21 Ιουλίου 2016

« Ο τρίτος δρόμος, ο Ελληνικός»

«Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκαμεν σε ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης» (Ι. Μακρυγιάννης) αλλά κανείς Έλληνας πολιτικός δεν μελέτησε, πόσο μάλλον κατάλαβε τα λόγια του. 
 
Στις 6 Απριλίου 1941 εισέβαλαν χιτλερικά στρατεύματα στην Ελλάδα μέσω Γιουγκοσλαβίας. Στις 18 Ιανουαρίου 1996 και στις 4 Οκτωβρίου 2009, οι Γερμανοί επανέλαβαν την ίδια βαρβαρότητα μέσω της εκλογής του Ααρών Αβουρί (Κ. Σημίτη) και του Γ. Α. Παπανδρέου αντίστοιχα στον πρωθυπουργικό θώκο. Η Ελλάς είναι υπό κατοχή και όπως λέει ο Μακρυγιάννης, από την πρώτη στιγμή της «απελευθέρωσής» της. Η πατρίδα μετατράπη σε στρατόπεδο συγκέντρωσης υπό Γερμανική διοίκηση, με τις ρεζέρβες της (τ/θ ταξιαρχίες  και μοίρες αλεξιπτωτιστών) στο Πρίντεζι και στο Ίνσιρλικ στρατοπεδευμένες, έτοιμες να επέμβουν μόλις οι Έλληνες σηκώσουν κεφάλι.
 
Φαίνεται ότι οι Γερμανοί και οι Σιωνιστές δεν άντλησαν κάποιο σωστό δίδαγμα από το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, ειδάλλως δεν θα σύστηναν συμμορία για να επαναλάβουν στην Ελλάδα την θηριωδία του Άουσβιτς. Το παράδοξον είναι ότι το καθεστώς Τσίπρα εφαρμόζει ρητορικές, στρατηγικές και μεθόδους στην πολιτική του, που θυμίζουν τη Γερμανία του 1933-45 και αποσκοπεί στην επίτευξη ενός και μοναδικού στόχου, στην εσαεί παραμονή του στην εξουσία. Μόνο τα τάγματα εφόδου, που ιδρύθηκαν το ‘12 πάνω στα Τζουμέρκα, παραμένουν ακόμη στους «στρατώνες».
 
Οι Έλληνες φυτοζωούν, ο παραγωγικός ιστός της χώρας κατεστράφη, η εργασία, η περιουσία και το επιχειρείν απαξιώθηκαν, το σύνταγμα εξεφτελίστηκε, δημεύτηκαν οι κόποι των ανθρώπων και το κράτος κατέβασε ρολά. Μέχρι και το ΕΣΥ μετετράπη σε «οίκο ευθανασίας» για να δολοφονείται ανοικτά πλέον ο ασθενής που δηλώνει, Έλληνας, φτωχός και ανασφάλιστος. Στην είσπραξη φόρων, στο «λουστράρισμα» της Γερμανικής μπότας, στον εξισλαμισμό της χώρας και στην ευημερία των μεταναστών επικεντρώνουν τώρα την προσοχή και τις ευαισθησίες τους οι κοτσαμπάσηδες της χώρας.
 
Εκατομμύρια επένδυσαν οι Γερμανοί στην εξαγορά συνειδήσεων και στο παρακράτος των χαφιέδων και άλλα τόσα στους Κοτσαμπάσηδες-διαχειριστές της μπίζνας του χρέους, της φτώχειας και του ξεπουλήματος. «Παίζει» ο Γερμανός ηγεμόνας με τον Έλληνα και αυτός με τα λόγια, για να μετριάσει τις εντυπώσεις από τα 99 χρόνια δουλείας που έχει ακόμη μπροστά του. Εκλογικός νόμος και σύνταγμα στα μέτρα «τους», λείπουν ακόμη πριν οδηγηθεί η χώρα, μέσω δημοψηφισμάτων, συνελεύσεων και αυτονόμησης περιοχών στον διαμελισμό της. Τζάμπα έκαναν οι πολίτες «ιερές» δηλώσεις και καταγγελίες ενώπιον των αρχών και της κοινωνίας ενάντια στο καθεστώς, επειδή ήθελαν να πιστεύουν ότι σε κατεχόμενη χώρα η δικαιοσύνη λειτουργεί απρόσκοπτα και τα αποτελέσματα της κάλπης δεν είναι στημένα.
 
«Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι» υποστήριζε  ο Θουκυδίδης 2300 χρόνια πριν ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ ολοκληρώσει τη σκέψη του προσθέτοντας ότι «η ελευθερία δεν δίνεται ποτέ εθελοντικά από τον καταπιεστή. Πρέπει να κατακτηθεί από τον καταπιεζόμενο». Η Ελλάδα, η Κύπρος και οι Έλληνες ανά τον κόσμο έγιναν πρώτα η αιτία, να συμμαχήσουν Σιωνιστές και Νεοναζί (ΝΤΠ) μεταξύ τους και κατόπιν στόχος προς αφανισμόν!  Συνεργός τους, σύσσωμη η ελίτ της χώρας, που αντί να αντιδράσει στην εισβολή, υποτάχθηκε, αμαχητί και άνευ όρων, στον εχθρό.
 
Υπάρχει λύση, ζωή και μέλλον για τον τόπο. Είναι ένας τρίτος δρόμος, ο Ελληνικός, που θα μας βγάλει στο ξέφωτο, με θέσεις και πρόγραμμα που κινούνται μέσα σε πλαίσια πιστής εφαρμογής του εθνικού και του διεθνούς δικαίου. Ως παράνομο, το χρέος τους, ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, τα μνημόνια τους, ως γενοκτονία, οι ζωές που χάθηκαν εξ αιτίας τους και ως βάρβαρη κατοχή, η αλληλεγγύη τους, χαρακτηρίζονται βάση του νόμου και του δεδικασμένου τα όσα διαδραματίσθηκαν στην χώρα τα τελευταία έξι χρόνια. 
 
Ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας σημαίνει επαναφορά της χώρας και των θεσμών στη συνταγματική νομιμότητα, ανεξαρτησία στην ανάπτυξη εθνικής πολιτικής, εξαναγκασμό των Γερμανών να αποπληρώσουν τα χρέη τους, αποκατάσταση των αδικιών, επιστροφή των κλεμμένων από τις τράπεζες, τους δανειστές και τους μεσάζοντες, ποινική δίωξη των γενοκτόνων, επιόρκων και κλεφτών, κατάργηση (αναδρομικά από 01.08.1974) κάθε είδους ασυλίας και παραγραφής για εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά του λαού και του κράτους, δήμευση της περιουσίας των ενόχων, STOP στον εξισλαμισμό και στον αφελληνισμό της χώρας, απέλαση των παράνομων μεταναστών και επιστροφή των όσων εκλάπησαν, δημεύτηκαν, ξεπουλήθηκαν ή βγήκαν στο σφυρί, λόγω μνημονίων, στον αρχικό τους ιδιοκτήτη. 
 
Απαιτούνται χρόνια, τουλάχιστον οκτώ (8), σκληρής δουλειάς μέχρι να αναπληρωθούν οι απώλειες σε αξίες, εργατικές θέσεις και εργατικό δυναμικό αλλά ούτε λεπτό καθυστέρηση δεν θα στοιχίσει η αποκατάσταση του δικαιώματος για αξιοπρεπή διαβίωση και περίθαλψη. Απαγορεύεται να πεινάσει ξανά Έλληνας στον τόπο του ή να αφεθεί απροστάτευτος από το κράτος πρόνοιας, όταν χρήζει βοηθείας.
 
Ο τρίτος δρόμος, ο Ελληνικός, δεν είναι μόνο ένα πρόγραμμα που δίνει λύσεις στα προβλήματα και απαντήσεις στα διλήμματα αλλά τρόπος σκέψης και ζωής. Σκοπός του, η δημιουργία ένός ισχυρού κράτους δικαίου με θεσμούς που σέβονται, υπηρετούν και προστατεύουν τον πολίτη. Ποσώς θα δεσμευτούμε, ως χώρα, να εφαρμόσουμε πολιτικές αντίθετες στα συμφέροντα μας ή να κάνουμε τις συναλλαγές μας σε νόμισμα, που θα μας απαγορεύει να παράγουμε στον τόπο μας αξίες σε προϊόντα, υπηρεσίες και εργατοώρες.
 
Αδέσμευτα ελληνικά κεφαλαια, ένα άριστα εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό, αυτονομία σε πρώτες ύλες και πηγές ενέργειας, ένας αμύθητος ορυκτός, φυσικός, πολιτιστικός και θρησκευτικός πλούτος και μια θέση-κλειδί στον χάρτη είναι εφόδια, που ναι μεν διαθέτουμε αλλά δεν εκμεταλλευόμαστε  επαρκώς, επειδή, ως λαός, δεν αλλάξαμε νοοτροπία και ως άτομα, δεν μάθαμε να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Η επιστροφή στις ρίζες μας και η αναγέννηση του θεσμού της οικογένειας θα φέρουν πίσω την «εμπιστοσύνη» και μαζί της την αναβάθμιση στον τρόπο σκέψης, έκφρασης και συμπεριφοράς.
 
Είναι αφελές, να αναμένουμε στροφή της μοίρας μας προς το καλύτερο όσο το δικό μας «δια ταύτα» αποφασίζεται από τους Γερμανούς και τα τσιράκια τους και όσο υπάρχουν «Έλληνες» πολιτικοί-πιόνια που εφαρμόζουν στην χώρα κατά γράμμα και αναντίρρητα τα όσα τους διέταξαν οι ξένοι. Στα χέρια μας κρατάμε την ζωή, την ελπίδα και το όνειρο για το αύριο που ξημερώνει. Δεν έχουν αξία πια τα λόγια παρά μόνο οι πράξεις που επιδιώκουν το αυτονόητο σε αξίες όπως, « λευτεριά, δικαιοσύνη, παιδεία, εργασία και αξιοπρέπεια».
 
Πάμε μπροστά μονιασμένοι και ενωμένοι, αφήνοντας πίσω τις κομματικές και ιδεολογικές μπαριέρες, τις μικροψυχίες και τις προσωπικές φιλοδοξίες μας. Εμείς είμαστε ο λαός, εμείς αποφασίζουμε και όχι οι μειοψηφίες, που δια της κάλπης μετατρέπονται σε πλειοψηφίες. Η «Νέα Φιλική Εταιρεία» είναι μια ιδέα που στηρίζεται πάνω στην ελευθερία της σκέψης και της ψυχής του Έλληνα εκείνου που θεωρεί καθήκον του, να υπερασπίζεται το τρίπτυχο, εθνική κληρονομιά, οικογένεια, Ορθοδοξία και το δικαίωμα του συμπολίτη του, να εκφέρει γνώμη διαφορετική της δικής του.
 
Μας ενώνει ότι μας χώριζε.
 
Νέα Φιλική Εταιρεία 
 
Υ.Γ.:
Αγαπητές φίλες, 
αγαπητοί φίλοι, 
 
καλούμε όλους τους συμπατριώτες ανά τον κόσμο να βοηθήσουν, το κατά δύναμην, στην κοινή προσπάθεια. Η γνώμη, η γνώση, η πείρα, η συμβουλή, η συμμετοχή και η κάθε είδους βοήθεια που δίνεται με το χέρι στην καρδιά, μετρά και είναι ευπρόσδεκτη. Θα εκπλαγούν πολλοί όταν, ερχόμενοι πιο κοντά, μεταξύ τους, δούν πόσοι ομοϊδεάτες, που διακατέχονται από τις ίδιες ανησυχίες και αισθήματα, ζουν στον ίδιο τόπο (εντός και εκτός Ελλάδος και Κύπρου ). Χρειαζόμαστε "συνδέσμους" παντού ανά τον κόσμο, στο χωριό, στη συνοικία, στον δήμο και στην χώρα, στους οποίους θα μπορούν να αποτανθούν οι φίλοι συντοπίτες. Στο ιστολόγιο αναγράφονται οι τρόποι επικοινωνίας με την «ΝΦΕ». 
 
Σας ευχαριστούμε!
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.