Τελευταίες αναρτήσεις

25 Απριλίου 2016

Αποφάσισαν να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ.


Από τον χρήστη ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ

Η Μυστική συνάντηση έγινε Κυριακή 24.1.2016, σε προάστιο της Ρώμης.
Θέμα της συνάντησης: «Η τύχη της Ελλάδας και της Βαλκανικής χερσονήσου».
Πρόκειται για μια συνάντηση των εκφραστών του μυστηρίου της ανομίας.

Συμμετείχαν 22 μέλη, μεταξύ των οποίων 2 Έλληνες, ο ένας από αυτούς εκπροσωπούσε την Ελλάδα (υψηλόβαθμο στέλεχος τ.σ.) και ο άλλος είναι ένας Έλληνας πολιτικός που υπηρετεί σε νευραλγικό πόστο στην Ευρώπη.

Συμμετείχαν και μεγιστάνες του πλούτου, που κινούν τα νήματα παγκοσμίως.

Σε όλες αυτές τις συναντήσεις των εκφραστών του μυστηρίου της ανομίας, όπως και σε αυτήν, πέρα από τα θέματα που αναπτύχθηκαν, …συνέβησαν κάποια πράγματα (ως συνήθως)... πριν και μετά… (πιο αναλυτικά στο βίντεο).

Το διευθυντήριο αυτό έχει επικεντρώσει τα τελευταία χρόνια την προσοχή του σε γεωπολιτικά θέματα (και όχι μόνο) που αφορούν την Ελλάδα & τα Βαλκάνια και ο λόγος είναι, ότι υπάρχει διάχυτος ο φόβος (σε όλους αυτούς) μιας ανασύστασης της πάλαι ποτέ Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.

Ο φόβος αυτός δημιουργήθηκε σε όλους αυτούς τα τελευταία χρόνια, επειδή η Ρωσία στράφηκε προς την Ορθόδοξη Εκκλησία και ιδιαιτέρως η πολιτική ηγεσία της Ρωσίας (Πούτιν) κτλ.

Οι παπικοί αυξάνουν τις επιθέσεις «φιλίας» προς την Ορθόδοξη Εκκλησία, μέσο του προφίλ που κτίζουν με τον Πάπα Φραγκίσκο, για να διχάσουν το Ορθόδοξο ποίμνιο, να εκθέσουν τις Θρησκευτικές μας ηγεσίες, έτσι ώστε να δημιουργηθεί κλίμα αμφισβήτησής.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ (πιο αναλυτικά στο βίντεο).

Οι θρησκευτικές ηγεσίες της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.
Οι Ορθόδοξοι ιεράρχες μας που αντιδρούν.
Το Άγιο Όρος.
Το Κυπριακό.
Η πλήρης εξάρτηση των Ελλήνων από τους δανειστές τοκογλύφους.
Οι νέοι Έλληνες & οι συνταξιούχοι.
Συνέχιση των μνημονίων (4ο μνημόνιο κτλ).

Αν υπάρξει γενικευμένη αγανάκτηση και ξεσηκωμός στην Ελλάδα, θα δώσουν εντολή να ανάψει το πράσινο φως, για να ενεργοποιηθεί η απόφαση καταστολής των κοινωνικών αντιδράσεων, από τις νατοϊκές δυνάμεις αστυνόμευσης.

Εγκατάσταση ισχυρών μουσουλμανικών κοινοτήτων σε Ελληνικές πόλεις.
Αλλοίωση του πληθυσμού της Ελλάδας.
Περισσότερα και πιο αναλυτικά στο συγκλονιστικό βίντεο που ακολουθεί.

Πειραϊκή Εκκλησία (ραδιόφωνο) απόσπασμα από την εκπομπή 
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ 

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ…..Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.