31 Οκτωβρίου 2015

ΦΑΒΕΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ Η ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία” 
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr 

Επέστρεψε “θριαμβευτής” και “τροπαιούχος” από τις Βρυξέλλες ο Έλληνας Πρωθυπουργός, όπου μετείχε της Συνόδου για το “προσφυγικό”. Έτσι, “κατάφερε” – γιατί περί κατορθώματος πρόκειται – να μας φορτώσει στο σβέρκο 50 χιλιάδες πρόσφυγες και με το γράμμα του Νόμου της Ευρώπης των “εταίρων” μας. Δηλαδή, σύμφωνα με το σχέδιο, η Ελλάδα θα πρέπει να δώσει στέγη σε 30 χιλ. μετανάστες και επιπλέον να δώσει στέγη σε άλλες 20 χιλ. με επιδότηση του ενοικίου, μέχρι το τέλος του έτους!! Αξιωματούχος δε, της ΕΕ δήλωσε: «Για χρόνια συζητάμε να αυξήσει η Ελλάδα τον αριθμό αυτό και, επιτέλους έγινε». 

(ΔΕΙΤΕ το παρακάτω βίντεο από την αναμνηστική φωτογραφία μετά τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ για το μεταναστευτικό. Η απόλυτη απαξίωση του Έλληνα Πρωθυπουργού, όπου υπάλληλοι της ΕΕ τον ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ στη γωνία). 


Τι δεν κατάλαβες λοιπόν, Έλληνα; Η Πατρίδα σου, η χώρα των προγόνων σου που το αίμα τους πότισε τη γη της σε τόσους και τόσους πολέμους Αντίστασης για την Ελευθερία, ξεπουλιέται! Γίνεται φαβέλα των λαθρομεταναστών – προσφύγων. Όταν θα αρπάζουν οι Σόρος και Ροκφέλερ τα σπίτια των Ελλήνων πολιτών, όταν οι άστεγοι Έλληνες, αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσεως των Μνημονίων, έχουν φθάσει σε απίστευτα ποσοστά και βρίσκουν κατάλυμα σε στοές και σε παγκάκια, η κυβέρνησή μας θα επιδοτεί το ενοίκιο στέγης των λαθρομεταναστών!! 

Και επειδή ελληνικέ λαέ είσαι εκ φύσεως χοντρόπετσος και ίσως ακόμη δεν κατάλαβες, διάβασε και τα παρακάτω, όπως τα αλιεύουμε από το ΑΠΕ-ΜΠΕ. «Μέχρι στιγμής, εφέτος, περισσότεροι από 705 χιλ. μετανάστες και πρόσφυγες διέπλευσαν τη Μεσόγειο. Από αυτούς 562 χιλ. και πλέον έφθασαν στην Ελλάδα και 140 χιλ. στην Ιταλία. Και σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες (UNHCR), οι Σύριοι στην Ελλάδα αντιπροσωπεύουν το 64% των αφίξεων. Ο δε, Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (IOM) σε σημείωμα που απέστειλε προς τα ΜΜΕ, αναφέρει: «Ο αριθμός των αφίξεων εξακολουθεί να είναι αυξημένος στην Ελλάδα παρά την επιδείνωση των μετεωρολογικών συνθηκών». 

Επίσης, συμπληρώνει πως «λόγω κακοκαιρίας, είναι όλο και πιο δύσκολο να παρακολουθούνται τα σκάφη των μεταναστών στη θάλασσα». Και σύμφωνα με τον ίδιο Οργανισμό, το Σάββατο ( 24/10/2015) έφθασαν στην Ελλάδα 5.239 άνθρωποι και την Κυριακή (25/10/2015) έφθασαν 4.199 αντίστοιχα. Επίσης, από τις αρχές Οκτωβρίου έφθασαν στην Ελλάδα από την Τουρκία περισσότεροι από 150 χιλ. μετανάστες. Από τους οποίους, οι 99 χιλ. στη Λέσβο, οι 22 χιλ. στη Χίο, οι 21,5 χιλ. στη Σάμο και τέλος οι 7,7 χιλ. στη Λέρο!! Στην Ιταλία μειώθηκε το μεταναστευτικό – προσφυγικό ρεύμα κατά το ήμισυ έναντι της ίδιας περιόδου πέρυσι γιατί, ο IOM το αποδίδει στο γεγονός πως οι Σύριοι, δεν διέρχονται πια από την Ιταλία για τα φθάσουν στη Βόρεια Ευρώπη, αλλά από την Τουρκία και την Ελλάδα»!! 

Και επειδή ελληνικέ λαέ, πάλι μπορεί να μην κατάλαβες, διάβασε και τα χειρότερα!!
Δράττοντας την ευκαιρία για άλλη μια φορά να δημοσιεύσω ένα ακόμη απόσπασμα από την επιστολή που μου έστειλε με ψευδώνυμο και ημερομηνία σύνταξης αυτής την 25η Απριλίου 2015, το αυτοαποκαλούμενο – μέχρι πρότινος - μέλος της ομάδος εξουσίας της παρούσας κυβέρνησης. Και το κάνω αυτό, χωρίς να υιοθετώ την επιστολή σε όλα της τα σημεία, αλλά από το γεγονός πως έχει ήδη επιβεβαιωθεί σε αρκετά από όσα αναφέρει στην επιστολή!!

Πιο συγκεκριμένα: «…και φυσικά για να βιώσουμε τον σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της κοινωνίας μας και την επιβολή ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος, όμοιου με αυτό που βίωσαν δίπλα μας οι Αλβανοί  ή οι Βούλγαροι ή οι Ρουμάνοι ή, επί το επιεικέστερο, αυτό που βιώνει η Βενεζουέλα ή ακόμη και η συμπαθής Κούβα και άλλες χώρες παρίες της Διεθνούς Κοινότητας. Το δόλιο αυτό σχέδιο έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή και βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι ομάδες κρούσης ετοιμάζονται με μαεστρία και με μεθοδικότητα.

Αποφυλακίζονται οι τρομοκράτες, οι αναρχικοί, οι επαγγελματίες “επαναστάτες”. Αυτοί που έχουν δεμένο το ομφάλιο λώρο τους με τις “επαναστατικές” συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και τις αναρχοαυτόνομες συνιστώσες ενός παραληρηματικού κομματικού ψευδοκινήματος, που ευδοκιμεί μόνο στην χώρα μας. Αυτοί για τους οποίους έσπευσε η κυβέρνηση, πριν από οτιδήποτε άλλο, να τους δώσει “συγχωροχάρτι” προκαλώντας ανατριχίλα στους σκεπτόμενους πολίτες αυτής της χώρας και δημιουργώντας ρήξη με όλους τους συμμάχους μας, λες και η μοναδική επιταγή που είχε να εξοφλήσει ήταν αυτή της απελευθέρωσης των τρομοκρατών. Αυτοί οι απελευθερωμένοι τρομοκράτες, αναρχικοί, ψευδοεπαναστάτες της δεκάρας, αυτοί οι δειλοί δολοφόνοι της ενέδρας θα αποτελούσαν τον πυρήνα των ομάδων κρούσης για την επιβολή του καθεστώτος ανελευθερίας, που ετοιμάζουν οι ψυχασθενείς “σύντροφοί” μας.

Παράλληλα αφέθηκαν ελεύθεροι χιλιάδες λαθρομετανάστες, που διαχύθηκαν σε ολόκληρη την Ελλάδα. Και άλλοι δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες φθάνουν καθημερινά στην Ελλάδα. Όλοι αυτοί, μαζί με εκείνους που θα έλθουν στην χώρα μας τους επόμενους μήνες, θα αποτελέσουν τον μεγάλο στρατό της καλά προετοιμαζόμενης “επανάστασης”. Άνθρωποι του ISIS και της Αλ Κάιντα πηγαινοέρχονται τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα, συναντιούνται με επιτελικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δίνουν οδηγίες, δημιουργούν συμπράξεις για την επαναστατική ημέρα και βυσσοδομούν σε βάρος της χώρας μας. Και όλοι μαζί προετοιμάζουν την επιβολή ενός ανελεύθερου καθεστώτος με βάση το λενινιστικό δόγμα “αν δεν μπορέσουμε κοινοβουλευτικά, τότε μας μένει ο δρόμος της επανάστασης μαζί ακόμη και με το διάβολο”. Έτσι, συγκροτείται και σχηματίζεται ένας ιδιότυπος στρατός μεταναστών, κυρίως μουσουλμάνων φανατικών τζιχαντιστών, που φθάνουν στην Ελλάδα ως λαθρομετανάστες, που την κατάλληλη στιγμή θα εξαπλωθούν σε ολόκληρη την χώρα και θα καταπνίξουν κάθε αντίσταση….Δεν έχω σκοπό να τρομοκρατήσω αλλά μόνο να αποκαλύψω.

Λυπάμαι γιατί μέχρι πρότινος υπήρξα συνεργάτης σ΄ αυτό το προετοιμαζόμενο έγκλημα αλλά είχα την πεποίθηση ‘ότι, όταν κυβερνήσει η Αριστερά, όλα θα είναι καλλίτερα. Πίστευα αφελώς ότι ο αριστερός τρόπος της “διαχείρισης” των αποβλήτων θα είναι διαφορετικός απ΄ αυτόν των συντηρητικών κομμάτων!!! Και πίστευα, δυστυχώς, ότι ο αριστερός πολίτης είναι διαφορετικός από τον συντηρητικό πολίτη. Λυπάμαι, ειλικρινώς λυπάμαι!!....». 

(Φωτογραφία που εικονίζει πρόσφυγες και μετανάστες που φτάνουν σε παραλία της Λέσβου, με φουσκωτή βάρκα από τα τουρκικά παράλια). ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.