30 Ιανουαρίου 2017

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Τσουκνίζει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Γελοιότης, βλακεία ή μ.......ία;;; 

Ο νέος αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής κατά την ανάληψη των καθηκόντων του ως Α΄ ΓΕΣ, “τίμησε” τον πρώην Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο Ανδρέα Ηλιόπουλο με ένα προσωπικό δώρο κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής.

Του παρέδωσε με καμάρι μια κορνίζα με τη φανέλα του Γιώργου Πρίντεζη, του κατά τα άλλα άξιου Έλληνα καλαθοσφαιριστή του Ολυμπιακού, όπου υπήρχαν και όλες οι υπογραφές των συμπαικτών του. Βλέπετε έχουν και οι δυο αδυναμία στον Ολυμπιακό.
Από εκεί και μετά αρχίζουν τα πολλά ερωτήματα γι΄ αυτήν την πρωτοφανή ενέργεια ενός ηγετικού στελέχους του Στρατού μας!!

Όταν κάτω από τη μύτη τους οι Ουτσεκάδες και οι Τσάμηδες εισχωρούν στο Στράτευμα της Πατρίδος μας και αύριο – μεθαύριο θα κληθούν να διαφυλάξουν την ακεραιότητά της και να υπερασπισθούν τον ελληνικό λαό, εκείνοι σιωπούν!! Αλλά αλήθεια ποια Πατρίδα θα υπερασπισθούν; Την Ελλάδα ή την Αλβανία;

Όταν η Ελλάδα με την αμέριστη σιωπή τους και ατολμία τους μετατρέπεται σε Ισλαμο-φασιστικό κράτος με τον εποικισμό χιλιάδων λαθρομεταναστών των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου και των παραμεθορίων περιοχών της χώρας!!

Όταν επιτρέπουν να μετατραπεί ο Στρατός μας σε ορντίναντσα και φιλιππινέζα όλων των παράνομων εισβολέων στην Πατρίδα μας και να διατίθεται το αρματαγωγό “Λήμνος” για ξενοδοχείο φιλοξενίας τους, όπου μεταβαίνει στο λιμάνι της Μυτιλήνης χωρίς να φέρει την Ελληνική Σημαία!!

Έ λοιπόν, πως μπορώ να χαρακτηρίσω αυτή την ενέργεια του νέου Αρχηγού του ΓΕΣ;
Ως γελοία, ως βλακώδη, ως μια ρηχή ενέργεια ή πρέπει τελικά να αρχίζω να φοβάμαι που ένας τέτοιος στρατιωτικός έχει τις τύχες του Στρατεύματος στα χέρια του;;;
Θεός φυλάξοι!!

Καλπάζει η Μαρίν Λεπέν!! 

Το “Εθνικό Μέτωπο” της Γαλλίας αφού σάρωσε στις πρόσφατες Περιφερειακές εκλογές της Γαλλίας του Δεκεμβρίου 2016, δημιουργεί επέλαση στις εκλογικές επιλογές των Γάλλων ψηφοφόρων και θεωρείται σίγουρη η είσοδος του κόμματος της Μαρίν Λεπέν στο δεύτερο γύρο το Μάιο του 2017, όπου θα διεκδικήσει την Προεδρεία της Γαλλίας.

Eτσι, σε ένα κόσμο που καθημερινά αλλάζει, ιδιαίτερα μετά το BREXIT στο Ηνωμένο Βασίλειο και την εκλογή Τραμπ στις ΗΠΑ, η εκλογή της Μαρίν Λεπέν στην Προεδρεία της Γαλλίας, θα σημάνει εν πολλοίς τη διάλυση της κάλπικης Ενωμένης Ευρώπης!!

Σαρώνει λοιπόν, στη Γαλλία η Μαρίν Λεπέν, έχοντας ως στόχους την έξοδο της Γαλλίας από την ΕΕ, την προστασία της Γαλλίας από την αθρόα λαθρομετανάστευση και τον πόλεμο που θα κηρύξει παντί τρόπω, κατά των ισλαμιστών τρομοκρατών που ισοπεδώνουν τη Γαλλία και έχουν σπείρει τον τρόμο σε όλη τη Γαλλική Κοινωνία!

Δηλαδή, τους ίδιους ακριβώς στόχους που θα έπρεπε να έχει η Ελληνική Κυβέρνηση και όλα τα άλλα κόμματα του “Δημοκρατικού Τόξου”!! 

Πρέπει να πούμε, μπράβο Πάνο ή πρέπει να ανησυχούμε;

Πληροφορίες ανέφεραν ότι η κυβέρνηση σκέπτεται το χτίσιμο ή την ανακατασκευή φυλακίων σε νησίδες και βραχονησίδες, αλλά και την ενίσχυσή τους με μόνιμες φρουρές, ώστε η ελληνική παρουσία να είναι ορατή. Λένε ότι αυτό εντάσσεται σε ένα ευρύτερο σχεδιασμό της κυβέρνησης για εθνικούς λόγους, αλλά και για τη δημιουργία συνθηκών οικονομικής ανάπτυξης σε βραχονησίδες και σε πολύ μικρά νησιά του Αιγαίου (όπως πρόσφατα έγινε με τη Νήσο Παναγιά, σημείο αναφοράς του Ερντογάν).

Ως γνωστόν ο Ερντογάν και η Τουρκία αμφισβητούν την ελληνικότητα τέτοιων βραχονησίδων, αλλά και μικρών νησιών του Αιγαίου Πελάγους μας!!

Από εκεί και μετά, είναι τουλάχιστον ύποπτο έως περίεργο που το ζήτημα έφθασε μέχρι τη Βουλή των Ελλήνων!!

Είναι δυνατόν να δημοσιοποιούμε τέτοια στρατηγικής σημασίας σχέδια, ώστε να “ξυπνάμε” τους Τούρκους και να αρχίζει να “γαυγίζει” ο Ερντογάν;;

Είναι δυνατόν τέτοια σχέδια εθνικής σημασίας να αποκαλύπτονται δημόσια και να μην πραγματοποιούνται εν κρυπτώ;;; 

Κρίμα βρε Ζωή!! 

Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει τις τεράστιες ικανότητες αλλά και τις πολυδιάστατες γνώσεις που έχει η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ως Πρόεδρος της Βουλής, ήταν το βοτσαλάκι που τάραξε τα ατάραχα νερά της βρώμικης λίμνης που λέγεται Ελληνική Βουλή!! Έβαλε στον “τοίχο” τον Στουρνάρα, που η καθαίρεσή της από την Προεδρεία της Βουλής, τον γλύτωσε από τις χειροπέδες. Έφερε στο προσκήνιο το μεγαλύτερο πολιτικο-οικονομικό σκάνδαλο του αιώνα, το σκάνδαλο της Siemens που με τα “μαύρα” της ταμεία δηλητηρίασε την πολιτική ζωή του τόπου μας και εξαγόρασε συνειδήσεις πολιτικών προσώπων!! Δημιούργησε δεδικασμένο με την Επιτροπή και το πόρισμα που εξέδωσε για το δημόσιο χρέος!!

Έτσι, όλοι οι αγνοί Έλληνες, δεξιοί και αριστεροί χαιρέτησαν τη δημιουργία του κόμματός της, “Πλεύση Ελευθερίας”. Στην ιδρυτική διακήρυξη, στο Χυτήριο, ήμουν και εγώ εκεί, αποδεχόμενος την πρόσκληση της Ραχήλ Μακρή. Οι μόνες κουβέντες που είπα, ήταν:
“Αφήστε κατά μέρος τις αριστερές ιδεοληψίες και ενώστε όλους τους Έλληνες. Τότε θα κάνετε Κυβέρνηση”!!

Δυστυχώς όμως, η Ραχήλ πήγε σπίτι της και η κ. Κωνσταντοπούλου θέλησε να είναι η Ζωή της Αριστεράς. Γι΄ αυτό θα αγωνισθεί σκληρά για να είναι στην επόμενη Βουλή!! 

Κουϊζ: 
Ποιος πολιτικός αρχηγός και εκδότης εφημερίδων και σταθμού διατηρούν μεταφορική εταιρεία, όπου έχουν συνάψει σύμβαση με το Ελληνικό Δημόσιο, μεταφοράς τροφίμων και ένδυσης σε Hot spots με “πρόσφυγες – μετανάστες”;;



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.