Τελευταίες αναρτήσεις

21 Ιανουαρίου 2017

Νεοταξίτικη πλύση εγκεφάλου μαθητών...

Εχουν αποβλακώσει τα παιδιά μας οι νεοταξίτες που τα χειραγωγούν...

Ας δούμε λοιπόν τα συνθήματα της φωτογραφίας... 

Για όλα τα παιδιά ανοίξτε τα σχολεία...
Τι όμορφο πανανθρώπινο σύνθημα...

Τι κρυβει από πίσω;
Την προπαγάνδα για τους "πρόσφυγες" που έχει εισβάλλει βίαια στα ελληνικά σχολεία...
Την προπαγάνδα για την πολυπολιτισμικότητα...
Την προπαγάνδα κατά του ρατσισμού....
Κανείς δεν είπε στα παιδιά μας ότι οι Ελληνες ήταν από τους πιο φιλόξενους λαούς στον κόσμο από αρχαιοτάτων χρόνων και ποτέ δεν υπήρξαν ρατσιστές...
Κανείς δεν είπε στα παιδιά μας ότι αυτοί που έρχονται δεν είναι πρόσφυγες (διότι ο ΟΗΕ έχει ορίσει την έννοια του πρόσφυγα), αλλά λαθρομετανάστες που εισέρχονται παράνομα στην χώρα μας, οδηγούμενοι από ύποπτες ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τον εβραιοσιωνισμό, τους Τούρκους (κράτος και δουλεμπόρους) και γενικά πρόκειται για ένα σχέδιο εποικισμού της Ευρώπης...

κι ακολουθεί άλλο σύνθημα...
Η εκπαίδευση σκοτώνει την τρομοκρατία...
Καταρχήν εκπαίδευση δέχονται οι πίθηκοι, οι σκύλοι, τα ζώα κλπ...
Οχι οι άνθρωποι...
Για τους ανθρώπους υπάρχει η Παιδεία...
Η Παιδεία που κατοχυρώνει το ελληνικό Σύνταγμα και πρέπει σύμφωνα με το άρθρο 16, να προάγει την εθνική και θρησκευτική συνείδηση των Ελλήνων...

Οι προδότες φυσικά φρόντισαν να εξαφανίσουν και τα δύο στοιχεία...
Η "εθνική" εξαφανίστηκε πριν μερικά χρόνια, ακόμα και από την ονομασία του Υπουργείου, και η θρησκευτική προσφάτως με την αλλαγή των θρησκευτικών από ελληνορθόδοξο μάθημα σε θρησκειολογία, με τελικό στόχο την αθεϊα των μαθητών...

Και για να δούμε η "εκπαίδευση" σκοτώνει όντως την τρομοκρατία;
Να θυμίσουμε ότι το Athens Indymedia το επίσημο σάιτ των εγκληματιών, τρομοκρατών, και ανθελλήνων αναρχοκουκουλοφόρων (που επανδρώνουν όλες τις τρομοκρατικές ομάδες στην χώρα μας) εκπέμπει στο διαδίκτυο από το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο...

Ας πάμε όμως στην μεγαλύτερη τρομοκρατική οργάνωση στον κόσμο...
Το Ισλαμικό Κράτος....
Υπάρχουν άραγε "μορφωμένοι" Αμερικανοί που πολεμούν στο πλευρό των αποκεφαλιστών Τζιχαντιστών;

7000 ήταν κατά τους υπολογισμούς του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης των ΗΠΑ Ερικ Χόλντερ το 2014 οι Αμερικανοί που μάχονταν μαζί με τους Τζιχαντιστές...  (δείτε σχετικά ΕΔΩ)

Υπάρχουν άραγε "μορφωμένοι" Ευρωπαίοι που πολεμούν στο πλευρό των Τζιχαντιστών;
6000 ήταν σύμφωνα με την Βέρα Γιουροβα Τσέχα Ευρωπαία Επίτροπο αρμόδια για θέματα Δικαιοσύνης οι Ευρωπαίοι που μάχονταν το 2015 με το μέρος των Ισλαμιστών. (δείτε σχετικά ΕΔΩ

Ας δούμε τώρα τον μεγαλύτερο σύγχρονο τρομοκράτη Οσάμα Μπιν Λάντεν...
Ηταν μορφωμένος ή αμόρφωτος άραγε;
Τα διαβάζουμε από την Wikipedia...

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αμπντουλαζίζ και πολύ νωρίς δημιούργησε μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία η οποία και ανέλαβε τα περισσότερα έργα ανασυγκρότησης της χώρας, όπως δρόμους, λιμένες, εγκαταστάσεις, αναμορφώσεις οάσεων σε πόλεις κλπ. Από τις δραστηριότητες αυτές αποκόμισε τεράστιο πλούτο. Στη συνέχεια επέκτεινε τις επιχειρήσεις του και σ΄ άλλες όμορες αραβικές Χώρες με τεράστια οικονομικά οφέλη με συνέπεια ν΄ αυτοανακηρυχθεί εμίρης (=αρχηγός) και να δημιουργήσει μια διεθνή ισλαμιστική οργάνωση που τα μέλη της προέρχονται απ΄ όλο τον αραβικό χώρο και κυρίως της άλλοτε Μεσοποταμίας εκτεινόμενη μέχρι και το Πακιστάν.

Η 17 Νοέμβρη η μεγαλύτερη τρομοκρατική οργάνωση της πατρίδας μας απαρτιζόταν από "μορφωμένους"...
Ο φερόμενος ως αρχηγός της οργάνωσης Αλέξανδρος Γιωτόπουλος όπως αναφέρει η wikipedia, το 1962 εγκαταστάθηκε στο Παρίσι αρχίζοντας να σπουδάζει μαθηματικά και εν συνεχεία οικονομικά ολοκληρώνοντας με επιτυχία τις σπουδές του.
Ο αρχιεκτελεστής Κουφοντίνας είχε σπουδάσει μαθηματικά...
Ο Σάββας Ξηρός ήταν αγιογράφος και σπούδασε στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης...

Αρα τι εννοούν τα παιδιά γράφοντας αυτά τα συνθήματα;

Δυστυχώς δεν ξέρουν καν τι εννοούν.
Η πλύση εγκεφάλου από την Νέα Τάξη, που τοποθετεί επί δεκαετίες πλήρως ελεγχόμενους Υπουργούς Παιδείας σε κάθε κυβέρνηση ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, έχει καταστήσει τους εγκεφάλους των παιδιών μας, λοβοτομημένους...

Δυστυχώς έχουν χάσει το νόημα της Ελληνικής Παιδείας και μαθαίνουν για πολυπολιτισμούς, ανώμαλες σεξουαλικές διαφορετικότητες και για το bullling....

Ολα τα ελληνορθόδοξα στοιχεία έχουν εξαφανιστεί, η ελληνική ιστορία έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα και μάλιστα με κομμάτια ολόκληρα να έχουν σβηστεί από τα σχολικά βιβλία, η Ελληνική παράδοση και τα ελληνικά ήθη και έθιμα απλά δεν υπάρχουν πουθενά και τα παιδιά μαθαίνουν μόνο να είναι χρήστες κινητών, διαδικτύου και να βρίζουν μέρα νύχτα τους ομοφοβικούς, τους ρατσιστές και τους φασίστες...

ΑΥΤΗ Η "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ" ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ....
Κι αυτός είναι ο στόχος της Νέας Τάξης...

ΘΑΝΟΣShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.