25 Νοεμβρίου 2015

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΣΩΚΡΑΤΗ. 

Θα ήθελα να μεταφέρω στους λαούς του πλανήτη ΓΗ, κατά τον Πνευματικό Κόσμο Σταθμό Α, την Αλήθεια για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται την περίοδο αυτή. Ως Έλλην που έζησε στην Αθήνα στην οποία γεννήθηκε το Πολίτευμα της Δημοκρατίας, οφείλω να δώσω αυτή την ΓΝΩΣΗ: 

Η Δημοκρατία είναι το Πολίτευμα το οποίο στηρίζεται στις Αξίες, που θεμελιώνουν τις Ανθρώπινες κοινωνίες, όπως η Δικαιοσύνη, η Υγεία, η Παιδεία, η Ελευθερία, η Ειρήνη και λειτουργεί πλειοψηφικά. Οι σοβαρές αποφάσεις στην Δημοκρατία λαμβάνονται με Δημοψήφισμα, που είναι η άμεση και ενεργή συμμετοχή του λαού. Το ερώτημα του δημοψηφίσματος πρέπει να είναι σαφές, να επιδέχεται συγκεκριμένη απάντηση (Ναι-Όχι) και το αποτέλεσμα αυτού να γίνεται σεβαστό από όλους. Στην Δημοκρατία ο κάθε πολίτης πρέπει να υπηρετεί τις ΑΞΙΕΣ του Πολιτεύματος, όπως και ο εκάστοτε κυβερνήτης πρέπει να υπηρετεί τον ΛΑΟ. 

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ των ΑΘΗΝΩΝ ξεκίνησε ως Δημοκρατία των ΑΞΙΩΝ και κατέληξε ως Δημοκρατία των ΤΙΜΩΝ, όταν οι Σοφιστές θέλοντας να εδραιώσουν την εξουσία τους στην Διοίκηση της πόλης, κατάφεραν να παραπλανήσουν τον λαό, να εξαγοράσουν την ψήφο του και να εξορίσουν όλες τις ΑΞΙΕΣ.  Όταν ο λαός παραπλανηθεί, υποτάσσεται στην εξουσία των λίγων. Πρέπει λοιπόν να καταλάβετε ότι κάποιοι, παραπλανώντας σας, μετάλλαξαν τις Αξίες σε Τιμές. Δημιούργησαν τα χρηματιστήρια των ΑΞΙΩΝ, που θα έπρεπε να λέγονται χρηματιστήρια Τιμών, για να σας πείσουν ότι οι Αξίες πωλούνται. Ξεπουλούν τις Αξίες με τις Τιμές, τις οποίες οι ίδιοι διαμορφώνουν κατά το δοκούν, δημιουργώντας τις Δημοκρατίες των Τιμών. Οφείλετε να γνωρίζετε πλέον ότι οι Δημοκρατίες των Τιμών και αγοράζονται και πωλούνται. Στις Δημοκρατίες των τιμών όλα αγοράζονται κι όλα πωλούνται. 

Υπεύθυνοι είναι αυτοί, οι οποίοι ελέγχουν σήμερον τις Τιμές και το όνομα αυτών «Αγορές». Αλήθεια πόσο εύκολο είναι να βάζουμε μία λέξη αφηρημένη και να την κάνουμε ανώτερη των Αξιών! Εάν δείτε ποιοι κατέχουν το ΧΡΗΜΑ σήμερον, θα καταλάβετε και ποιοι σας παραπλάνησαν. Εάν θέλετε να συνεχίσετε στις Δημοκρατίες των Τιμών, η ευθύνη είναι δική σας. Ο κάθε λαός - μηδενός εξαιρουμένου - έχει τις Αξίες του.

Ανακαλύψτε ποιοι πήραν τις Αξίες σας κι όταν δείτε την Τιμή με την οποία τις πήραν, θα καταλάβετε το πόσο έπαιξαν μαζί σας και πόσο σας γέλασαν.  Εάν πάλι θέλετε να επανέλθετε από τις Δημοκρατίες των Τιμών στην Δημοκρατία των Αξιών, πάψτε να χτυπάτε τους Έλληνες. Πάψτε να χτυπάτε την Ελλάδα. Η Ελλάδα έδωσε τις Αξίες και δεν τις αντάλλαξε με Τιμές. Δεν είναι αυτή υπεύθυνη για την παραπλάνηση και την μετάλλαξη που υπέστη η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. Παρόλα αυτά πληρώνει συνεχώς το τίμημα αυτών που προσέφερε, γιατί δεν δέχτηκε ποτέ να πληρωθεί. Κι αν θέλετε να τιμωρήσετε την Ελλάδα, ξεπληρώστε με Τιμές τις Αξίες που έδωσε. Και να είστε σίγουροι ότι πάλι δεν θα δεχθεί αυτή την ανταλλαγή, αν και γνωρίζουμε ότι οι «Αγορές» θα προτιμήσουν να της δώσουν το Κώνειο. Γιατί είναι έτοιμη και πάλι να δώσει το Φως των Αξιών στο σκοτάδι που οδηγούν σκόπιμα οι άγνωστες «Αγορές». 

Μπορεί να υποθήκευσαν τις Αξίες των Ελλήνων, αλλά δεν δέσμευσαν το ΦΙΛΟΤΙΜΟ τους που έχει εγκλωβίσει μέσα του όλες τις Αξίες. Όλοι οι λαοί είστε αδέλφια, παρόλα αυτά, όλοι υποφέρετε. Και κάνω το εξής ερώτημα: «Ποια ΑΓΟΡΑ είναι αυτή σήμερα, που μπορεί να επαναφέρει έστω και μία Αξία στις Δημοκρατίες;» Καμία. Διότι οι Δημοκρατίες των Τιμών είναι χρηματιστηριακές Δημοκρατίες και εμπορεύονται τον ίδιο τον άνθρωπο, ακόμα και τα όνειρα του. Διότι δεν πιστεύουν στην ΑΞΙΑ του ατόμου. Γι’ αυτό ως λαός και ως λαοί μην ξεχνάτε την Αξία σας. Μπορεί να σας έπεισαν ότι την έχουν αγοράσει, αλλά δεν τους ανήκει. Είναι δική σας αρκεί να την αναδείξετε. Αναδείξτε τις Αξίες σας, για να πέσουν οι τιμές. Να ξέρετε επίσης ότι το ένδυμα των «Αγορών»  είναι οι Τιμές. Για φανταστείτε τους λαούς να αναδείξουν τις Αξίες και να πέσουν οι Τιμές! Τότε θα δείτε τους ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΓΥΜΝΟΥΣ κι απ’ τη ντροπή τους θα χαθούν. Στο χέρι σας είναι. 

Δεν ζητούμε τίποτα άλλο, παρά να αναδείξετε τις Αξίες της κάθε μονάδος, του κάθε ανθρώπου, για να πέσουν οι Τιμές και να απογυμνωθεί όλο το ΣΥΣΤΗΜΑ.  Και μην τρομάξετε από αυτό που θα δείτε, γιατί θα δείτε κάτι το οποίο δεν σας άξιζε, αλλά βοηθήσατε κι εσείς στην ένδυσή του. Μένει πλέον να αποφασίσετε τι είδους Δημοκρατία ζητάτε. Κι αν το αποφασίσετε, να μην ξεχνάτε ότι οι ΛΑΟΙ δεν έχουν να χάσουν τίποτα από την ανάδειξη των Αξιών. Αυτοί που έχουν να χάσουν είναι οι υπαίτιοι του συστήματος των Τιμών. Οι λαοί έχουν μόνο να κερδίσουν. 

Αναδείξτε λοιπόν τις ΑΞΙΕΣ με Δικαιοσύνη, Ελευθερία και Ειρήνη, δηλαδή δίκαια, ελεύθερα και ειρηνικά. Μην τους κάμετε τη χάρη να χύσετε κι άλλο αίμα, διότι θα είναι δικό σας. 

Θα επανέλθ
​ουμε λ
ίαν συντόμως για να σας
​ ​
δείξ
​ουμε
τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να καταφέρετε να αναδείξετε τις Αξίες, τις οποίες έχετε μέσα σας, και πως οι Αξίες σας αναδυόμενες θα απογυμνώσουν το σύστημα από το ένδυμα του, που είναι οι ΤΙΜΕΣ. 


Με Αγάπη εκ βάθους ψυχής. 

Διδάσκαλος Σωκράτης.

Επιμέλεια κειμένου Μαίρη Καρά

Δείτε και το βίντεο από τον χρήστη triangia gia

 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.