Τελευταίες αναρτήσεις

27 Ιανουαρίου 2017

Ενας σιχαμερός ανθέλληνας ο νεοεκλεγής πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Αποκάλεσε τους Σκοπιανούς "Μακεδόνες" και ανέφερε Μ. Αλέξανδρο και Φίλιππο σαν προγόνους τους!!!

Του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου 

Aνησυχία έχει προκαλέσει η εκλογή του Ιταλού Αντόνιο Ταγιάνι στην προεδρία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 17 Ιανουαρίου, διαδεχόμενος τον Μάρτιν Σουλτς καθώς ο συγκεκριμένος μόλις ένα χρόνο πριν και συγκεκριμένα στις 12 Φεβρουαρίου του 2016 όταν επισκέφθηκε τα Σκόπια με την ιδιότητα του Ευρωπαίου Επιτρόπου, αποκάλεσε τη χώρα «Μακεδονία» και προχώρησε στο μέγιστο ιστορικό ατόπημα, να αποδώσει στους Σκοπιανούς Μέγα Αλέξανδρο και Φίλιππο χαρακτηρίζοντάς τους «προγόνους» τους!  

Το video με τις προκλητικές δηλώσεις προκαλεί οργή καθώς εδώ έχουμε δύο τινά: Είτε ο Ταγιάνι είναι παντελώς άσχετος από Ιστορία ακόμα και των πιο διάσημων προσωπικοτήτων είτε εκτελεί κάποια συμφέροντα σκοτεινών κύκλων. 

Στατιστικά πάντως το δεύτερο φαντάζει πιο πιθανό.

«Η "Μακεδονία" είναι μια όμορφη χώρα. Όλοι στην Ιταλία γνωρίζουν τη "Μακεδονία". Γιατί; Γιατί ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Φίλιππος ο Μακεδών είναι πολύ δημοφιλείς "πρόγονοί" σας!», είχε πει ο Ταγιάνι και φυσικά είχε καταχειροκροτηθεί από όσους βρίσκονταν στο χώρο. 

«Χωρίς τον Αλέξανδρο δεν έχουμε την Ευρώπη, γιατί ήταν ο πρώτος βασιλιάς που σταμάτησε την εισβολή από το Ιράν και από εκείνες τις χώρες. Γι' αυτό τον λένε Μέγα Αλέξανδρο, γιατί ενδυνάμωσε τα ευρωπαϊκά σύνορα». 

Ο Αντόνιο Ταγιάνι, που προέρχεται από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και ήταν ένας από τους στενούς συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι. 

Το ζήτημα είναι τι αντιμετώπιση μπορούμε να περιμένουμε από έναν δηλωμένο θαυμαστή της ανύπαρκτης ιστορίας των Σκοπίων;


πηγή 

ΣΧΟΛΙΟ 

Δεν είναι να απορούμε...
Είναι φυσικό...
Για να εκλεγείς στην θέση του προέδρου του Ευρ. Κοινοβουλίου πρέπει να πληρείς ορισμένες προδιαγραφές της Νέας Τάξης και ταυτόχρονα να έχεις και τις "ευλογίες" των μυστικών λεσχών και στοών...

Ετσι είναι απολύτως φυσικό να είσαι δηλωμένος μισέλληνας... σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που να έχεις γραμμένη την φίλη και σύμμαχο και πάνω από όλα εταίρο στην Ε.Ε., Ελλάδα και να την βάζεις σε χειρότερη μοίρα από ένα κρατίδιο που δεν ανήκει στην Ε.Ε....
Μην ξεχνάμε ότι ο συγκεκριμένος νεοταξίτης ηλίθιος ανέλαβε καθήκοντα στην θέση ενός άλλου ανθέλληνα του Γερμανού Μάρτιν Σούλτς που τον βρίζαμε χρόνια τώρα...

Το κάθαρμα αυτό θα το "φάμε" στην μάπα μέχρι το 2019 που θα γίνουν οι ευρωεκλογές...
Μέχρι τότε σας παραθέτω την επίσημη σελίδα του στο Facebook και στο Twitter ώστε να τον στολίσετε όπως ο καθένας νομίζει...
Μπορεί να μας τα πρήξει για 3 χρόνια περίπου, αλλά θα τον τσακίσουμε κι εμείς...
Δεν έχει καταλάβει με ποιον τα έβαλε...
Ας πρόσεχε... 
https://www.facebook.com/PresidentEP 

Επίσης σας παραθέτω και την σελίδα επικοινωνίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για να τον αναφέρουμε όποτε λέει ή κάνει ανθελληνικές ενέργειες.. 

http://www.europarl.europa.eu/portal/el/contact

ΥΓ. Δυστυχώς δεν έχουμε να περιμένουμε και πολλά πράγματα από τους Ελληνες Ευρωβουλευτές καθώς έχουν πολλές φορές αποδείξει ότι εκεί βρίσκονται για να εξυπηρετούν συμφέροντα άλλων, εκτός των Ελλήνων...

Νεότερη ενημέρωση
Οταν συντασσόταν και προγραμματιζόταν η ανάρτηση αυτή το θέμα με τον γελοίο πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου είχε ήδη σκάσει...
Και οι αντιδράσεις φούντωναν μέρα με την μέρα...
Πληροφορούμαστε και το αναφέρουμε με επιφύλαξη λοιπόν, ότι ο Ιταλός έκανε διορθωτική δήλωση στο twitter:

Γνωρίζω πολύ καλά την ιστορία. Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας με ιδέες που συνέβαλαν στην γέννηση της Ευρώπη
— Antonio Tajani (@Antonio_Tajani) January 26, 2017Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.