Τελευταίες αναρτήσεις

30 Ιουλίου 2016

ΜΠΑ; ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ...ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ;

Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΙΛΙΕ ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (...) ΚΑΙ ΗΤΑΝ - ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΩΣ - ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ. 

ΤΙ ..."ΑΠΙΘΑΝΑ" ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΑΙΑ ΒΙΒΛΙΑ! Και πόσο "μικρός" που είναι ο κόσμος... 

Διαβάζοντας το πρόσφατα εκδοθέν βιβλίο εκ 356 σελίδων, στα ελληνικά, με τίτλο «Για τους Λεγεωνάριους μου», που έγραψε, το 1936, ο χαρισματικός Ρουμάνος Χριστιανός Εθνικιστής ηγέτης, Κορνήλιος Κοντρεάνου* (Corneliu Zelea Codreanu), ιδρυτής της οργάνωσης «Η Λεγεώνα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ» (επίσης γνωστή και ως ρουμανική «Σιδηρά Φρουρά»), σταματήσαμε στην σελίδα 38, όπου (ο Κοντρεάνου) λέει: "Οι ηγέτες των Ρουμάνων κομμουνιστών εργατών δεν ήταν ούτε Ρουμάνοι, ούτε εργάτες. Στο Ιάσιο: Δρ. Ghelerter, Εβραίος. Gheler, Εβραίος. Spiegler, Εβραίος. Schreiber, Εβραίος. κλπ 

ΤΙΤΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ: 'ΑΝΑ ΠΑΟΥΚΕΡ, Η ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΜΙΑΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑΣ'. 

Στο Βουκουρέστι : Ilie Moscovici, Εβραίος. Pauker, Εβραία (εννοεί: Ana Pauker. Εβραία - φώτο) κ.λ.π. 

Αν η επανάσταση είχε πετύχει, ο πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας που θα είχε διώξει τον μεγάλο Βασιλιά Φερδινάνδο, θα ήταν ο Moscovici"! 

ΠΩΣ; ΠΩΣ; Μ ο σ κ ο β ι σ ί;

O Ilie Β. Moscovici (γνωστός ως Tovilie - φώτο στην κορυφή της αναρτήσεώς μας) γεννήθηκε το 1885 και πέθανε το 1943, δημοσιογράφος, ήταν ένας από τους επιφανείς ηγέτες του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος ('PSDR') της Ρουμανίας. 

Στους συγγενείς του Moscovici, περιλαμβάνονται ο κοινωνικός επιστήμονας από τη Γαλλία Serge Moscovici (φωτο) και ο γιος του, ο τόσο "γνωστός μας" πολιτικός Pierre Moscovici... 

Ο Pierre Moscovici (Πιερ Μοσκοβισί), γεννημένος το 1957, είναι ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τις Οικονομικές και Χρηματοδοτικές Υποθέσεις, την Φορολογία και τα Τελωνεία. Διορίστηκε από τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean-Claude Juncker.

Προηγουμένως υπηρέτησε ως υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας την περίοδο 2012-2014 και ως Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων μεταξύ των ετών 1997 και 2002. 

Ο Μοσκοβισί υπήρξε μέλος του τροτσκιστικού Επαναστατικού Κομμουνιστικού Κόμματος! (ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΙΣ!). Το 1984 προσχώρησε στο γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα ('PS'). 

Τον Μάρτιο του 2013, ο ηγέτης της γαλλικής αριστεράς (και συνομιλητής του κ.Αλέξη "μας"), ο Jean-Luc Mélenchon, επικρίθηκε για ένα σχόλιο που έκανε, για τον τότε υπουργό Μοσκοβισί, δηλώνοντας χαρακτηριστικά, ότι "η σκέψη του είναι διεθνής οικονομική, και όχι γαλλική"

Θεωρώντας ότι υπονοεί την εβραϊκή καταγωγή του υπουργού, η φράση επικρίθηκε ως ...«αντισημιτική». 

Ο εβραϊκής καταγωγής δημοσιογράφος Jean-Pierre Elkabbach, κατηγόρησε τον Mélenchon για "ενθάρρυνση απόψεων σχετικά με τον παγκόσμιο Εβραϊσμό". Ο Mélenchon αρνήθηκε τις κατηγορίες.

[Στο βίντεο - σε γαλλική γλώσσα - που παρατίθεται κατωτέρω, ο Ρ.Moscovici, μεταξύ πολλών άλλων, λέει: «Γιατί είμαι Εβραίος, Σιωνιστής και σοσιαλιστής». Όσοι κατέχουν την γαλλική, άς προσέξουν τί λέει επίσης, για τον (ανεπαρκέστατο) προπολεμικό "Γάλλο" πρωθυπουργό Λεόν Μπλούμ...]


Σαφείς πληροφορίες τριών γαλλοφώνων ιστοσελίδων, των 'counter-currents', 'observatoirefm', 'illuminati et conspiration', που αναφέρουν ότι ο Μοκσοβισί είναι μασόνος. 

Ανήκει στην στοά της 'Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας' ('GODF'). Στην 'GODF' έχει μιλήσει και ο πρόεδρος Φρ.Ολάντ.

[*ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ! Τήν 29η Νοεμβρίου του 1938, ο Κ.Κοντρεάνου και 13 ακόμη Λεγεωνάριοι, μεταφέρθηκαν από την φυλακή, σε ένα δάσος, όπου πρώτα τους ....στραγγάλισαν(!!!) και μετά τους πυροβόλησαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού! Η επίσημη εκδοχή για το θάνατό τους, ήταν πως σκοτώθηκαν κατά την απόπειρά τους, να ..."δραπετεύσουν"! Τα πτώματά τους διαλύθηκαν σε οξύ (!!!!!!!!!) και τοποθετήθηκαν κάτω από επτά τόννους μπετόν! 
(Στοιχεία απο την 'βικιπέδια').] 

(Στοιχεία απο το ιστολόγιο του 'κόκκινου ουρανού'. "ΙΩ.ΚΑΠ.")
το είδαμε ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΟ
Καλά ξυπνητούρια..... Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.