27 Ιανουαρίου 2017

Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΣΟΒΟ

Αλβανοπροστάτης και Ελληνοφάγος πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ
Η κατασκευή του “άριστου” Τσενάι

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr 

Το άρθρο μου στην Ελεύθερη Ώρα την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017, με τίτλο: “Τσάμηδες και Ουτσεκάδες στις Ένοπλες Δυνάμεις” έκανε πολύ μεγάλη αίσθηση και τούτο διαπιστώνεται από το γεγονός πως έχει αναρτηθεί σε πολλές σελίδες του διαδικτύου, αλλά και στα social media. Επίσης προκάλεσε μεγάλο ταράκουλο στο πολιτικό μας Σύστημα.

Αφού σύμφωνα με ακριβέστατη πληροφορία μας ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης στο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματός του, αναφέρθηκε στο δημοσίευμα της Ελεύθερης Ώρας και θέλοντας να καθησυχάσει το “ποίμνιό του”, χαρακτήρισε το δημοσίευμά μας ως κινδυνολογία!!

Ωστόσο, η εφημερίδα μας, επανήλθε και την επομένη ημέρα, την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017 με το άρθρο – ρεπορτάζ και νέες φωτογραφίες της Μάχης Γραικού: “Ανταρσία στο στρατό από Τσάμηδες”. Όπου αναφέρει πως ο Αντιστράτηγος ε.α. Κωνσταντίνος Δάφνης, πρώην Γενικός Στρατιωτικός Εισαγγελέας των Ενόπλων Δυνάμεων, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ TV για το θέμα των Αλβανών Οπλιτών στο Κέντρο Εκπαιδεύσεων του Μεσολογγίου: “Για την πράξη των Αλβανών Οπλιτών δεν πρέπει να επιβληθεί καμιά απολύτως ποινή, αλλά αφαίρεση της Ελληνικής Ιθαγένειας των Οπλιτών και των οικογενειών τους και άμεση απέλασή τους στην Αλβανία”!!

Συγχαρητήρια στον πρώην Γενικό Στρατιωτικό Εισαγγελέα των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Προσωπικά θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον πρώην Γενικό Στρατιωτικό Εισαγγελέα των Ενόπλων Δυνάμεων για την τόλμη και την παρρησία του, παρ΄ ότι θα προτιμούσα να ισχυριζόταν ότι θα έπρεπε να επιβληθεί η μεγαλύτερη των ποινών στους συγκεκριμένους Οπλίτες, από τη στιγμή που είναι στρατιώτες του Ελληνικού Στρατού!!

Ταυτόχρονα, συγχαρητήριά μας είπε να απευθύνουμε προς τον Στρατηγό και η ανώτερη και άκρως υπεύθυνη πηγή μας, από τη στιγμή που διαπιστώνει πως για το ζήτημα των Αλβανών Οπλιτών, ο Στρατηγός είναι πολύ καλά ενημερωμένος!!

Σχέδιο άριστα οργανωμένο από τις Αλβανικές Μυστικές Υπηρεσίες!!

Έτσι, σύμφωνα με την πηγή μας, το όλο ζήτημα που δημιουργήθηκε στις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδος μας, είναι ένα σχέδιο άριστα οργανωμένο από τις Αλβανικές Μυστικές Υπηρεσίες και όλες τις πολιτικές ηγεσίες της γείτονας χώρας (τα όσα ακολουθούν αποδεικνύονται από έγγραφα που δεν μπορούν να δημοσιευθούν και τα οποία είχαν αποδέκτες συλλήβδην την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία μας).

Για όσους Αλβανούς εισήλθαν παρανόμως στην Ελληνική Επικράτεια, από το 1990 και εντεύθεν, η Αλβανική Υπηρεσία Πληροφοριών διέθετε οργανωμένο σχέδιο για την μόνιμη εγκατάστασή τους στην Πατρίδα μας, ανατρέποντας κάθε ποσόστωση παρανόμων μεταναστών από άλλες χώρες που εισέρχονταν την ίδια χρονική περίοδο και συγκεκριμένα μετά την κατάρρευση του Ανατολικού Συνασπισμού (Βουλγαρία, Ρουμανία, Σκόπια κλπ).

Συμμέτοχο το πολιτικό ελληνικό Σύστημα!! 

Σ΄ αυτήν την παράνομη ελληνοποίηση με πλαστά στοιχεία, Αλβανών πολιτών, συνέβαλαν δυο βασικοί παράγοντες!!

Από τη μια μεριά, όλο το πολιτικό Σύστημα της Ελλάδος, μηδενός εξαιρουμένου, που έκανε πάντα τα στραβά μάτια στην ενημέρωση που είχαν από τις Ελληνικές Μυστικές Υπηρεσίες μας.

Όλη αυτήν τη διαδικασία της απρόσκοπτης εγκατάστασης παρανόμων Αλβανών στην Πατρίδα μας και την οργάνωσή τους σε πολιτικό και πολιτιστικό επίπεδο, την  υπέθαλπαν με την αδιαφορία τους για τον ύψιστο Εθνικό κίνδυνο και με το πρόσχημα της ενίσχυσης του εργατικού δυναμικού της Ελλάδος, συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα διαφόρων πολιτικών σχηματισμών καθώς και κυβερνητικών στελεχών των δυο (τότε) κομμάτων Εξουσίας της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ!!

Όπως, πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος χαρακτηριζόταν ως Αλβανοπροστάτης και συνάμα Ελληνοφάγος (δεν είναι τυχαία τα προσωνύμια), με “δράση” κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα και ο οποίος “έπαιξε” ρόλο στην μυθοποίηση του Τσενάι!! Τον οποίο φρόντισαν και έστειλαν – με το υστέρημα του Ελληνικού λαού - στα καλύτερα κολλέγια της Αμερικής ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Θόδωρος Πάγκαλος!!

Ο ρόλος κάποιων Βορειοηπειρωτικών Συλλόγων!!

Από την άλλη μεριά κάποιοι Σύλλογοι Βορειοηπειρωτών που ιδρύθηκαν μετά την κατάρρευση των κομμουνιστικών Καθεστώτων του Ενβέρ Χότζα (1985) και του Ραμίζ Αλία (1992) στην Αλβανία.

Έτσι, σύμφωνα πάντα με την άκρως ενημερωμένη πηγή μας, κάποια στελέχη αυτών των Συλλόγων, εξέδιδαν πιστοποιητικά σε Αλβανούς Τσάμηδες, τους οποίους παρουσίαζαν ως Έλληνες της ζώνης της Βορείου Ηπείρου, αλλά και εκτός αυτής!!

Αυτά τα (λίγα θέλω να πιστεύω) στελέχη των Βορειοηπειρωτικών Συλλόγων ελέγχονταν από τις Αλβανικές Μυστικές Υπηρεσίες. Ορισμένα δε στελέχη αυτών, είχαν συλληφθεί και εγκλειστεί σε φυλακές της Αλβανίας (Σπατς, Μπουρέλι κα) ως αντικαθεστωτικοί, παίρνοντας έτσι, το ελεύθερο “διαβατήριο” για την Ελλάδα (ένας εξ αυτών διετέλεσε μεταφραστής επί σειρά ετών στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος και ταυτόχρονα μεταφραστής στα Ελληνικά Δικαστήρια, Αλβανών κατηγορουμένων για έκνομες πράξεις).

Η “κατασκευή” του Τσενάι!! 

Το πραγματικό όνομα του Τσενάι (ψευδώνυμο) είναι Oldin Plika του Zamir, του οποίου την καθοδήγηση και την εκπαίδευση της καλής χρήσης της ελληνικής γλώσσας, την είχε αναλάβει ανώτατο στέλεχος της Αλβανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, σε συνεργασία με τον τότε Αλβανό Πρέσβη στην Αθήνα, καθώς και με μια συγκεκριμένη Αλβανίδα δημοσιογράφο, που φέρεται πως ήταν πράκτορας της Αλβανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών!!

Βέβαια, στις τηλεοπτικές εμφανίσεις του Τσενάι, προδόθηκε αυτή η επέμβαση, αφού είχε διδαχθεί την Δημοτική και με την επέμβαση των Μυστικών Υπηρεσιών της Αλβανίας έμαθε την καθαρεύουσα!!

Ωστόσο, παραμένει πάντα υπό διερεύνηση ο ρόλος του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, οποίος χρήσθηκε ΝΟΝΟΣ του και έτσι επετεύχθη ο εξαγνισμός του “Οδυσσέα” στην ευαισθητοποιημένη ελληνική κοινή γνώμη!!

Έτσι, χαρακτηρίσθηκε ως ορθή και επιβεβλημένη η κίνηση εντυπωσιασμού του “άριστου” μαθητού να σηκώνει ως Σημαιοφόρος την Ελληνική Σημαία!!

Την Σημαία μας, που όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες θεωρούν ότι είναι σχολικό έπαθλο, ενώ αντίθετα εμείς θεωρούμε ότι είναι το Υπέρτατο Σύμβολο του Έθνους μας, καθαγιασμένο με το Αίμα γενεών και γενεών Ελλήνων!!

Ήταν αυτή η “κατασκευή”, μέρος ενός ευρύτερου καλοστημένου σχεδίου “κατασκευής” αρίστων Αλβανών μαθητών στα Ελληνικά Σχολεία, που χρησιμοποιήθηκε προπαγανδιστικά, στην προσπάθεια εντυπωσιασμού του Αλβανικού στοιχείου από την Ελληνική Κοινωνία!!

Πρωτεύοντα ρόλο παίζει η Αλβανική Πρεσβεία!! 

Σε αυτό το οργανωμένο διαχρονικά σχέδιο της Αλβανοποίησης της Ελλάδος, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει παίξει και εξακολουθεί να παίζει η Αλβανική Πρεσβεία της Αθήνας και το αντίστοιχο Προξενείο τους, με τη δημιουργία ισχυρών Αλβανικών θυλάκων στο λεκανοπέδιο της Αττικής, αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδος!! Όπως, τα Γιάννενα, η Ηγουμενίτσα, η Θεσσαλονίκη, ο Βόλος, η Καστοριά, νησιά του Βορειανατολικού Αιγαίου, η Κρήτη, η Ζάκυνθος κα.!!

Σε αυτό το σχέδιο σημαντικό ρόλο έχει παίξει επίσης, η Αλβανική Μαφία των Βαλκανίων, η οποία με τα τεράστια έσοδα που διαθέτει, χρηματοδοτεί με μυστικά κονδύλια κάθε δραστηριότητα του Αλβανικού στοιχείου στην Ελλάδα!!

Όπερ μεταφράζεται, σε αγορά, όχι μόνο κατοικιών, αλλά ολόκληρων πολυκατοικιών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών, ενοικίαση – αγορά περιπτέρων σε διάφορα επίμαχα και κομβικά σημεία της Ελληνικής Πρωτεύουσας, αλλά και άλλων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Ειδικότερα τα περίπτερα, έχει διαπιστωθεί, ότι κατά βάση χρησιμοποιούνται ως υποσταθμοί της Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Αλβανίας!!     

Οι κινήσεις της Αλβανικής Πρεσβείας και του Προξενείου τους, χαρακτηρίζονται από τις Μυστικές Υπηρεσίες τους, ότι πρέπει να διέπονται από: μεθοδικότητα, οργάνωση, διεισδυτικότητα και η κίνηση να είναι αθόρυβη!!

Στοιχεία που λείπουν από την πολιτική νομενκλατούρα της Πατρίδος μας!!
Μετά ταύτα, επανέρχομαι την Κυριακή…



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.