7 Δεκεμβρίου 2016

ΙΔΟΥ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ!!! (μέρος 2ο)

συνέχεια από το 1ο μέρος 

Αγαπητοί μου Φίλοι 
Τα όσα σας περιέγραψα παραπάνω για «ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ» δεν είναι αποκυήματα της φαντασίας μου, αλλά μια πραγματικότητα που έλαβε χώρα, κατά τη μακρά νύχτα της 12ης Ιουλίου 2015 σ’ αυτή την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής για την Ελλάδα, όπου ο ‘’κύριος’’ Σόϊμπλε, απείλησε τον Πρωθυπουργό κύριο Τσίπρα με «ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ GREXIT» (Από την Ευρωζώνη), συνοδευόμενο με το ποσό των 50 δισεκατομμυρίων ευρώ (σε δανεικά), που σημαίνει «GREXIT με ΜΝΗΜΟΝΙΟ» ή αλλιώς: «ΔΡΑΧΜΗ με ΜΝΗΜΟΝΙΟ», όπου Η ΔΡΑΧΜΗ θα ήταν ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ (από την πρώτη στιγμή της καθιέρωσης της) ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ (forex), όπως το επιθυμούσε και το επιθυμεί ο ‘’κύριος’’ Σόϊμπλε. 

Αυτό το σατανικό του, σχέδιο: «ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ» που μέσα σε μια νύχτα οι μισθοί μας και οι συντάξεις μας θα έχουν χάσει τουλάχιστον ΤΟ ΜΙΣΟ της αγοραστικής αξίας τους (λόγω υποτίμησης της δραχμής!!!) ο ‘’κύριος’’ Σόϊμπλε δεν το έχει εγκαταλείψει, όπως παραπάνω σας ανέλυσα, θα μας το φορτώσει, Φίλοι μου, στις πλάτες μας (την κατάλληλη στιγμή) ή μέσω του κυρίου Τσίπρα του σημερινού Πρωθυπουργού ή μέσω του κυρίου Μητσοτάκη, εάν βέβαια εμείς οι Έλληνες κάνουμε για άλλη μια φορά ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ (από τα πολλά λάθη που έχουμε κάνει) και ανακηρύξουμε με τη ψήφο μας τον κύριο Μητσοτάκη, Πρωθυπουργό της χώρας μας!!! (στις επόμενες εκλογές) 

Φίλοι μου Αγαπημένοι 
Σε αυτό «ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ» σε αυτό το «ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ» η ταπεινότητά μου, με ρητό και κατηγορηματικό τρόπο λέγει: ένα βροντερό ΟΧΙ!!! Αντίθετα λέγει, ένα μεγάλο ΝΑΙ στον ένα και μοναδικό σωτήριο δρόμο για τη χώρα μας, που είναι η επιστροφή στη νέα δραχμή μας, η οποία ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ και ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!! 

Φίλοι μου 
Με την πρόταση μου αυτή, να επιστρέψουμε δηλαδή σε μια νέα δραχμή, που δεν θα υποτιμάται και δεν θα υπάρχουν μνημόνια, αντιλαμβάνομαι ότι σας δημιουργήθηκαν πολλές απορίες και επιθυμείτε να μου θέσετε πολλά ερωτήματα. 

Σπεύδω λοιπόν να ικανοποιήσω αυτήν την επιθυμία σας! 

Ένα βασικό ερώτημα που όλοι σας, είμαι βέβαιος, ότι θα μου θέσετε είναι το εξής: Εμείς ξέρουμε ότι όλα τα νομίσματα, μπορεί και να υποτιμηθούν και να υπερτιμηθούν. Πως λοιπόν η νέα δραχμή (αυτό το νέο Εθνικό μας νόμισμα) ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ; 

Δείτε την απάντησή μου, σ’ αυτό το εύλογο ερώτημά σας. 

Εάν μια Πατριωτική Κυβέρνηση ανέλθει στη εξουσία (αυτό βέβαια εξαρτάται από τον Ελληνικό λαό) χωρίς χρονοτριβή, θα μας βγάλει έξω από την Ευρωζώνη!!! Και από την Ευρωπαϊκή Ένωση!!! Οπότε θα επανέλθουμε σε ένα νέο Εθνικό μας νόμισμα. 

Αυτό το νέο Εθνικό μας νόμισμα, ας το ονομάσουμε, Φίλοι μου, ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ!!! Για ΤΗ ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ ΜΑΣ, το πρώτο που πρέπει να κάνει αυτή η Πατριωτική Κυβέρνηση (και αυτό είναι το κυρίαρχο) είναι το εξής: Για μερικά χρόνια (3 με 4 χρόνια), μέχρι να πάρει τα πάνω της η Εθνική μας Οικονομία και μέχρι να εξασφαλισθεί η ταχύρυθμη άνοδός της, ΤΗ ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ, στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος!!! 

Στο χρονικό αυτό διάστημα (3 με 4 έτη) η νέα δραχμή μας, δεν θα βγαίνει έξω από τα σύνορά μας!!! Καθ’ ότι με την επιστροφή μας, στο νέο νόμισμά μας, θα βρισκόμαστε σε καθεστώς Προστασίας της Εθνικής μας Οικονομίας και σε έλεγχο κίνησης κεφαλαίων (capital controls). Έτσι οι διεθνείς επενδυτές - χρηματιστές (κερδοσκόποι), ΔΕΝ θα βρίσκουν νέες δραχμές στις αγορές συναλλάγματος, για να τις αγοράσουν και ύστερα να τις πουλήσουν (ούτε καν θα τις γνωρίζουν, πως είναι). Κατά συνέπεια δεν θα μπορούν να παίξουν τα κερδοσκοπικά τους παιχνίδια, με στόχο την υποτίμησή της!!! 

Εάν οι διεθνείς επενδυτές – χρηματιστές απευθυνθούν στην κεντρική τράπεζα της Ελλάδας (η οποία θα έχει το αποκλειστικό δικαίωμα εκτύπωσης και διάθεσης των νέων δραχμών μας) για να αγοράσουν Εθνικό μας νόμισμα ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ, ΚΛΕΙΣΤΕΣ!!! Γιατί, η Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδας (που σήμερα ελέγχετε πλήρως από ιδιώτες επενδυτές) το βράδυ της επιστροφής στη νέα δραχμή μας, ΘΑ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ (από την Πατριωτική Κυβέρνηση) όπως ΘΑ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ και οι 4 συστημικές ιδιωτικές τράπεζες ( οι οποίες θα κηρυχθούν σε καθεστώς άμεσης φτώχευσης και εκκαθάρισης!!) με προστασία από το κράτος, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ!!! 

Συνεπώς, Φίλοι μας, η νέα δραχμή μας, όσο χρονικό διάστημα, δεν θα είναι διαθέσιμη, στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος, θα είναι παντελώς προστατευμένη και ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ!!! Και ο ‘’κύριος’’ Σόϊμπλε από την άλλη άκρη του Βερολίνου, θα τα βλέπει όλα αυτά, χωρίς να μπορεί να κάνει ΤΙΠΟΤΑ!!! και θα βράζει μέσα στο ζουμί του!!! Όταν δε με το καλό, με τη νέα δραχμή μας που δεν θα υποτιμάται, η οικονομία μας θα έχει απογειωθεί και θα έχουμε εξασφαλίσει την ταχύρυθμη άνοδό της, τότε θα σταματήσουμε το καθεστώς προστασίας της και έτσι η νέα και ισχυρή πλέον δραχμή μας θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος και σε ελεύθερη ισοτιμία με κάθε ένα από τα γνωστά μας νομίσματα (ευρώ, δολάριο, γιέν, ρούβλι κ.λ.π.) 

Και μιας και μιλάμε, Φίλοι μου, για επιστροφή στη νέα δραχμή μας, είμαι βέβαιος ότι ετοιμάζεστε να μου θέσετε το παρακάτω ερώτημα: 

‘’Ποιά πρέπει να είναι η ισοτιμία μεταξύ της νέας δραχμής και του ευρώ;’’ 

Η απάντησή μου στο ερώτημα σας αυτό, έχει η εξής: Το δίκαιο, κατά την ταπεινή μου άποψη είναι: Με την ισοτιμία (1 ευρώ=340,75 δραχμές), που τις δραχμές μας (το 2002) τις μετατρέψαμε σε ευρώ, έτσι όταν επιστρέψουμε στη νέα δραχμή, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΟΤΙΜΙΑ, τα ευρώ που έχουμε, να τα μετατρέψουμε σε νέες δραχμές!!! Και αυτή η ισοτιμία, Φίλοι μου, της νέας δραχμής με το ευρώ, θα είναι σταθερή και αναλλοίωτη, όσο χρονικό διάστημα η νέα δραχμή μας, δεν θα είναι διαθέσιμη στις διεθνείς αγορές και συνεπώς, δεν θα υποτιμάται!!!! 

Με αυτήν την ευλογημένη νέα δραχμή μας, μια Πατριωτική Κυβέρνηση:

· Αφού πρώτα με ένα νόμο και ένα άρθρο θα έχει καταργήσει όλα τα μνημόνια και όλους τους εφαρμοστικούς νόμους. 
· Αφού πρώτα θα έχει καταγγείλει όλες τις δανειακές συμβάσεις ως αποικιοκρατικές και απάνθρωπες 
· Και αφού θα έχει το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ να κόβει χρήμα: ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ!! 

Σας αναφέρω μερικά απ’ αυτά: 

· Επαναφορά των μισθών και των συντάξεων στην προτέρα κατάστασή τους (προ της κρίσης) 

· Στον ιδιωτικό τομέα, στην επαναφορά των μισθών στην προ της κρίσης κατάσταση, θα συμμετέχουν: ο εργοδότης κατά 50% και το κράτος στο άλλο 50%, για δυο έως τρία χρόνια, μέχρι να έλθει η ανάκαμψη στο χώρο αυτό (Σε μεγάλες επιχειρήσεις ή Πολυεθνικές εταιρείες που τα ετήσια κέρδη τους, ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ, το κράτος δεν θα έχει καμία συμμετοχή) 

· Επαναφορά του δώρου των Χριστουγέννων, του δώρου του Πάσχα και του επιδόματος αδείας 

· Διπλασιασμός του επιδόματος ανεργίας και χορήγηση του επιδόματος, σε όλους τους ανέργους, μέχρις ότου βρουν δουλειά 

· Τριπλασιασμός και επαναφορά της τιμητικής σύνταξης, της Ελληνίδας Πολύτεκνης μητέρας 

· Γενναία επιδόματα, στις Ελληνικές πολύτεκνες οικογένειες, που έχουν χαμηλά εισοδήματα! 

· Επαναφορά όλων των εργασιακών συμβάσεων στον ιδιωτικό τομέα 

· Στους πραγματικούς αγρότες, παροχή: φθηνού πετρελαίου, φθηνού ηλεκτρικού ρεύματος, φθηνών φαρμάκων, φθηνών πρώτων υλών, ώστε τα αγροτικά προϊόντα να είναι ανταγωνιστικά στις ξένες αγορές 

· Γενναία αύξηση των κοινωνικών επιδομάτων αναπηρίας, για να διάγουν μια αξιοπρεπή ζωή, αυτοί οι αξιαγάπητοι συμπατριώτες μας!!! 

· Η Πατριωτική Κυβέρνηση θα κόψει χρήμα και το χρήμα αυτό θα είναι ευλογημένο και θα αυξήσει θεαματικά τις Δημόσιες επενδύσεις, ώστε ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ, μέσα από πολλά και μεγάλα δημόσια έργα (κατασκευές και ανακαινίσεις αυτοκινητοδρόμων και τούνελ, κατασκευές και ανακαινίσεις λιμανιών, μαρινών και αεροδρομίων, κατασκευές και ανακαινίσεις Νοσοκομείων, σχολείων κ.λ,.π.), θα δημιουργήσει εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας ανακουφίζοντας έτσι, τα εκατομμύρια των ανέργων συμπατριωτών μας!!! 

Όμως, Φίλοι μου, μια Πατριωτική Κυβέρνηση (έχοντας εργαλείο της, τη θαυματουργή νέα δραχμή μας που δεν θα υποτιμάται), θα μπορέσει να κάνει ΠΡΑΜΑΤΑ και ΘΑΜΑΤΑ, τόσο στην ανάπτυξη που έχει σχέση με τον πρωτογενή, δευτερογενή, τριτογενή τομέα κ.λ.π., όσο και σε όλο το φάσμα του φορολογικού συστήματος!!!

Αυτά τα ΠΡΑΜΑΤΑ και ΘΑΜΑΤΑ , τα παρουσιάζω στο άρθρο μου: «ΕΝΑ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ», το οποίο υπάρχει στο διαδίκτυο και στο προσωπικό αρθρογραφικό blog μου: ΤΣΟΚΑΣ – ΕΠΙΚΑΙΡΑ 

συνεχίζεται

πηγή



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.