18 Δεκεμβρίου 2015

Η UNISEF βράβευσε σκοπιανό δημοσιογράφο για την φωτογραφία του 2015 προκαλώντας την Ελλάδα!!!!

Γράφει ο Θάνος

Πολλές φορές έχουμε πει ότι όλοι οι παγκόσμιοι οργανισμοί όλων των ειδών (κοινωνικοί, ανθρωπιστικοί, καλλιτεχνικοί, αθλητικοί, οικονομικοί κλπ....) όπως ΟΗΕ, UNICEF, UNESCO, Eurovision, FIFA, FIBA, UEFA, ΔΝΤ, Παγκόσμια Τράπεζα κ.α. ελέγχονται πλήρως από τις μυστικές λέσχες (π.χ Μπίλντεμπεργκ) και τις στοές.....

Ετσι διαβάσαμε μια είδηση που αποδεικνύει την σκοπιμότητα και τον ανθελληνισμό όλων αυτών των οργανώσεων που προωθούν παγκοσμίως τις εντολές της Νέας Τάξης περί διαφορετικότητας, πολυπολιτισμικότητας, αντιρατσισμού κλπ.....

Η "φιλανθρωπική" UNISEF παρόλο που ανήκει στις οργανώσεις του ΟΗΕ ο οποίος έχει αναγνωρίσει τα Σκόπια ως FYROM επέλεξε και φέτος την "φωτογραφία της χρονιάς 2015"....

Είναι μια φωτογραφία από τα ελληνοσκοπιανά σύνορα στην οποία έχει αποτυπωθεί ένα στιγμιότυπο από την σύγκρουση της Σκοπιανής Αστυνομίας με τους λαθρομετανάστες....

Την φωτογραφία έχει τραβήξει ο Georgi Licovski ο οποίος γεννήθηκε στο ελληνικό Μοναστήρι (Bitola κατά τους Σλάβους) των Σκοπίων....

Κι ενώ θα μπορούσαμε απλά να διαβάσουμε την εν λόγω είδηση και να δούμε την ουσία της, αναγκαζόμαστε να διαμαρτυρηθούμε καθώς σχεδόν σε ολόκληρη την αγγλόγλωσση ανάρτηση (πλην μιάς φοράς) αναφέρεται ο φωτογράφος ως "Μακεδόνας" και τα σύνορα όπου τα τραβήχθηκε η φωτογραφία ως "Ελληνομακεδονικά" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η πρόκληση κατά της Ελληνικής Μακεδονίας και της Ελλάδας μας είναι πρωτοφανής και είναι αδύνατον να μην την στηλιτεύσουμε....

Θεωρούμε επίσης ότι και η ελληνική κυβέρνηση αλλά και όλοι οι εθνικοί φορείς και απλοί πολίτες οφείλουμε να διαμαρτυρηθούμε και να τους δείξουμε ότι η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και ελληνική.

Για διευκόλυνσή σας παραθέτουμε τρόπους επικοινωνίας για να κάνουμε όλοι το καθήκον μας.

Διεύθυνση:
Deutsches Komitee für UNICEF e.V.
Höninger Weg 104
50969 Köln


Τηλέφωνα και email
Tel: 0221 / 93650-0
Fax: 0221 / 93650-279
E-Mail: mail(at)unicef.de


Αναδημοσιεύουμε την ανάρτηση όπως την παρέθεσε η UNISEF και την ελεύθερη μετάφρασή της: (δείτε την ΕΔΩ)

UNICEF PHOTO OF THE YEAR 
THE AWARD 2015 

Each year, UNICEF Germany and GEO Germany (from the publishing house Gruner +Jahr GmbH & Co KG) grant the “UNICEF Photo of the Year Award” to photos and photo series that best depict the personality and living conditions of children worldwide in an outstanding manner.

Macedonian Photographer Georgi Licovski is the winner of the competition “UNICEF Photo of the Year 2015”. His reportage depicts the situation of refugees at the border between Greece and Macedonia. Georgi Licovski, Former Yugoslav Republic of Macedonia.

Greek-Macedonian border: Utter despair

© Georgi Licovski/epa

It was on August 21, 2015, on the Greek-Macedonian border, that this traumatic situation for two refugee children took place and was witnessed by photographer Georgi Licovski. During his life as a photographer, he thought he had seen his fair share of suffering, from the breakup of Yugoslavia to the expulsion of hundreds of thousands of Kosovo Albanians. But the unsettling situation he had to witness here moved even him and his colleagues to tears.

In order to appeal to the emotions of the Macedonian border troops, some refugees send their women and children to the front lines. With the mass of people pushing from the back, children get separated from their parents and are sometimes taken across the border by strangers while their parents and relatives are unable to get through. Another tragedy within this global tragedy that starts in Afghanistan, Iraq and Syria – and obviously doesn’t end in Europe.

According to UNICEF estimates, children make up approximately one-quarter of the 730,000 refugees arriving in the European Union through the Balkan states between January and November 2015.

Curriculum Vitae: Georgi Licovski (epa, European Pressphoto Agency)

My name is Georgi Licovski. I am born on March 9th, 1964 in Bitola, Macedonia.
I finished middle school and high school in Skopje, and then started my studies at the Faculty for Mechanical Engineering. At the same time I started experimenting with photography, which very quickly became an important part of my life. I left the university in order to focus more on it.

(Ελεύθερη Μετάφραση)

UNISEF η φωτογραφία της χρονιάς
Το βραβείο για το 2015

Κάθε χρόνο η UNISEF Γερμανίας απονέμει το βραβείο για την φωτογραφία της χρονιάς σε φωτογραφίες ή φωτογραφικές σειρές οι οποίες απεικονίζουν την προσωπικότητα και τις συνθήκες ζωής των παιδιών σε ολόκληρο τον κόσμο με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Ο "Μακεδόνας" φωτογράφος Georgi Licovski είναι ο νικητής του διαγωνισμού "UNISEF φωτογραφία της χρονιάς 2015". Το ρεπορτάζ του απεικονίζει την κατάσταση των προσφύγων που βρίσκονται ανάμεσα στα σύνορα Ελλάδας και "Μακεδονίας". Georgi Licovski Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.

Ελληνο-Μακεδονικά σύνορα: Απόλυτη απελπισία

Ηταν στις 21 Αυγούστου του 2015 στα Ελληνο-Μακεδονικά σύνορα όπου συνέβει αυτή η τραυματική εμπειρία για 2 προσφυγόπουλα και αποτυπώθηκε από τον φωτογράφο Georgi Licovski.
Κατά την διάρκεια της φωτογραφικής του καριέρας θεωρούσε ότι είχε ζήσει το δίκαιο μερίδιο του από την ανθρώπινη δυστυχία κατά την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και την απέλαση εκατοντάδων χιλιάδων Αλβανών του Κοσόβου. Αλλά η ταραγμένη κατάσταση που έζησε ως αυτόπτης μάρτυρας αυτός και οι συνάδελφοί του τους οδήγησαν σε δάκρυα....

Προσπαθώντας να απευθυνθούν στο συναίσθημα των ανδρών των δυνάμεων των Μακεδονικών συνόρων, μερικοί πρόσφυγες έστειλαν στις μπροστινές σειρές της σύγκρουσης τις γυναίκες και τα παιδιά τους. Με τις μάζες των ανθρώπων να σπρώχνουν από πίσω οι γονείς διαχωρίσθηκαν βίαια από τα παιδιά τους, τα οποία μερικές φορές αρπάζονταν από ξένους και περνούσαν μαζί τους τα σύνορα την στιγμή που οι γονείς και οι συγγενείς τους δεν μπορούσαν να περάσουν... Ενα ακόμα δράμα που άρχιζε στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ και στην Συρία -και προφανώς δεν τελειώνει στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της UNISEF τα παιδιά αποτελούν περίπου το 1/4 των 730.000 προσφύγων που έφθασαν στην Ευρωπαϊκή Ενωση από τον Ιανουάριο μέχρι τον Νοέμβριο του 2015.

Βιογραφικό του Georgi Licovski

Το όνομά μου είναι Georgi Licovski. Γεννήθηκα στις 9 Μαρτίου 1964 στην Μπίτολα της Μακεδονίας.
Τελείωσα το Γυμνάσιο και το Λύκειο στα Σκόπια, και μετά άρχισα να σπουδάζω Μηχανολόγος Μηχανικός. Την ίδια εποχή άρχισα να πειραματίζομαι με την ερασιτεχνική φωτογραφία η οποία σύντομα έγινε ένα πολύ σημαντικό μέρος της ζωής μου. Εγκατέλειψα το Πανεπιστήμιο για να αφιερωθώ περισσότερο σε αυτό.

Οπως διαπιστώνετε πέρα από την προσβολή προς την Ελλάδα με τις απαράδεκτες αυτές αναφορές για "Μακεδόνες" και "Μακεδονίες", μέσα στο κείμενο της UNISEF παρατηρούμε και ολόκληρη την μυθοπλασία που έχουν δημιουργήσει οι νεοταξίτες γύρω από τους αποκαλούμενους "πρόσφυγες" λαθρομετανάστες....
Η αναφορά στις απελάσεις των Αλβανών του Κοσόβου και η πλήρης αδιαφορία για τους Σέρβους του Κοσόβου που μέχρι σήμερα υπομένουν τα πάνδεινα από τους UCKάδες Αλβανούς εγκληματίες που σήμερα κυβερνάνε το Κόσσυφοπέδιο, δείχνει επίσης το μένος όλων αυτών των υπανθρώπων απέναντι σε κάθε τι Χριστιανικό και Ορθόδοξο...

Τα δάκρυα συμπάθιας και συμπόνοιας πέφτουν ΜΟΝΟ για ασιάτες, αφρικάνους, μουσουλμάνους....
Είναι τραγικό αλλά μέσα από τις δικές τους περιγραφές οι γελοίοι της UNISEF ξεφτιλίζουν τους ίδιους τους λαθρομετανάστες λέγοντας ότι οι ίδιοι οι γονείς για να προσπαθήσουν να δελεάσουν το συναίσθημα των ανθρών ασφαλείας στέλνουν μπροστά στα χημικά, στα γκλόμπ και στις ασπίδες τα ίδια τους τα παιδιά!!!!!!!!!! Κλασσική συμπεριφορά μουσουλμάνων...

Κάτι παρόμοιο κάνουν και στις εμπόλεμες ζώνες όπου κρύβουν πολεμοφόδια και στρατεύματα μέσα σε σχολεία και νοσοκομεία κάνοντας στόχους τα ίδια τα παιδιά τους....

Την ίδια στιγμή πάλι μέσα από τα λεγόμενα των ηλιθίων της UNISEF προκύπτει ότι άλλοι μουσουλμάνοι αρπάζουν τα άγνωστα γι αυτούς παιδιά, για να περάσουν ευκολότερα τις γραμμές των συνοριοφυλάκων!!!!!

Τέλος επίσης προπαγανδιστική είναι και η πληροφορία ότι από τους 730.000 λαθρομετανάστες που πέρασαν το 1/4 είναι παιδιά....
Καταρχήν έχουν έρθει στην Ευρώπη άνω του 1 εκατομμυρίου αφού μόνο στην Λέσβο μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου έιχαν φθάσει 305.000 (ΕΔΩ)!!!! 
Οσο για τα παιδιά και τις γυναίκες, σύμφωνα με τις πληροφορίες από τους ίδιους τους Σύρους (διότι μόνο από εκεί έρχονται γυναικόπαιδα) δεν ξεπερνούν το 10 %...... (ΕΔΩ και ΕΔΩ)

Αυτή είναι λοιπόν η νεοταξίτικη προπαγάνδα η οποία προωθείτε μέσα από κάθε δραστηριότητα των παγκόσμιων αυτών οργανώσεων....

ΘΑΝΟΣ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.