8 Οκτωβρίου 2015

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΝΗ… ΠΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ!

Γράφει η Μαίρη Καρά 

Η ζωή μας συνεχίζεται μέσα στη ΔΙΝΗ… σα να μην μας φτάνει η αιματηρή μας ΟΔΥΝΗ. Οι εργαζόμενοι πάνε στις δουλειές τους δοξάζοντας τον Θεό, που έχουν ακόμα την δουλίτσα τους… Οι άνεργοι πάνε στις ΑΓΓΕΛΙΕΣ, ελπίζοντας σε καμιά δουλίτσα… έστω προσωρινή με ημιαπασχόληση, έστω με σύμβαση, έστω με ποσοστά, έστω με την ώρα, ώσπου να έρθει η ώρα να αξιολογηθούν σωστά τα προσόντα τους. Μα η ώρα δεν έρχεται ακόμα κι επειδή στην Ελλάδα ζούμε και τίποτα πιο μόνιμο απ' το προσωρινό, η βαλίτσα της ΑΝΕΡΓΙΑΣ πάει μακριά, καθότι το ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ταξίδι μάς πάει με Τα δάνεια στον… γκρεμό. Ποιος θα αντέξει το… βάρος της άδειας βαλίτσας, για μεταφορά της στον επόμενο ΕΥΡΩΤΟΝΟ;

Η ζωή μας συνεχίζεται μέσα στη ΔΙΝΗ με ΣΚΟΤΟΔΙΝΗ για την άνευ όρων παράδοση της πατρίδας μας στους επικυρίαρχους. Αυτούς που όσο βλέπουν πως ο ΛΑΟΣ αντέχει, τόσο αυξάνουν την… δόση για την ολική επαναφορά μας στο άπειρο. Οι βολεμένοι βέβαια δεν επηρεάζονται από ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, από ΕΙΣΒΟΛΗ λαθραίων αποίκων, από ΑΠΑΤΗ Πολιτικών και Ολιγαρχών, από επίθεση κατά της χώρας και του ΕΘΝΟΥΣ, από καταπάτηση του Συντάγματος. Για το μόνο που νοιάζονται είναι  να μην χάσουν τα αφορολόγητα φορολογικά τους στοιχεία οι… αστοιχείωτοι! Δεν θέλουν να ακούν για GRexit ούτε για αστείο, αφού εξαπατώντας Κράτος και Εφορία, μετέφεραν κρυφά τις καταθέσεις τους στην Ελβετία. Πόσο θα χαρούν όμως όταν θα μάθουν, πως και οι Ελβετικές Τράπεζες σύντομα θα αντικαταστήσουν το νόμισμα των συναλλαγών τους με άλλο κι επομένως τα… ΕΥΡΑ τους θα κάνουν φτερά;

Η ζωή μας συνεχίζεται μέσα στη ΔΙΝΗ της αγωνίας του λαού, που ΞΕΔΙΝΕΙ βολτάροντας στις πλατείες - μη έχοντας άλλη διέξοδο - και στα παγκάκια με πασατέμπο κι ένα παγωτό χωνάκι για τα πιτσιρίκια, που πλέουν στον ουρανό της ΑΓΝΟΙΑΣ! Και καλά κάνουν, αφού δεν ήρθε η ώρα τους ακόμα να πληρώσουν το Εθνικό υποχρεωτικό χρέος τους. Κάποιοι άλλοι όμως "τυχεράκηδες" που ακόμα καίνε λίπος, δεν εννοούν να αλλάξουν τις επιλεγμένες συνήθειές τους αρεσκόμενοι σε θεατρικές παραστάσεις, σε κινηματογράφους, σε πολιτιστικά θεάματα, σε παρουσιάσεις βιβλίων, σε συναυλίες εντός και εκτός γηπέδων… όπου μπορούν να περάσουν την ώρα τους ψυχαγωγούμενοι ακόμα και με πολιτιστικό θέαμα ΔΩΡΕΑΝ. 

Η ζωή μας συνεχίζεται μέσα στη ΔΙΝΗ και δεν μας την ΔΙΝΕΙ που οι κονομημένοι "ξύπνιοι" με τα εκλεκτά γούστα ψυχαγωγίας υψηλού επιπέδου προτιμούν Ηρώδειο, Μέγαρο Μουσικής, Επίδαυρο και ΦΕΣΤΙΒΑΛ επίδειξης νεοπλουτισμού άνευ ΚΡΙΣΗΣ. Αυτοί βάζουν τα συμφέροντά τους πάνω απ' την ΠΑΤΡΙΔΑ, αντίθετα με τον απλό πολίτη, που νοιάζεται για την ΛΕΥΤΕΡΙΑ της. Συνεχίζει όμως την ζωή του κι ας είναι απαγορευτική γι' αυτόν η διασκέδαση επιπέδου ρετιρέ. Κι όχι μόνο γιατί δεν αντέχει το βαλάντιό του… μα γιατί δεν αντέχει ο ίδιος να γίνεται θεατής στην αδιαφορία της απώλειας της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ και στον διαμελισμό της ΧΩΡΑΣ του!

Η ζωή μας συνεχίζεται μέσα στη ΔΙΝΗ που μας πιάνουν εξ ΑΠΗΝΗΣ οι φορομπηχτικοί νόμοι, που μας επέβαλλαν οι δοσίλογοι πολιτικοί. Αυτοί που κάνουν την δουλειά, για την οποία πληρώνονται… Εμείς όμως τι κάνουμε; Τα δεχόμαστε όλα παθητικά, γιατί η γενιά μας είναι κορεσμένη από πολέμους και δυστυχίες και δεν αντέχει την επανάληψή τους; Νοιώθουμε τις δυνάμεις μας εξαντλημένες και την ΠΙΣΤΗ μας στην πατρίδα να λιγοστεύει; Εκπληρώσαμε το μερίδιό υποχρεώσεών μας στο Κράτος; Απελπιστήκαμε απ' τις άδικες απαιτήσεις των δανειστών μας, ώστε να μην βλέπουμε πουθενά ΦΩΣ; Μας έχουν εξασθενήσει οι δυσκολίες της καθημερινότητας, ώστε να μην ελπίζουμε πια στην ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ μας; Με ποιες προσωπικές δικαιολογίες αντιμετωπίζουμε τις πατριωτικές μας υποχρεώσεις; Νοιώθουμε καλά με τον εαυτό μας για την στάση μας, που κάθε άλλο παρά ΘΕΛΗΣΗ για ΑΓΩΝΑ δείχνει;

Η ζωή μας συνεχίζεται μέσα στη ΔΙΝΗ, που μας ΔΙΝΕΙ και η αδιαφορία της ΝΕΟΛΑΙΑΣ, για την υποδούλωση της πατρίδας μας. Οι περισσότεροι νεολαίοι - εκτός εξαιρέσεων - δεν αντιλαμβάνονται την ΚΑΤΟΧΗ της Ελλάδας μας και τον κίνδυνο που παραμονεύει και για το δικό τους μέλλον. Ενδιαφέρονται μόνο να περνούν τα βράδια τους αραχτοί και έτσι στα στέκια τους με ποτά και τσιγάρα. Μα αν κοπεί το χαρτζιλίκι απ' τον άνεργο πατέρα τους… πώς θα συνεχίσουν την ανεμελιά τους; Μόνο όταν τους λείψουν κι αυτά, θα καταλάβουν, ότι πάμε για ΠΤΩΧΕΥΣΗ; Μα τότε θα είναι για δάκρυα και για να ΣΩΘΟΥΝ! 

Η ζωή τους συνεχίζεται ακόμα μέσα στη ΔΙΝΗ κι όπως τους τη ΔΙΝΕΙ κι όπως την γουστάρουν! Ξυπνάνε το μεσημέρι και κατευθείαν στην καφετέρια με τα φιλαράκια, για φραπέ και "εξάσκηση" λεξιλογίου για τα γκολ της ομάδας τους, για τη ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ μόδα στο μαλλί και στα τατουάζ, για τα ακριβά αυτοκίνητα, για τις μηχανές, για τα πέτσινα σακάκια, τα κολλητά παντελόνια, τα σκουλαρίκια. Και για την κατοχική πατρίδα που τους χρειάζεται… πότε θα μιλήσουν; Πότε θα ξυπνήσει μέσα τους το ελληνικό φιλότιμο, που θα τους παροτρύνει να αναλάβουν τις υποχρεώσεις απέναντι στην πατρίδα τους; Πότε επιτέλους θα γίνουν υπεύθυνοι πολίτες σαν ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ; 

Η ζωή τους συνεχίζεται μέσα στη ΔΙΝΗ της παραφροσύνης που απειλεί και την ύπαρξή τους σ' αυτή την μαρτυρική χώρα, για την οποία αδιαφορούν τόσο προκλητικά. Ο μέγιστος κίνδυνος της γενοκτονίας μας δεν αποτελεί θέμα ενημέρωσης στις παρέες τους. Προτιμούν να ασχολούνται με τα ιλουστρασιόν είδωλα του καλλιτεχνικού στερεώματος με τα νεοταξικά συνθήματα και να μιμούνται την φανταχτερή και διεφθαρμένη ζωή τους. Αυτές τις ΓΝΩΣΕΙΣ παίρνουν στα μπαράκια, στα γήπεδα και στα μπουζουκάδικα. Μα πώς θα νιώσουν περηφάνια που γεννήθηκαν ΕΛΛΗΝΕΣ; Και πότε θα αναρωτηθούν, αν δικαιούνται να λέγονται Έλληνες; Αν έχουν χρόνο για να ξεφύγουν απ' την ΔΙΝΗ, που τους παρασύρει στον αφανισμό; Δυστυχώς τα σημάδια δείχνουν, πως η Ελλάδα είναι ένα βήμα πριν τον ΤΑΦΟ της και την ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ θα την βάλουν σύντομα, αυτοί που για άλλη μια φορά πρόδωσαν την εμπιστοσύνη του λαού. Αυτοί οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ μας. Τώρα είναι η ώρα όλου του λαού, για να πάρει την σωστή ΑΠΟΦΑΣΗ!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.