24 Νοεμβρίου 2015

¨Τα έκανε επάνω της¨ η γάτα της Άγκυρας μετά την κατάρριψη του μαχητικού.

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΕΛΛΗΝΕΣ έρχεται η σειρά μας για να δοκιμαστούμε σφόδρα από τους δολοφόνους –γενοκτόνους των λαών. 

Putin "Δεχθήκαμε μια μαχαιριά στην πλάτη από συνεργούς της τρομοκρατίας". Βγήκαν τα μαχαίρια και πάγωσαν οι τρομοκράτες –δολοφόνοι των λαών και τα τσιράκια τους . 

Έκτακτη σύσκεψη ασφαλείας συγκάλεσε ο Ερντογάν 

- Με στρατηγούς και μυστικές υπηρεσίες Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Τουρκία, μετά από την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού. 

Ο Ταγίπ Ερντογάν συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη ασφαλείας. Σε αυτή θα μετάσχουν οι κορυφαίοι στρατηγοί της χώρας, οι επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών, ο πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου και κορυφαίοι υπουργοί.  
http://www.iefimerida.gr/24|11|2015 

¨Ως αποτέλεσμα της εξέλιξης και αναμένοντας ρωσικά αντίποινα, ο Τουρκος πρωθυπουργός τον Αχμέτ Νταβούτογλου ζήτησε ενεργοποίηση του άρθρου 5 του ΝΑΤΟ περί συνδρομής από εχθρική επίθεση, ενώ ενημερώθηκε και ο ΟΗΕ. Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας έστειλε αντιπροσώπους για να συζητήσει άμεσα με το ΝΑΤΟ και ΟΗΕ τις καταιγιστικές εξελίξεις.¨  
http://www.pronews.gr/portal/20151124 

Ευθείες κατηγορίες προς την Τουρκία ότι είναι "συνεργάτης των τρομοκρατών", απηύθυνε ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin, μετά από την κατάρριψη ρωσικού αεροσκάφους από τουρκικά αεροπλάνα. Μιλώντας από το Σότσι, στο πλαίσιο συνομιλιών με τον Ιορδανό Βασιλιά Abdullah, ο Putin δήλωσε πως "αντιλαμβανόμαστε ότι ο καθένας έχει τα δικά του συμφέροντα αλλά δεν θα επιτρέψουμε να συμβαίνουν τέτοια εγκλήματα". "Δεχθήκαμε μια μαχαιριά στην πλάτη από συνεργούς της τρομοκρατίας", δήλωσε χαρακτηριστικά. 

¨Η κατάρριψη ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους στην τουρκο-συριακή μεθόριο αποτελεί την πλέον επικίνδυνη εξέλιξη που έχει καταγραφεί στους δύο μήνες που διαρκεί η στρατιωτική επέμβαση της Ρωσίας -και μόνο για τον λόγο ότι συνιστά θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε μία χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ και μία πυρηνική δύναμη. Σε αυτό το πλαίσιο το ΝΑΤΟ συγκαλείται εκτάκτως σήμερα το απόγευμα (18:00 ώρα Ελλάδας) για να συζητήσει την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους.¨ Του Κώστα Ράπτη http://www.capital.gr/24|11|2015 

 Ο τρομοκρατημένος τούρκος είναι πλέον απρόβλεπτος και ηλίθιος. Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ θα τον βοηθήσουν με απλές δηλώσεις γιατί δεν θέλουν να κρυώσουν τον χειμώνα που προβλέπεται ιδιαίτερα παγωμένος από το κλείσιμο της στρόφιγγας του Φ.Α της Ρωσίας την στιγμή μάλιστα που δεν πρόλαβαν οι κλέπτες τοκογλύφοι να ανοίξουν τα Ελληνικά πηγάδια του ΑΙΓΑΙΟΥ. Τους το έγραψα όταν ξεκίνησε η ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα ότι τα ¨πετρέλαια του ΑΙΓΑΙΟΥ θα τα βγάλουν πραγματικοί Έλληνες και αυτό θα γίνει¨ ΕΛΛΗΝΕΣ έρχεται η σειρά μας για να δοκιμαστούμε σφόδρα από τους δολοφόνους –γενοκτόνους των λαών. 

Η φωτιά της Συρίας την πήρε ο νοτιάς που φυσάει αυτές τις μέρες και την φέρνει στο ΑΙΓΑΙΟ στα ΣΤΕΝΑ και στην ΕΥΡΩΠΗ. Ο Τούρκος τα θέλει όλα δικά του και θα πάρει αυτό που του αντιστοιχεί πνευματικά και ηθικά. Πρέπει να δοξολογούμε τον ΑΓΙΟ ΘΕΟ που μας χάρισε την παρουσία ενός μεγάλου ΑΓΙΟΥ των ημερών μας , του Οσίου Παισίου που μας είπε όλα αυτά που γίνονται στις μέρες μας… και φυσικά μας είπε και το τέλος των πρωταγωνιστών αυτής της παγκόσμιας κοινωνικής και οικονομικής δολοφονίας. 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.