων μας που θυσιάστηκαν από το καθεστώς για να γίνουν οι Ούννοι πλουσιότεροι αλλά και την δύναμη της ψυχής των εκατομμυρίων ανέργων, αστέγων, ανασφάλιστων και απόρων συμπολιτών μας, που όχι μόνο δεν υποκύπτουν αλλά κατορθώνουν να επιβιώσουν και συνάμα να κάνουν όνειρα για το αύριο που τους ξημερώνει. 
 
Ας μας ενώσει ότι μας χώριζε. 
 
Πάνος Γιαννακουλόπουλος 
 
Νέα Φιλική Εταιρεία
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.