29 Οκτωβρίου 2015

Οταν ο Υπουργός Παιδείας λέει άσχετες και νεοταξιτικες αηδίες και καλά για το νόημα της εθνικής μας επετείου....

Γράφει ο Θάνος

Το μήνυμα του Φίλη:
(οι τονισμένες λέξεις από εμένα....)

«Το μήνυμα της 28ης Οκτωβρίου είναι επίκαιρο, είναι μήνυμα ζωντανό, κατά του Ναζισμού, κατά του Πολέμου, κατά του Ρατσισμού, ένα μήνυμα τόσο επίκαιρο στις μέρες μας, όπου κατά χιλιάδες οι πρόσφυγες χτυπούν την πόρτα της Ευρώπης, χωρίς να βρίσκουν πάντοτε την αναγκαία προθυμία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους. Η Ελλάδα κάνει ότι μπορεί για να μείνει πιστή στην παράδοσή της, την παράδοση της φιλοξενίας και της δημοκρατίας. Γνωρίζει από προσφυγιά και γνωρίζει πώς να ανταποκρίνεται όταν η χώρα το απαιτεί. Το μήνυμα της επετείου είναι ένα μήνυμα δημοκρατίας και θεμέλιο της δημοκρατίας είναι το δημόσιο σχολείο. Καλή χρονιά σε όλους και συγχαρητήρια για τη σημερινή παρέλαση στα παιδιά, στους δασκάλους και στους διοργανωτές».

Με λίγα λόγια...
Ο Φίλης:
Δεν είχε τίποτα να πει για τον αγώνα των προγόνων μας κατά των Ιταλών και των Γερμανών....
Δεν είχε τίποτα να πει για το ΟΧΙ του Μεταξά και του λαού μας...
Δεν είχε τίποτα να πει για την απίστευτη δύναμη του λαού μας...
Δεν είχε τίποτα να πει για τον πατριωτισμό των Ελλήνων του 1940 και πόσο πρέπει οι σημερινοί Ελληνες να τους μοιάσουν. 
Δεν είχε να πει τίποτα για τις ένοπλες δυνάμεις της πατρίδας μας.
Δεν είχε να πει τίποτα για τον ηρωϊσμό των Ελλήνων.
Δεν είχε να πει τίποτα για την υπουλία, την ιταμότητα και το αίσχος των Γερμανοϊταλών του 1940-1941....
Δεν είχε να πει τίποτα για την τιμή που πρέπει να αποδίδουμε στους νεκρούς μας....

Ολόκληρη η δήλωσή του βρίθει άσχετων αναφορών περί:

- Ναζισμού.... (φαίνεται του έχει γίνει έμμονη ιδέα η Χρυσή Αυγή... Εν τω μεταξύ κι αυτό άσχετο είναι με την επέτειο καθώς οι Γερμανοί Ναζί μας χτύπησαν στις 6 Απριλίου 1941.... Στις 28 Οκτωβρίου μας χτύπησαν οι Ιταλοί φασίστες...)

- Πολέμου (δεν τον θέλει κι ας είναι ένας δίκαιος πόλεμος όπως το 1940... προφανώς θα προτιμούσε να είχαμε πει ΝΑΙ και να μην γίνει πόλεμος... όπως έκαναν αυτοί τώρα με το δημοψήφισμα που το ΟΧΙ του λαού το μετέτρεψαν σε ΝΑΙ σε ΟΛΑ)

- Ρατσισμού (εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.... προφανώς το είπε γιατί είναι πάγια εντολή της ρατσιστικής Νέας Τάξης να αναφέρονται πάντα στον ρατσισμό όλοι οι ραγιάδες ξεπουλημένοι προοδευτικάριοι στις διάφορες δημόσιες εκδηλώσεις.... Να θυμίσω ότι στην Ελλάδα του 1940 δεν βρισκόταν αλλοδαπός ούτε με τηλεσκόπιο... και τους μαύρους και τους άραβες τότε τους αποκαλούσαν "αραπάδες" γενικώς)

- προσφύγων και προσφυγιάς...!!!!!!!! (αν και δεν παρουσιάστηκε κανένα ρεύμα προσφυγικό προς την Ελλάδα τότε, αλλά και κανένας Ελληνας δεν έφυγε στο εξωτερικό... παρά την πείνα και τις κακουχίες... Καμιά σχέση δηλαδή με τα σημερινά καλόπαιδα που τρέχουν να βρουν την τύχη τους στο εξωτερικό και να σώσουν την ...καριέρα τους λόγω των μνημονίων)
Εν τω μεταξύ για τον όρο "πρόσφυγες" θα γελάσουμε....
Πρόκειται κατά το πλείστον για φυγόστρατους και λιποτάκτες Σύρους του τακτικού συριακού στρατού ή τζιχαντιστές που έχουν αναμιχθεί ανάμεσά τους για να διασπαρούν σε ολόκληρη την Ευρώπη.... ή Αφγανούς και Πακιστανούς οικονομικούς λαθρομετανάστες.... Αν δείτε τις αναλογίες γυναικών και παιδιών ανάμεσα στους αποκαλούμενους "πρόσφυγες" θα διαπιστώσετε ότι είναι κάτω του 10% την στιγμή που το 90% είναι άντρες σε στρατεύσιμες ηλικίες.... 

- παράδοσης φιλοξενίας και δημοκρατίας.... (τελείως άσχετο μήνυμα με την εθνική μας επέτειο η φιλοξενία, καθώς μπορεί ο Φἰλης και οι όμοιοί του να ήθελαν να τους υποδεχθούμε τους Ιταλούς σαν υπερδύναμη αλλά ο λαός μας είπε ένα περήφανο ΟΧΙ στην "φιλοξενία" και τους πλακώσαμε στα "αέρα".... Από την πολύ "φιλοξενία" κοντέψαμε να τους ρίξουμε στην θάλασσα)
Οσο για την δημοκρατία ας ενημερώσει κάποιος τον κ Φίλη ότι από το 1936 που επεβλήθει η δικτατορία του Μεταξά δεν υπήρχε βουλή και η δημοκρατία δεν ενδιέφερε κανέναν πέρα από μερικούς κομμουνιστές που ήταν στις φυλακές και όταν τους είπαν μήπως θέλανε να πάνε στον πόλεμο αυτοί αρνήθηκαν-γιατί δεν συμμετέχουν σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους (το θυμήθηκαν μόνο αργότερα μόλις ο Χίτλερ χτύπησε τον "πατερούλη" τους τον Στάλιν και βγήκαν διαμαρτυρόμενοι στα βουνά).... Ασε που είχαμε και Βασιλιά....

- δημόσιου σχολείου!!!!! (αυτό τώρα τι σχέση έχει...; Ο τύπος τα έχει πλήρως χαμένα... Ρε Φίλη μπας και ο πόλεμος ήταν κατά των ιδιωτικών σχολείων και μπερδευτήκαμε; Αν είναι να την ξαναγράψουμε την ιστορία....)

- Καλής χρόνιας.... (μα νόμιζα ότι η χρονιά αρχίζει την 1η Ιανουαρίου... και η σχολική την 11η Σεπτεμβρίου.... για ποια χρονιά μας μιλάει ο υπουργός....;)

Τι να πούμε φίλοι μου;
Ας καμαρώνουν οι αριστεροί τα υποκείμενα που βάζουν σε καίρια κυβερνητικά πόστα....
Γι αυτό είναι σχεδόν όλοι οι Υπουργοί Παιδείας εδώ και χρόνια τοποθετημένοι "επί τούτου" και με άνωθεν εντολές.... σε αυτήν την θέση...
Γι αυτό "έφαγαν" το "Εθνικής Παιδείας" από τον τίτλο του Υπουργείου....
Ολα γίνονται βάσει σχεδίου και τα θύματα αυτού του νεοταξίτικου σχεδίου είναι πρωτίστως τα παιδιά μας και κατ' επέκταση η Ελλάδα μας....

ΘΑΝΟΣ



Share

2 σχόλια:

Απόλλων είπε...

Είναι όνειδος γιά τήν Πολιτεία ο κ. Φίλης νά είναι Υπουργός Παιδείας καί Θρησκευμάτων αφού είναι γνωστό οτι δηλώνει άθεος. Από ευθυξία δέν έπρεπε νά δεχθεί τήν θέση αυτή αλλά νά έπαιρνε άλλο υπουργείο. Οσο αφορά τίς δηλώσεις του γιά τήν ημέρα τής επετείου νομίζω οτι είναι παντελώς άσχετες μέ τό νόημα της εορτής. Τί σχέση εχει ο ρατσισμός, η προσφυγιά καί όσα άσχετα ανέφερε.Υστερα αναρωτιόμαστε γιατί φθάσαμε στήν σημερινή κατάσταση οταν η ΠΑΙΔΕΙΑ έπρεπε νά είναι τό πάν αλλά εδώ είχαμε υπουργούς σάν τόν εθνικό ολετήρα Γιώργο Παπανδρέου.Καί νά θυμίσω καί παλαιότερη δήλωση τού Υπουργού Φίλη γιά τήν γενοκτονία τών Ποντίων γιά τήν οποία πιστεύει οτι δέν συνετελέσθη καί οτι οι εκδηλώσεις τής 19ης Μαίου γιά τήν ημέρα Μνήμης τής γενοκτονίας τών προγόνων μας είναι εθνικιστικές εξάρσεις ! Ας όψονται οι Πόντιοι ψηφοφόροι πού στήριξαν τόν Σύριζα καί οι εκλεγμένοι Πόντιοι βουλευτές πού συναγελάζονται μέ τόν << αγράμματο>> Φίλη.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Κι ευγενικα τα λες καλε μου φιλε....
Εδω μιλαμε για εσχατη προδοσια....

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.