25 Μαΐου 2015

Ευρώ και ξερό ψωμί…

Τα μάθατε τα νέα αδέρφια;
Ωρίμασε ο χρόνος, δούλεψαν άριστα τα παπαγαλάκια, απέδωσαν άριστα οι εκβιασμοί και όλα πλέον είναι έτοιμα…
Δεν καταστρεφόμαστε!
Δεν φεύγουμε από το Ευρώ!
Σωθήκαμε…!

Θα είμαστε στο ευρώ, αλλά ευρώ δεν θα έχουμε…
Θα μας τα κρατάνε πριν τα πιάσουμε στα χέρια μας, επειδή εμείς χρωστάμε…
Πόσα και σε ποιους δεν έχει σημασία.
Το σημαντικό είναι ότι χρωστάμε!!!
Ευρώ θα υπάρχουν, φυσικά.
Μην πανικοβαλλόμαστε κιόλας.
Ευρώ θα έχουν εκείνοι που μπορούν να τα διαχειρίζονται..
Θα έχουν οι πολιτικοί..
Θα έχουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες…

Οι εργολάβοι…
Οι καναλάρχες…
Οι μεγαλο-δημοσιογράφοι…
Και οι… υπάλληλοι της Βουλής…
Εμείς ευρώ θα ακούμε κι ευρώ δεν θα βλέπουμε…
Αφού αποφασίσαμε ότι όλοι οι άλλοι ξέρουν καλύτερα από εμάς, και φροντίζουν τους εαυτούς τους αντί για εμάς… το ευρώ θα είναι λέξη, θα χρησιμοποιείται και θα… εξανεμίζεται…

Και μην γίνεστε κακόψυχοι…!
Στην Ευρώπη θα είμαστε…
Ευρωπέους θα μας λένε…
Πωλητικούς θα έχουμε…
Δημοσιολάγνους θα έχουμε…
Και θα μεγαλώνουμε τα παιδιά μας με την ελπίδα ότι ίσως, εάν είναι τυχερά, αν ξεπουλήσουμε και το πατρικό μας, τότε ίσως… να μπορέσουν να δούνε ευρώ στη ζωή τους πριν να πεθάνουν…

Άντε τυχεροί είμαστε που αποφάσισαν να μην μας πτωχεύσουν…
Ευρώ και ξερό ψωμί… μόνο… μην τα θέλουμε και όλα δικά μας…
Αδέρφια μου, αλήτες, πουλιά…
Και αν δεν μείνει πατρίδα, μην σας νοιάζει… Θα είμαστε στο ευρώ!
Άντε, κι έτσι όπως πάει το πράγμα, ίσως θα πρέπει να σας πω… «καρντασίν τσογλάν τσίου-τσίου»…

Πηγή: Ας Μιλήσουμε ΕπιτέλουςShare

2 σχόλια:

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Πολύ ὡραῖο! Μοῦ θύμισε μερικούς πού ὄντως λένε: «οὔτε κἄν νά συζητᾶς τήν ἔξοδο ἀπό τό εὐρώ!» Μοῦ θύμισε καί μερικούς ἀρχιπροδότες, ὅπως τόν Δ. Ρέππα, ὁ ὁποῖος τήν 14-1-2012 ἐδήλωσε τά ἑξῆς σέ τηλεοπτικό κανάλι: «κεντρικό δόγμα τῆς κυβερνητικῆς πολιτικῆς εἶναι ἡ παραμονή μας στήν Εὐρωζώνη. Ὅλες οἱ ἄλλες πολιτικές ἀπορρέουν ἀπό αὐτήν»! Δηλαδή, ἄς μᾶς πουλήσουν στά σκλαβοπάζαρα, ἀρκεῖ οἱ συναλλαγές κατά τήν ὥρα τοῦ ἐξανδραποδισμοῦ νά γίνωνται σέ εὐρώ! Ὁ δέ ἀρχιπροδότης Σαμαρᾶς, τήν 12-2-2012, στήν ὁμιλία «του», λίγο πρίν τήν Ἐσχάτη Προδοσία πού διέπραξε μέ τήν ψήφισιν τοῦ Μνημονίου ΙΙ, εἶπε κοφτά: «Γιά τά σενάρια δραχμῆς δέν ὁμιλῶ»! Δηλαδή, γιά τήν οὐσία τοῦ προβλήματος δέν ὁμιλεῖ, ἐπειδή προφανῶς δέν τοῦ ἐπιτρέπουν τ’ ἀφεντικά του (οἱ Σιωνισταί)! Μόνον τρομοκρατία καί πελώρια ψέμματα ξέρει νά σπέρνῃ!

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Συμφωνώ απολύτως.
Δηλαδή τελικά τι είναι ανώτερο η ελευθερία και η εθνική ανεξαρτησία για το είδος του νομίσματος που θα εχουμε;
Το ερωτημα ειναι σαφως ρητορικο...
Τιποτα δεν μπορει να μπει πανω από την εθνικη ανεξαρτησία για την οποία οι πρόγονοί μας έχυσαν το αίμα τους...
οι σημερινοί προδοτες πολιτικοί (εδώ και 30 χρόνια) με απλές υπογραφές υποθηκεύουν αυτην την ανεξαρτησία....
Θέλουν κρέμασμα...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.