27 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ

Γράφει ο Χρίστος Γούδης

Η κατάρριψη του ρώσικου βομβαρδιστικού από την Τουρκιά (τουρκιά, ναι τουρκιά, όχι Τουρκία), επειδή τόλμησε να ακουμπήσει στιγμιαία τον εναέριο χώρο της, δείχνει διπλά το πόσο σουρωτήρι κατάντησαν τη χώρα μας. Το πόσο μας φτύνουν εδώ και χρόνια οι τούρκοι και πως εμείς κάνουμε ότι ψιχαλίζει, και τους αφήνουμε να κόβουνε βόλτες πάνω από τα νησιά και τα εδάφη μας για να τα δροσίζουν κατουρώντας τα. Και δεν ντραπήκαμε να δημοσιοποιήσουμε διεθνώς το πόσο τρόμπες είμαστε, με τους ανεκδιήγητους υπουργούς μας να επαίρονται ότι εμείς υφιστάμεθα ετησίως 1.500 παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας από την τούρκικη «κουβετλερί» και ουδόλως αντιδρούμε. 

Απλά αρκούμεθα στο να στέλνουμε άοπλα τα αεροπλάνα μας να καίνε αφειδώς καύσιμα με την αυστηρή εντολή στους πιλότους μας, που αρεσκόμεθα να πιστεύουμε ότι είναι οι καλύτεροι του κόσμου, να μην τολμήσουν να κάνουν καμιά τρέλα, γιατί αέρας είναι ο εναέριος χώρος μας, παρόμοιος με την απέραντη θάλασσα που σύμφωνα με την οξύτατη αντίληψη του (τ)συ(π)ριζαίου πρωθυπουργού μας δεν έχει σύνορα για να τα φυλάμε. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάμε τους τούρκους να εισβάλλουν από θαλάσσης και αέρος και εμείς να φωνάζουμε «θάλαττα, θάλαττα» (τα κάναμε). Και να περιμένουμε από τους «ξένους» να μας πούνε μπράβο, ανακηρύσσοντάς μας ως τον πρώτο αεροκαρπαζοεισπράκτορα της Ευρώπης! 

Αλλά τι περιμένετε από έναν λαό που, αντί να βρίσκεται ήδη στα κάγκελα, δέχεται παθητικά να βλέπει τη χώρα του να μουσουλμανοποιείται ραγδαία με τριτοκοσμικούς αφροασιανούς και να κοκορεύεται παράλληλα γιατί οι παμφάγες οικονομικά ένοπλες δυνάμεις του εντέλλονται από την ανεγκέφαλη πολιτική ηγεσία του, αντί να προασπίζουν τα σύνορα της πατρίδας μας, να αυτο-ευνουχίζονται μεταλλασσόμενες σε υπηρέτριες, διασώστρες, και αποκλειστικές νοσοκόμες στα μιλεούνια και στις καραβιές των λαθραίων, νέων και εύρωστων ανδρών στην πλειονότητά τους (80%), που λιποτακτούν από τις χώρες τους κι έρχονται απρόσκλητοι στη δική μας. Λιποτακτούν, αντί να μένουν στις χειμαζόμενες πατρίδες τους, να πολεμήσουν ως όφειλαν για το μέλλον τους. 

Και αντί γι’ αυτό πλημμυρίζουν τη δική μας ταλαίπωρη χώρα δίκην αποικιών παρασίτων που θέλουν να εξαπλωθούν για να αρμέξουν την παχιά αγελάδα Ευρώπη. Η οποία όμως ετοιμάζεται να τους εξοντώσει με πενικιλίνες, στρεπτομυκίνες και αντιβιοτικά νεοτέρας γενιάς. Στο κάτω-κάτω της γραφής, άμα τόσο τρομάζουν με τον ήχο του όπλου, θα έπρεπε να καταφεύγουν στις πάμπλουτες ομόδοξες και πετρελαιοφόρες οάσεις της «ευδαίμονος Αραβίας», στους εμίρηδες και τα εμιράτα, και στις ιερές τους πόλεις τις γνωστές για την ισλαμική τους ευλάβεια, την Μέκκα και την Μεδίνα, όπου θα είχαν την άνεση να εκτρέφονται δωρεάν από την ευμάρεια των σεΐχηδων-ταγών τους και να προσεύχονται απρόσκοπτα στο φυσικό θρησκευτικό τους περιβάλλον. Γιατί λοιπόν επιλέγουν εμάς τους αλλόθρησκους και τους άπιστους ευρωπαίους; 

Στα καθ’ ημάς, υπάρχει άραγε ερμηνεία γι’ αυτήν τη μαζική παράκρουση, την πνευματική παραφροσύνη, την εγκεφαλική μικρόνοια και την συμπαρομαρτούσα φυσική και ηθική τύφλωση του λαού μας να ανέχεται μια δράκα από ψευτρόνια, που αναρριχήθηκε στην εξουσία πουλώντας ελπίδα, να ευτελίζουν την πατρίδα του υποβαθμίζοντάς την σε μια χώρα-σουρωτήρι; Φοβούμαι ότι υπάρχει και είναι παραφυσικής και παραψυχολογικής προελεύσεως. Για να επαληθευθεί η προφητεία, που είχα διαβάσει κάποτε, δεν θυμάμαι αν ήτανε σε κωμικογράφημα ή σε αριστερό παραληρηματικό σκουπιδόγραμμα, πως «αρκούν ένα σκατόπαιδο και μια σκατόγρια για να μεταποιήσουν μια υπερήφανη χώρα σε μια διάτρητη σκοραμίδα», τουτέστιν σε ουροδοχείον νυκτός ή λαϊκότερα σε ένα τρύπιο καθίκι... 

Χρίστος ΓούδηςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.