8 Οκτωβρίου 2015

Ρώσοι πιλότοι παίρνουν στο cockpit των Su-24 και Su-25 εικόνες του Χριστού πριν βομβαρδίσουν τους τζιχαντιστές.

Επί χρόνια οι τζιχαντιστές στη Συρία επιχειρούν να ξεριζώσουν και να αφανίσουν τον χριστιανισμό σφάζοντας και διώκοντας με κάθε τρόπο τους χριστιανούς, ανάμεσα τους γυναίκες και μικρά παιδιά καταστρέφοντας εκκλησίες και κάθε σύμβολό τους.

Ο Συριακός Στρατός αδυνατούσε να τους προστατεύσει, σε πόλεις όπως η Χόμς, ειδικά μετά την ενίσχυση του ISIS και του λεγόμενου Απελευθερωτικού Στρατού με όπλα και πυρομαχικά από τις ΗΠΑ και την Τουρκία, με στόχο την ανατροπή του Άσαντ.

Φαίνεται όμως πως το… πλήρωμα του χρόνου έφτασε. Οι χριστιανοί της Συρίας βλέπουν τους Ρώσους ως σωτήρες τους κάθε φορά που είτε από αεροσκάφη είτε από πλοία (όπως η χθεσινή καταιγίδα πυραύλων cruise) εξαπολύεται μια επίθεση κατά στόχων των τζιχαντιστών.

Αλλά και οι Ρώσοι πιλότοι φαίνεται πώς βλέπουν ως υποχρέωση τους να υπερασπιστούν έναν λαό (γιατί δεν πρόκειται μόνο για τους χριστιανούς αλλά και για άλλες μειονότητες στη Συρία, όπως οι σουνίτες μουσουλμάνοι που μπήκαν στο στόχαστρο των τζιχαντιστών γιατί αρνούνται να δεχτούν υποταγή στο χαλιφάτο) που σκοτώνεται, βιάζεται, εκριζώνεται από τους αιμοσταγείς τζιχαντιστές.

Οι πιλότοι λοιπόν των ρωσικών Su-24 και Su-25 λίγο πριν απογειωθούν από την αεροπορική βάση της Λαττάκειας για να εκτελέσουν μία επιχείρηση στη Συρία, μαζί με την αποστολή τους, στον ίδιο φάκελο, έχουν και την εικόνα του Χριστού. Την έχουν στο κόκπιτ του αεροσκάφους αφενός να τους προστατεύει και αφετέρου να μην ξεχνούν ότι αυτοί που βομβαρδίζουν έχουν διαπράξει τεράστια εγκλήματα όχι μόνο σε βάρος του Συριακού Λαού, αλλά ολόκληρης της ανθπρωπότητας.

Ο φακός των Ρώσων πολεμικών ανταποκριτών ζουμάρισε πάνω στις διαφάνειες που κρατούσαν στα χέρια τους οι Ρώσοι πιλότοι την ώρα που ελάμβαναν θέσεις μάχης στο πιλοτήριο των μαχητικών στο αεροδρόμιο της Λαττάκειας στη Συρία και αποκάλυψαν το συγκλονιστικό αυτό στοιχείο.

Δείτε το και μόνοι σας στην παρακάτω φωτογραφία: 
Την ίδια στιγμή οι τζιχαντιστές έτρεχαν στα τζαμιά για να πάρουν τα όπλα που είχαν αποθηκεύσει εκεί όπως φάνηκε τόσο από λήψεις που έχουν κάνει ρωσικά drones όσο και από τα λεγόμενα του Ρώσου υφυπουργού Άμυνας Anatoliï Antonov. Ή για να κάνουν την τελευταία του προσευχή... 

Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

ΣΧΟΛΙΟ
Αν και είναι αξιέπαινο κι ελπιδοφόρο το μήνυμα του άρθρου εντούτοις δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός της ρωσικής προπαγάνδας που κάνει το pronews.gr....

Για να είσαστε ενημερωμένοι να σας τονίσω ότι αν και πρόκειται για ένα αρκετά δυνατό ειδησεογραφικό σάιτ που αυτοπαρουσιάζεται και ως πατριωτικό λέγεται ότι ελέγχεται από Ρώσους ή Βούλγαρους...
Αυτά φυσικά δεν είναι εύκολο να διασταυρωθούν αλλά πάντως η ειδησεογραφία του δείχνει και την κατεύθυνσή του σαφέστατα...

Και θα μου πεις καλά εδώ έχουμε τόσα μεγάλα σάιτ που κάνουν δυτική φιλοαμερικανική και φιλευρωπάική προπαγάνδα (μέχρι και φιλοισραηλινοί έχουμε βρει) αυτό σε πείραξε;
Οχι φίλοι μου και συνήθως ξεμπροστιάζουμε κι αυτούς, αλλά πρέπει να είμαστε με ανοικτά μάτια για όλους αλλοιώς καλύτερα να πάμε για ύπνο...

Καλό είναι λοιπόν όταν διαβάζουμε τις ειδήσεις να ξέρουμε ποιος είναι κι αυτός που τις λέει και τις φιλτράρει κατά το δοκούν....



Share

2 σχόλια:

Β.Α είπε...

Ας υποθέσουμε ότι είναι προπαγάνδα..καλοδεχούμενη γιατί αυτό που ζούμε εδώ και χρόνια είναι βιασμός της κρίσης και της ανθρώπινης υπόστασης. Άς ακούσουμε καί λίγο γιά Χριστό, γιά Πατρίδα καί άς είναι κί από Ρώσσους ή Βούλγαρους..αφού εμείς ντρεπόμαστε νά πούμε ότι είμαστε Χριστιανοί γιατί θά μας πούν αρσενοκοιτοφοβικούς..
Έλεος πιά..
Καί θά σού πώ καί τ' άλλο. Σκέψου τί σημαίνει γιά τούς Ορθόδοξους που σφαγιάζονται επί τριετία στή Συρία, αυτή η προπαγάνδα...πόσο σημαντικό είναι γι΄αυτούς τούς ανθρώπους να βλέπουν ότι κάποιος εξοντώνει τούς σφαγείς τούς (δε θα διαφωνήσω βέβαια ότι παράλληλα εξυπηρετεί καί τά δικά τού συμφέροντα ή προτίστως αυτά άν προτιμάς..)
Αρκετά μέ τούς ανώμαλους καί τους διεστραμμένους αιμοδιψείς κτηνοβάτες !!!
Ας τούς ξεβρακώσει κάποιος και ας είναι και το PRONEWS...
Πάντα φιλικά..

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φιλε μου ΒΑ σε ολα συμφωνω και αν εισαι παλιος αναγνωστης του ιστολογιου μας θα ξερεις οτι παντα θεωρω οτι αρκετα πια με τους δυτικους νεοταξιτες...
Δεν μας ενωνει πια τιποτα...
Χρονια ολοκληρα λεγαμε οι Ελληνες οτι με τους Ρωσους παντα ειχαμε συμπαθεια που ομως λογω του κομμουνισμου δεν μπορουσε να γινει εκδηλωτικη...
Και συνεπως το μονο που μας χωριζε ηταν ο κομμουνισμος...
Απο την στιγμη που επεσε τωρα πλεον σχεδον τιποτα πια δεν μας ενωνει με τους δυτικους...

Δεν διαφωνω καθολου με την επεμβαση των Ρωσων να σωσουν τους Χριστιανους στην Συρια μαζι φυσικα με τον συμμαχο τους Ασαντ και τα εθνικα τους συμφεροντα...
Και να εξαφανισουν αυτα τα υπανθρωπα σκυλια τους ισλαμιστες τζιχαντιστες...

Το μονο που ηθελα να τονισω με το σχολιο μου ειναι οτι ασχετα απο ολα αυτα πρεπει να ξερουμε τις θεσεις καθε σαιτ και τουλαχιστον να ξεορυμε με ποιο πρισμα φιλτραρει τα γεγονοτα...

Γιατι σου τονιζω οτι οτι το pronews λεει και πολλες υπερβολες....

σε ευχαριστω για το σχολιο

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.