5 Ιουλίου 2015

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ OXI, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την ίδια ώρα που όλος ο κόσμος παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την «μικρή» μας Ελλαδιτσα…. οι «αξιότιμοι» κύριοι Σημίτης, Κωστάκης Καραμανλής, Γιωργάκης Παπανδρέου, Αντωνάκης Σαμαράς και Σια, όλοι μαζί μας φωνάζουν να ψηφίσουμε ΝΑΙ,  όλοι μαζί σε μια γραμμή για να δώσουν το μήνυμα στους εταίρους μας ότι… αποδεχόμαστε να μας πίνουν το αίμα μας και να λέμε και από πάνω, THANK YOU VERY MUCH!

Πολίτικοι που επί δεκαετίες κατάκλεψαν την χώρα, πολιτικοί που βαρύνονται με βαριά οικονομικά σκάνδαλα, πολιτικοί που ξεπούλησαν την εθνική κυριαρχία πετώντας τον ελληνικό λαό στον γκρεμό, πολιτικοί που πρόδωσαν τα εθνικά μας δίκαια, πολιτικοί τέλος που μια ζωή ήταν εκτός ελληνικής κοινωνίας και ζούσαν στον δικό τους χλιδάτο κόσμο της προσωπικής τους απόλαυσης, μας λένε τώρα να ψηφίσουμε ΝΑΙ.

Δημοσιογράφοι δοσίλογοι που έπαιρναν μαύρες επιδοτήσεις από τα ξένα κέντρα της υποδούλωσης της χώρας. Δημοσιογράφοι που έπαιζαν τον ρόλο του διαμορφωτή της κοινής γνώμης υποβάλλοντας στον κόσμο καθημερινά στις ανούσιες απόψεις τους με κύριο στόχο την υποταγή στα μνημόνια και στην τοκογλυφική Ευρωπαϊκή Ένωση. Δημοσιογράφοι που εξύφαναν την της παράδοση της εθνικής κυριαρχίας σαν ύψιστο εθνικό μας καθήκον, σήμερα μας καλούν να ψηφίσουμε ΝΑΙ.

Και κάτω από όλους αυτούς ένας λαός πλανεμένος που αρέσκονταν να χαριεντίζεται με όλους αυτούς που γελούσαν πίσω από την πλάτη του καθώς ήξεραν πως εκείνος θα την πληρώσει στο τέλος, ενώ αυτοί άσπιλοι, αμόλυντοι και ατιμώρητοι, θα συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις παχουλές τους αμοιβές από τα κέντρα της διαπλοκής και της ανθελληνικής τοκογλυφίας.

Όλοι αυτοί μας καλούν να ψηφίσουμε ΝΑΙ, μας καλούν να συνεχίσουμε να είμαστε το υποζύγιο τους, να είμαστε λαός υπό αναίρεση, χώρα υπό αναίρεση, έθνος και ιστορία υπό διαγραφή. Μας καλούν να γίνουμε η ταφόπετρα του ελληνισμού.

Μας φοβερίζουν, μας απειλούν, μας τρομοκρατούν, αλλά αν διαβάζετε ειδήσεις σε άλλες γλώσσες θα καταλάβετε πολύ καλά ότι εκεί πάνω στο Βερολίνο, στην Ουάσιγκτον, στο Παρίσι, στην Ρώμη, στο Λονδίνο, φοβούνται, τρέμουν για το τι θα ψηφίσουμε γιατί γνωρίζουν ποιες θα είναι οι συνέπειες του ελληνικού ΟΧΙ. Τρέμουν για τις χρυσές τους καρέκλες και για τη κατάρρευση των σκοτεινών τους σχεδίων που θέλουν τους ευρωπαϊκούς λαούς αλυσοδεμένους στις εντολές τους.

Και η αλήθεια είναι ότι θέλουν δεν θέλουν όλοι αυτοί που τρομοκρατούν τον ελληνικό λαό, κάνεις δεν μπορεί να βγάλει κανένα από το Ευρώ, εκτός αν καταργήσουν όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τότε, πρώτοι οι Γερμανοί θα… το βάλουν στα πόδια!

Την Κυριακή γίνεται ένα δημοψήφισμα για το αν θα συνεχίσουμε να δεχόμαστε τα τελεσίγραφα των Γερμανών για την πλήρη κατοχή της χώρας και του ελληνικού λαού.

Την Κυριακή μας δίνεται για πρώτη φορά εδώ και πολλές δεκαετίες η ευκαιρία να πούμε επιτέλους σε όλο αυτόν τον συρφετό, ένα τεράστιο ΟΧΙ.
Την Κυριακή ψηφίζουμε ΟΧΙ για την Ελλάδα, για την Ευρώπη, για όλο τον κόσμο!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίζουμε ΟΧΙ, τρώμε το μνημόνιο του συριζα... ψηφίζουμε ΝΑΙ, τρώμε το μνημόνιο των "εταίρων" μας.
Οτι και να ψηφίσουμε πάντως μνημονιο θα φάμε...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.