13 Οκτωβρίου 2015

Ο δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού, αρνήθηκε την παρέλαση των Εφέδρων στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Φοβούνται τους ΕΦΕΔΡΟΥΣ... αγκαλιάζουν τους GAY...!

Κύριε δήμαρχε (το "δ" με μικρό) θα έπρεπε να είναι τιμή σας να παρελάσουν οι ΕΦΕΔΡΟΙ, σε μια ένδοξη ημέρα για το ΕΘΝΟΣ μας.

Φαίνεται όμως, πως η Παρελαση των ΕΦΕΔΡΩΝ, αποτελεί φόβητρο για τους προσκυνημένους και τους ανθέλληνες... σε αντίθεση με τα GAY ARADE που είναι της... μοδός.

Θα σου πρότεινα δήμαρχε, να το ξανασκεφθείς.

Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ.

Η άρνηση μιας τέτοιας συμμετοχής, να ξέρεις πως μεγαλώνει την οργή του λαού...
Το ξέσπασμά του, να το φοβάστε ΟΛΟΙ!

Καλλιόπη Σουφλή 

Ο δήμαρχος Αποστολόπουλος
Αίτημα του ΚΕΕΔ για παρέλαση των εφέδρων Καταδρομέων στον δήμο Παπάγου - Χολαργού!

Αίτημα για συμμεχή του Σωματείου "Κέντρο Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων" στην παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στον δήμο Παπάγου - Χολαργού με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, απέστειλε στην δημοτική αρχή ο πρόεδρος του ΚΕΕΔ Ταξίαρχος ε.α. Ιωάννης Τζιάκης. 

Το Σωματείο, είχε και πέρισυ ακολουθήσει την προβλεπόμενη οδό προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους εφέδρους Καταδρομείς να παρελάσουν, ωστόσο το αίτημα είχε απορριφθεί, προκαλώντας συζητήσεις και αντιδράσεις! (Δείτε ΕΔΩ

Η επιστολή του προέδρου του ΚΕΕΔ προς τον δήμαρχο της περιοχής για τη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2015 αναφέρει τα εξής: 

"Σας υποβάλλω αίτημα συμμετοχής του Σωματείου «Κέντρο Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ)» για συμμετοχή στην Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2015. 

Το Σωματείο έχει ήδη λάβει μέρος στην Παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2013 στο Δημοτικό Διαμέρισμα Παπάγου και, κατά γενική ομολογία, απέσπασε τον θαυμασμό και την αγάπη των παρισταμένων για τον παλμό και την με πλήρη φόρτο εμφάνιση, τα οποία ενέπνευσαν το Εθνικό φρόνημα των δημοτών. 

Τα μέλη του Σωματείου είναι απόστρατοι Αξιωματικοί/Μόνιμοι Υπαξιωματικοί και έφεδροι Οπλίτες των Ειδικών Δυνάμεων Στρατού Ξηράς (Καταδρομείς, Αλεξιπτωτιστές, Πεζοναύτες) και Πολεμικού Ναυτικού (Υποβρύχιοι Καταστροφείς/ΟΥΚ). 

Η συγκεκριμένη εκδήλωση προβλέπεται από το Καταστατικό και ειδικά από το Άρθρο 3 (περί σκοπών του Σωματείου), παράγραφος 6: «Η συμμετοχή σε Εθνικού χαρακτήρα εκδηλώσεις (παρελάσεις, καταθέσεις στεφάνων) με την ευκαιρία επετείων σε πανελλήνιο ή τοπικό επίπεδο, σε συνεννόηση με τις αρμόδιες κατά περίσταση Αρχές.» 

Εκτιμάται ότι μέσα στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και πιέσεις τις οποίες υφίσταται η Πατρίδα μας, η διατήρηση του εθνικού φρονήματος είναι ο σταθερός πολλαπλασιαστής ισχύος του Έλληνα. 

Παρακαλούμε για την έγκριση συμμετοχής. 

Σε περίπτωση μη εγκρίσεως, παρακαλούμε να μας καταστεί εγγράφως και εγκαίρως γνωστός ο λόγος, ώστε να αποφευχθούν οι δυσάρεστες για όλους καταστάσεις της εκδηλώσεως της 28ης Οκτωβρίου 2014 και 25ης Μαρτίου 2015. 

Σας αποστέλλονται συνημμένα τα έγγραφα εγκρίσεως και εγγραφής του Ειρηνοδικείου και του Πρωτοδικείου που αφορούν στη λειτουργία του ΚΕΕΔ. 

Λεπτομέρειες θα ρυθμιστούν με το αρμόδιο προσωπικό του Δήμου.

Με σεβασμό, 

Ταξίαρχος ε.α. Τζιάκης Ιωάννης 
Δημότης Παπάγου 
Πρόεδρος του ΚΕΕΔ" 

Πηγή 

ΌΧΙ στην παρέλαση των εφέδρων Καταδρομέων του ΚΕΕΔ είπε ξανά ο δήμος Παπάγου - Χολαργού!

Η απόφαση έγινε γνωστή πριν από λίγες ώρες, όταν ο Ταξίαρχος ε.α. Ιωάννης Τζιάκης ανάρτησε στη σελίδα του Σωματείου Κέντρο Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων στο facebook την απαντητική επιστολή του δήμου Παπάγου, την οποία υπογράφει ο δήμαρχος της περιοχής Ηλίας Αποστολόπουλος.

Χωρίς τη συμμετοχή των εφέδρων Καταδρομέων του ΚΕΕΔ θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στον δήμο Παπάγου - Χολαργού, καθώς η δημοτική αρχή απέρριψε το σχετικό αίτημα, για το οποίο σας είχε πληροφορήσει χθες το defenceline.gr! (Δείτε ΕΔΩ)

Η απόφαση έγινε γνωστή πριν από λίγο, όταν ο Ταξίαρχος ε.α. Ιωάννης Τζιάκης ενημέρωσε με ανάρτηση του στο facebook τα μέλη του Σωματείου "Κέντρο Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων".

Η εξέλιξη αυτή έχει ήδη προκαλέσει την οργή αλλά και την απογοήτευση των εφέδρων Καταδρομέων, οι οποίοι περίμεναν να επαναλάβουν την εντυπωσιακή εμφάνιση του 2013, όταν και συμμετείχαν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου...

πηγή 

Εκεί που κρέμαγαν οι καπεταναίοι τ' άρματα, κρεμούν τώρα οι γύφτοι τα νταούλια! 

Στα "ιδιαίτερα" για τους στρατιωτικούς χώματα, του δήμου Παπάγου οι έφεδροι Καταδρομείς δεν έχουν δικαίωμα να παρελάσουν, γιατί σε κάποιους ο πράσινος μπερές και η παραλλαγή προκαλούν αλλεργία! 

Γράφει ο Γιώργος Λαμπράκης 

Η "είδηση" για την απαγόρευση στους εφέδρους Καταδρομείς του Σωματείου "Κέντρο Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων" να παρελάσουν στον δήμο Παπάγου - Χολαργού από τον δήμαρχο της περιοχής Ηλία Αποστολόπουλο δεν ήταν ... είδηση. Ήταν μια αναμενόμενη ενέργεια, με τον δήμαρχο να μένει "πιστός" στις απόψεις του όπως και πέρυσι, όταν και πάλι είχε πει "Οχι" στο ΚΕΕΔ... 

Το Σωματείο ακολούθησε την τυπική διαδικασία. Ο πρόεδρός του Ταξίαρχος ε.α. Ιωάννης Τζιάκης έστειλε το αίτημα με επιστολή (δείτε ΕΔΩ) στον ίδιο τον δήμαρχο. Ο δήμαρχος από την πλευρά του ήταν το ίδιο ... τυπικός. Απάντησε με μια "περίπου" δικαιολογία πως στο δήμο (του) παρελάζουν μόνο τα σχολεία, οι πρόσκοποι και ο Οδηγισμός!

Δεν έχω παρακολουθήσει παρέλαση στο δήμο Παπάγου - Χολαργού και δεν ξέρω αν τα μεγάφωνα παίζουν το "Περνά Περνά η Μέλισσα", ή το "Κότα η Βαρβάρα". Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πως σε μια περιοχή όπως τον δήμο Παπάγου, οι έφεδροι Καταδρομείς του ΚΕΕΔ αντιμετωπίζονται περίπου σαν ... μιάσματα.

"Στο Δήμο Παπάγου ρε φίλε", όπως έυστοχα έγραψε ένας φίλος του defenceline.gr διαβάζοντας το θέμα, αλλά και όπως θα σκέφτηκαν πάρα πολλοί αναγνώστες.

Για την ιστορία (και αντιγράφοντας από την ιστοσελίδα του δήμου) αξίζει να πούμε πως, "ο οικισμός Παπάγου, ο οποίος στη συνέχεια έγινε Κοινότητα και αργότερα Δήμος, είναι δημιούργημα του «Αυτόνομου Οικοδομικού Οργανισμού Αξιωματικών» (ΑΟΟΑ). Ο ΑΟΟΑ συνεστήθη στις 29 Αυγούστου 1950 με τον ν.1563/ΦΕΚ 254Α/1950 από την τότε κυβέρνηση του Σοφοκλή Βενιζέλου, με σκοπό τη στεγαστική αποκατάσταση των Αξιωματικών και των Ανθυπασπιστών και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στην αρχή της δημιουργίας του, ο οικισμός υπαγόταν διοικητικά στην τότε Κοινότητα και μετέπειτα Δήμο Χολαργού μέχρι το 1965, οπότε και αναγνωρίσθηκε ως Κοινότητα με το Βασιλικό Διάταγμα 941/ΦΕΚ 224Α /1965, ενώ το 1982 αναγνωρίσθηκε ως ανεξάρτητος Δήμος με το Προεδρικό Διάταγμα 554/ΦΕΚ 98Α/1982.

Η ονομασία οφείλεται στο Στρατάρχη Αλέξανδρο Παπάγο, τον ένδοξο στρατιωτικό και πολιτικό, Αρχιστράτηγο κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο (1940-1941) και την περίοδο 1949-1951 και μετέπειτα Πρωθυπουργό της Ελλάδας (1951-1955, έως το τέλος της ζωής του).

Με την κήρυξη του Ελληνοϊταλικού πολέμου, ο Αλέξανδρος Παπάγος ανέλαβε Αρχιστράτηγος των δυνάμεων του στρατού ξηράς καταφέρνοντας, παρά τις υλικές αδυναμίες και τον αρχικό αιφνιδιασμό, να οργανώσει την αποτελεσματική άμυνα της χώρας και την απώθηση των Ιταλικών στρατευμάτων στην αλβανική ενδοχώρα. Παρέμεινε στην ηγεσία του στρατεύματος έως τις 23 Απριλίου 1941, οπότε και παραιτήθηκε προκειμένου να μη συμμετάσχει στις διαπραγματεύσεις της συνθηκολόγησης μετά τη ναζιστική εισβολή, ενώ επέκρινε το στρατηγό Τσολάκογλου για το σχηματισμό δοσιλογικής κυβέρνησης".

Σε αυτά δηλαδή τα "ιδιαίτερα" για τους στρατιωτικούς χώματα, οι έφεδροι Καταδρομείς δεν έχουν δικαίωμα να παρελάσουν, γιατί σε κάποιους φαίνεται πως ο πράσινος μπερές και η ελληνική παραλλαγή προκαλούν αλλεργία! Αυτό είναι το θέμα, τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο...

Ο σοφός λαός έχει τη φράση που αρμόζει στην συγκεκριμένη περίπτωση: Εκεί που κρέμαγαν οι καπεταναίοι τ' άρματα, κρεμούν τώρα οι γύφτοι τα νταούλια!

πηγή 
το είδαμε ΕΔΩ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.