23 Αυγούστου 2016

Νεοπαγανιστής κατά Ελλήνων για το ισλαμικό τζαμί.....

Το μήνυμα του νεοπαγανιστή/νεοταξίτη απευθύνεται στους κ.κ. Στέργιο Σμυρλή και Σαράντο Καργάκο οι οποίοι επανειλημμένως έχουν εκφρασθεί κατά της ανέγερσης ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό και έχει ως εξής (δεν έχει αλλαχθεί ούτε η ορθογραφία ούτε και η σύνταξη):

ΣΤΕΡΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΡΓΑΚΟ, ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ? ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ? 
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΣ. 
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΟΙ ΑΝΙΕΡΟΙ ΕΒΡΕΪΚΟΙ ΝΑΟΙ ΤΟΥ ΑΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΕΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΝΑΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ? 

ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΤΕ? ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΙΣΤΕ? ΚΟΤΕΣ ΕΙΣΤΕ? Η ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ? ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣ ΕΔΑΦΟΣ ΦΕΡΕΙΝ? 

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΗΣ ΣΚΥΘΟΠΟΛΙΣ? ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠ ΤΗΝ ΛΕΠΡΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΛΑΣ? Η ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΥΓΚΑ.

ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΩΒΑ. .ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑΚΗ.ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ? 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΟΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΑΥΡΕΣ, ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. (Η ΕΛΑΣ ΜΕ ΕΝΑ Λ) ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΧΡΕΙΟΙ. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΒΡΕΟΙ ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΥΣΤ 

ΑΕΙ ΣΑΣ ΟΙΚΤΙΡΩ. ΟΥΣΤ

Παρακάτω παραθέτουμε και την απάντηση του ταξίαρχου κ. Στέργιου Σμυρλή: 

Αγαπητέ κύριε Γιώργο, 
Ευχαριστώ πολύ για το ενημερωτικό σας μήνυμα, για την ευγένεια του λόγου σας και την αρχαιοελληνική παιδεία σας. 
Από ότι κατάλαβα είσθε ο μόνος που μαζί με τους πουλημένους πολιτικούς υποστηρίζετε τη δημιουργία Τεμένους. 

Δεν με ενοχλεί ότι δεν είσθε Χριστιανός Ορθόδοξος, με ενοχλεί ότι εργάζεσθε εναντίον της Πατρίδος μου και μάλιστα μολύνεται την ιδιότητα του αρχαιολάτρου αγνοώντας την υπέροχη ρήση του  Σωκράτους (Πλάτωνος Κρίτων, 51α, 51β) «Μητρός τε κα πατρς κα τν λλων προγόνων πάντων τιμιώτερόν στιν Πατρς κα σεμνότερον κα γιώτερον κα ν μείζονι μοίρ κα παρ θεος κα παρ᾿ νθρώποις τος νον χουσι». 

«Στην Ελλάδα και στην Ρώμη, όπως γράφει πολύ ενήμερος φίλος, πριν από την έλευση του χριστιανισμού δεν υπήρξε ποτέ στην πραγματικότητα απολύτως ενιαίο κράτος, αλλά αυτόνομες πόλεις-κράτη που μάλιστα λάτρευαν συχνά πέρα απ’ τα κοινά τους έθιμα και εφέστιους ξεχωριστούς θεούς, ήθη και έθιμα. Σε αρκετές ιστορικές φάσεις όπως μαρτυρούν ο Θουκυδίδης και ο Ξενοφών απ’ τον περίφημο Πελοποννησιακό Πόλεμο και έπειτα, οι αντεγκλήσεις, οι παροδικές συμμαχίες και οι φιλονικίες των πόλεων-κρατών οδήγησαν στην σταδιακή παρακμή του κλασικού αρχαίου κόσμου» 

Ο κ. Καργάκος αντί Τεμένους προτείνει ένα άγαλμα του Κλεισθένους, ώστε κάθε ξένος εισερχόμενος στο κλεινόν Άστυ να βλέπει την πόλι στην οποία γεννήθηκε η Δημοκρατία. Εσείς όμως ούτε αυτό θέλετε αρά δεν είσθε ούτε αρχαιολάτρης.  
Θέλετε Τέμενος. Μήπως σας εχρημάτισαν; Για τους Ισλαμιστές όπως και να έχει το πράγμα είσθε άπιστος άρα κινδυνεύει και το δικό σας κεφάλι. Ο Ισλαμισμός δεν είναι θρησκεία είναι τρόπος ζωής, είναι ένας καινούργιος Ναζισμός. Δεν μιλώ για τους αρχαιολογικούς μας θησαυρούς και την πολιτιστικής μας κληρονομιά που θα τα καταστρέψουν. Η δημιουργία Τεμένους σημαίνει αναγνώριση μίας ξένης μειονότητας στην Αττική. 

Πριν από 80 χρόνια την διάλυση των Πατρίδων την είχαν αναλάβει ο Κομμουνισμός, υπό την στενή του όρου έννοια (πόλεμος κατά της γλώσσης, της ιστορίας, της θρησκείας, των ηθών και εθίμων, της οικογένειας κλπ) και ο καπιταλισμός με την υπέρβαση των Πατρίδων με τη δημιουργία  πολυεθνικών, θεοποίηση του δολαρίου κλπ Αμφότερα τα συστήματα είχαν το ίδιο αφεντικό και έτσι μας προέκυψε η Νέα παγκόσμια τάξη η οποία έχοντας απεριόριστο χρήμα εξαγοράζει τους πάντες και τα πάντα. 

H Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν είναι οικουμενισμός, είναι σκλαβιά και μεταξύ των κυρίων στόχων της είναι να εξαλείψει τον Ελληνισμό και τους Ορθοδόξους Χριστιανούς από προσώπου γης, γι αυτό δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να διατάξει τον ΙSIS και τους πράκτορες της να καταστρέψουν τον πολιτιστικό μας θησαυρό.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρήθηκε ότι ανεπτύχθησαν διάφορες παραθρησκευτικές, φυσιολατρικές, αρχαιολατρικές, φεμινιστικές, παραφιλοσοφικές οργανώσεις, κινήσεις και Δούρειοι Ίπποι.  
Μερικές κινήσεις έλαβαν τη μορφή της ΜΚΟ και άλλες μετασχηματίστηκαν σε κόμματα και αποκόμματα.  

Η ανύπαρκτη παιδεία που δίδεται εδώ και σαράντα χρόνια στην Ελλάδα δίδει την δυνατότητα στο σύστημα να αποκοιμίζει τους νέους ανθρώπους και να τους μετατρέπει σε φερέφωνα του διεθνούς Σιωνισμού. Γλυκύτατοι ή άγρια μαχητικοί νέοι και νέες αγωνίζονται αφιερώνοντας κάθε ικμάδα τους για να υπερασπιστούν το πράσινο πουλάκι του Αμαζονίου ή το κλεφτρόνι –φονιά που τον άφησαν από τις φυλακές οι όμορες χώρες και όχι μόνο μέσα στα πλαίσια της συστηματικής διάλυσης της  Πατρίδος μας. 

Σκοπός των περισσοτέρων ΜΚΟ είναι να βοηθήσουν την εδραίωση της Νέας Τάξης Πραγμάτων (ΝΠΤ) με την αλλοίωση της ιστορίας, διάσπαση του πατριωτικού χώρου, αποδόμηση του ομόγλωσσου, ομόθρησκου, και γενικά της συνοχής των Ελλήνων. Είναι εκπληκτικό κάποιος να ονομάζει τον εαυτό του πατριώτη και σαν αρχαιολάτρης που είναι να επιχαίρει για τη κατασκευή Τεμένους. Πόσα λεφτά του δώσανε για να προδίδει την Πατρίδα του; 

Διαβάστε τις ιστοσελίδες που παρατίθενται στο τέλος του παρόντος για να μάθετε ποίοι προσπάθησαν και προσπαθούν να καταστρέψουν τον Ελληνισμό. Είναι αυτή η φάρα ανθρώπων που έφτιαξε τον ISIS, που πιέζει για την δημιουργία Τεμένους και που έχει δημιουργήσει Δούρειους Ίππους υπέρ του Τεμένους, καλή ώρα σαν την αφεντιά σας.  

Με 93% Χριστιανούς Ορθόδοξους, ποίος νουνεχής Πατριώτης θα πίστευε ότι σε αυτή τη κρίσιμη στιγμή για το Έθνος το πρόβλημα των σκεπτομένων και υπευθύνων πατριωτών ήταν να εμφανίσουμε μία διαπάλη μεταξύ Ορθοδόξων Χριστιανών και Αρχαιολατρών. 

Σχετικά με την εικόνα του πολεμικού Αεροσκάφους «ΖΕΥΣ» μπορώ να σας στείλω επιστολή του πιλότου στην οποίαν αναφέρεται στην «Παναγία» ζητώντας την βοήθειά της. 

Αυτή τη στιγμή κάποιοι συμπατριώτες μας, σε αντίθεση με την επιθυμία σας, αγωνίζονται να αποτρέψουν την δημιουργία Τεμένους στον Βοτανικό δημιουργώντας μία στέγη για τους άπορους Έλληνες. 

Ουδείς νουνεχής Έλληνας δέχεται την ανθελληνική συμπεριφορά σας. Η Ελευθερία είναι το υπέρτατο αγαθόν το οποίο η ΝΠΤ προσπαθεί να το εξαφανίσει με κάθε μέσο. 

ΟΜΙΛΙΑ Του Πατέρα Μεταληνού Γεωργίου ΕΔΩ 
ΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩ 

ΜΘΠΧ
Στέργιος Σμυρλής

ΣΧΟΛΙΟ
Γενικώς αρκετοί από τους νεοπαγανιστές μέσα στο μένος τους κατά του χριστιανισμού συμπεριφέρονται ανθελληνικά...

Μήπως άραγε η στέγη αστέγων Ελλήνων που στήθηκε στα χαλάσματα των κτιρίων του Πολεμικού μας Ναυτικού, θα πρέπει να λειτουργεί μόνο για τους ΜΗ Ορθοδόξους Ελληνες;
Μήπως θα πρέπει να ερωτούνται οι άστεγοι αν είναι Ορθόδοξοι; Κι όσοι απαντούν ΝΑΙ να μην γίνονται δεκτοί; 

Ευτυχώς οι πατριώτες Ελληνες που έστησαν την Στέγη αστέγων είναι αληθινοί πατριώτες κι όχι φερέφωνα της ΝΤΠ.... 

Παρακάτω σας παραθέτω και μια παλιότερη ανάρτησή μας σχετική με τους μασώνους και την άμεση σχέση τους με τους νεοπαγανιστές.... 

Η Σύναξη των Μασώνων με φωτο και ένα Πασίγνωστο Πρόσωπο. Θα χάσετε πάσα ιδέα!!!.... και μερικά ενδιαφέροντα παρεπόμενα.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.