24 Ιουνίου 2016

Αρχίζει το ξήλωμα του Δ Ράιχ....

Γράφει ο Θάνος

Μια ιστορική και συνάμμα σπουδαία μέρα ξημερώνει για τους λαούς της Ευρώπης.
Οπως το 1940-41 οι πρώτες χώρες που αντιστάθηκαν στο Γ Ράιχ ήταν η Μ. Βρετανία και η Ελλάδα, έτσι και στην σύγχρονη εποχή η αντίσταση στο Δ Ράιχ ξεκίνησε και πάλι από τις ίδιες χώρες...
Με 2 δημοψηφίσματα οι λαοί τους αποφάσισαν υπέρ της εθνικής ανεξαρτησίας απέναντι στην γερμανοευρωπαϊκή κατοχή.

Το δυστύχημα για την Ελλάδα, ήταν ότι στην εξουσία βρίσκονταν προδότες πολιτικοί ραγιάδες και ανδρείκελα των ξένων δυναστών και το δημοψήφισμα έγινε μια τεράστια κωλοτούμπα....
Τα αποκτηνωμένα αποβράσματα αφού ο λαός μας άντεξε την πίεση και τρομοκρατία και ψήφισε το ηρωικό ΟΧΙ, εκείνα δήλωσαν ότι χάσαμε στην "σκληρή διαπραγμάτευση"και αντί να παραιτηθούν, έφεραν το 3ο και σκληρότερο Μνημόνιο....

Στην Βρετανία επικράτησε το ίδιο τρομοκρατικό καθεστώς που κατέληξε με την δολοφονία μιας αθώας μητέρας πολιτικού που ήταν υπέρ της παραμονής και την οποία (όπως έχουμε αναλύσει με βάση το κίνητρο) σκότωσε ένας ανεγκέφαλος δολοφόνος μετά την εντολή που δέχτηκε από κάποιους, οι οποίοι ήθελαν να κρατήσουν την Μ. Βρετανία εντός της ΕΕ.....
Ετσι προσπάθησαν να ανατρέψουν τις δημοσκοπήσεις που έδειχναν ότι το brexit προηγείται με μεγάλη διαφορά...

Η τελική διαφορά 52% υπέρ της εξόδου έναντι 48% υπέρ της παραμονής δείχνει ότι αν δεν είχε γίνει η συγκεκριμένη δολοφονία το brexit θα είχε πολύ μεγαλύτερα ποσοστά....

Φυσικά εδώ έχουμε μια τεράστια νίκη στον αδυσώπητο πόλεμο λαών και Νέας Τάξης όπως ήταν και το ελληνικό δημοψήφισμα....
Ο πόλεμος όμως συνεχίζεται....

Για μας τους Ελληνες η τελική νίκη θα είναι όταν τα κατοχικά, ευρωπαϊκά μπλέ λάβαρα με τα κίτρινα αστεράκια κατέβουν από τους ιστούς στην Ελλάδα και μείνει μόνο η ελληνική μας σημαία όπως θέλουμε και μας αρμόζει, η οποία είναι και η μόνη που μας εξασφαλίζει και αποδεικνύει την εθνική μας ανεξαρτησία...

Οι Βρετανοί ευτυχώς για αυτούς, αν και έχουν παρόμοια με εμάς ΜΜΕ, ελεγχόμενα από την Νέα Τάξη, και παρόμοιους αν και όχι τόσους πολλούς, προδότες πολιτικούς, εντούτοις έχουν μια μεγάλη διαφορά...... λείπει η SINGULAR!!!!!!

Το αποτέλεσμα του αγγλικού δημοψηφίσματος λόγω της μικρής εκλογικής διαφοράς, θα ήταν πολύ εύκολα διαχειρίσιμο από την SINGULAR και το 52-48 υπέρ της εξόδου, θα γινόταν με ηλεκτρονική (πολύ δύσκολα ανιχνεύσιμη -χωρίς παράπλευρο υπολογισμό αποτελεσμάτων από άλλο ανεξάρτητο φορέα) νοθεία 49-51 υπέρ της παραμονής....

Τώρα το επόμενο ερώτημα είναι ποιά θα είναι η στάση του βρετανο-εβραίου πρωθυπουργού Κάμερον ο οποίος έχει 3 επιλογές....

1. Να υπακούσει το δημοψήφισμα και να ξεκινήσει τις διαδικασίες της εξόδου που θα οδηγήσουν την Μ. Βρετανία στην εθνική ανεξαρτησία...

2. Να παραιτηθεί και να προκηρυχθούν εκλογές στις οποίες τα κόμματα θα λάβουν σαφή θέση υπέρ της εξόδου ή της παραμονής και πάλι.... Τις εκλογές θα τις νικήσει κάποιο φιλοευρωπαϊκό κόμμα και θα ανακοινώσει ότι αφού μας ψηφίσατε και είχαμε αυτές τις θέσεις δεν μπορούμε να βγούμε.... (είναι λίγο ελληνικό σενάριο)

3. Να κάνει τελείως κωλοτούμπα και μετά από ψευτο-αποκαλούμενες "σκληρές διαπραγματεύσεις" να ανακοινώσει ότι το κόστος της εξόδου θα είναι πολύ μεγάλο και αποφάσισε να μην υπακούσει το δημοψήφισμα.... Θα κανει δηλαδή μια μεγάλη ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ κωλοτούμπα (πολύ ελληνικό σενάριο)

Ας ελπίσουμε να επικρατήσει το πρώτο σενάριο...
Οπως και να έχει πάντως οι εξελίξεις από εδώ και πέρα θα είναι ραγδαίες και το ξήλωμα ουσιαστικά του Δ Ράιχ αρχίζει...

Και να ξέρετε ένα πράγμα.
Οσοι ελπίζουν ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν απο εδώ και πέρα για μας, να το ξεχάσουν...
Τα πράγματα θα γίνουν ακόμα ζοφερότερα μέχρι να έρθει η ελευθερία.

Ακόμα κι αν όλες οι χώρες αποχωρήσουν εμείς θα είμαστε οι τελευταίοι μαζί με τους Γερμαναράδες... οι οποίοι μπορεί να σκυλιάσουν ακόμα περισσότερο και υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να το δουν σαν ευκαιρία ξεκαθαρίσματος από τους ευρωσκεπτικιστές και να πιέσουν να βγουν κι όσοι άλλοι θέλουν, μετατρέποντας την ΕΕ σε ένα ουσιαστικά τεράστιο γερμανικό κράτος.

Εμείς είμαστε γερμανικό προτεκτοράτο.
Πρέπει να το χωνέψουμε...
Μόνο με επανασταση και κρεμάλες έρχεται εδώ η ελευθερία κι όχι με δημοψηφίσματα...

Μην ξεχνάτε ένα πράγμα...
Στην Ελλάδα ζούμε μια τραγωδία εδώ και 6 χρόνια...
Και οι αντίπαλες δυνάμεις είναι από την μιά οι ευρωπαϊστές και από την άλλη οι αντιευρωπαϊστές.... 
Και ποιοί είναι αυτοί;
Ευρωπαϊστές είναι ΟΛΟΙ εκτός από την Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ που είναι δηλωμένοι αντιευρωπαϊστές....
Δηλαδή καταλαβαίνουμε όλοι την δυσκολία στην οποία έχουμε πέσει οι Ελληνες...

Από την μια οι ξεπουλημένοι ραγιάδες, προδότες, νενέκοι, ευρωπαϊστές που είναι σχεδόν όλο το λεγόμενο "δημοκρατικό ή συνταγματικό τόξο" (SYRIZA, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, Ενωση Κεντρώων, ΑΝΕΛ) και από την άλλη, κάτι καραφλοί μπράβοι με κουστούμια και γραβάτες που παριστάνουν τους πατριώτες, αλλά κάθονται μέσα στο σιχαμερό (όπως έχει καταντήσει κυνοβούλιο) και βρίζονται με τους "δημοκράτες" και κάτι ιστορικά κομμουνιστικά απολιθώματα της Σοβιετικής Ενωσης που ευδοκιμούν ΜΟΝΟ στην Ελλάδα...

Η σύγχρονη ελληνική μας τραγωδία...

ΘΑΝΟΣShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.