10 Φεβρουαρίου 2016

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑ;

Γράφει η Μαίρη Καρά 

     Γεννήθηκες στην Ελλάδα από Έλληνες γονείς, που σου έδωσαν ελληνική ανατροφή και διαπαιδαγώγηση και σου δημιούργησαν την ταυτότητα της ελληνικής πραγματικότητάς σου. Φυσικά για να αποτελέσεις ένα ακόμα μέλος της ένδοξης ελληνικής Φυλής κι έναν Έλληνα έντιμο πολίτη. Οι επόμενες ελληνικές προσλήψεις σου προήλθαν απ' το σχολείο μέσω των δασκάλων σου, που σου ενέπνευσαν την περηφάνια για το Γένος σου και την ΑΓΑΠΗ για την Πατρίδα σου. Η ζωή σου συνεχίστηκε πάνω στις ελληνικές παραδοσιακές αρχές και στις κοινωνικές απαιτήσεις της εποχής. Κατάφερες να ανταποκριθείς στις προσδοκίες των γονιών σου, που σε ήθελαν έναν σωστό και πετυχημένο Έλληνα, σύμφωνα με τα δικά τους κοινωνικά κριτήρια και να εξελιχθείς ένα βήμα μπροστά απ' αυτούς.
     Όταν όμως άρχισες να συνειδητοποιείς τον κόσμο που βρέθηκες… διέκρινες τις υποχρεώσεις σου σαν συνειδητός πολίτης απέναντι στην πατρίδα σου αλλά και απέναντι στον εαυτό σου; Αναρωτήθηκες τότε αν η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ με την οποία σε εφοδίασε το οικογενειακό περιβάλλον απ' την μια και το κρατικό απ' την άλλη, αν ταιριάζει στην προσωπικότητά σου; Κοίταξες τότε βαθειά μέσα στον εαυτό σου, να διαισθανθείς ποιος πραγματικά είσαι; ΄Η μήπως δεν γνωρίζεις καν πώς να "κοιτάξεις" μέσα σου; ΄Η μήπως δέχτηκες ασυναίσθητα την εικόνα που σου έφτιαξαν κι επαναπαύτηκες σ' αυτήν; Σκέφτηκες τότε πως, σου την έφτιαξαν σύμφωνα με τα δικά τους πρότυπα, χωρίς να σε ρωτήσουν; Κι αφού δεν σε ρώτησαν, αφού δεν ζήτησαν την άδειά σου, πιθανόν αυτή η επίπλαστη εικόνα που έφτιαξαν οι άλλοι για σένα, μπορεί να μην είναι ΑΛΗΘΙΝΗ; 
     Όχι, αυτή η εικόνα που τεχνηέντως σχεδίασαν για σένα οι σχεδιαστές της Ελληνικής Γενοκτονίας, δεν μπορεί να είναι αληθινή. Είναι ΨΕΥΤΙΚΗ, επειδή κανένας άλλος δεν μπορεί να ξέρει ποιος είσαι και δεν μπορεί να σου πει ποιος είσαι. Μόνο εσύ μπορείς να βρεις ποιος είσαι, μόνο σε σένα είναι διαθέσιμος ο εσωτερικός σου κόσμος και σε κανέναν άλλο. Μόνο εσύ έχεις πρόσβαση εκεί. Όταν κατανοήσεις ότι η ταυτότητά σου είναι άθροισμα επιβεβλημένων πολιτισμικών θεωριών, τότε κάτσε σιωπηλά και σκέψου ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. Θα συλλάβεις πολλές και διαφορετικές ΙΔΕΕΣ με το μυαλό σου. Τότε θα αναγκαστείς να γίνεις παρατηρητής του εσωτερικού σου εαυτού, για να βρεις από πού εκπορεύονται και ποιος είναι ο τελικός στόχος τους.
     Οι περισσότερες προέρχονται απ' την μητέρα σου, κάτι απ' τον πατέρα σου, κάτι απ' τους δασκάλους σου στο σχολείο, κάτι απ' τους φίλους σου και κάτι απ' την κοινωνία. Όλοι λίγο πολύ πριν από σένα και εν αγνοία τους παραπλανήθηκαν απ' τις σιωνιστικές επεμβάσεις στις παραδόσεις μας. Μόλις το νιώσεις αυτό, ψάχνεις για μια τεχνική, για να γνωρίσεις με ακρίβεια και ουσιαστικά, ποιος είσαι στ' αλήθεια. Μια μέθοδος είναι ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ, δηλαδή ο διάλογος με τον εαυτό σου. Τον εαυτό σου πρέπει να ρωτήσεις. Δεν υπάρχει λόγος να ρωτάς τους άλλους για σένα. Μα και ποιον να ρωτήσεις; Οι άλλοι είναι τόσο αδαείς, όσο είσαι κι εσύ. Δεν γνωρίζουν τον εαυτό τους. Πως μπορούν λοιπόν να γνωρίζουν εσένα; 
     Αρχίζεις λοιπόν να αναρωτιέσαι ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ και ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ. Αυτά είναι τα σωστά ερωτήματα, που πρέπει να θέσεις στον εαυτό σου, με το που συνειδητοποιείς την γήινη ΥΠΑΡΞΗ σου. Απορίες που μόνο ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ εαυτός σου μπορεί να σου λύσει. Τον ρωτάς με ευλάβεια κι επιμονή, ενώ συγχρόνως προσπαθείς να διεισδύσεις στα άδυτα της ψυχής σου. Εκεί όπου είναι καλά κρυμμένα τα μυστικά της ύπαρξής σου και δεν έχει δικαίωμα να εισέλθει κανένας άλλος εκτός από σένα. Όταν πια καταφέρεις να "αγγίξεις" την ψυχή σου… νιώθεις να σε γεμίζει ένας απύθμενος θησαυρός ΓΝΩΣΕΩΝ και χαρισμάτων, που η ΙΔΕΑ και μόνο πως σου ανήκουν, σε γεμίζει αγαλλίαση. Αυτόματα η πρώτη σου σκέψη είναι, πως πρέπει να ευχαριστήσεις τον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ σου, που σε έστειλε στην γη με αγνή ψυχή, για να απολαύσεις το Θείο δώρο του, την ΖΩΗ. 
     Εκείνη την συγκλονιστική στιγμή της ύπαρξής σου θα νιώσεις πως είσαι γεμάτος από θεϊκή ενέργεια, που αναβλύζει απ' την ψυχή σου, όπου κυβερνήτης όλων των λειτουργιών είναι ο ΘΕΟΣ. Και σαν δυνατός άνθρωπος θα δεχτείς τα θεία δώρα με ευγνωμοσύνη, υποσχόμενος πως δεν θα τα ανταλλάξεις ποτέ με υλικά αγαθά. Αν αυτή την υπαρξιακή σου ΑΝΤΙΛΗΨΗ την δεχτείς ως μια πολύτιμη προσφορά του δημιουργού και την διατηρήσεις σαν μια μεγαλειώδη ΑΡΧΗ της ζωή σου… τότε είσαι ένας ξεχωριστός ΕΛΛΗΝΑΣ! Έτσι αποδεικνύεις πως οι ρίζες της Φυλής μας παραμένουν αναλλοίωτες στο πέρασμα των αιώνων - σε πείσμα της νεοταξίτικης προπαγάνδας - και  ΣΗΜΑΙΑ της διαιώνισης των συμβόλων του  ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. 
     Εκείνη την συνταρακτική στιγμή ανακαλύπτεις και τον ΛΟΓΟ για την οποίο γεννήθηκες. Αυτόματα αναπτερώνεται η εκτίμηση προς το πρόσωπό σου, ανακαλύπτοντας πως οι εχθρικές προσπάθειες διαφθοράς δεν επηρέασαν το αληθινό ΕΙΝΑΙ σου. Διαπιστώνεις πως οι υποταγμένοι πολιτικοί σ' έριξαν μέσα σ' έναν ψεύτικο κόσμο, αφού κι αυτοί μπορεί να εξαπατήθηκαν απ' τους ίδιους εχθρούς. Εσύ όμως πρέπει να σπάσεις τον καθρέφτη της ψεύτικης εικόνας σου και να εισπράξεις μόνο τα θετικά της γενιάς σου. Εσύ πρέπει να απορρίψεις ό,τι δεν σου ταιριάζει σαν Έλληνα, αποφεύγοντας να μεταδώσεις τα ίδια και στα παιδιά σου. Γιατί εσύ έχεις ιερή υποχρέωση να γίνεις το  αναγεννημένο κύτταρο της ΝΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! 
     Η αποστολή σου απαιτεί αναγνώριση των υποχρεώσεών σου απέναντι στον εαυτό σου και των καθηκόντων σου απέναντι στην σκλαβωμένη πατρίδα σου. Μα για να την στηρίξεις, πρέπει πρώτα να ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ τον αληθινό εαυτό σου και να μετρήσεις τις δυνατότητές σου. Αν η πίστη σου στην Πατρίδα έχει βαθιές ρίζες και οι δυνάμεις σου σε παροτρύνουν να γίνεις ο ΦΑΡΟΣ της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ… μην καθυστερείς. Εσένα περιμένουν και οι άλλοι όμοιοί σου, για να ενώσετε τις δυνάμεις σας στον ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ για την σωτηρία του Ελληνικού Έθνους. Εσύ ο ΕΝΑΣ και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με την βοήθεια του Θεού θα δώσετε το ΣΥΝΘΗΜΑ για ΞΕΣΗΚΩΜΟ. Εσύ κι ο καθένας πολίτης αυτής της χώρας, που αισθάνεται ΕΛΛΗΝΑΣ, θα ανάψετε την ΔΑΔΑ που θα φωτίσει κι όλους τους άλλους σκλαβωμένους ΛΑΟΥΣ του πλανήτη απ' τους ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ! Μήνυμα ελήφθη ΕΛΛΗΝΑ;



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.