29 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Έχει σχέση ή υπόγεια διαδρομή ο UCK με την 17Ν;;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr 

Σας είχα ενημερώσει στο άρθρο μου στην Ελεύθερη Ώρα της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου 2017: “Η Αλβανία θέλει να γίνει η Ελλάδα το νέο Κόσσοβο”, ότι: “μετά ταύτα, επανέρχομαι την Κυριακή”!!

Από πλευράς μας, σήμερα συνεχίζουμε τη μεγάλη έρευνα που ξεκινήσαμε για τα αλυτρωτικά σχέδια της Αλβανίας, προκειμένου να καταστήσουν την Ελλάδα ένα νέο Κόσσοβο, με όραμα τη “Μεγάλη Αλβανία” που οραματίσθηκαν όλοι οι Πρωθυπουργοί της!!

Έτσι, ως οφειλόμενο χρέος μας προς την Πατρίδα, ξετυλίγουμε αυτό το κουβάρι, ελπίζοντας πως θα ευαισθητοποιήσουμε τα πολιτικά κόμματα της Πατρίδος μας, που παρ΄ ότι τα γνωρίζουν όλα, εντούτοις περιέργως σιωπούν!! Όμως, η δημοσιοποίηση ατράνταχτων και ακλόνητων δεδομένων και πληροφοριών, ίσως τους αναγκάσουν να “ξυπνήσουν”!!

Με τη Χίλαρι Κλίντον η Ελλάδα θα γινόταν νέο Κόσσοβο!! 

Το είχα γράψει επανειλημμένως, πως εάν σήμερα ήταν Πρόεδρος των ΗΠΑ η Χίλαρι Κλίντον (μεγάλο γρανάζι της Παγκοσμιοποίησης και της ΝΤΠ) θα είχαν ξεκινήσει οι ραγδαίες εξελίξεις, προκειμένου να γινόταν η Ελλάδα το νέο Κόσσοβο. Από τη στιγμή που μετά των Τζων Κένεντυ, όλοι οι Πρόεδροι των ΗΠΑ παρουσίασαν μια άκρως ανθελληνική στάση που πάντα ευνοούσε τα συμφέροντα των αιμοσταγών γειτόνων μας (Τουρκία – Αλβανία).

Μέσω της Χίλαρι Κλίντον θα ξεδιπλωνόταν όλος ο σχεδιασμός στα Νότια Βαλκάνια με την αλλαγή συνόρων, που αποτελούσε διαχρονική μεθόδευση της Ομάδας του Ιδρύματος Κλίντον (βραβεύθηκε πρόσφατα ο Αλέξης Τσίπρας από αυτό το Ίδρυμα), της Μαντλίν Ολμπράιτ, του Μπάρακ Ομπάμα, της Βικτώρια Νιούλαντ!!

Γι΄ αυτό ήμασταν, η Ελεύθερη Ώρα, εγώ προσωπικά, καθώς και οι άλλοι αρθρογράφοι (Βιτάλης, Κωνσταντινίδης) της εφημερίδας, υπέρ της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ στη διεκδίκηση της Προεδρίας των ΗΠΑ. Θεωρώντας, από τις προεκλογικές του τοποθετήσεις, ότι θα ήταν δίκαιος απέναντι των Εθνικών ζητημάτων που επί δεκαετίες ταλανίζουν την Πατρίδα μας, λόγω των ακραίων – ανιστόρητων  απαιτήσεων και αλυτρωτικών διεκδικήσεων των πολύ κακών γειτόνων μας!!

Τίποτε δεν είναι τυχαίο!! 

Δεν είναι τυχαίο με το όλο ζήτημα που ξεδιπλώνουμε, η πρόσφατη επίσκεψη του αρχηγού της CIA στα Τίρανα, ο οποίος συνάντησε όλη την πολιτική ηγεσία της Αλβανίας.

Δεν είναι τυχαία η παρουσία ισχυρών θυλάκων τζιχαντιστών του ISIS στα Βόρεια της Αλβανίας, όπως επεσήμαναν πρόσφατα και οι Μυστικές Υπηρεσίες της Ιταλίας!!

Δεν είναι τυχαία η παρουσία τζιχαντιστών του ISIS στη Βοσνία και στην Πρίστινα (Πρωτεύουσα του Κοσσυφοπεδίου), οι οποίοι παρέμεναν σε αυτές τις επίμαχες περιοχές κατά τη διάρκεια της μαζικής ροής λαθρομεταναστών από τη Μέση Ανατολή κατά τα έτη 2015-2016.

Δεν είναι τυχαία τα γεγονότα στη Μιτρόβιτσα (πόλη στο Βόρειο Κόσσοβο) με τους Σέρβους, καθώς επίσης δεν είναι τυχαίες συγκεκριμένες μυστικές συσκέψεις που έχουν γίνει κατά το πρόσφατο παρελθόν σε μέρη Βορείως της Ελλάδος, στις οποίες συμμετείχαν ηγετικά στελέχη των  UCK (Εθνικός Απελευθερωτικός Στρατός), UCC (Απελευθερωτικός Στρατός Τσαμουριάς), UCKM (Σκοπίων), UCRMB (Νοτίου Σερβίας) και AKSH (Εθνικού Αλβανικού Στρατού)!!

Ξυπνήστε, χάνεται η Ελλάδα!! 

Σύμφωνα λοιπόν με την αξιόπιστη και άκρως ενημερωμένη πηγή μας που κανένας πολιτικός αρχηγός ή πολιτικό κόμμα μπορεί να αμφισβητήσει ή να διαψεύσει, αφού κατέχει διαχρονικά και σε απόλυτο βάθος το όλο θέμα, μας ενημέρωσε, ότι η δημιουργηθείσα συμπεριφορά των νεοσύλλεκτων Αλβανών στο Μεσολόγγι και την ΕΛΔΥΚ, αποτελεί ένα κομμάτι του όλου σχεδίου αποσταθεροποίησης στα Νότια Βαλκάνια, των Μυστικών Υπηρεσιών της Αλβανίας, με κεντρικό άξονα τον Αλβανικό αλυτρωτισμό και τη δημιουργία εμπλοκής στα ΒΔ σύνορα της Πατρίδος μας!!

Ως εκ τούτου, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδος μας, αλλά και των Κρατικών Υπηρεσιών Πληροφοριών, όπως και των Μυστικών Υπηρεσιών της Αστυνομίας, θα πρέπει να λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη τους τη συμπεριφορά στρατιωτών του Στρατού μας, αφού φαίνεται πως δεν είναι τυχαία η χρονική εκδήλωση αλλά και ο τρόπος αυτής της εκδήλωσης, οι οποίοι δείχνουν να είναι οργανωμένοι με συγκεκριμένες οδηγίες πράξεων και ενεργειών, διότι δεν είναι μόνο αυτοί – όπως εκτιμά η αδιαμφισβήτητη πηγή μας – αλλά ότι έχουν σχηματισθεί πολλοί άλλοι θύλακες μέσα στις ΕΔ και όχι μόνο!

Τεράστιες οι ευθύνες των πολιτικών κομμάτων!!

Το γράφαμε και στο άρθρο της Παρασκευής: “…σύμφωνα με ακριβέστατη πληροφορία μας ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης στο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματός του, αναφέρθηκε στο δημοσίευμα της Ελεύθερης Ώρας και θέλοντας να καθησυχάσει το “ποίμνιό του”, χαρακτήρισε το δημοσίευμά μας ως κινδυνολογία!!”.

Δεν γνωρίζουμε αν ο κ. Μητσοτάκης το παίζει ανίδεος ή είναι ανίδεος. Όμως, ότι κι αν συμβαίνει από τα δυο, είναι εξόχως επικίνδυνο γιατί είναι ο αρχηγός τη; Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως και εν δυνάμει Πρωθυπουργός.

Ας λάβει λοιπόν, (όλο το πολιτικό κατεστημένο) πολύ σοβαρά υπόψη του όλα αυτά τα επικίνδυνα περιστατικά που εκδηλώνονται στο Στρατό μας, αφού ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλα παρόμοια κρούσματα που ακόμη δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας!!

Ας σταματήσουν να κρύβονται οι πολιτικές ηγεσίες, όλων των κομμάτων, πίσω από το δάχτυλό τους, αφού είναι ενημερωμένες περί των θεμάτων, διαχρονικά από όλες τις ηγεσίες των Μυστικών Υπηρεσιών της Πατρίδος μας. Να πάψουν να ποιούν τη νήσσαν και να εξακολουθούν να μην λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους τις συνεχόμενες αναφορές και πληροφορίες που τους διοχετεύουν οι Μυστικές μας Υπηρεσίες των Πληροφοριών!!

Καταργείστε άμεσα όποιο Νόμο διαλύει το Έθνος μας!! 

Αντίθετα, ας πάψουν να εξακολουθούν – όπως φαντάζει – να “διευκολύνουν” την όλη ανθελληνική κατάσταση, παρέχοντας αφειδώς και αδιακρίτως την Ελληνική Ιθαγένεια και Υπηκοότητα σε κάθε καρυδιάς καρύδι ξένο εισβολέα. Ας σταματήσουν επιτέλους, τη δυνατότητα εισόδου όλων αυτών (κατάργηση του Εθνοκτόνου Νόμου) στις παραγωγικές Σχολές των ΕΔ.

Διαφορετικά, θα δεχτούμε ότι είναι εξαρτήματα της μηχανής του Τζορτζ Σόρος, ο οποίος διά μέσω του Ιδρύματος Ανοικτής Κοινωνίας, έχει αναλάβει εργολαβικά το διαμελισμό των Βαλκανίων, με τις εγκάθετες ΜΚΟ που ελέγχει και τις έχει εγκαταστήσει στη Βουλγαρία, στα Σκόπια, στη Σερβία, στην Αλβανία, στο Μαυροβούνιο, στη Βοσνία και στην Ελλάδα!!

Έχει σχέση ή υπόγεια διαδρομή ο UCK με την 17Ν;;

Ένα μεγάλο ζήτημα που προκύπτει και η πηγή μας δεν μπορούσε να είναι ξεκάθαρη, είναι κάποιες ενδείξεις, που συνδέουν τον UCK με την 17Ν!! Όπως, ότι στελέχη της τρομοκρατικής οργάνωσης της 17Ν είχαν καταγωγή από την Θεσπρωτία!! Το γεγονός ότι σε εκλογικό κέντρο στις Φιλιάτες (2004) είχαν βρεθεί 10-15 ψηφοδέλτια που έφεραν το λογότυπο της 17Ν!!

Ξέρουν κάτι περισσότερο οι Μυστικές Υπηρεσίες μας και σιωπούν, μπροστά στα κλειστά πολιτικά ώτα;;;

Ας ξυπνήσει ο λαός μας!! 

Μέχρι πρότινος πληρώναμε αγροτική σύνταξη σε 80 με 100 χιλιάδες Ελληνοποιημένους Αλβανούς με πλαστά στοιχεία, οι οποίοι διέμεναν στην Αλβανία. Γνωρίζουμε σήμερα, που διαμένουν τα παιδιά τους και αν έχουν επανδρώσει το Ελληνικό Στράτευμα;;

Σύντομα θα σας δημοσιεύσω ομιλία του Ραμίζ Αλία στην Κεντρική Επιτροπή (ΟΚΤ 1989) του Κομουνιστικού Κόμματος της Αλβανίας, όπου μας επιβεβαιώνει απόλυτα!!

Η “προπαγάνδα” των Μέσων!! 

Η κ. Τατιάνα Στεφανίδου κάνοντας πλύση του ελληνικού εγκεφάλου, το έπαιξε στην προχθεσινή της τηλεοπτική εκπομπή, ότι τάχατες δεν γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει στο Ελληνικό Στράτευμα με τους Ελληνοποιημένους Αλβανούς και μας μίλησε για έναν από τους 7 Αλβανούς νεοσύλλεκτους που σχημάτισαν τον αλυτρωτικό αετό της Μεγάλης Αλβανίας, με πόνο ψυχής!! Κατά τα άλλα μας είπε ότι προτίμησε τον Ελληνικό Στρατό από τον Αλβανικό!! Μα γι΄ αυτές τις περίεργες προτιμήσεις ξεδιπλώνουμε το κουβάρι των αλυτρωτικών σχεδίων της Αλβανίας!!

Αλλά, η αφέλεια και ο πόνος της κ. Τατιάνας Στεφανίδου, είναι όπως του συζύγου της κ. Νίκου Ευαγγελάτου, που πριν κάποια χρόνια, κάθε τρις και λίγο έβγαζε στις εκπομπές του, τον Ταχίρ Μήτσι, Πρόεδρο των Αλβανών εργαζομένων στην Ελλάδα, προκειμένου να μας πείσει για το πόσο τίμιοι και δουλευταράδες είναι οι Αλβανοί, αντίθετα με τους “τεμπέληδες” Έλληνες!!

Επανέρχομαι, πρώτα ο Θεός τη Δευτέρα!!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.