25 Μαΐου 2015

Εσύ, να το βουλώσεις.

.... ο κ. Τσίπρας έφτασε στο σημείο να εκφραστεί φασιστικά μέσα στην Κ.Ε του Σύριζα στέλνοντας μήνυμα σε όλους όσους δεν συμφωνούν με την εκ νέου διαπραγμάτευση και την υπογραφή μιας νέας Συμφωνίας με τους δανειστές, να το βουλώσουν. "Όσοι μπορούν να συμβάλλουν να βρεθεί μια βιώσιμη λύση ας το κάνουν, αλλιώς να σιωπήσουν", τόνισε ο πρωθυπουργός. 

Της Κατερίνας Γκαράνη 

Να το βουλώσεις, εσύ Αλεξάκο μου. Άκου εκεί να το βουλώσει όποιος δεν μπορεί να προσφέρει στην βιώσιμη λύση που θέλουν οι δανειστές και η κυβέρνηση;! Πας καλά, Αλέξη ή το έχεις καβαλήσει καθέτως το καλάμι της εξουσίας; Σε ποιον ακριβώς απευθύνεσαι κακομαθημένο αγοράκι του συστήματος; Διότι οι φίλοι σου Σαμαράς, Βενιζέλος, Θεοδωράκης, Κουβελοπιάσματα και όλοι οι όμοιοί σου έκαναν παύση αντιπολίτευσης μέχρι να υπογράψεις την μακροχρόνια βιώσιμη λύση που σου υπαγορεύουν οι Θεσμοί. 

Να το βουλώσεις, εσύ Αλεξάκο μου που είχα ως πολίτης οικονομικούς δολοφόνους στην πατρίδα μου και θα μπορούσα να τούς κάτσω στο σκαμνί όποια ώρα ήταν ώριμη για να το κάνω, κι ήρθες εσύ και τους έκανες Θεσμούς της πατρίδας μου. Τώρα πώς να κάτσω στο σκαμνί τον Θεσμό; Μπορώ να μηνύσω τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ή τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου; Δε μπορώ. Ούτε να τους βρίσω δεν έχω δικαίωμα γιατί θα "πάω μέσα" για προσβολή Θεσμών. Εσύ δεν είσαι Θεσμός, είσαι εκπρόσωπος κόμματος και πρωθυπουργός του 36% του 63% των ψηφοφόρων, δηλαδή βάση της απλής αναλογικής που δεν θα έρθει ποτέ γιατί τώρα δε σε βολεύει, είσαι μειοψηφία όπως και οι προκάτοχοί σου. Επειδή ανήκω στο 37% του 100% των ψηφοφόρων, άρα στην πλειοψηφία σου ξαναλέω: "Βούλωστο, εσύ Αλεξάκο μου". 

Από πρωθυπουργός χώρας κατάντησες Θεσμοφύλακας και λες στο λαό που έχει καταλάβει τι κάνεις εσύ και η συμμοριτομνημονιακοί να το βουλώσει γιατί θα σάς χαλάσει την σούπα. Αν αυτή την κουβέντα την έλεγε ο δεξιός Σαμαράς και ο δημοκράτης Βενιζέλος θα είχατε κατεβάσει όλα τα στρατεύματα της ΑΔΕΔΥ , ΓΣΕΕ, της Φούντας και του Gay Parade έξω από την Βουλή με την Ζωή και την Ραχήλ να ξανακαβαλάνε το κάγκελό της. Κοίτα που μάς έφθασες να συμφωνούμε με το ψυχογράφημα που σού έκανε κάποτε η Κανέλλη. Πραγματικά είσαι ένας πολιτικός δεινόσαυρος αλλά πολύ επικίνδυνος γιατί κουβαλάς ως ασπίδα το νεαρό της ηλικίας σου. Άλλο να σου λέει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης "βούλωσε το" κι άλλο να στο λέει το παιδί των καταλήψεων. Έχει άλλη χάρη, άλλο νάζι, άλλο επίπεδο. 

Εκτός από κουβέντες, συσκέψεις, συνεντεύξεις, ομιλίες άλλη δουλειά δεν κάνετε εκεί στον καφενέ της αριστεροπαρέας. Τι κάνετε δηλαδή; Πηγαίνετε στα Brussels Group συναντιέστε με τον Γιούνκερ και τη Μέρκελ παίρνετε έτοιμα τα θέματα του διαγωνίσματος, τα ξεπατικώνετε και μετά βγαίνετε στον πίνακα και τα λέτε με αριστερό υφάκι. Και εμείς σάς πιστέψαμε. Αν τολμήσουμε δε να είμαστε εναντίον οποιασδήποτε συνομιλίας και διαπραγμάτευσης με την κατοχική δύναμη, που εσύ θέλεις να την κάνεις συγκυβέρνηση εις τον αιώνα τον άπαντα με πολιτική λύση σε συνεργασία με τους Θεσμούς ΣΟΥ, να το βουλώσουμε. 

Από τη μια χρησιμοποιείς την φράση του δεξιού Μπακογιάννη "η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα" και από την άλλη μάς λες βουλώστε το γιατί μόνο η δική σου βιώσιμη λύση είναι το διέξοδο. Σώπα, ρε Αλεξάκο! Πού τα έμαθες αυτά; Στην επιμόρφωσή σου στην ΚΝΕ, στη Νεολαία του Σύριζα ή στα επιμορφωτικά σεμινάρια που σού έκανε κατ' ιδίαν στο σπίτι ο κ. Φλαμπουράρης; Πώς γίνεται ένα μυαλό 80 χρόνων να συνάδει με ένα μυαλό 40 χρόνων είναι μεγάλο ερώτημα. Πάντως επειδή ο 80αρης ως γέρικο σκυλί δεν μαθαίνει καινούργια κόλπα, σίγουρα εσύ ως νέο τα αρπάζεις γρήγορα τα κόλπα. Αριστούχος μαθητής στην επικοινωνία. 

Πού το βρήκες γραμμένο Αλέξη να ζητάς εν μέσω ισχύος του μνημονίου να θέλεις εσύ να υπογράψεις μακροχρόνια λύση με τους δανειστές; Δηλαδή, για να καταλάβουμε η νέα Συμφωνία που θα το βουλώσουμε για να την κατοχυρώσει ο εχθρός, θα πατάει στους μνημονιακούς νόμους που δεν μπορείς να καταργήσεις βάση της Συμφωνίας του Φεβρουαρίου. Δηλαδή, εσύ μάς πας σε ένα νέο Μνημόνιο μακράς διαρκείας με τις 22,000 μνημονιακές διατάξεις σε ισχύ για να μπορούν να δρουν οι δανειστές ως Θεσμοί όσο γουστάρουν στην Ελλάδα. Γιατί πρώτα δεν καταργείς τους νόμους και μετά να πας για βιώσιμη συμφωνία; Διότι πολύ απλά η νέα Συμφωνία θα είναι η επικύρωση ως Συνταγματικών Νόμων όλων των Μνημονιακών. Αυτό δεν θέλεις να κάνεις Αλέξη και φοβάσαι ότι αν ξεφύγει κάτι τέτοιο προς τον λαό, τότε καήκατε; 

Επειδή το βουλώναμε πολιτικώς τόσα χρόνια φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Αλλά δεν το βουλώσαμε ούτε απέναντι σε εργοδότη, ούτε σε αστυνομική εξουσία, ούτε σε δικαστική εξουσία, ούτε στον ίδιο μας τον πατέρα. Να το βουλώσουμε σε σένα ποιος ο λόγος; Μη και δε μάς διορίσεις στην ΕΡΤ ή δε μάς χώσεις σε κανένα 5μηνο κοινωφελούς εργασίας σε Δήμο ή Περιφέρεια; 

Βούλωσέ το εσύ Αλεξάκο, γιατί έπρεπε να στο βουλώσουμε 23 χρόνια πριν αλλά σεβαστήκαμε την χαμηλή νοημοσύνη σου και το μαλλί χαίτη. 

Δώσε χαιρετισμούς στον βουλευτή σου, Νικολόπουλο της Αχαΐας, Αλεξάκο μου. Αυτός έχει δικαίωμα να ομιλεί, να σε στηρίζει και να σε παλαμακίζει. Σωστές επιλογές έκανες Αλεξάκο. Το βούλωνες εκεί που δε σε έπαιρνε και βγάζεις τον φασισμό σου μόνο από θέση εξουσίας. Εκεί δηλαδή που σε παίρνει.

πηγή



Share

1 σχόλιο:

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ είπε...

Κατερίνα μπράβο σου και συνέχισε έτσι και σίγουρα κάποια μέρα θα σ' ακούσει το παιδάκι των αφισοκολλήσεων... ίσως να σ' ακούσει και ο μέντοράς του ο Κωσταντόπουλος, για να καταλάβει το μεγάλο σφάλμα, που έκανε να τον στηρίζει στο Πολυτεχνείο... γιατί χωρίς αυτόν πτυχίο δεν θα έβλεπε ούτε στον ύπνο του! Για να δούμε όμως... μας διαβάζει το ψωνισμένο πρωθυπουργάκι; Και... χαιρετισμούς στην Ζωίτσα του... με την οποία ξεχρέωσε το γραμμάτιο!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.