Τελευταίες αναρτήσεις

23 Ιανουαρίου 2017

Η Τσουκνίδα του Σαββάτου (21-01-2017)

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Τα εξαπτέρυγα της …προδοσίας

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι πλέον ένα πολιτικό πτώμα και δεν θέλει να το πιστέψει, αλλά ούτε θέλει να το καταλάβει και εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι επιστρέφει. Έτσι, βάζει λυτούς και δεμένους να ενισχύσουν αυτήν την “επιστροφή” του. Όπως ο “πολύς” Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος έχει αναλάβει εργολαβικά την πολιτική επιστροφή του Γιώργου Καρατζαφέρη. Αλλά μια και μιλάμε για “επιστροφή”, να αναφέρουμε και την επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στην πολιτική σκηνή διά μέσω του ΠΑΣΟΚ. Και έχουν σχέση αυτές οι δυο επιστροφές;

Βεβαίως και έχουν!! Γιατί, εμείς έχουμε μνήμη ελέφαντα και σας θυμίσουμε, ότι ο ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη υπήρξε εξαπτέρυγο του ΠΑΣΟΚ!!

Αυτό τουλάχιστον εκμυστηρευόταν ο Αντιπρόεδρος του ΛΑΟΣ και υπουργός στην κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, Γεώργιος Γεωργίου το βράδυ της Τετάρτης 30 Ιουνίου 2010 – μερικούς μήνες μετά την ψήφιση του πρώτου Μνημονίου – από την Θεσσαλονίκη, όταν προσπαθούσε να πείσει τους ψηφοφόρους του κόμματος που αποχωρούσαν ομαδικώς για την προδοτική κυβίστηση που εκείνο πραγματοποίησε.

«Είχαμε πληροφορίες ότι εννέα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν θα το ψήφιζαν και δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε να καταψηφισθεί».

Καταλάβατε γιατί ο ΛΑΟΣ ψήφισε το Μνημόνιο; Για το καλό μας!! Για να σώσει την Πατρίδα, μας οδήγησε στην ασφαλή αγκαλιά του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της ΕΕ.
Ή μήπως δεν είναι έτσι κ. Γεωργίου;

Όπως τότε που ως ευρωβουλευτής αποκαλέσατε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δις και τρις την FYROM ως “Μακεδονία”!! 

Oι νέοι σωτήρες μας

Σε αυτήν την Μνημονιακή Ελλάδα, πολλά νέα κόμματα δημιουργήθηκαν ή θα δημιουργηθούν για να χρησιμεύσουν ως ο βατήρας προς την Εξουσία. Ποιος ξέρει μπορεί την Ελλάδα μας να την σώσουν τηλεπερσόνες και τηλεβιβλιοπώληδες.

Οι οποίοι με τον άριστο τρόπο επικοινωνίας που διαθέτουν αλλά και τις κατά καιρούς επαφές με εκδότες – καναλάρχες – διαφημιστές, αποφάσισαν να επανέλθουν δυναμικά στον χώρο της πολιτικής μέσω νέου κόμματος που ίδρυσαν.

Έτσι ελπίζουν παρότι ψήφισαν Μνημόνια, ότι μπορούν να κοροϊδεύουν ακόμη το λαό μας, θεωρώντας τον ως πρόβατο της νέας δημιουργούμενης “σωτήριας” στάνης.  Φυσικά δεν φταίνε μόνο οι ίδιοι  αλλά όλοι εκείνοι που στον περίγυρό τους έχουν καταλάβει ότι ο λαός αυτός είναι ευκολόπιστος, αγαπάει τα μεγάλα λόγια, το ψέμα και τις επικοινωνιακές εκρήξεις που οι ίδιοι οι καναλάρχες τους δίνουν χρόνο στην τηλεόραση για να μπορούν να επηρεάζουν έναν αριθμό ψηφοφόρων, τέτοιο που να μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως συμπίεση της απογοήτευσης του λαού στο πολιτικό Σύστημα.

Τέτοια νέα κόμματα επί παραδείγματι, είναι η «Εθνική Ενότητα» του Γιώργου Καρατζαφέρη και η «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου!!

Τρέξτε και βάλτε σημάδι στο χέρι, για να μην ξεχάσετε να τους ψηφίσετε!! 

Τους “νέους” σωτήρες μας, αυτούς που με τα τέσσερα ψήφισαν το Πρώτο καταστροφικό
Μνημόνιο, που ως αποτέλεσμα έφερε τα άλλα δυο!!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.