29 Αυγούστου 2015

ΕΔΩ και ΤΩΡΑ ξανακτίστε τον ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ Αλβανοί… μπλέξατε.

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δυστυχώς τα γεωπολιτικά αφεντικά σας.. σας μπλέξανε… Όλα έγιναν όχι τυχαία , αλλά με σχέδιο χρόνου και συγκεκριμένη σκοπιμότητα. Προεκλογική περίοδο στην Ελλάδα και ξεράσατε το φαγητό που σας έδωσαν οι Έλληνες όταν ήρθατε ξυπόλητοι.. Σας πληρώνει καλά ο Ανατολίτης μας γείτονας , όπως σας πλήρωνε τότε το 1821 και πιο πριν στα Ορλωφικά για να σφάζετε αλλά τζιχάντ το Ορθόδοξο πλήρωμα μέχρι το Ταίναρο;  

«ΠΕΘΑΝΕ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ…» Τα δραματικά λόγια του εφημέριου του Αγ. Αθανασίου στην Χειμάρρα που γκρέμισαν οι Αλβανικές Αρχές τα ξημερώματα!! 

«Λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα η πολεοδομική αστυνομία έφτασε στο σημείο και οι μπουντόζες έπιασαν δουλειά.» δήλωσε στοCRASHONLINE ο πρόεδρος του παραρτήματος Ομόνοιας στη Χειμάρρα,Διονύσης Μπελέρης. Οι λιγοστοί κάτοικοι που έφτασαν στο σημείο ακούγοντας τον θόρυβο των μηχανημάτων, δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν. «Το μόνο που κατάφεραν οι πιστοί ήταν με πόνο ψυχής να ανασύρουν όσες εικόνες είχαν θαφτεί κάτω από τα μπάζα», τονίζει συγκλονισμένος ο κ. Μπελέρης. 

Τραγική φιγούρα ο εφημέριος του ναού ο πατέρας Ευθύμιος, οποίος συντετριμμένος έχει κλειστεί στο σπίτι του. Τα λόγια του πατέρα Ευθύμιου, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο CRASHOLINE είναι δραματικά: 

«Είμαι συντετριμμένος, δεν μπορώ να αρθρώσω λέξη. Τα ξημερώματα είδα τα μπάζα από το ναό… Πέθανε η ψυχή μας…πέθανε η οικογένειά μου όλη… δεν έχω κουράγιο…» και προσθέτει «24 του μηνός μου έστειλαν ένα χαρτί, το έστειλα στην Αρχιεπισκοπή… η κυβέρνηση και ο δήμος μας διαβεβαίωναν μέχρι και χθες ότι δεν πρόκειται να γκρεμίσουν το ναό. Εμείς είχαμε τις αμφιβολίες μας για αυτό και φυλάγαμε συνέχεια το ναό. Χθες κάναμε παράκληση στο ναό. Όλοι οι πιστοί μείναμε στην εκκλησία μέχρι και τις 10 το βράδυ, αφήσαμε λίγους να την φυλάνε κατά τη διάρκεια της νύχτας, τα ξημερώματα με την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που περικύκλωσαν την περιοχή, εντελώς «κλέφτικα» γκρέμισαν το ναό» 

Απαρηγόρητοι οι κάτοικοι των Δρυμάδων σηκώθηκαν από νωρίς τα ξημερώματα για να μαζέψουν τα κομμάτια του ναού, τα κομμάτια της πίστης τους, τα κομμάτια του εαυτού τους. Κατά τους εκπροσώπους της εκκλησίας, αλλά και πολιτών κανένα από τα επιχειρήματα των εκπροσώπων της κυβέρνησης δεν ισχύει νομικά ώστε να δικαιολογηθεί η κατεδάφιση του ναού. http://www.crashonline.gr/ http://www.analystsforchange.org/ 27.8.15 

ΥΠΕΞ: Οι Αλβανοί λειτουργούν όπως οι τζιχαντιστές Ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κούτρας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την κατεδάφιση του Ιερού Ναού του Αγίου Αθανασίου στους Δρυμμάδες Χειμάρρας, δήλωσε: Η καταστροφή ιερών τόπων και αντικειμένων λατρείας ελάμβανε χώρα, μέχρι πρότινος τουλάχιστον, στον ευρύτερο χώρο της Μέσης Ανατολής και της Β. Αφρικής από τους τζιχαντιστές. Σήμερα, είδαμε αυτό να γίνεται πράξη και στη γειτονική χώρα, την Αλβανία. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος. http://newpost.gr/ 

Αφού παραβιάσατε κάθε έννοια δικαίου, προσβάλατε κατάφωρα την Θρησκευτικότητα του Ορθόδοξου πληρώματος και γεννήκατε πνευματικοί εγκληματίες της Ιστορίας αυτής που καταγράφετε στις μέρες μας, γενόμενοι για μια φορά πιόνια όπως το 40, νομίζοντας ότι θα φάτε από την γεωπολιτική πίτα του παραμυθιού της Μεγάλης Αλβανίας που σας σερβίρουν τα αφεντικά της Δύσης… Αν θέλετε να συνυπάρξουμε ειρηνικά…δίχως περαιτέρω προβλήματα ΕΔΩ και ΤΩΡΑ ξανακτίστε τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στους Δρυμμάδες. 

 Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

1 σχόλιο:

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"Φωνή βοώντος.. εν τη ερήμω" η φωνή του ακρίτα Ιεράρχη,(...)

Η Ελληνική Κυβέρνηση ασχολείται με τους (λαθρο)μετανάστες και την διευκόλυνση της καταγραφής, της διαμονής, της σίτισης και της μετακίνησης τους,
το πολιτικό "σκηνικό" επιδίδεται σε "κοκορομαχίες" στα κανάλια.., όχι φυσικά για την νέα Αλβανική πρόκληση αλλά για τις επερχόμενες εκλογές στην Ελλάδα.
Και επειδή όπως είπαμε δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, μία ακόμη φορά, τα πολιτικά κόμματα και οι πολιτικοί ενδιαφέρονται μόνον να σώσουν τα ποσοστά τους. Χθες η Ανατολική Ρωμυλία και η Ανατολική Θράκη, η Μικρά Ασία και ο Πόντος, μετά η Πόλη, η Ίμβρος και η Τένεδος, μετά η Κύπρος..
με τη Βόρειο Ήπειρο θα ασχολούνται;; Μία ακόμη πατρίδα χαμένη ..


Ως εκπαιδευτικοί αισθανόμαστε ντροπή που εμείς απουσιάσαμε από τις εξελίξεις, ενώ ένας ηλικιωμένος ακρίτας Ιεράρχης, στέκεται στις επάλξεις σχεδόν μόνος του, και δίνει τον αγώνα.
Η "ελληνική" νεολαία με την πλύση εγκεφάλου από τα σχολεία και την tv, τελείως χαμένη, παραπαίει,
πνευματική ηγεσία δεν υπάρχει,
εκκλησιαστική ηγεσία επίσης δεν υπάρχει (ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μονίμως σιωπά, οι μητροπολίτες στην καλύτερη περίπτωση ασχολούνται με
τις ονομαστικές τους εορτές, τα δώρα και τα αρχιερατικά συλλείτουργα, στην χειρότερη .. ασχολούνται με τις προετοιμασίες διοργάνωσης φιεστών υποδοχής στον Οικουμενικό (Οικουμενιστή) Πατριάρχη και με κοινές εκδηλώσεις με παπικούς και λοιπούς αιρετικούς) ..

Ευτυχώς όμως, υπάρχουν ακόμη πρόσωπα που μας θυμίζουν ότι υπάρχει ακόμη η ελληνική περηφάνια και η λεβεντιά.
Τέτοιους Ιεράρχες -που μας θυμίζουν το χρέος μας- και που έχουν αποδείξει έμπρακτα και επανειλημμένα την αφοσίωση, την αγωνιστικότητα και την ανιδιοτέλεια τους, οφείλουμε να έχουμε μπροστάρηδες στον αγώνα.

απόσπασμα από :
http://opaidagogos.blogspot.gr/2015/08/blog-post_30.html

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.