Τελευταίες αναρτήσεις

25 Σεπτεμβρίου 2015

Ήρωας και όχι επίορκος ο καρδιοχειρουργός που επιστρέφει στο Παίδων "Η Αγία Σοφία".

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ  ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΗ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΑ «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» 

Αθήνα 22 Σεπτεμβρίου 2015 
Αρ. Πρωτ. 59/2015

ΘΕΜΑ: Ήρωας και όχι επίορκος ο καρδιοχειρουργός που επιστρέφει στο Παίδων "Η Αγία Σοφία".
Οφειλόμενη  απάντηση σε επίορκους, δήθεν δημοσιογράφους του «ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ» 

Αν ο στόχος κάθε δημοσιογράφου είναι η αληθινή και έγκυρη ενημέρωση του κοινού με σκοπό το δημόσιο συμφέρον, τότε πώς αλλιώς παρά «επίορκους» να χαρακτηρίσουμε με τη σειρά μας δημοσιογράφους και εφημερίδες που υπηρετούν την παραπληροφόρηση και τη διαστροφή της αλήθειας;

Ειδικά όταν έτσι συνεργούν στο να πλήττεται έτι περισσότερο η υγεία μικρών παιδιών, πώς αλλιώς παρά εγκληματική μπορεί αυτή η στάση να χαρακτηριστεί;

Επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια, το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» υπηρετεί με εξαιρετική συνέπεια την απαξίωση του μοναδικού Δημόσιου Παιδοκαρδιοχειρουργικού Κέντρου της Ελλάδας με τη λασπολογία εναντίον των γιατρών του. 

Πρώτο δημοσίευε επιλεκτικά πορίσματα αδημοσίευτων ΕΔΕ, Πρώτο ετυμηγορούσε, Πρώτο διέστρεφε την αλήθεια κατά το δοκούν.
Η εμπάθεια σε όλοτης το μεγαλείο! 

Και δεν νοιάστηκαν ούτε για την πιθανότητα συνεπειών των δημοσιευμάτων σε μικρούς ασθενείς, που στερούνταν άξιους γιατρούς επί μακρόν. 

Η έλλειψη αντικειμενικότητας της εφημερίδας είναι παροιμιώδης. 

Έτσι δεν ήξεραν για τα παιδιά που πέθαναν κατά το παράνομο κλείσιμο του Κέντρου, δεν έμαθαν ποτέ για την ΕΔΕ που κατεδείκνυε ως κύριο υπεύθυνο της δυσλειτουργίας του Κέντρου την Διοίκηση του Παίδων και την ηγεσία Λοβέρδου στο Υπουργείο Υγείας, δεν άκουσαν τις φωνές συμπαράστασης του συνόλου των γονέων προς τους ικανότατους παιδοκαρδιοχειρουργούς των παιδιών τους, δεν γνώριζαν πως ουδεμία καταγγελία υπάρχει από ασθενείς, αντιθέτως στέλνουν διαρκώς επιστολές ευχαριστίας στους άξιους γιατρούς τους, δεν ενημερώθηκαν για την αμετάκλητη ποινή φυλάκισης που πήραν συνάδελφοί τους ¨δημοσιογράφοι¨, που διέδιδαν ίδια ψεύδη, δεν είδαν τη σκόπιμη υποστελέχωση και τις τραγικές ελλείψεις του Κέντρου που το κρατούν, με ευθύνη του ισόβιου (;) Διοικητή, μονίμως σε υπολειτουργία.

Ιδιαίτερα απεχθές είναι πρόσφατο άρθρο (21.9.2015) στη διαδικτυακή έκδοση του «ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ», αφού διασύρει για μιαν ακόμη φορά ικανότατο παιδοκαρδιοχειρουργό  και συνάμα εξαιρετικό άνθρωπο, που αδίκως τέθηκε σε διαθεσιμότητα με βάση ανυπόστατες και σαθρές κατηγορίες κατασκευασμένες από τη Διοίκηση. 

Είναι αυτός που κατεξοχήν ανελάμβανε όλα τα δύσκολα περιστατικά του Νοσοκομείου, τα οποία μειώθηκαν δραματικά κατά την απουσία του.
Θυμίζουμε ότι ήταν αυτός που πριν τρία χρόνια ανέλαβε και χειρούργησε με επιτυχία κοριτσάκι με δύσκολη καρδιοπάθεια, το οποίο το Ωνάσειο παρέπεμπε στο εξωτερικό. 

Αντί, λοιπόν, να συγχαρούν με τους γονείς που περίμεναν με αγωνία την επάνοδό του στο Νοσοκομείο, για να συνεχίσει να φροντίζει τα καρδιοπαθή παιδιά τους, έριξαν και πάλι όση λάσπη μπορούσαν για να αμαυρώσουν τη δίκαιη επιστροφή του.

Δυστυχώς, όμως, κύριοι συντάκτες του «ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ», και αυτή η επίθεση λάσπης και συκοφάντησης κατά εντίμων και αξίων επιστημόνων θα πέσει στο κενό. 

Η αλήθεια είναι γνωστή σε όλους μας. 

Εμείς, οι ευγνώμονες γονείς εκατοντάδων καρδιοπαθών παιδιών που έχουν χειρουργηθεί στο Νοσοκομείο Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», είμαστε ευτυχείς για την επιστροφήτου εξαιρετικού ανάργυρου καρδιοχειρουργού που συκοφαντήθηκε όσο κανείς κι ακόμα αντέχει. Σε σας μένει μόνο η ντροπή να υπηρετείτε συστηματικά το ψεύδος και τη διαφθορά.

η Πρόεδρος
Χρυσάνθη Μιχαλοπούλου-Κοκολάκη 

ο Γραμματέας
Δημήτριος Λόντος

σχόλιο κλασσικοπερίπτωσης:
Το ιστολόγιό μας απο την  αρχή στάθηκε στο  πλευρό  των γονιών παιδιών  με συγγενή καρδιοπάθεια  και  με δεκάδες  άρθρα αποκάλυπτε  την χυδαία μεθόδευση  της υπολειτουργίας και αργότερα  του λουκέτου του μοναδικού ΔΗΜΟΣΙΟΥ παιδοκαρδιοχειρουργικού κέντρου. Αν θέλέτε να μάθετε ποιοί και πως μεθόδευσαν το μαραζωμα το κλείσιμο και την εκ νεου υποβαθμισμένη λειτουργία αυτού του σπουδαίου κέντρου, με προφανή σκοπό την κερδοφορία  ιδιωτικού αντίστοιχου κέντρου, τότε επισκεφθείτε  την θεματική μας ενότητα: ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ - ΠΑΙΔΟΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.