11 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΞΕΣΚΟΝΙΣΤΡΕΣ ΔΕΞΙΟΙ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
www.apostoloupanos.gr 

Αναρχοάπλυτοι αριστεροί και ξεσκονίστρες δεξιοί, έχουν μετατρέψει το Ναό της Δημοκρατίας, την ελληνική Βουλή, σε ξενοδοχείο ύπνου χαμηλής κατηγορίας ή προς το χειρότερο σε νομοθετικό πλυντήριο των βρωμιών των πολιτικών προσώπων, που ελέω του επιπόλαιου λαού μας, αγοράζουν θέση σε αυτό το άντρο της ακολασίας.

Ο Νόμος που έδωσε άφεση αμαρτιών στους απατεώνες. 

Όταν στην ελληνική Βουλή η Κυβέρνηση έφερνε για συζήτηση, με διαδικασίες fast-track (δηλαδή άρπα – κόλα) ένα μακροσκελές πολυνομοσχέδιο, αποτελούμενο από 7500 χιλιάδες σελίδες, με τα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των συμφωνηθέντων τον Ιούλιο του 2015 με τους δανειστές – τοκογλύφους εταίρους μας της ΕΕ, συμπεριελάμβανε κυβερνητική διάταξη που επέτρεπε τη συμμετοχή βουλευτών σε φορολογικούς παραδείσους offshore εταιρειών. Δηλαδή μιλάμε για απατεωνίστικη τακτική που απάλλασσε τους Βο(υ)λευτές από τις βαρύτατες ποινικές τους ευθύνες.
Ωστόσο, σε αυτό το άντρο της ακολασίας παίρνει μέρος και η Αξιωματική Αντιπολίτευση, η οποία δεν πήρε χαμπάρι έγκαιρα, αυτή την εγκληματική διάταξη και άρχιζε να φωνάζει εκτός χρόνου και τόπου, που όμως προκάλεσε την κυβέρνηση για να καταθέσει τροπολογία απόσυρσης αυτού του πλαισίου. 

Είναι όμως μια πραγματική κόντρα εντός του Κοινοβουλίου μεταξύ Κυβέρνησης και Αντιπολίτευσης ή είναι μια ελεεινή και κακοστημένη θεατρική παράσταση από θεατρίνους του δρόμου;

Γιατί, να μην πιστέψει η ελληνική Κοινωνία που βρίσκεται στην ανέχεια και τη δυστυχία – οι εικόνες της διανομής τροφίμων στη Θεσσαλονίκη παραπέμπουν στα χρόνια της Κατοχής – ότι όλα αυτά έγιναν προκειμένου να αμνηστευθούν βαρύτατα ποινικά αδικήματα Βο(υ)λευτών ή πρώην Βο(υ)λευτών;

Ήταν μια φωτογραφική διάταξη. 

Προκειμένου να απαλλαχθούν κάποιοι ιδιαίτερα αρεστοί στο Σύστημα, το οποίο δεν ήθελε να ακυρώσει αυτά τα πολιτικά πρόσωπα ή να τους στερήσει τη δυνατότητα, από τη στιγμή που είναι καλοθελητές αυτού του Συστήματος, να στρατολογηθούν εκ νέου στην υπηρεσία του.

Ένα τέτοιο πολιτικό πρόσωπο θεωρώ ότι είναι ο εκπεσών ισόβιος πρόεδρος του ΛΑΟΣ και εσχάτως της “Εθνικής Ενότητας” Γεώργιος Καρατζαφέρης.

Ο οποίος, ως γνωστό έχει ήδη καταδικασθεί σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, 18μηνη στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων και σε πρόστιμο 10 χιλιάδων ευρώ για ελλιπή δήλωση πόθεν έσχες κατά την τριετία 2010-2012.

Ωστόσο, το θέμα των offshore εταιρειών για τον Γιώργο Καρατζαφέρη δεν είχε κλείσει οριστικά.

Παρ΄ ότι είχε αθωωθεί, ρίχνοντας τα βάρη στη θανούσα λογίστριά του, η οποία ουδέποτε τον συμβούλευε για το τι θα πράξει, αλλά ήταν ένα απολύτως εκτελεστικό όργανο του εκπεσόντα πρόεδρου.

Ο Εισαγγελέας είχε ζητήσει την καταδίκη του. 

Ο Εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την ενοχή του Γιώργου Καρατζαφέρη υποστηρίζοντας ότι η περιουσία της εξωχώριας εταιρίας πέρασε σε ένα trust και το καταπίστευμα αποτελεί περιουσία, η οποία έπρεπε να δηλωθεί… Είναι απορίας άξιο τι τον συμβούλευε η λογίστριά του… Άγνοια νόμου από βουλευτή, αρχηγό κόμματος και ευρωβουλευτή δεν νοείται, ισχυρίσθηκε ο Εισαγγελέας.

Έτσι, αμνηστεύεται ο σημερινός συνεργάτης του Τάκη Μπαλτάκου, που είχε διατελέσει Γενικός Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου του Αντώνη Σαμαρά. Θέση, της απολύτου εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού Σαμαρά.

Ο οποίος, Τάκης Μπαλτάκος χαίρει της εμπιστοσύνης ισχυρών παραγόντων της οικονομικής ολιγαρχίας.

Όταν η κυβέρνηση βαφτίζει το κρέας… ψάρι. 

Αυτή η διάταξη Νόμου ήταν προφανώς ότι θα οδηγείτο σε κατάργηση μετά τη δημοσίευσή της σε ΦΕΚ. Αλλά, η απαλλαγή από τις ποινικές διώξεις και τις καταδίκες των προστατευομένων του Συστήματος, συντελέστηκε.

Παρ΄ ότι, η κυβέρνηση προώθησε νομοτεχνική διάταξη με την οποία ξεκαθαρίζεται ότι δεν θα υπάρχει αμνήστευση ή παραγραφή αδικήματος πολιτικών προσώπων εξαιτίας της συμμετοχής τους σε offshore εταιρίες που έχουν την έδρα τους σε χώρες που θεωρούνται φορολογικά συνεργάσιμες, εφόσον επικαλεστούν την επιεικέστερη διάταξη που ίσχυσε για τρεις μέρες από τη δημοσίευση του προηγούμενου νόμου.

Λάκισε η Αξιωματική Αντιπολίτευση. 

Σε αυτό το κακόγουστο θέατρο, πρωταγωνίστρια και η Αξιωματική Αντιπολίτευση, η οποία το έβαλε στα πόδια όταν θα συζητείτο στη Βουλή η διάταξη Νόμου που θα καταργούσε τον ήδη ψηφισμένο Νόμο.

Σε αυτό το θέατρο του παραλόγου, της προστυχιάς και της παλιανθρωπιάς, η Αξιωματική Αντιπολίτευση της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποχώρησε σαν τον κλέφτη από τη Βουλή, δηλαδή “στρίβειν διά του αρραβώνος”. Γιατί, δεν είχε το πολιτικό και το ηθικό ανάστημα να πολεμήσει γι΄ αυτό που η ίδια κατήγγειλε.

Συνάντηση Μητσοτάκη – Μέρκελ. 

Ελέχθη ότι, έγινε σε καλό κλίμα η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά την εκδήλωση για τα 40 χρόνια του ΕΛΚ στο Λουξεμβούργο.

Τώρα, αν νομίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι οι προτάσεις που έκανε στην Γερμανίδα Καγκελάριο, για την οικονομία μας, το χρέος μας, τους λαθρομετανάστες, ευελπιστώντας ότι θα εισακουσθεί, είναι βαθιά νυχτωμένος. Από τη στιγμή που για όλα αυτά τα ζητήματα ο νυν Πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές της Μέρκελ.

Την μόνη διαβεβαίωση που θα πήρε ο αρχηγός της ΝΔ, είναι μια και μόνη: “Έχε υπομονή. Θα γίνεις Πρωθυπουργός. Όπως έγιναν οι άλλοι. Για δυο χρόνια; Έστω για δυο χρόνια!!”.

Πολιτικοί απατεωνίσκοι και κλεφτρόνια του δρόμου. 

Στις 25 Μαίου 2016 έγινε η παρουσίαση βιβλίου του Ευάγγελου Βενιζέλου στο θέατρο “Αλίκη”.

Ωστόσο, σε αυτήν την παρουσίαση δεν προξένησε εντύπωση η παρουσία του “Στρατηγού” του Σημίτη, Θεόδωρου Τσουκάτου, αλλά ο θερμός εναγκαλισμός των δυο ανδρών. 

Ως γνωστόν, ο Θεόδωρος Τσουκάτος είναι εκ των 64 κατηγορουμένων για την υπόθεση των “μαύρων” ταμείων της Siemens, μέσω των οποίων η γερμανική εταιρεία “λάδωνε” πολιτικά εξέχοντα πρόσωπα.

Άλλωστε, ο Τσουκάτος έχει ομολογήσει ότι δέχθηκε “εκλογική χορηγία” ενός εκατομμυρίου ευρώ από τη Siemens που όπως ισχυρίζεται προωθήθηκαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ επί Σημίτη.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.