4 Οκτωβρίου 2015

Ανήλικες Μορμόνες υφίστανται ομαδικό βιασμό για να μείνουν έγκυες! Αρρωστημένες τελετές αρρωστημένων αιρετικών...

Αν κάποιος νομίζει πως έχει ακούσει αρκετά αρρωστημένες τελετές θρησκειών, τότε η παρακάτω ιστορία, που ήρθε στο φως, στις ΗΠΑ, δεν πρόκειται να τον θορυβήσει αν και αποτελεί ένα ιδιαιτέρως ανησυχητικό γεγονός που έχει ταράξει τις τοπικές κοινωνίες. 

Οι απίστευτες τελετές που λάμβαναν χώρα σε μέρη όπου χρησιμοποιούσαν τα μέλη της «Φονταμενταλιστικής  Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών» (FLDS), ήταν σχεδόν άγνωστες σε όλους, μέχρι που η Σαρλίν Τζεφς αποφάσισε να ρίξει φως στην υπόθεση.

Τα μέλη της «Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών» (LDS) βασίζουν την διδασκαλία τους στην Αγία Γραφή και στο Βιβλίο του Μόρμον, εξ ου και αποκαλούνται Μορμόνοι. Υποστηρίζουν πως όλες οι διδασκαλίες τους προέρχονται από την πρώιμη εκκλησία που ίδρυσε ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός κατά τον πρώτο αιώνα. Η σημερινή εκκλησία ιδρύθηκε από τον Τζόζεφ Σμιθ στη Φαϊέτε της Νέας Υόρκης το 1830.

Η «Φονταμενταλιστική  Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών» (FLDS) δημιουργήθηκε το 1929, όταν η LDS πήρε την απόφαση να απαγορεύσει την πολυγαμία, που μέχρι τότε ήταν ευρέως διαδεδομένη στους Μορμόνους, κάνοντας πράξη τη φράση «αυξάνεσθε και πληθύνεσθε». Έτσι η FLDS από τότε εξασκεί ελεύθερα την πολυγαμία και ιδιαιτέρως την πολυγυνία, κάτι που επιτρέπει σε έναν άντρα να τεκνοποιεί με πολλές γυναίκες, «με την ευλογία του Θεού».

Η Σαρλίν Τζεφς, προσπαθώντας να πάρει την κηδεμονία των παιδιών της, από τον εν διαστάσει σύζυγό της, αποκάλυψε ένα είδος τελετής που χρησιμοποιούνταν στην κοινότητα στην οποία ηγούταν ο γαμπρός της και αρχηγός της FLDS, Γουόρεν Τζεφς.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της μια γυναίκα εισέρχεται σε ένα δωμάτιο, όπου κάνει σεξ με έναν ή περισσότερους άνδρες, με σκοπό να μείνει έγκυος. Οι αποκαλούμενοι «φέροντες σπόρο», επιδίδονται στα όργια με την κάθε γυναίκα, την ώρα που ο άντρας της είναι αναγκασμένος να κάθεται στο ίδιο δωμάτιο και να της κρατά το χέρι!

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις ο «φέρων το σπόρο» είναι ένας άντρας εκλεγμένος και επιλεγμένος βάσει μιας «άξιας» γενιάς, λόγω αίματος. Την εκλογή κάνει η ανώτατη ηγεσία της εκκλησίας.

Όπως συνεχίζει η μαρτυρία της Σαρλίν, οι αρσενικοί που είναι μέλη της FLDS δεν έχουν το δικαίωμα να τεκνοποιήσουν, κι έτσι είναι υποχρεωμένοι να δέχονται τη «βοήθεια» των επιλεγμένων που «φέρουν το σπόρο».

Φυσικά αυτό δεν περιορίζεται σε μια σύζυγο. Από τη στιγμή που τα μέλη της FLDS ασκούν την πολυγαμία, ένας σύζυγος είναι υποχρεωμένος να παρακολουθήσει ίσως και ταυτόχρονα το βιασμό δυο ή και περισσότερων από τις συζύγους του και να τους κρατά συντροφιά καθ' όλη τη διάρκεια!

Ένας ντετέκτιβ και ειδικός ερευνητής, ο Σαμ Μπρόουερ, που ακολούθησε την FLDS για περίπου 10 χρόνια, επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς της Σαρλήν, χαρακτηρίζοντας τα συμβάντα ως «τελετουργικές γονιμοποιήσεις που συμβαίνουν σε ένα κρεβάτι-βωμό».

Το ακόμα πιο απίστευτο είναι το γεγονός πως κατά τη διάρκεια του ομαδικού βιασμού της γυναίκας του, ο κάθε σύζυγος μπορεί μόνο να την αγγίξει. Οποιαδήποτε, άλλου είδους,επαφή, θεωρείται μοιχεία!

Συνεχίζοντας τη μαρτυρία της, η Σαρλίν αποκάλυψε πως και τα παιδιά της κοινότητας δεν ανήκουν στην εκάστοτε οικογένεια. «Ανήκουν στο όλο εκκλησίασμα. Γι' αυτό και μπορεί να μετακινηθούν σε άλλη μάνα ή άλλο πατέρα, ανάλογα με την περίσταση και την κρίση της ηγεσίας».

Ο Γουόρεν Τζεφς βρίσκεται πίσω από τα σίδερα της φυλακής κι έτσι ο αδερφός του και σύζυγος της Σαρλίν, Λάιλ Τζεφς, έχει την πρωτοκαθεδρία στην FLDS. Οπότε μπορεί κάποιος να φανταστεί, πως η σκέψη ότι ένα 14χρονο κορίτσι θα μπορούσε να καταστεί έγκυος από ομαδικό βιασμό και μετά να μεγαλώσει μακριά από τους γονείς της, ήταν αρκετό για να την ωθήσει σε αυτές τις αποκαλύψεις και στο να ζητήσει την απόλυτη κηδεμονία των παιδιών της.

Τμήμα ειδήσεων pronews.gr 
το είδαμε ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΟ
Οταν ο άνθρωπος ξεφύγει από τον δρόμο του Θεού όλα επιτρέπονται...  

Οι αιρέσεις όλες είναι δημιουργήματα των Παπικών...
Ο αιρεσιάρχης Πάπας ξέφυγε από την Μία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία Του Χριστού και δημιούργησε την δική του αίρεση παραποιώντας το Πιστεύω και παραβαίνοντας τις εντολές των Οικουμενικών Συνόδων και απαιτώντας εκτός από την πρωτοκαθεδρία και την απόλυτη και μη δημοκρατική αρχηγία στην Εκκλησία. Κάτι που δεν μπορούσε να γίνει δεκτό από την Εκκλησία του Χριστού στην οποία υπάρχει δημοκρατία και στην οποία οι ανώτερες ιεραρχικές θέσεις που είναι οι Πατριαρχικές καταλαμβάνονται από Πρώτους μετάξύ Ισων Αρχιερείς.

Κατόπιν με την επιμονή του στο Αλάθητο, με τις Ιερές Εξετάσεις που έκαιγαν ζωντανούς τους ανθρώπους για μάγους, με τα συγχωροχάρτια και με τις ευλογίες στους ρωμαιοκαθολικούς Κονκισταδόρους σφαγείς των ιθαγενών του Νέου Κόσμου δημιούργησε ουσιαστικά τους εχθρούς του Προτεστάντες...
Δηλαδή αιρέσεις διαμαρτυρομένων (κατά του Πάπα και των αυθαιρεσιών του) ανθρώπων που δεν μπορούσαν να ανεχθούν τις αντιχριστιανικές πράξεις του Πάπα οι οποίοι από εκεί και πέρα ξέφυγαν ακόμα περισσότερο ερμηνέυοντας ο καθένας όπως τον συνέφερε το Ευαγγέλιο...

Ετσι ξεπήδησαν μερικές μεγάλες και μέσα από αυτές εκατοντάδες χριστιανικές μικροαιρέσεις από διαφόρους επιτήδειους που έλεγαν ότι τους κατέβει... και το παρουσίαζαν ως θεολογική θέση...
Παρουσιάστηκαν ψευδοπροφήτες και μικρομεσσίες και οδηγήθηκαν εκατομμύρια άνθρωποι στην απώλεια και στο χάος...

Μια από αυτές τις εκατοντάδες μικροαιρέσεις βλέπουμε και στην παραπάνω είδηση...

Προσέξτε και τον τρόπο δημιουργίας της.
Ξεπήδησε σαν μια νέα αίρεση μέσα από τους Μορμόνους την ονομαζόμενη "Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών"...

Κάποιου Μορμόνου δεν του άρεσαν όσα έλεγαν οι υπόλοιποι Μορμόνοι και τους τα είχε διδάξει ένας άλλος αιρετικός ο Mόρμον στο βιβλίο του... κι έφτιαξε την δική του αιρετική οργάνωση την "Φονταμενταλιστική  Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών"...

Σας παραθέτω το απόσπασμα από την είδηση:

Τα μέλη της «Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών» (LDS) βασίζουν την διδασκαλία τους στην Αγία Γραφή και στο Βιβλίο του Μόρμον, εξ ου και αποκαλούνται Μορμόνοι. Υποστηρίζουν πως όλες οι διδασκαλίες τους προέρχονται από την πρώιμη εκκλησία που ίδρυσε ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός κατά τον πρώτο αιώνα. Η σημερινή εκκλησία ιδρύθηκε από τον Τζόζεφ Σμιθ στη Φαϊέτε της Νέας Υόρκης το 1830.

Η «Φονταμενταλιστική  Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών» (FLDS) δημιουργήθηκε το 1929, όταν η LDS πήρε την απόφαση να απαγορεύσει την πολυγαμία, που μέχρι τότε ήταν ευρέως διαδεδομένη στους Μορμόνους, κάνοντας πράξη τη φράση «αυξάνεσθε και πληθύνεσθε». Έτσι η FLDS από τότε εξασκεί ελεύθερα την πολυγαμία και ιδιαιτέρως την πολυγυνία, κάτι που επιτρέπει σε έναν άντρα να τεκνοποιεί με πολλές γυναίκες, «με την ευλογία του Θεού».

Κοινώς Βράσε όρυζα.....



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.