23 Μαΐου 2016

Ιδιοτελή ανθρωπάκια, χωρίς αισθήματα, προδότες, χωρίς ίχνος αγάπης για την Πατρίδα.

Αγαπητές συμπατριώτισσες και Αγαπητοί συμπατριώτες,

Τελικά, ορισμένοι «σπουδαίοι και ευαίσθητοι άνθρωποι» που ισχυρίζονται ότι «πολέμησαν την δικτατορία», που «ήσαν, λένε, στο Πολυτεχνείο», που νοιάζονται ΔΗΘΕΝ για το περιβάλλον, όλοι αυτοί που σιτίζονται μέσα στη Βουλή,  ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ  ότι είναι τα όργανα της Νέας Τάξης Πραγμάτων(ΝΤΠ) που εξοντώνει το Έθνος μας.

Ιδιοτελή ανθρωπάκια, χωρίς αισθήματα, προδότες, χωρίς ίχνος αγάπης για την Πατρίδα.

Θρηνεί ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ που θα μας εκτελέσει σήμερα στη Βουλή, το δε αστείο και συνάμα βλακώδες είναι ότι θρηνεί για το περιβάλλον «Θρηνώ για την καταστροφή του πλανήτη»  και αυτό προδίδει τη μεγάλη μάσα που έρχεται μέσω των προστίμων που θα μας επιβάλουν οι κοσμοκράτορες.

Αν ζήσουμε σαν χώρα, τότε 700 δις εκτιμάται ότι είναι το μερίδιό μας που θα πληρώνουμε σαν νέο χαράτσι – καταπίστευμα και το οποίο  που θα μας επιβάλουν πάλι οι δυνάστες. Πρέπει να πληρώνουμε τους κερδοσκόπους για την μεγάλη θυσία που θα κάνουν να ολιγοστεύσουν την παραγωγή του πετρελαίου. ‘Όλος ο ορυκτός πλούτος και η σκλαβοποίηση του λαού θα είναι το αντίτιμο για την περιβαντολογική αλλαγή στον πλανήτη μας (θα βάλουν το HAARP να δουλέψει λίγο ή θα σκεφθούν κάτι άλλο..).

Για να δούμε σήμερα το ΠΑΜΕ που θα σουλατσάρει;  Θα ξανά εμποδίσει τον Λαό να μπει στη Βουλή; Για να δούμε τους Κοσσοβάρους και τους άλλους πράκτορες  που θα ενεργοποιήσει το σύστημα τι θα πράξουν;;;. Η ΕΥΠ πότε θα υποδείξει στην δικαιοσύνη τους υπαιτίους για τα θύματα της MARFIN; Πότε θα ενεργήσει με γνώμονα το εθνικό συμφέρον; Πότε θα δράσει ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ; ΠΟΤΕ;;; 

Ο Αλαβάνος που είναι τώρα; Όλοι οι λαθρομετανάστες έχουν νέας τεχνολογίας φορητά και ορισμένοι από αυτούς (πυρήνες) αναμένουν το σύνθημα της σφαγής του ελληνισμού.
Έχετε σκεφθεί ότι εάν υπήρχαν πατριωτικές κυβερνήσεις αν θα συνέβαιναν αυτά τα τραγικά για την πατρίδα μας; Πόσα  ωραία πράγματα θα μπορούσαν να κάνουν;

Ξέρετε αν ένα πρωινό ο Λαός άκουγε ότι: 
· Το ΕΡΣ (Εθνικό Ραδιοφωνικό Συμβούλιο) για αριθμό ΜΜΕ και δημοσιογράφους αναστέλλει την λειτουργία τους καθόσον υπέπεσαν σε εγκλήματα κατά της Δημοκρατίας,  συνεργάσθηκαν με τους εχθρούς της Πατρίδος.(Θα σταματούσε ο τρόμος που ασκείται στον Λαό) 

· Ουδεμία πλέον ΜΚΟ θα χρηματοδοτείται και ότι θα υπόκεινται στην ίδια φορολογία που επιβάλλεται αναδρομικώς από το 2011 στις Αστικές Μη Κερδοσκοπικές Εταιρίες.(Το μεγαλύτερο μέρος από αυτές θα ήσαν στην φυλακή) 

· Το ΣΔΟΕ θα εισέβαλε στα Γραφεία του ΚΚΕ και όλων των κομμάτων που είναι ή ήσαν στην Βουλή  ενεργώντας κανονικό έλεγχο των πηγών χρηματοδοτήσεώς των. (μνημονιακές κυβερνήσεις και πολιτικοί θα ήσαν στη φυλακή). 

· Οι χώρες της Ευρώπης προέβησαν σε μεταξύ τους αντιλογιστικές πράξεις σχετικά με τα χρέη που οφείλουν η μία στην άλλη και διαγράφουν τα χρέη προς τους κερδοσκόπους, επιβάλλουν αναδρομικώς φορολογία στις Τράπεζες και στέλνουν τους ισχυρούς της ΝΤΠ σε παγκόσμιο δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. (Τότε η Θεία παγκόσμια δικαιοσύνη θα έφερε την Ειρήνη και την  χαρά  στην ανθρωπότητα). 

· Η  αποδέσμευση των Ενόπλων Δυνάμεων είναι η πρωταρχική ενέργεια για την Άμυνα της Χώρας) 

Το Ελληνικό κράτος να αποσύρει την υποστήριξη των κκ. Αβραμόπουλου και Δαμανάκη ως επιτρόπων στην ΕΕ (Αμφότεροι δούλεψαν για τη ΝΠΤ)

Έχετε σκεφθεί  την δημιουργία μιάς Κυβέρνησης ειδικού σκοπού από έντιμους Έλληνες, τι  λαϊκή απήχηση και στήριξη θα είχε;

Μία κυβέρνηση που θα εκδίκαζε τις 160 και πλέον υποθέσεις που χειμάζουν στα συρτάρια της Βουλής για εγκλήματα που διέπραξαν οι Ελληνικές Κυβερνήσεις κατά της Πατρίδος και του Συντάγματος; 

Με Θερμούς Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Στέργιος Σμυρλής
Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της 
Πατριωτικής Ένωσης-Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωσις «ΕΛ.ΛΑ.Σ»



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.