Τελευταίες αναρτήσεις

11 Ιανουαρίου 2017

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!!! (Β ΜΕΡΟΣ)

συνέχεια από το Α μέρος

Γράφει ο Θανάσης Τσόκας
Μαθηματικός – Ερευνητής

Εξοχότατε κύριε Πρόεδρε 

Με όλα αυτά τα φοβερά και τρομερά, που συμβαίνουν στην ευλογημένη μας χώρα, τη ψυχή μου, έχουν πλημμυρίσει τα συναισθήματα: της οργής, της θλίψης, του θυμού και της αγανάκτησης!!! 

Γι’ αυτό αισθάνομαι την ανάγκη, να αναφωνήσω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, τα κάτωθι: 

· ΕΞΩ, οι Οικονομικοί δυνάστες από τη χώρα μου!!! Καμία συνεργασία με τον αδίστακτο νεοφιλελεύθερο Οικονομικό γεράκι, τον κ. Σόϊμπλε 

· ΕΞΩ, οι Γερμανοί από την πατρίδα μου, που όποτε τους δόθηκε η ευκαιρία, την λεηλάτησαν και την κατέκλεψαν και ουδέποτε στάθηκαν στο πλευρό της!!! 

· ΕΞΩ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (Δ.Ν.Τ.) το ελεγχόμενο πλήρως από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, που σε όσες χώρες σαν τη δική μας (που είχαν αμύθητο ορυκτό πλούτο) πάτησε το πόδι του, τις κατέστρεψε οικονομικά!!! 

· ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας σας ζητώ να δώσετε και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών σας, για να απελευθερώσετε την ευλογημένη χώρα μας, από τα Οικονομικά δεσμά του Δ’ Ράϊχ!!! 

· ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας, να απαιτήσετε από όλους τους Αρχηγούς των κομμάτων της σημερινής Βουλής να συναινέσουν, ώστε και οι 300 Βουλευτές (με ένα νόμο και με ένα άρθρο) να ψηφίσουν την κατάργηση όλων των μνημονίων!!! 

· ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας, να απαιτήσετε από όλους τους Αρχηγούς των κομμάτων της σημερινής Βουλής να συναινέσουν, στην έξοδο μας από το ευρώ και στην επιστροφή μας στο Εθνικό μας νόμισμα (ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ ΜΑΣ), την οποία για 2 με 3 χρόνια (μέχρι να ανακάμψει η Οικονομία μας) ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ, στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος οπότε ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ!!! (Λεπτομέρειες στο άρθρο μου: ‘’ΙΔΟΥ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ’’, που υπάρχει στο Διαδίκτυο) 

· ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, να ενημερωθεί ο Ελληνικός λαός ότι, από το έτος 2014 (και για πρώτη φορά μετά το 1948) ΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ κάθε χρόνο είναι ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΟ!!! Δηλαδή ΤΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ σε ετήσια βάση, που εξοικονομούμε από τις Εξαγωγές μας, τον Τουρισμό μας και τη Ναυτιλία μας είναι ΥΠΕΡ-ΑΡΚΕΤΟ (μας περισσεύει και συνάλλαγμα) για να καλύψουμε τα ανάγκες μας, ως προς τα εισαγόμενα αγαθά (πετρέλαιο, φάρμακα, πρώτες ύλες κ.λ.π.) χωρίς να υπάρχει καμία περίπτωση, τα ράφια των super market να είναι άδεια!!! 

· ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, να αποφασιστεί η αποχώρησή μας από την Γερμανοελεγχόμενη Ευρωπαϊκή Ένωση (Γ.Ε.Ε.), η οποία πόρω απέχει από τις αρχές και τις αξίες, πάνω στις οποίες ιδρύθηκε και εδραιώθηκε η Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.) του Αντενάουερ και του Ντεγκόλ και όλων των άλλων επιφανών Ευρωπαίων ηγετών της εποχής εκείνης!!! 

· ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, να απαιτήσετε απ’ όλους τους Αρχηγούς των κομμάτων της σημερινής Βουλής να συναινέσουν στη σύγκλιση ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥ, για την αποτίμηση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ, που προκλήθηκαν στην Ελληνική Οικονομία και Κοινωνία, από την (σχεδιασμένη) καταστροφική δημοσιονομική προσαρμογή, την οποία μας επέβαλαν ο κύριος Σόϊμπλε και οι υπόλοιποι δανειστές μας, τα επτά τελευταία χρόνια. Στην Διεθνή αυτή Σύνοδο να συμμετάσχουν αναγνωρισμένοι (ανά τον κόσμο) οίκοι λογιστικών αξιολογήσεων (που διαθέτουν προωθημένες στατιστικές μεθόδους) και να καταλήξουν Σ’ΕΝΑ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ. 

· Μετά την αποτίμηση των ζημιών, που προκάλεσαν στη χώρα μας και τα τρία εφιαλτικά μνημόνια, η Ελληνική Κυβέρνηση να απαιτήσει από τους δανειστές μας, να ελαφρύνουν (να κουρέψουν) το χρέος μας, κατά ποσό ΙΣΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ των προκληθεισών ζημιών!!! Σε περίπτωση που οι δανειστές μας το αρνηθούν, να προχωρήσουμε ΣΕ ΜΟΝΟΜΕΡΕΣ ΚΟΥΡΕΜΑ του χρέους!!! 

· ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, να καταγγελθούν οι δανειακές συμβάσεις που έχουμε συνάψει με τους δανειστές μας, ΩΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ, αφού υπογράφτηκαν κατόπιν: απειλών, εκβιασμών και τρομοκρατικών πιέσεων!!! 

· ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, να καταγγείλουμε ότι, ένα μεγάλο μέρος του Δημοσίου Χρέους μας, είναι παράνομο, επονείδιστο και επαχθές και να προσφύγουμε στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, αναστέλλοντας όλες τις πληρωμές προς τους δανειστές μας, όσο χρονικό διάστημα εκκρεμεί η προσφυγή μας!!! 

· ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, αφού θα έχουμε αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, να στραφούμε προς την Αμερική και να συνάψουμε ακόμη πιο στενές σχέσεις μαζί της, μιας και ο Νέος Πρόεδρος της, είναι θερμός υποστηρικτής ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ- ΚΡΑΤΟΥΣ, σε αντίθεση, με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων (που έχει εκλεκτό της τον κ. Ομπάμα) και το όχημα της είναι Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ και ο κύριος στόχος της, 

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!! 

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας 

Κλείνοντας αυτή τη δημόσια παρέμβασή μου, προς το Αξιοσέβαστο Πρόσωπό σας, επιθυμώ να σας αναπτύξω και αυτές τις τελευταίες σκέψεις μου. 

Στον Όρκο σας, που δώσατε, ως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, αναλάβατε την υποχρέωση, να υπηρετείτε (εκτός των άλλων) το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού λαού!!! 

Η ταπεινότητά μου, σας απέδειξε με στοιχεία ότι: 
Το γενικό συμφέρον και η πρόοδος του Ελληνικού λαού, έχουν τρωθεί εις μέγιστο βαθμό και με ορατό τον κίνδυνο να τρωθούν ανεπανόρθωτα, εάν μείνουμε με σταυρωμένα χέρια και δεν αλλάξουμε ρότα. 

Έτσι έχοντων των πραγμάτων, σας ερωτώ, Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας: 

· Νιώθετε ότι υπηρετείτε με το καλλίτερο τρόπο, το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού λαού, όταν το 65% των Ελλήνων πολιτών βρίσκεται στο όριο της φτώχειας ή κάτω από το όριο της φτώχειας; 

· Νιώθετε ότι υπηρετείτε με το καλλίτερο τρόπο, το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού λαού, όταν στον ιδιωτικό τομέα επικρατεί μια εργασιακή ζούγκλα, εξ’ αιτίας των εφιαλτικών μνημονίων; 

· Νιώθετε ότι υπηρετείτε με το καλλίτερο τρόπο, το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού λαού, όταν 6 στους 10 εργαζόμενους που είναι ασφαλισμένοι, ζουν σε καθεστώς ελαστικής εργασίας, με μισθούς 300 έως 500 ευρώ το μήνα; 

 · Νιώθετε ότι υπηρετείτε με το καλλίτερο τρόπο, το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού λαού, όταν καταργείται το ΕΚΑΣ από τους χαμηλοσυνταξιούχους (κατ’ εντολή Σόϊμπλε); 

· Νιώθετε ότι υπηρετείτε με το καλλίτερο τρόπο, το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού λαού, όταν επιτυγχάνονται ματωμένα πρωτογενή πλεονάσματα, μέσα από ύφεση, δια της υπερφορολόγησης και εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού; 

· Νιώθετε ότι υπηρετείτε με το καλλίτερο τρόπο, το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού λαού, όταν κατά τα μνημονιακά έτη, έχουν μεταναστεύσει πάνω από 350.000 νέοι επιστήμονες προς αναζήτηση μιας αξιοπρεπούς εργασίας; 

· Νιώθετε ότι υπερασπίζεστε με το καλλίτερο τρόπο, την ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της χώρας μας, όταν ο κ. Σόϊμπλε, συνεχώς μειώνει (όχι μόνο τους μισθούς των Στρατιωτικών μας) αλλά και τις αμυντικές δαπάνες των Ενόπλων Δυνάμεών μας;

Εξοχότατε κύριε Πρόεδρε 

Σε ερώτησή σας, προς την ταπεινότητά μου: 

Εάν υπηρετείτε με το καλλίτερο τρόπο το συμφέρον του Ελληνικού λαού, θα σας απαντούσα με ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ!!! Διότι η σιωπή σας, με οδηγεί στο εξής συμπέρασμα: 

Ότι αποδέχεστε το καταστροφικό δρόμο της μνημονιακής λαίλαπας!!!! 
Όμως κύριε Πρόεδρε, όπως παραπάνω διεξοδικά σας ανέπτυξα: 

· ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ · Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ 
· Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ 
· ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2014 

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ!!! 

· ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ!!! 
· ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΑΣ!!!! 
· ΕΑΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟ ‘’ΟΧΙ’’ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ: ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!!!! 
· ΔΕΙΞΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΣΑΣ ΑΞΙΩΜΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!! 
· ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΣ!!! 

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΡΟΧΩΡΕΙΣΤΕ!!! ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ !!!! ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!!! 

Υ.Γ. Εάν μετά τα όσα σας ανέλυσα σε αυτήν την ανοιχτή επιστολή μου, εσείς Εξοχότατε κύριε Πρόεδρε, συνεχίσετε να επιμένετε ότι η Ελλάδα μας, πρέπει να βρίσκεται μέσα στη Γερμανοκρατούμενη Ευρωπαική Ένωση, πρέπει να βρίσκεται μέσα στην Ευρωζώνη του κ. Σόϊμπλε, τότε με πολύ θλίψη σας ανακοινώνω ότι, η συνείδησή μου θα σας κατατάξει στο μαύρο πίνακα των πολιτικών εκείνων, που έχουν κάνει μεγάλο κακό στην Πατρίδα μας!!! 

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.