25 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΣΠΟΡΟΣ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΣΤΕΓΩΝ

Γράφει το σποράκι 

     Άρτι αφιχθέν το σποράκι σας απ' τον κρύο βορρά τις στερνές μέρες του καλοκαιριού, που προδιαθέτουν σε υποδοχή του φθινοπώρου. Αλλαγή εποχής εν όψει αν και τα τελευταία χρόνια  τείνει να εκλείψει κι αυτό σαν φυσικό φαινόμενο… τι είπατε; Σας εκπλήσσω με τις "καιρικές" γνώσεις μου; Δηλαδή με νομίζατε αμόρφωτο; Μάλλον παρεξηγήσατε την ταπεινότητά μου, για να μην πω την ανωτερότητά μου, λόγω της καλής ΑΓΩΓΗΣ ΜΟΥ. 
     Τι σας έλεγα; Ναι, για τις εποχές του χρόνου και ειδικά για το Φθινόπωρο, που δεν έχει μεγάλη διάρκεια. Σίγουρα δεν σας διαφεύγουν οι μεταβολές στις κλιματικές συνθήκες του πλανήτη. Και δεν θα αρνηθείτε τον μεγάλο βαθμό ευθύνης των διεθνών κυβερνητών σ' αυτές… σίγουρα δεν εννοώ την υπερθέρμανση του πλανήτη… το μύθο της Νέας Τάξης, που με τέτοια "κουφά" σας καθηλώνει στην άγνοιά σας, για να μην ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ… 
     Στους διεθνείς τραπεζίτες αναφέρομαι, που με ηλεκτρονικό χρήμα εξαγόρασαν τα πάντα… τι άλλο πλέον ονειρεύονται; Να γίνουν και παντοκράτορες-παγκόσμιοι ηγέτες, για να σας έχουν δούλους; Μη φάνε… έχετε ελληνικό σπόρο… Μιλάμε για μεγάλα ψώνια δηλαδή, που η εμβέλεια του μυαλού τους αρχίζει και τελειώνει στην άκρη του ουρανού. Αυτόν που έκλεισαν μέσα στο ΜΑΤΡΙΞ, για να εγκλωβίσουν την ανθρώπινη ΔΙΑΝΟΙΑ.  Το κατάφεραν; Όχι βέβαια… ούτε πρόκειται… δεν είναι ΘΕΟΙ! 
     Τον πλανήτη σάς τον χάρισε ο Θεός, για να κατοικήσετε και να διαιωνίσετε την ανθρώπινη φυλή… και η Φύση είναι το δώρο του, για να ζήσετε ειρηνικά και να βλαστήσετε αποδοτικά… στο ΣΥΜΠΑΝ, με τους νόμους που το διέπουν. Αυτό το πανάκριβο δώρο του Θεού ανήκει μόνο στα πλάσματά του και κάθε άλλο απρόσκλητο, που δεν σέβεται την Θεία Δημιουργία, είναι ανεπιθύμητο και απόβλητο. Εκτός απ' το ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΑΣ. 
     Είσαστε τυχεροί φίλοι μου Έλληνες, γιατί ζείτε στην ωραιότερη χώρα, με το καλύτερο κλίμα όλου του πλανήτη. Το εξακρίβωσα "πετώντας" παρέα με τα αποδημητικά πουλιά, όταν σας αποχαιρετούν με τον ερχομό του χειμώνα σας. Περνάμε πολιτείες και χωριά ζεστά και καρποφόρα… μα την σπορά μου δεν την ρίχνω σ' άλλη χώρα. Με μαγεύει πάντα η λιακάδα σας και  φυτρώνω περήφανα μόνο στην ωραία ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ! 
     Την πατρίδα σας επέλεξα για την ένδοξη ιστορία της, για τις χρυσοκέντητες ακρογιαλιές της, για την μεσογειακή της βλάστηση… (σ' αυτήν φύτρωσα κι εγώ…) και διατροφή, αλλά και για την καλοσύνη σας. Ναι… εσάς εννοώ, γιατί το πιστεύω… (έχω λόγο να σας λιβανίζω;). Αξίζετε τον θαυμασμό μου, γιατί παρόλο που "πέταξα" σ' όλα τα μέρη της γης… ανθρώπους αληθινούς σαν κι εσάς πουθενά δεν ΓΝΩΡΙΣΑ! 
     Είσαστε αξιοθαύμαστοι άνθρωποι, γιατί μέσα στη δυστυχία που σας φόρτωσαν τα τέρατα της κόλασης… εσείς συνεχίζετε να είστε φιλάνθρωποι, φιλεύσπλαχνοι, πονόψυχοι, ελεήμονες, ψυχοπονιάρηδες, ευεργέτες φιλότιμοι και φιλόξενοι. Κι γι' αυτές τις σπάνιες ΑΡΕΤΕΣ σάς ξεχωρίζουν και σάς θαυμάζουν όλοι οι πολιτισμένοι λαοί. Δυστυχώς όμως προκαλούν και τα κατώτερα συναισθήματα (φθόνος, μίσος, κακία…) στους απολίτιστους και βάρβαρους υποτακτικούς των επίδοξων ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ! 
     Σας συγχαίρω όμως σαν ταπεινό σποράκι για το ΦΙΛΟΤΙΜΟ σας, που είναι καθαρά ελληνικό χαρακτηριστικό αλλά και για την  απαράμιλλη ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ σας. Σωστά οι αρχαίοι πρόγονοί σας την είχαν θέσει κάτω απ' την προστασία του Ξένιου Δία. Και αξιοθαύμαστη η εγκάρδια υποδοχή των ξένων σας και το ενδιαφέρον, με το οποίο τους περιβάλλατε απ' το περίσσευμα της καρδιάς σας. Και δίκαια αυτή η ποιότητα της φιλοξενίας σας έγινε γνωστή στην οικουμένη και σας δόξασε σαν ΕΘΝΟΣ. 
     Απ' το δοξασμένο παρελθόν σας επέστρεψα με τα γνωστικά φυτεύματά μου στο απίστευτο παρόν. Εδώ η φιλοξενία γίνεται μοχλός πίεσης απ' τους κατακτητές σας, για να σας επιβάλλουν ΕΠΟΙΚΗΣΗ των αλλόθρησκων κι απόκληρων τριτοκοσμικών χωρών, που τους ξεφορτώνουν εδώ δήθεν σαν ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! Ναι, είναι… όσο είμαι εγώ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! 
     Η απαράδεκτη αγνωμοσύνη και οι παράλογες απαιτήσεις τους αποδείχτηκε, πως αποβλέπουν στην Φιλοξενία και την Αλληλεγγύη του λαού σας. Μα εσείς έχετε χρέος να νοιαστείτε για τους δικούς σας ΑΣΤΕΓΟΥΣ, τα θύματα των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ! Μόνο έτσι αποκτά νόημα η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ σας. Κι αν δείξετε διάθεση να τους φροντίσετε, αλλά δεν ξέρετε πως… σας έχω ευχάριστα νέα. Για όλα φροντίζει το φιλόξενο σποράκι σας. Λίαν  προσεχώς θα σας ενημερώσει, για μια νέα πατριωτική κίνηση ενεργών πολιτών, που ετοιμάζει ΣΤΕΓΗ για τους ΑΣΤΕΓΟΥΣ!

Το σποράκι




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.