29 Αυγούστου 2016

Κωπηλασία: "Χρυσό" φινάλε με τέσσερα μετάλλια και παγκόσμιο ρεκόρ στο Ρότερνταμ.

Χρυσό μετάλλιο της δικώπου άνευ εφήβων των Γιάννη Καλανδαρίδη-Νίνου Νικολαϊδη
Τα τέσσερα μετάλλια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ρότερνταμ έφτασε η Ελλάδα προσθέτοντας ακόμα δυο ένα χρυσό κι ένα ασημένιο κατά την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης.  

ασημένιο για την δίκωπο ελ βαρών νέων ανδρών από τους Ντούσκο-Πέτρου
Μετά το ασημένιο της δικώπου ελ βαρών νέων ανδρών από τους Ντούσκο-Πέτρου και το χάλκινο του τετραπλού σκιφ ελ βαρών ανδρών με τους Λ.Κόνσολα-Π.Μαγδανή-Γ.Κόνσολα-Σ.Γιάνναρο τις προηγούμενες μέρες, ήρθε το πρώτο χρυσό μετάλλιο της Ελλάδας σε παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων χάρις τη σπουδαία νίκη της δικώπου άνευ εφήβων και των Γιάννη Καλανδαρίδη-Νίνου Νικολαϊδη (ΦΩΤΟ) που τερμάτισαν πεντακάθαρα και με διαφορά στην 1η θέση του τελικού σημειώνοντας μάλιστα νέο παγκόσμιο ρεκόρ καταρρίπτοντας το προηγούμενο 6:34.23 που άντεχει για 10 ολόκληρα χρόνια από το 2006 όταν το είχε πετύχει στο Άμστερντάμ η βάρκα της Ρουμανίας.

χάλκινο για το τετραπλό σκιφ ελ βαρών ανδρών με τους Λ.Κόνσολα-Π.Μαγδανή-Γ.Κόνσολα-Σ.Γιάνναρο
Το ελληνικό πλήρωμα ξεκίνησε από τη 2η θέση όπου παρέμεινε μέχρι τα μισά της κούρσας κι απο εκεί και πέρα ανέβασαν ρυθμό και κέρδισαν το χρυσό με χρόνο 6:32.51. Στη δεύτερη θέση το γερμανικό πλήρωμα με 6:35.00 και στην 3η αυτό της Νοτίου Αφρικής με 6:44.82.

Ασημένιο μετάλιο στο διπλό σκίφ νεανίδων με τις Αναστασία Βόντζου και Αννέτα Κυρίδου
Σπουδαία επιτυχία και για το διπλό σκιφ των νεανίδων που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ρότερνταμ. Η Ελληνική βάρκα με τις Αναστασία Βόντζου και Αννέτα Κυρίδου πέρασε 2η στα 1000μ. στη συνέχεια έπεσε στην 4η θέση αλλά στα τελευταία 500μ. κάνοντας εντυπωσιακό φινάλε κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο με χρόνο 7:10.55 αφήνοντας για ελάχιστα εκατοστά τρίτη την Ιταλία που τερμάτισε σε 7:10.78. Το χρυσό κατέκτησε η βάρκα των ΗΠΑ με 7:08.12.

Κοντά στο βάθρο έφτασε και η δίκωπος άνευ των Νεανίδων με τις Γεωργούδη-Μπούρμπου Χ. να τερματίζουν στην 4η θέση ενώ στην 5η θέση τερμάτισαν τόσο η τετράκωπος άνευ των εφήβων με τους Κουκούτη-Παλαιοπάνο-Γιάννατζη-Στάμο όσο και το τετραπλό σκιφ των νεανίδων με τις Βιτζιλαίου-Μπούρμπου Ε.-Τσαμοπούλου-Πέργουλη.

Τέλος το τετραπλό σκιφ των εφήβων με τους Δεμέλη-Σακκά-Μπαλή-Παπακωνσταντίνου πήρε την 1η θέση στον μικρό τελικό και την 7η στη γενική κατάταξη.




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.