28 Ιουλίου 2015

Χορό στην Ελλάδα έστησε η ΜΙΤ – Αποσταθεροποίηση μέσω στρατολογημένων λαθρομεταναστών!

Έναν ύπουλο πόλεμο. Είναι, στην Ελλάδα τουλάχιστον, γνωστός τοις πάσι ο ρόλος της ΜΙΤ, των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών. Η ΜΙΤ δεν περιορίζεται μόνο στο να “στρατολογεί” λαθρομετανάστες και να τους αποστέλλει στην Ελλάδα, ούτε στο να εγκαθιστά πράκτορες και να χρηματοδοτεί «στρατούς»… υποπρακτόρων στη Θράκη για να εκβιάζεται η μουσουλμανική μειονότητα και να δηλώνει «τουρκική». Εδώ και χρόνια, οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, σε αγαστή συνεργασία με το «βαθύ» παρακράτος της γείτονος, έχουν στήσει ένα παιχνίδι αποσταθεροποίησης της Ελλάδας. Έναν ύπουλο πόλεμο. 

Κυριολεκτικά, η ΜΙΤ βρίσκεται πλέον παντού. Στους λαθρομετανάστες, στους διακινητές τους, στο «σπρώξιμο» ναρκωτικών, στον τουρισμό, στις «φυσικές» καταστροφές, στα επιχειρηματικά deals. Η δήλωση … ολόκληρου Τούρκου πρωθυπουργού ότι πράκτορές της Τουρκίας, «σπέρνουν» φωτιές στα ελληνικά νησιά και την ενδοχώρα, η παραδοχή του ότι η ΜΙΤ έβαζε φωτιές στην Ελλάδα (κάποιες από αυτές που κατονομάστηκαν είχαν και νεκρούς), είναι μόνο ενδεικτική.

Γιατί υπάρχει σωρεία καταγγελιών για τη δράση πρακτόρων σε ολόκληρη τη χώρα. Και, αν αναζητάτε στοιχεία, τότε θα πρέπει να αναρωτηθείτε πόσο… μυστικός πράκτορας είναι αυτός που αφήνει πίσω του τέτοια… Οι φωτιές Ο (επίσημος) χορός των αποκαλύψεων άνοιξε από την κυνική ομολογία του πρωθυπουργού της Τουρκίας, Μεσούτ Γιλμάζ, ότι από τα μυστικά κονδύλια της Τουρκίας χρηματοδοτούνταν εμπρηστικές ενέργειες εναντίον της Ελλάδας. Κι όμως. Ήταν γνωστό ότι πίσω από συγκεκριμένες πυρκαγιές σε δασικές και κατοικημένες περιοχές, βρίσκονταν Τούρκοι πράκτορες και παρακρατικοί που χρηματοδοτούνταν από την “μητέρα Τουρκία”. Οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες το γνώριζαν αυτό, εδώ και χρόνια. Και μάλιστα, το πρώην στέλεχος της ΕΥΠ, Σάββας Καλεντερίδης, είχε προτείνει να σταλεί στην Τουρκία Έλληνας εισαγγελέας για να ανακρίνει συγκεκριμένο Τούρκο που είχε ομολογήσει για τις δασικές πυρκαγιές, ή να ζητηθεί η έκδοσή του.

Πρόκειται για τον Γιασάρ Οζ, ο οποίος έχει ομολογήσει ότι με εντολή της Τανσου Τσιλέρ, όταν εκείνη ήταν πρωθυπουργός της Τουρκίας, έβαζε φωτιές στην Ελλάδα. Κάτι παρεμφερές, είχε παραδεχθεί ένας ακόμα Τούρκος, ο Αμπντουλάχ Τσατλί. «Συμπτωματικά» και οι δύο ήταν «πρωτοπαλίκαρα» των Γκρίζων Λύκων και είχαν σχέσεις με παραστρατιωτικές οργανώσεις, πολιτικούς και τη ΜΙΤ… Πάμε τώρα στις πυρκαγιές του 2007, μια από τις μεγαλύτερες σύγχρονες τραγωδίες της χώρας. Τότε, ο Βύρων Πολύδωρας είχε μιλήσει για “ασύμμετρη απειλή”. Είχε δίκιο; Ο Σάββας Καλεντερίδης, έχει δηλώσει πως ναι. Και, προφανώς, ο κ. Πολύδωρας το είχε πει αυτό (παρότι αναγκάστηκε να το γυρίσει στον “στρατηγό άνεμο”) με τα στοιχεία που είχε από τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες.

Το προηγούμενο, άλλωστε, υπήρχε. Οι ελληνικές Αρχές γνώριζαν ότι οι Τούρκοι έβαζαν φωτιές σε ελληνικά δάση. Όμως αυτό, δεν ήταν αρκετό για να οδηγήσει προς ένα τέτοιο (έστω και αυθαίρετο) συμπέρασμα. Ούτε και οι πολλαπλές εστίες πυρκαγιάς σε όλη τη χώρα που έδειχναν συντονισμένο σχέδιο εμπρηστών. Ας δεχτούμε ότι οι οικοπεδοφάγοι έβαλαν όλες αυτές τις φωτιές. 

Υπάρχει ένα άλλο στοιχείο που έχει αποκαλύψει ο Σάββας Καλεντερίδης: Η αποδόμηση της Πυροσβεστικής. Τις ημέρες της πυρκαγιάς, η Πυροσβεστική δεχόταν τηλεφωνήματα από “απεγνωσμένους πολίτες” που κατήγγειλαν πυρκαγιές σε διάφορα σημεία. Οι πυροσβέστες με τα οχήματα έσπευδαν στα σημεία και διαπίστωναν ότι δεν υπήρχε φωτιά. Το πλέον περίεργο είναι ότι για τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα έγινε ανάκριση και έρευνα στην οποία ενεπλάκη και η ΕΥΠ. Όμως δεν ήταν δυνατό να εντοπιστεί το από πού έγιναν. Εσείς, τώρα, πιστεύετε ότι αν κάποιος ήθελε να κάνει φάρσα, θα μπορούσε να κρυφτεί και από την… ΕΥΠ;

 Στρατολογούν Άλλωστε, όπως είχε αποκαλύψει η Press Time, οι έρευνες για την παρακρατική οργάνωση Εργένεκον στην Τουρκία (η οποία είχε σχέσεις με τη ΜΙΤ), οδήγησαν στην ομολογία πρώην στελέχους της, ότι η οργάνωση στρατολογούσε πράκτορες στη χώρα μας. Τώρα, οι ελληνικές αρχές εξετάζουν το σενάριο που ερευνούν και οι τουρκικές εισαγγελικές αρχές: Να ετοιμαζόταν η Εργένεκον, εκτός από στόχους του ΝΑΤΟ, να «χτυπήσει» και ελληνικούς στρατιωτικούς στόχους. Μέλος της οργάνωσης άλλωστε είχε ομολογήσει πως η οργάνωση, η οποία είχε φτιάξει δίκτυο πρακτόρων καταρχήν στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες της ΕΕ, όπως η Ιταλία, σχεδίαζε σε βάθος χρόνου να προκαλέσει δολιοφθορές και απευθείας χτυπήματα στις χώρες αυτές «με σκοπό την αποδιοργάνωση και διάλυση της ΕΕ, για την παντοκυριαρχία της Τουρκίας στην ευρύτερη περιοχή». 

Αυτό που εξετάζεται τώρα, είναι η εξάρθρωση ενός ολόκληρου δικτύου κατασκόπων που, όπως φαίνεται, έχουν στήσει, ή προσπαθούν να στήσουν Τούρκοι παρακρατικοί στην Ελλάδα. Για την ενεργοποίηση της ΕΥΠ έπαιξε ρόλο και αμερικανική έκθεση του ινστιτούτου TCS αναφέρει ότι διάφορες χώρες (δεν προσδιορίζει ποιες, αλλά επισημαίνει πως έχει σχετική ενημέρωση η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα) χρηματοδοτούν λαθρομετανάστες με σκοπό να δρουν ως πράκτορές τους και να ξεκινήσουν “ανορθόδοξο” πόλεμο, προκαλώντας πολλαπλές δασικές πυρκαγιές -μεταξύ άλλων. Κατά καιρούς, οι ελληνικές αρχές «αγγίζουν» τη ΜΙΤ στην Ελλάδα. Όπως Έλληνα στην Αλεξανδρούπολη που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να τραβά κατασκοπευτικές φωτογραφίες (στρατιωτικών εγκαταστάσεων) για λογαριασμό Τούρκων.

Αν και «σκληρός» ο –όπως αποδείχθηκε- πράκτορας, είπε ότι πριν από κάθε αποστολή, έπαιρνε εντολή να κάνει φωτογράφηση και, μετά από την ολοκλήρωσή της, παρέδιδε τις φωτογραφίες σε Τούρκους που «δεν μπορεί να κατονομάσει» και πληρωνόταν. Η κάθε αποστολή του, πληρωνόταν για 500 ευρώ. Τα ναρκωτικά Η αποκάλυψη της Εργένεκον, «ξεμπρόστιασε» και τον βουλευτή του κόμματος της Τσιλέρ, Σεντάτ Μουτζάκ. Ο Μουτζάκ, μέλος γνωστής κουρδικής οικογένειας από την ανατολική Τουρκία, που συνεργαζόταν με την κυβέρνηση κατά των ανταρτών του ΡΚΚ, είχε έναν μάλλον περίεργο ρόλο. Ως πράκτορας της ΜΙΤ και βουλευτής, φρόντιζε για τη χρηματοδότηση από τον κρατικό κορβανά καθώς και από την επικράτηση στο εμπόριο ηρωίνης στις κουρδικές φατρίες, για τις ομάδες των Γκρίζων Λύκων, που, με τη σειρά τους, «έσπρωχναν» την ηρωίνη στην Ελλάδα. Να σημειωθεί ότι η εμπλοκή των υπηρεσιών του τουρκικού επίσημου κράτους στη διακίνηση ναρκωτικών προς τις χώρες της Ευρώπης είναι ένα θέμα που έχει απασχολήσει αλλεπάλληλες φορές τον τουρκικό και το διεθνή τύπο, ενώ πρόσφατα έχει γραφεί επίσης στον τουρκικό τύπο ότι πίσω από τη διακίνηση λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα κρύβεται και πάλι η τουρκική στρατοχωροφυλακή (Jandarma).

Το εμπόριο ναρκωτικών, είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την λαθρομετανάστευση. Το Αφγανιστάν και το Πακιστάν, σύμφωνα με τις διεθνείς εκθέσεις, παράγουν το 90% του οπίου παγκοσμίως. Τα ναρκωτικά αυτά, διακινούνται μέσω των εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών οι οποίοι προέρχονται από τις χώρες αυτές. Αφγανοί και Πακιστανοί, προωθούνται κυρίως στο Ιράν και την Συρία, φορτωμένοι με ικανές ποσότητες ναρκωτικών, προς την Νοτιοανατολική Τουρκία, όπου με την απόλυτη συνεργασία του Τουρκικού κράτους και των υπηρεσιών του, λειτουργούν, «συνεργεία υποδοχής». Τα «συνεργεία υποδοχής» παραλαμβάνουν τα ναρκωτικά και τα προωθούν στους Τούρκους μεγαλέμπορους ναρκωτικών. Ο κάθε λαθρομετανάστης, λαμβάνει ως αμοιβή, ένα μεγάλο ποσό, που συνήθως ανταποκρίνεται στα έξοδα μεταφοράς του στις ακτές του Αιγαίου και στην «διεκπεραίωσή απέναντι», δηλ. στην Ελλάδα. Οι μεγαλέμποροι ναρκωτικών, σε συνεργασία με το Τουρκικό κράτος, είναι συνδεδεμένοι με τα δίκτυα διακίνησης των λαθρομεταναστών (ουσιαστικά είναι οι ίδιοι). Το «κύκλωμα» είναι απόλυτα ελεγχόμενο από την Τουρκία: Ο υποψήφιος Αφγανός, Πακιστανός κλπ, λαθρομετανάστης, έρχεται σε επαφή με τα δεκάδες και εμφανώς εγκατεστημένα «κέντρα διακίνησης» που υπάρχουν στις χώρες αυτές. Του γνωστοποιείται το κόστος μεταφοράς του, μέχρι τις ακτές του Αιγαίου και της μεταφοράς του στην Ελλάδα. Τα ποσά αυτά είναι παντελώς απαγορευτικά για τους πάμφτωχους υποψηφίους, που λιμοκτονούν στις χώρες αυτές.

Τα 2-3 χιλιάδες δολάρια, που συνήθως απαιτούνται, είναι ασύλληπτο σε μέγεθος ποσό για τους ανθρώπους αυτούς. Την απογοήτευσή τους, ακολουθεί η πρόταση των «κέντρων διακίνησης», για μεταφορά ναρκωτικών και την αντίστοιχη αμοιβή τους. Συνήθως όλοι δέχονται την πρόταση. Κατόπιν ξεκινούν τα καραβάνια των λαθρομεταναστών, προς τις ακτές του Αιγαίου, φορτωμένα με ναρκωτικά. 

Τα Τουρκικά δίκτυα της ΜΙΤ, της JITEM, και των λοιπών κρατικών υπηρεσιών της Τουρκίας, σε συνεργασία με τα αντίστοιχα δίκτυα της Πακιστανικής ISI, της Ιρανικής SAVAK και VEVAK, των Τουρκομάνων του Ιράκ, κλπ, εξασφαλίζουν την ασφαλή μεταφορά τους στην Τουρκία. Κύριος προορισμός τους, οι στρατοκρατούμενες περιοχές της Νοτιοανατολικής Τουρκίας. Οι συνθήκες στην Νοτιοανατολικές περιοχές της Τουρκίας, εξασφαλίζουν απόλυτα το «ξεφόρτωμα» των διακινητών-λαθρομεταναστών, στα κέντρα διαχείρισης ναρκωτικών. 

ΠΩΣ ΚΥΚΛΩΝΕΤΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ

Το «σχέδιο Σουλεϊμάν» η Τουρκική κυβέρνηση έχει δώσει στο σχέδιο διείσδυσης στα Βαλκάνια το όνομα «Σουλεϊμάν», εμπνευσμένη από την τηλεθέαση που έχει το ομώνυμο Τουρκικό σήριαλ, που προβάλλεται καθημερινά σε αρκετές χώρες, καθώς και στην Ελλάδα. Σήμερα δεν μπορεί κανένας να εντάξει ή όχι, στο σχέδιο «Σουλεϊμάν» τις επενδύσεις που πραγματοποιούν Τούρκοι με την απόκτηση της χρήσης μαρίνων στα Ιόνια Νησιά και ακόμη με τις σχεδιαζόμενες – όπως κυκλοφορεί έντονα – αγορές πολυτελών ξενοδοχείων. Ωστόσο είναι φανερό ότι η Ελλάδα και κυρίως η Βορειοδυτική, υφίσταται πρωτοφανή οικονομική επίθεση από την Τουρκία, που εκμεταλλεύεται στον μέγιστο βαθμό την ελληνική οικονομική κρίση.

Το ίδιο ισχύει και για την επίσκεψη των Τούρκων τουριστικών πρακτόρων στα Ιωάννινα, που, όσο καλές και αν είναι οι προθέσεις του Δήμου Ιωαννιτών, άλλο τόσο θα έπρεπε να γίνονται πιο προσεκτικές κινήσεις, ειδικά την περίοδο που ζούμε και με τα όσα γίνονται γύρω μας. Η στρατηγική της Τουρκίας εκτείνεται σε όλα τα Βαλκάνια, κυρίως σε χώρες που έχουν ανοικτούς «λογαριασμούς» με την Ελλάδα, με εμφανή το στόχο να συγκροτήσει μια «κυκλωτική» κίνηση από το Βορρά. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, στο Κοσυφοπέδιο έχει εμφανιστεί τουρκική οργάνωση με το όνομα «Ένωση Πολιτισμού και Αλληλεγγύης», με στόχο την προώθηση της αλβανοτουρκικής φιλίας, που χρηματοδοτείται από το κλιμάκιο της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ!

Ήδη ένα απτό αποτέλεσμα της Τουρκικής διείσδυσης στα Βαλκάνια και του επηρεασμού κυβερνήσεων, είναι οι πρόσφατοι «λεονταρισμοί» των Αλβανών ότι θα αντιδράσουν «άμεσα» αν η Ελλάδα επιχειρήσει να πραγματοποιήσει έρευνες για πετρέλαιο στην Ελληνική Α.Ο.Ζ. του Ιονίου, που αποτελεί μείζον ζήτημα και για την Τουρκία που επιδιώκει να σταματήσει κάθε τέτοια κίνηση. Οι εξελίξεις όμως «τρέχουν» με ταχύτατους ρυθμούς ενισχύοντας τον προβληματισμό που υπάρχει για τις κινήσεις των Τούρκων και παράλληλα δείχνουν την ταχύτητα και τη μεθοδικότητα με την οποία κινούνται στη γειτονική Αλβανία, αποκτώντας τον έλεγχο ζωτικών οργανισμών, επιχειρήσεων και υπηρεσιών της. 

Η πρόσφατη εξαγορά του εκσυγχρονισμένου Υδροηλεκτρικού Σταθμού της Μπίστριτσας (κοντά στους Αγίους Σαράντα) που έχει τεράστια γεωπολιτική και οικονομική σημασία για τη χώρα μας, καθώς από αυτόν προμηθεύεται σε περιόδους αιχμής ηλεκτρική ενέργεια η Ελλάδα, καλύπτοντας ανάγκες μεγάλου τμήματός της. Η διαχείρισή του από Τούρκικα συμφέροντα, όπως γίνεται αντιληπτό, ουσιαστικά – και εφόσον η Ελλάδα δεν έχει ενεργειακή επάρκεια- δίνει τη δυνατότητα στους εξ Ανατολών γείτονές μας, σε περίπτωση θερμού επεισοδίου, με ένα απλό κατέβασμα του διακόπτη να βυθίσει τη χώρα στο σκοτάδι! Σε «γήπεδό» της έχουν μετατρέψει πλέον τη Θράκη οι Τούρκοι παρακρατικοί και πράκτορες της ΜΙΤ, καθώς είναι… κοινό μυστικό πως «αλωνίζουν».

Στους εκβιασμούς και τις απειλές εις βάρος μειονοτικών που δεν «προσκυνούν την τουρκική σημαία», έρχεται να προστεθεί και η οικονομική επέλαση, η οποία εξυπηρετεί απόλυτα το σκοτεινό σχέδιο της Άγκυρας για την περιοχή. Στην Ελλάδα, όπου «παραδοσιακά» η πολιτική ηγεσία κάνει ότι «δεν βλέπει, δεν ακούει», έχουν αρχίσει να χτυπούν κάποια καμπανάκια. Με τη δράση των πρακτόρων, αλλά και την ανοιχτή, έκνομη επέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα της χώρας να συζητείται πλέον επίσημα, είτε μέσω επιστολών στο ΥΠΕΞ, είτε ακόμα και μέσα στη Βουλή. 

Μεγαλύτερη «φωτιά» στα περί παιχνιδιών πρακτόρων, λίγο μόλις καιρό μετά την επίσημη καταγγελία για εκβιασμό και απειλές Πομάκου ιμάμη από τον Τούρκο Πρόξενο επειδή «δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Τουρκίας», αλλά και γυναίκας Ρομά της Ξάνθης, στον ΟΗΕ ότι οι Ρομά υποχρεώνονται να δηλώνουν Τούρκοι, έβαλε ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ. Ο κ. Σεραφείμ, με επιστολή του προς τον υπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Αβραμόπουλο, κάνει λόγο για προκλητικές κινήσεις οργάνων του τουρκικού κατεστημένου στη Θράκη. Και, το κυριότερο, καταγγέλλει ότι διεθνιστικοί κύκλοι, όπως το ίδρυμα «Τζωρτζ Σόρος», καλλιεργούν και πριμοδοτούν τον νέο-οθωμανισμό, οποίος αποτελεί απειλή για την εθνική ανεξαρτησία. Ο σεβασμιότατος Πειραιώς προχωρά και σε δημόσια καταγγελία εναντίον του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή και του προξένου Οσμάν Ιλχάρ Σενέρ για τη δράση τους. 

Γι’ αυτό, ο μητροπολίτης επικαλείται σχετικές αντιδράσεις που έχουν καταγραφεί από τοπικούς παράγοντες και δημοσιογράφους περί «καταδολίευσης της εθνικής συνειδήσεως» Ελλήνων πολιτών με μουσουλμανικό θρήσκευμα. 

Ανάλογες καταστάσεις έχουν καταγραφεί και στη Δωδεκάνησο, από το τουρκικό προξενείο της Ρόδου. Και οι Σκοπιανοι στο «παιχνίδι» Ένα άκρως εμπιστευτικό έγγραφο, με τα επτά ονόματα των μελών της οργανωτικής ομάδας Σκοπιανών πρακτόρων με αλβανικά διαβατήρια, οι οποίοι ευθύνονταν για τις πυρκαγιές του 2007 στην Πελοπόννησο, διαβιβάστηκε από την Διακλαδική Διεύθυνση Πληροφοριών των Ενόπλων Δυνάμεων στον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας Ε.Μεϊμαράκη και από εκεί προωθήθηκε στον υπουργό Εσωτερικών, Π. Χηνοφώτη. Αυτό αποκαλύπτει σήμερα, με καθυστέρηση 4,5 ετών βέβαια ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρωνας Πολύδωρας σε συνέντευξή του σε αθηναϊκή εφημερίδα. «Ένα πληροφοριακό σημείωμα των υπηρεσιών των Ενόπλων Δυνάμεων, το οποίο εδόθη στις 17 Νοεμβρίου 2007 στον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας, Βαγγέλη Μεΐμαράκη οι πυρκαγιές του θέρους 2007 σε σημαντικό αριθμό είναι έργο εξτρεμιστών Σκοπιανών, σε συνεργασία με αξιωματούχους των μυστικών υπηρεσιών των Σκοπίων». Μεταξύ της επταμελούς ομάδας που οργάνωσαν τις εγκληματικές αυτές πυρκαγιές είναι και κάποιοι αξιωματούχοι, επιχειρηματίες, αλλά και άνθρωποι που εμπλέκονται σε κυκλώματα ναρκωτικών. «Στόχος των επιχειρήσεων ήταν η αποσταθεροποίηση και η αποδυνάμωση της πολιτικής της Ελλάδας και η δημιουργία πολιτικής αστάθειας εν όψει των εξελίξεων για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ», υποστηρίζεται στο ίδιο άρθρο. Σημειώνεται ότι οι καταστροφικές πυρκαγιές στην Ηλεία τον Αύγουστο του 2007 είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 63 άνθρωποι. 

press-time ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΑ
katohika.gr

το είδαμε ΕΔΩ 



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κείμενο Προβληματισμού στην Πολυεπίπεδη Παρακμή της Ελλάδας..
Αποτελεί λύση η Δημιουργία Ομάδων Ελλήνων Πολιτών ή είναι Ουτοπία...;;;;

A) Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ..!!! απλά θα πρέπει να Αποσαφηνιστεί με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι: Κομματόσκυλα απο οποιοδήποτε Κόμμα με τα γνωστά Παθοψυχολογικά Τραύματα+Ιδεολογικές Αγκυλώσεις ΔΕΝ μπορούν να γίνουν Δεκτά..Ο Μοναδικός Τρόπος για να μπορέσεις να συνεργαστείς μαζί τους είναι να κατεβάσουν την Κομματική τους Σημαία-Ιδεολόγια και να ανυψώσουν την Εθνική τους Συνείδηση (αν έχουν) μαζί με την Σημαία.Με αυτόν τον όρο θα μπορούσε να γίνει κάτι πιστεύω,αν ΔΕΝ το δέχονται τότε ΔΕΝ υπάρχει Κοινός άξονας επικοινωνίας άρα είναι ΜΗ αποδεκτοί.

Β) Αν γίνει μια κίνηση συγκέντρωσης-οργάνωσης-ομιλίας ομάδας Πολιτών-Προσωπικοτήτων όσοι λάβουν μέρος σε αυτή θα πρέπει να γνωρίζουν ότι εκτίθονται (όπως ο ηθοποιός σε μια παράσταση που σε άλλους αρέσει και άλλους ΔΕΝ τους Ικανοποιεί) οπότε υπό αυτή την έννοια μπορεί να τους Φωτογραφίσουν/τραβήξουν Βίντεο/να βάλουν να τους παρακολουθούν..να έρθουν σε λεκτική αντιπαράθεση με διαφωνούντες..ή και κάτι παραπάνω...θεωρώ ότι χρειάζεται Τόλμη-Αποφασιστηκότητα-Αγάπη για την Ελλάδα ώστε ότι και να συμβεί να έχουν ως πρώτο Στόχο το Καλό της Ελλάδας και ΟΧΙ βελτίωση του ΔΙΚΟΥ τους Προσωπικού καλού..Κανένας ΔΕΝ μπορεί να σου εγγυηθεί ότι ΔΕΝ θα υπάρξουν Παρακρατικοί..."δήθεν Αγανακτισμένοι"...αλληλέγγυοι...antifa...Ανταρσία...CIA....ΧΑ...ίσα-ίσα είναι ψιλοαναμενόμενο..το θέμα είναι ΠΩΣ θα μπορούσε να αποφευχθεί εξ'αρχής τέτοια κατάσταση ή πως θα απομόνωναν τους "κάθε λογής προβοκάτορες"....με ποιά μέθοδο...;;;

Γ) Σίγουρα Υπάρχει Αρκετός Κόσμος που έχει αντιληφθεί το όλο θέμα σχετικά με την Παγκοσμιοποιήση/Νέα Τάξη Πραγμάτων και πως αυτή επηρεάζει αρνητικά πολυεπίπεδα την Ελλάδα Οικονομικά-Πολιτισμικά-Πνευματικά (Ισοπέδωση Παιδείας-Γλώσσας-Ιστορίας-Αποδόμηση Έννοιας του Έθνους Κράτους,Θρησκείας-Θεού-Θεοποιησή της Ύλης με τα παραγωγά της,Ομοφυλοφιλία,Μεταναστευτικό κτλ.) οι οποίοι με κάποιο τρόπο θα πρέπει να οργανωθούν ώστε να μπορέσουμε να αντισταθούμε ΟΜΑΔΙΚΑ και ΟΧΙ μόνο Ατομικά σε όλα αυτά που θέλουν να μας επιβάλλουν με το ζόρι π.χ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ...Μαγιά υπάρχει σε αυτό το Blog και ΟΧΙ μόνο το ζήτημα είναι πως θα έρθουν σε επαφή οι Αντι-Νεοταξίτες ώστε να γίνει ένα Μαζικό Κίνημα Αντίστασης Κατά της Παγκοσμιοποιήσης το οποίο να έχει απήχηση στην Κοινωνία.



http://kyklwpas.blogspot.gr/2015/07/h-lazard-bilderberg.html

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.