19 Ιανουαρίου 2017

ΑΤΤΙΛΑΣ 3 ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΟ ΑΝΑ(Ν)ΣΤΑΣΙΑΔΗ

Ο Ερντογάν τορπιλίζει τη Συμφωνία 

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr

Έγγραφα προ δυο εβδομάδων (18 Δεκεμβρίου 2016) στο άρθρο μου στην Ελεύθερη Ώρα: “Πραξικόπημα στην Κύπρο”, ότι ο Νίκος Αναστασιάδης, Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας από 24 Φεβρουαρίου 2013, ήταν υπέρμαχος του εγκληματικού και προδοτικού σχεδίου Ανάν για τη Μεγαλόνησο. Ένα σχέδιο Ανάν, που καταψήφισε ο κυπριακός λαός στο δημοψήφισμα της 24ης Απριλίου 2004 με συντριπτική πλειοψηφία, ποσοστού 76% και το οποίο προκάλεσε ο τότε Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Τάσος Παπαδόπουλος. Βροντοφωνάζοντας, ότι δεν πρόκειται να δεχτεί κανένα συμβιβασμό που θα θίγει τα συμφέροντά, καθώς επίσης δεν θα κάνει καμιά μα καμιά παραχώρηση από τις δίκαιες θέσεις της Κύπρου.

Ωστόσο, από το 2004 ο Νίκος Αναστασιάδης, αλλά και πολλά στελέχη του κόμματός του, ΔΗΣΥ, προαλείφονται με Αμερικανούς και Τούρκους για την επαναφορά του σχεδίου Ανάν από την πίσω πόρτα.

Ο Νίκος Αναστασιάδης είναι σήμερα ταυτισμένος με το ΑΚΕΛ του κομμουνιστή πρώην Προέδρου της Κύπρου, Δημήτρη Χριστόφια. Οι οποίοι είναι στοιχημένοι στην πλευρά της υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδιας για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις, Βικτώριας Νούλαντ, αλλά και του Τούρκου Σουλτάνου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Όπως επίσης κατήγγειλα ότι ο Αναστασιάδης επιχειρεί πραξικοπηματικά να κλείσει το Κυπριακό ζήτημα. Τονίζοντας ιδιαίτερα ότι. ο ελληνισμός δεν θα μπορέσει να αντέξει άλλη μια τέτοια ήττα, εφάμιλλη της Μικρασιατικής καταστροφής. Ο Νίκος Αναστασιάδης επιχειρεί πραξικοπηματικά να παρακάμψει το δημοψήφισμα που υποσχέθηκε να φέρει στον ελληνοκυπριακό λαό, όταν καταλήξει στην όποια λύση. Θα πρέπει, όλοι στην Κύπρο να απομονώσουν το νέο Εφιάλτη!!

Νομικό και πολιτικό πραξικόπημα προ των πυλών. 

Έτσι, επιβεβαιωνόμαστε για τον τίτλο που είχαμε χρησιμοποιήσει την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στην ΕΩ, αφού ο Νίκος Αναστασιάδης στις συζητήσεις του Κυπριακού στη διάσκεψη της Γενεύης προκαλεί νομικό πραξικόπημα, αφού παραδίδει τους τίτλους ιδιοκτησίας του Κράτους του, εκχωρώντας επί της ουσίας το ίδιο το Κράτος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Επίσης σε αυτήν την διάσκεψη στη Γενεύη μεθοδεύεται η νομιμοποίηση της εισβολής των βαρβάρων στην Κύπρο το 1974 και επιδιώκεται η αναίρεση όλων των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Ειδικότερα, αυτού που ζητά την άμεση αποκατάσταση της πλήρους κυριαρχίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, με την αποχώρηση όλων των στρατευμάτων της Κατοχής.

Ταυτόχρονα, ενώ οι συζητήσεις ξεκίνησαν με τους ηγέτες των Ελληνοκυπρίων και του ψευδοκράτους, στην πορεία συνεχίζονται με την μόνιμη παρουσία των εγγυητριών δυνάμεων του Νησιού. Και ποιος μπορεί να έχει εμπιστοσύνη στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Τουρκία, αλλά και σε αυτή την εθελόδουλη Ελληνική Κυβέρνηση των αναρχο-μπολσεβίκων;

Πουλάει την Κύπρο ο Ανα(ν)στασιάδης. 

Στη Γενεύη “παίζεται” ένα θέατρο του παραλόγου. Στη Γενεύη ο Ανα(ν)στασιάδης τα έχει δώσει όλα. Όπως την εναλλάξ προεδρεία καθώς και την παραμονή μιας δύναμης από τον Κατοχικό Στρατό που θα τον ονομάσουν – τάχατες – αστυνομική δύναμη, με πιθανή συμμετοχή της Europol. Έτσι, μέχρι το δημοψήφισμα θα έχουν προ-δεσμεύσει τον Κυπριακό λαό αλλά και τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ανα(ν)στασιάδης τελεί υπό πλήρη αλκοολική εξάρτηση

Σύμφωνα με ακριβέστατη πληροφορία μας, ο Ανα(ν)στασιάδης πριν συναντηθεί με τον Μουσταφά Ακιντζί, τον ηγέτη των Κατεχομένων, και πριν αναχωρήσει από την Κύπρο για τη Γενεύη, είχε συνάντηση στο γραφείο του με τον Πρόεδρο του Συλλόγου των πολυτέκνων Κύπρου. Στη συνάντηση αυτή αποκαλύφθηκε ότι ο Ανα(ν)στασιάδης ήταν τύφλα στο μεθύσι και δεν ήταν σε θέση να αρθρώσει μια λέξη. Μας μετέφεραν πως από εκεί τον πήραν σηκωτό ως ωμό κρέας και τον πήγαν στο ραντεβού με τον Μουσταφά Ακιντζί. Όπου και συμφώνησε σε όλα όσα του ζήτησε ο νηφάλιος Ακιντζί, σύμφωνα πάντα με τις επιταγές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Δικαίωση του Όμηρου Αλεξάνδρου. 

Επί μήνες ο Κύπριος Οικονομολόγος Όμηρος Αλεξάνδρου γράφει για τον αλκοολικό Ανα(ν)στασιάδη. Παρακάτω δημοσιεύω τα όσα μου ανέφερε σε ένα τελευταίο του ηλεκτρονικό μήνυμα:

Αποτάθηκα εδώ και μήνες γραπτώς τόσο στον Πρόεδρο της Βουλής και τους Βουλευτές όσο και στον Γενικό Εισαγγελέα για να παύσουν με βάση τις πρόνοιες του Συντάγματος τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, όχι μόνο γιατί είναι αλκοολικός αλλά και γιατί συνωμοτεί για την κατάργηση της Κυπριακής Δημοκρατίας, και παρά τις επανειλημμένες υπενθυμίσεις μου δεν πήρα ακόμη κάποια απάντηση. Κάτι ανάλογο ζήτησε και μια ομάδα Νομικών η οποία ακόμη αναμένει κάποια απάντηση στην καταγγελία της.

Ο Αναστασιάδης μπορεί να προσδοκεί ότι καταργώντας την Κυπριακή Δημοκρατία θα αποφύγει στο μέλλον την καταδίκη αυτού και των εταίρων του από την Κυπριακή Δικαιοσύνη για όλα τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει σε βάρος του Λαού, αλλά πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά ότι δύσκολα θα αποφύγει το λυντσάρισμα από τον Λαό αν προχωρήσει στα ανομολόγητα και σατανικά σχέδια του.

Επιμένω, ότι ο Αναστασιάδης είναι ένας αλκοολικός και ένας μειοδότης…

Να καθαιρεθεί ο αλκοολικός Πρόεδρος

Ο Ανα(ν)στασιάδης επιχειρεί αυτήν την στιγμή έναν νέο “Αττίλα” για την Κύπρο, τον “Αττίλα ΙΙΙ”. Γι΄ αυτό πρέπει προκειμένου να μην θρηνήσουμε μια νέα Εθνική καταστροφή, να κινηθούν οι διαδικασίες άμεσης καθαίρεσης του Ανα(ν)στασιάδη, γιατί πλέον έχει καταστεί άκρως επικίνδυνος για τον Κυπριακό Ελληνισμό, λόγω και της αλκοολικής του εξάρτησης!!

Ο Ερντογάν τορπιλίζει τη Συμφωνία. 

Ωστόσο, σε εκείνο το άρθρο μου της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου, έγραφα στο τέλος του κειμένου:

«Η πληροφορία της τελευταίας στιγμής, είναι πως ενδεχομένως ο απρόβλεπτος Ερντογάν να αναδιπλωθεί και να μην επιζητήσει τη λύση του Κυπριακού, τουλάχιστον αυτήν την χρονική στιγμή.

Γιατί, - όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας - ίσως εκτιμά, ότι θα “κάψει” το διαπραγματευτικό του ατού, που είναι το Κυπριακό, προκειμένου να διαπραγματευτεί σε πακέτο, το Κυπριακό, την ΑΟΖ, το Αιγαίο και τη Θράκη…
Οψόμεθα…».

Επανερχόμενος σήμερα να τονίσω, ότι η Συμφωνία της συσκέψεως της Γενεύης τορπιλίζεται προς το παρόν και για έναν ακόμη λόγο από την πλευρά του Τούρκου Σουλτάνου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Γιατί, ο Ερντογάν δεν θέλει να κάνει “μάγκα” τον Χουσεΐν Μπάρακ Ομπάμα, ο οποίος θέλει λίγο πριν την αποχώρησή του από την Προεδρεία των ΗΠΑ, να καταγράψει στο βιογραφικό του μια μεγάλη επιτυχία, αυτή της “επίλυσης” του Κυπριακού ζητήματος!!

Γιατί, δεν ξεχνά ο Ερντογάν πως ο Μπάρακ Ομπάμα επιχείρησε τον περασμένο Ιούλιο να τον ανατρέψει μέσω πραξικοπήματος που του “έστησε” στην Τουρκία!!

Γιατί, δεν ξεχνά ο Ερντογάν πως ο Μπάρακ Ομπάμα έβαλε τον ίδιο και την Τουρκία μετά το πραξικόπημα σε μεγάλες περιπέτειες, που ακόμη μέχρι αυτήν την στιγμή δεν έχει ξεσπάσει το πραγματικό τσουνάμι!!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.