Τελευταίες αναρτήσεις

28 Ιανουαρίου 2017

Κράτος και τράπεζες κατά πολιτών. Εχουν συστήσει πλέον οργανωμένη συμμορία...

Του Γιώργου Θεοχάρη 

που σοκάρει ακόμα και τους πιο ψύχραιμους της κρίσης που βιώνουμε.  

Θύμα από την ίδια την εφορία έπεσε 30χρονος στις όταν με έκπληξη διαπίστωσε ότι η ΔΟΥ Σερρών του 140 ευρώ για μία παλαιά που είχε από κλήση της Τροχαίας. Η δέσμευση του ποσού έγινε ταυτόχρονα και στους τρεις τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρεί στις , Εθνική, Πειραιώς και Alpha Bank! Άκουσον άκουσον …!

Ευτυχώς που ο 30χρονος είχε τραπεζική ενημέρωση μέσω SMS. Διαφορετικά το ελληνικό κράτος θα του έκλεβε 280 ευρώ.

Αν στη θέση του ήταν κάποιος υπερήλικας ή κάποιος που δεν θα το ήλεγχε… ούτε γάτα ούτε ζημιά. 

Όταν το κράτος μετατρέπεται σε νόμιμο ληστή εις βάρος των πολιτών του τότε να μην περιμένει καμία ανταπόκριση από τους οφειλέτες του. Αντίθετα, πυροδοτεί τα πνεύματα με αποτέλεσμα να υπάρχει… αθέμιτος ανταγωνισμός για το ποιος θα κλέψει τα περισσότερα!!!

Η Ελλάδα ετσι δεν σώζεται ούτε σε 300 χρόνια. 

tilegrafima.gr
το είδαμε ΕΔΩ 

ΣΧΟΛΙΟ

Επαναλαμβάνουμε μεγάλη προσοχή στις ενέργειες κράτους και τραπεζών...
Είναι κλέφτες κι απατεώνες...
Και ο ένας ρουφιάνος του άλλου...

Προχθες έτυχε και επισκέφθηκα με συνάδελφο το Υπουργείο Οικονομικών για δειυκρινήσεις γύρω από το κτίσιμο του αφορολογήτου με πλαστίκο χρήμα ή τραπεζικη ηλεκτρονική συναλλαγή...

Η ερώτηση που απευθύναμε στην υπάλληλο ήταν...
Αν πάμε στο γκισέ μιας τράπεζας να πληρώσουμε ένα καταναλωτικό αγαθό από αυτά που εμπίπτουν στην νομοθεσία για το χτίσιμο του αφορολογήτου και πληρώσουμε με μετρητά που θα καταθέσουμε στον λογαριασμό του πωλητή θεωρείται αυτό σαν συναλλαγή μέσω τραπέζης και υπολογίζεται στο χτίσιμο του αφορολογήτου;

Η υπάλληλος σάστισε για λίγο...
Μας ρώτησε γιατί να μην το πληρώσουμε για πιο σίγουρα με κάρτα...
Της απαντήσαμε ότι μπορεί να μην έχουμε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα... και εν πάσει περιπτώσει μπορεί να μην έχουμε καν τραπεζικό λογαριασμό, συνεπώς επιθυμούμε να πληρώσουμε απευθείας με μετρητά, καταθέτοντας τα μέσω τραπέζης στον λογαριασμό του πωλητή....  

Η υπάλληλος δήλωσε αδυναμία να απαντήσει και απευθύνθηκε στον προϊστάμενό της...
(Να τονίσουμε εδώ ότι το τμήμα του Υπουργείου Οικονομικών που επισκεφθήκαμε είναι αυτό που έφτιαξε τον επίμαχο νόμο για το χτίσιμο του αφορολογήτου...)

Η απάντηση του προϊσταμένου ήταν άμεση και αφοπλιστική:
- Οχι βέβαια...
- Τι όχι βέβαια; του αντιτείναμε εμείς...
- Με μετρητά και κατάθεση στο γκισέ δεν χτίζεται το αφορολόγητο...
Πρέπει υποχρεωτικά να έχετε λογαριασμό στην τράπεζα και να καταθέσετε τα χρήματα στον λογαριασμό σας και κατόπιν να δώσετε εντολή να μεταφερθούν στον λογαριασμό του πωλητή... Μόνο έτσι θα γίνει δεχτεί η συναλλαγή για το χτίσιμο του αφορολόγητου...

- Μα αφού έχουμε capital control και οι τράπεζες δεν ανοίγουν νέους λογαριασμούς παρά μόνο μισθοδοτικούς, φοιτητών κλπ... δηλαδή με κάποια συγκεκριμένη αιτιολογία... του είπαμε.

- Τότε λυπάμαι απάντησε, αλλά δεν μπορείτε να χτίσετε το αφορολόγητο...
Με πλήρη καλή διάθεση τότε είπαμε στα 2 στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών:
- Υπάρχει περίπτωση να δείτε αυτήν την περίπτωση με θετικό τρόπο ώστε να δώσετε μια λύση;
- Αποκλείεται, μας απάντησε ο προϊστάμενος, έχουμε ήδη αρκετά προβλήματα στο κεφάλι μας... 

Οπως καταλάβατε αγαπητοί μου αναγνώστες το μισελληνικό κράτος-απατεώνας που φροντίζει ΜΟΝΟ τα συμφέροντα των τραπεζών ΤΙΜΩΡΕΙ με πρόστιμο 22% όποιον συμπολίτη μας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αφού χωρίς τραπεζικό λογαριασμό δεν είναι δυνατόν να χτίσει το αφορολόγητο και θα δεχτεί την φορολογική "σφαλιάρα¨ του 22% φόρου... επί των εισοδημάτων του.
Αλλά και αν θελήση να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό υπακούωντας την φασιστική εντολή του κράτους θα πέσει πάνω στον τοίχο του capital control...

Πρόκειται ουσιαστικά για σύσταση συμμορίας κράτους και τραπεζών κατά των πολιτών...
Πρέπει κάποτε να το χωνέψουμε...


ΘΑΝΟΣ

Διαβάστε ακόμα περισσότερα για τους απατεώνες ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.