27 Ιουνίου 2015

ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (ΕΛ.ΠΟΛ.) 
www.el-pol.gr 
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ
Παναγιώτης Αποστόλου
6945 - 702966 

Αθήνα, 27/6/2015 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα, η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι η Ευρώπη της συνοχής, της αλληλεγγύης, της ευημερίας των Εθνών Κρατών την οποία οραματίσθηκαν οι ιδρυτές της.

Η σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι το κέντρο της Παγκόσμιας Εξουσίας των αγορών. Επένδυσαν όλα τα τελευταία χρόνια στην κατατρομοκράτηση των ευρωπαϊκών λαών, υπαγορεύοντας υφεσιακά οικονομικά μέτρα που εξαθλίωσαν τα ισότιμα μέλη – κράτη της Ε.Ε. και τους λαούς της.

Στην Πατρίδα μας, για μια 5ετία επέβαλαν και εφάρμοσαν μέσω των μνημονιακών ελληνικών κυβερνήσεων δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα κατά της Κοινωνίας. Μέτρα στραγγαλισμού του λαού, χωρίς καμιά αχτίδα ελπίδας για ανάπτυξη της χώρας.

Η νέα ελληνική κυβέρνηση προσπάθησε να διαπραγματευθεί τους τελευταίους 6 μήνες με σύνεση και φρόνηση. Στη λογική της ανάπτυξης της χώρας, για να μπορέσει η Ελλάδα να ανταποκριθεί και στις συμβατικές της υποχρεώσεις.

Αντ΄ αυτού, οι “εταίροι” μας επέδειξαν περιφρόνηση προς την εντολή που έδωσε στις 25 Ιανουαρίου 2015 ο ελληνικός λαός στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ήθελαν να εξακολουθεί η Ελλάδα να είναι το πειραματόζωό τους στα σκοτεινά υπόγεια σχέδιά τους. Αποκορύφωμα αυτής της στάσεως, ήταν η προχθεσινή πρόταση - τελεσίγραφο υποταγής της Ελλάδος με νέα υφεσιακά οικονομικά μέτρα που στραγγαλίζουν περαιτέρω το λαό μας.

Η Ελλάδα και κατά το παρελθόν δέχθηκε τέτοιου είδους τελεσίγραφα και αντιστάθηκε. Αντιστάθηκε και νίκησε.

Το κόμμα της “Ελλήνων Πολιτεία” στο δημοψήφισμα της προσεχούς Κυριακής 5 Ιουλίου 2015 τάσσεται αναφανδόν υπέρ του ΟΧΙ.

Ένα ΟΧΙ που θα δείξει πως η Ελλάδα είναι κυρίαρχο και ανεξάρτητο κράτος.
Ένα ΟΧΙ που θα ξεσηκώσει και άλλους λαούς της Ευρώπης, προς διαμόρφωση μιας άλλης Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα αγγίζει τα οράματα των ιδρυτών της.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.