3 Σεπτεμβρίου 2015

THE BABYLON CODE: Το παγκόσμιο χρηματιστηριακό-οικονομικό κραχ.

Γράφει ο Γιώργος Αθανασίου

Επειδή ο ελληνικός λαός πρέπει να κοιμηθεί κι άλλο, μας πέταξαν στάχτη στα μάτια με τις επικείμενες εκλογές, ώστε να οργιάσει η τρομολαγνεία και η άσκοπη παραπληροφόρηση, τη στιγμή που την ίδια περίοδο θα συμβαίνουν κοσμογονικές εξελίξεις σε Νέα Υόρκη, Βατικανό, Κίνα.

Οργιάζουν οι φήμες πλέον και οι πληροφορίες ότι επίκειται ένα παγκόσμιο χρηματιστηριακό κραχ το οποίο θα ζήσει η τρέχουσα γενιά.

Την παρούσα περίοδο, υπάρχουν κάπου 23 χώρες ανά τον κόσμο όπου ήδη διενεργείται εκκωφαντική πτώση στα χρηματιστήριά τους, χώρες όπως η Κίνα, η Ν. Κορέα, η Βραζιλία, η Ελλάδα μας, η Πολωνία, η Τουρκία, η Ουκρανία, η Σιγκαπούρη, η Ταϊβάν. Κι άλλες χώρες όμως ακολουθούν με βήμα ταχύ!

Πολλοί αναλυτές μας λένε ότι, όλες αυτές οι πτώσεις (κραχ) προέρχονται από την Κίνα, τη δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου. Οι ανερχόμενες οικονομίες ένιωσαν τη μεγάλη πίεση το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου όταν η Κίνα υποτίμησε το νόμισμά της, το Yuan.

Η βρετανική εφημερίδα The UK Telegraph, με τεράστια επιρροή και ένα από τα μεγαλύτερα έντυπα στον κόσμο, δημοσίευσε άρθρο με τίτλο: “Doomsday Clock for Global Market Crash One Minute to Midnight as Central Bankers Lose Control” (σε ελεύθερη μετάφραση: Το ρολόι της καταστροφής χτύπησε ένα λεπτό πριν τα μεσάνυχτα καθώς οι Κεντρικοί Τραπεζίτες χάνουν τον έλεγχο).

Το ουσιαστικό ερώτημα όμως είναι: Έχουν στ’ αλήθεια χάσει τον έλεγχο οι Κεντρικές Τράπεζες;

Για ν’ απαντηθεί όμως σε ικανοποιητικό βαθμό αυτό το ερώτημα, πρέπει να καταλάβουμε σε βάθος ποιοι πραγματικά είναι οι κεντρικοί τραπεζίτες και ποιος πραγματικά ελέγχει το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα…

Εν τάχει, η πρώτη παγκόσμια οικονομία, η πρώτη παγκόσμια κυβέρνηση και η πρώτη παγκόσμια θρησκεία εκκίνησαν στην αρχαία Βαβυλώνα, με τον θρυλικό πλέον Πύργο της Βαβέλ! Ήταν τότε που, εν ολίγοις, εδραιώθηκε η πρώτη αποκρυφιστική ολιγαρχία, γνωστή και ως “Mystery Babylon.”

Οι ιδρυτές της Βαβυλώνας ήταν ο Nimrod και η όμορφή σύζυγός του Semiramis, πρώην πόρνη.

Το ζεύγος Nimrod και Semiramis έκαναν τον Bill και τη Hillary Clinton να ωχριούν μπροστά τους! 

Το Βαβυλωνιακό ζευγάρι ίδρυσε ένα οικονομικό σύστημα βασισμένο στη μαγεία και την παγκόσμια διακυβέρνηση, τα μυστικά του οποίου έχουν μεταλαμπαδευτεί στις σύγχρονες μυστικοπαθείς ελίτ όλων των εποχών, όπως και της εποχής μας… 

Η αρχαία Αίγυπτος ενσωμάτωσε και υιοθέτησε το Βαβυλωνιακό αυτό σύστημα μέσα στο δικής της έκδοσης σύστημα, δηλαδή ένα πολίτευμα που λατρεύει τον Φαραώ σαν θεό και επίγειο βασιλιά μαζί.

Αυτό το πολίτευμα ισχύει και σήμερα σε πολλά μέρη του κόσμου!

Το σύστημα της αρχαίας Αιγύπτου έχει αποτελεσματικότητα γιατί, οι κυβερνήτες πείθουν τις μάζες ότι οι ελίτ είναι κατ’ ουσίαν θεοί, ή τουλάχιστον φωτισμένες οντότητες ώστε οι κοινοί θνητοί να τους λατρεύουν ως θεούς και να τους υπηρετούν ως σκλάβοι.

Το κλειδί της οικονομικής σκλαβιάς -- για να παραμείνει ζωντανή -- είναι να μεταλαμπαδεύεται συνεχώς η πεποίθηση ότι οι ελίτ είναι θεοί. Για το λόγο αυτό ένα θρησκευτικό σύστημα είναι αναγκαίο για να διατηρηθεί η οικονομική δουλοπρέπεια, όπως επίσης και στρατοί στην περίπτωση που προσπαθήσει κάποιος να βγει «εκτός» της επίσημης γραμμής.

Σε γενικές γραμμές λοιπόν, κάπως έτσι λειτούργησαν όλες οι κοινωνίες και τα έθνη από την αρχής της ιστορίας. Το Βαβυλωνιακό σύστημα απλά άλλαζε ονόματα των θεών και αναβάπτιζε την τακτική του. Βασικά υπάρχει μια αποκρυφιστική ελίτ που διασπάρθηκε στην αρχαία Αίγυπτο, στην αρχαία Ελλάδα και Ρώμη, στην Κίνα, στους Μάγιας και Ίνκας, στην Ευρώπη, ώσπου έβγαλε ισχυρές ρίζες στις ΗΠΑ, τη Μεγάλη Βρετανία και τις Διατλαντικές Ενώσεις τύπου ΝΑΤΟ, ΔΝΤ, ΕΕ κλπ.

Οι μυστικές αυτές κοινωνίες δημιουργήθηκαν για να συσσωρεύσουν τον πλούτο της γης και τη δύναμη στα χέρια τους, μέσω των Κεντρικών Τραπεζών, με πρώτη και καλύτερη την Federal Reserve των ΗΠΑ.

Το πιο σημαντικό λοιπόν μέρος του Βαβυλωνιακού συστήματος, γνωστό και ως «Mystery Babylon», το οποίο λέγεται «μυστήριο» επειδή κανείς δεν το κατανοεί βαθιά πλην λίγων μελών της ελίτ, είναι το οικονομικό σύστημα που βασίζεται εντελώς σε μια παραίσθηση/απάτη!

Ο λόγος που δεν το κατανοούν οι άνθρωποι είναι επειδή είναι τόσο… απλό και κρύβεται στο απλό μάτι!

Ωστόσο, οι τραπεζικές οικογένειες που κατέχουν τη γνώση αυτή ανά τους αιώνες κατανοούν πως η δύναμή τους να ελέγχουν το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα εδράζεται στη συντήρηση αυτής της απάτης: ότι το χρήμα έχει αξία! Το χρήμα όντως έχει αξία αν δένεται με κάτι χειροπιαστό, όπως ο χρυσός ή το πετρέλαιο.

Όταν όμως το χρήμα δεν βασίζεται πουθενά, όπως τώρα με το σύστημα Federal Reserve που κυριαρχεί παγκοσμίως και στις κεντρικές τράπεζες της Ευρώπης, είν’ απλά χαρτί σε παρτίδα Μονόπωλης!

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι, τουλάχιστον στις ΗΠΑ, για παράδειγμα, έξι οργανισμοί ελέγχουν όλα τα κύρια ΜΜΕ ενώ μια χούφτα άλλοι οργανισμοί ελέγχουν τα διεθνή κύρια ΜΜΕ. Τούτο σημαίνει ότι όλα τα οικονομικά νέα ελέγχονται από τις διεθνείς τραπεζικές οικογένειες. 

Η τράπεζα των ΗΠΑ The Federal Reserve και οι άλλες κεντρικές τράπεζες είναι σε αέναη οργασμική δραστηριότητα να πείθουν τους αμερικανούς και όλα τα κράτη να δανείζονται χρήματα ώστε να τα επιστρέφουν με τόκο στο Federal Reserve και στις άλλες κεντρικές τράπεζες.

Όσα περισσότερα χρήματα δανείζονται οι άνθρωποι και τα κράτη, τόσα περισσότερα κέρδη από τους τόκους έχουν οι κεντρικές τράπεζες και το Federal Reserve!

Σήμερα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ για παράδειγμα, χρωστάει περίπου 18 τρις δολάρια χρέος! Είν’ αδύνατο να ξεπληρωθεί τέτοιο χρέος ποτέ! Δεν υπάρχει τρόπος να ξεπληρωθεί αυτό το χρέος, όσο κι αν αυξηθούν οι φόροι των πολιτών.

Είναι αδύνατον επίσης να ξεχρεωθεί το χρέος της Ελλάδας, όσα παραμύθια κι αν εκστομίζονται για βιώσιμο χρέος, ανάκαμψη, πρόοδος και άλλου είδους ηλιθιότητες.

Το χρέος της Ελλάδας δεν θα ξεχρεωθεί ποτέ! Πρέπει να το συλλάβουμε στη μοριακή του δομή αυτό το θέμα και να μην ονειροβατούμε. Το χρέος πρέπει να σβήσει, να διαγραφεί 100% για να λυθεί ο ταπεινωτικός και οδυνηρός Γόρδιος Δεσμός. Δεν διαγράφεται όμως αν δεν γίνει παγκόσμιο reset!

Τέτοιας φύσης πρόβλημα δεν αφορά τους Δημοκρατικούς, τους Ρεπουμπλικάνους, τους Δεξιούς, τους Αριστερούς, τους Κεντροδεξιούς κ.ο.κ. Το πρόβλημα είναι το ίδιο το σύστημα!

Η ιστορία διδάσκει ότι σχεδόν όλες οι αυτοκρατορίες βάδισαν σχεδόν στο ίδιο μονοπάτι εξαιτίας της υπερηφάνειας τους. Το αποτέλεσμα της δύναμης που απέκτησαν εξαιτίας του πλούτου όλες οι αυτοκρατορίες του παρελθόντος -- συμπεριλαμβανομένης και της σύγχρονης Αμερικάνικης – είναι ότι διενεργούν ατελείωτους πολέμους, όπως η Ρώμη, η Οθωμανική Αυτοκρατορία, ή η Βρετανική αυτοκρατορία.

Ακόμη και η αρχαία Αθήνα καταστράφηκε όταν θέλησε να εκστρατεύσει αλαζονικά εναντίον της Σικελίας…

Ο μοναδικός τρόπος να βγει κανείς απ’ αυτό το απεχθές και αιμοβόρο χρέος είναι να «δημιουργηθεί» μια παγκόσμια οικονομική ή νομισματική κρίση, η οποία θα οδηγήσει «νομοτελειακά» σε μια απύθμενη κοινωνική κρίση και αναρχία στις ζωές των κρατών.

Ήδη τα πρώτα σημάδια έρχονται από την Βενεζουέλα, για τους έχοντες ανοιχτά τα ώτα και όμματα της ψυχής τους.

Για όσους αδιαφορούν για τα εκτός του μικρόκοσμού τους, καλό είναι να ρίξουν μια ματιά τι γίνεται σ’ αυτή την όμορφη και συμπαθή χώρα της Ν. Αμερικής, που τυγχάνει κατά ειρωνεία να έχει τα πέμπτα μεγαλύτερα αποθέματα πετρελαίου παγκοσμίως! Αλλά υπάρχει κοινωνική κρίση.

Αλήθεια πως εξηγείται αυτό; Ας μας εξηγήσει ένας οικονομολόγος γιατί ούτε στο μυαλό ενός δεκάχρονου δεν κάθεται αυτό. Πως γίνεται να έχεις πετρέλαιο και να πεινάς;;

Πως γίνεται να έχουμε στην Ελλάδα χρυσό, πετρέλαιο και άλλα υπερπολύτιμα και σπάνια ορυκτά κάτω από τα πόδια μας και να χρωστάμε ακόμα;;

Το σχέδιο των διεθνών τραπεζιτών είναι να δημιουργηθεί μια κρίση, η οποία θα είναι το εφαλτήριο για μια παγκόσμια επαναρύθμιση, το κοινώς φημολογούμενο ως «reset» στη γλώσσα των υπολογιστών, το οποίο θα προστατεύσει τον αμύθητο πλούτο τους εις βάρος των κοινών θνητών. «Χρειαζόμαστε ένα reset στον τρόπο που αναπτύσσεται η οικονομία ανά τον κόσμο» είπε και η Christine Lagarde του ΔΝΤ...

Η ελεγχόμενη από τους Rothschild Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, με έδρα την Φρανκφούρτη της Γερμανίας, είναι από μόνη της ένας ισχυρότατος παίκτης αναμεταξύ των Κεντρικών Τραπεζών της Ευρώπης, η οποία έχει «δανείσει» ούτε λίγο ούτε πολύ περί τα 46 τρις ευρώ!

Το παγκόσμιο reset των τραπεζιτών θα εξαφανίσει ολοσχερώς τα δημόσια ταμεία, τα συνταξιοδοτικά ταμεία, τις αποταμιεύσεις και τις συντάξεις των απλών ανθρώπων. Επιπλέον, από κοινού με το reset θα πρέπει να δημιουργήσουν μια σειρά από παγκόσμιες πολεμικές συρράξεις και να δημιουργήσουν ένα νέο παγκόσμιο νόμισμα, το οποίο θα είναι, αν δεν το έχουν καταλάβει όλοι, ΑΧΡΗΜΑΤΟ!

Κι επειδή ο ελληνικός λαός πρέπει να κοιμηθεί κι άλλο, μας πέταξαν στάχτη στα μάτια με τις επικείμενες εκλογές, ώστε να οργιάσει η τρομολαγνεία και η άσκοπη παραπληροφόρηση, τη στιγμή που την ίδια περίοδο θα συμβαίνουν κοσμογονικές εξελίξεις σε Νέα Υόρκη, Βατικανό, Κίνα.

Όταν οι ελίτ θα ανακοινώσουν στον ΟΗΕ τη Νέα Παγκόσμια Τάξη και θα οργανώνουν το κραχ (προετοιμάζοντας το δρόμο για… άλλους), ο ελληνικός λαός θα ασχολείται έντεχνα, περίτεχνα και εσκεμμένα με τους αόρατους και προδότες πολιτικούς, ποιος είπε τι και πως, ποιος έφυγε από το κόμμα, ποιος ήρθε, γιατί ήρθε, τι είπε ο τάδε βουλευτής, τις ηλιθιότητες και την εκλογολογία…

Το μόνο που έπραξε και αυτή η κυβέρνηση ήταν να διατηρήσει και να αυξήσει τους φόρους, να ψηφίσει άλλο μνημόνιο και να νομοθετήσει ΤΑΧΙΣΤΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ!

Καληνύχτα Ελλάδα, ή καλημέρα! Όπως το πάρει κανείς…

Γιώργος Αθανασίου
Λγός ε.α.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.